Mönchengladbach – Šachtar 4:0 (kon.) | Olympiakos – Manchester City 0:1 (kon.) | Atlético – Lok. Moskva 0:0 (kon.)
Bayern – Salzburg 3:1 (kon.) | Inter – Real Madrid 0:2 (kon.) | Marseille – Porto 0:2 (kon.)
Liverpool – Atalanta BC 0:2 (kon.) | Ajax – Midtjylland 3:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
0:0 (0:0)
FK Lokomotiv Moskva
Středa 25.11.2020, 21:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto utkání je to vše. Děkujeme, že jste ho sledovali spolu s námi, a u dalších přenosů zase někdy na viděnou. (23:21:28)
     
    V tabulce tak zůstává po čtyřech odehraných zápasech mezi oběma dnešními soupeři nadále rozdíl dvou bodů. Vše se může změnit už příští týden. Lokomotiv Moskva totiž bude doma plnit roli favorita proti rakouskému Salcburku, zatímco Atlético Madrid bude hostit dosud stoprocentní Bayern Mnichov. Ten už má po dnešku postup ze skupiny jistý.
     
    Důležitý zápas "o šest bodů" nenašel vítěze a nepřinesl ani góly. Atlético Madrid bylo v souboji s Lokomotivem Moskva velkým papírovým favoritem a na hřišti to bylo znát, jako by však v silném dešti zvlhl domácím střelecký prach. Když se zrovna nezaskvěl pohotovým zákrokem Guilherme, zastoupili ho před brankovou čárou dvakrát pohotově jeho spoluhráči. O převaze klubu ze španělského hlavního města svědčí i statistika rohových kopů. Těch měli Simeoneho hoši hned šestnáct a po jednom takovém mohli v závěru střetnutí rozhodnout. Do centru z pravé strany se na přední tyči zavěsil José Giménez a hlavičkoval o zem jen decimetry vedle pravé tyče. Nevýrazný Lokomotiv, jenž se soustředil především na poctivou defenzívu, zahrozil víceméně pouze jednou. V 84. minutě podnikli hosté rychlý protiútok po domácím rohu, střídající Magkejev ale pálil po zemi daleko vedle levé tyče.
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 7:3. Rohy: 16:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 19:8.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Zé Luís upadl v pokutovém území Atlética a drží se po úderu Kokeho za tvář! Ani v tomto případě se však penalta pískat nebude! A tak se zdá, že duel skutečně skončí bezgólovou remízou.
     
    90+3
    Madridští se ubránili a přesunuli hru na druhou stranu. Zleva odcentroval Thomas Lemar, balon mířící na zadní tyč si ale stáhl do rukavic Guilherme. A ten spěchat s rozehrávkou nebude.
     
    90+2
    Žádný závěrečný tlak Atlética se nekoná. Po faulu na Zé Luíse se musí hráči v pruhovaných dresech naopak stěhovat k vlastnímu vápnu.
     
    90+1
    Akce Lokomotivu skončila ofsajdovým postavením v podání Zé Luíse. Ten sice s rozhodčím na pomezí nesouhlasí, je to však asi to jediné, co může dělat.
     
    90+1
    Slovinský rozhodčí Vinčić nastaví duel o čtyři minuty!
     
    90
    Rozběhla se poslední minuta řádné hrací doby. Po Hermosově zákroku na Grzegorze Krychowiaka mohou hosté pošetřit drahocenné vteřinky na polovině soupeře.
    89. Giméneze dělily od gólu decimetry!
     
    89
    Domácí favorit mohl zlomit zápas na svou stranu! Po centru z pravé strany se do balonu zavěsil José Giménez a hlavičkoval jen velmi těsně pravé tyče! Tohle byla gólovka jako víno, po které se drží uruguayský bek nevěřícně za hlavu!
     
    88
    Atlético z něj nezahrozilo, získalo však odražený míč a mohlo založit novou akci. Ta vygradovala tečovanou ranou Saúla, po níž bude následovat další rohový kop.
     
    87
    Hra pokračuje i se zkušeným polským třicátníkem. Lokomotiv Moskva se bude bránit dalšímu rohovému kopu.
     
    85
    Sergio Camello fauloval Grzegorze Krychowiaka. Ten potřebuje ošetřit, a tak se chvíli nehraje.
    84. Rychlý brejk Lokomotivu zakončil Magkejev hodně nepovedenou křižnou střelou.
     
    84
    Balon se po hezké kombinaci dostal až k střídajícímu Stanislavu Magkejevovi, kterého vysunul Grzegorz Krychowiak. Prvně jmenovaný však střílel z pravé strany po zemi jen půldruhého metru vedle vzdálenější levé tyče. V zakončení dnes zkrátka není hráčům obou celků přáno.
     
    83
    Felixův centr z levé strany prodlužoval Guilherme mimo šestnáctku. Lokomotiv může založit rychlý protiútok.
     
    82
    Další rohový kop Atlética Madrid. Guilherme po něm vyběhl na penaltový puntík, kde nezasáhl balon podle představ. Stefan Savić poté brankáře Lokomotivu přeloboval, před brankovou čárou ho ale zastoupil jeden ze spoluhráčů, který nepovedeným odkopem odvracel právě na roh.
     
    81
    Krátce po rohovém kopu se dostal odražený míč ke Kokemu. Ten ho po zemi napálil vedle levé tyče. Guilherme směr dráhy letu pomalejšího balonu kontroloval.
     
    80
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Yannick Carrasco, přichází Sergio Camello.
     
    80
    Lemarův centr byl odvrácen na rohový kop. Do něj se zapojí čerstvá krev – domácí kouč Diego Simeone potřetí střídá.
     
    78
    Nově příchozí Dmitrij Rybčinskij se uvedl dělovkou ze střední vzdálenosti, jeho přízemní pokus ale bez problémů lapil Jan Oblak. Ten tak do statistik zapisuje vůbec první zákrok.
     
    76
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Anton Mirančuk, přichází Stanislav Magkejev.
     
    76
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází François Kamano, přichází Dmitrij Rybčinskij.
     
    75
    Krátce po něm byl Atléticu pískán faul, a tak mohou hosté poprvé vystřídat. Video se ještě vracelo k pádu Félixe a je nutno říci, že penalta nebyla nařízena správně. Spíše mohlo dojít na žlutou kartu za herecké představení.
     
    74
    Individuální akce Yannicka Carrasca přinesla domácímu celku rohový kop z levé strany.
     
    73
    João Félix upadl po kontaktu s protihráčem v pokutovém území. Rozhodčí Vinčić dlouho váhal, nakonec ale do píšťalky k nelibosti domácích nepískl!
     
    72
    Domácí favorit je nadále usazen na polovině Lokomotivu, kde se snaží něco vymyslet.
     
    70
    Dlouhý nákop Kokeho sklepl Guilhermemu Dmitrij Živogljadov. Dvacet minut před koncem tak drží ruský celek stále šanci na bodový zisk.
    68. Koke rozvlnil pohotovou dorážkou síť, stál však v ofsajdu.
     
    68
    Yannick Carrasco nejprve pálil do zdi, tu ale následně z druhého pokusu propálil. Jeho ránu vyrazil Guilherme před sebe, odkud dorážel za jeho záda Koke! Zkoumalo se ale video, které odhalilo ofsajd. Gól tak neplatí!
     
    66
    Krátce po rohovém kopu Atlética byl Daniilem Kulikovem ostře faulován Yannick Carrasco. Guilherme musí být ve střehu, domácí mají velmi zajímavý přímý kop.
     
    65
    Ángel Correa se šikovně obtočil kolem protihráče na levé straně pokutového území a přihrával na střed, před Saúlem ale na poslední chvíli odkopával Maciej Rybus.
     
    64
    Yannick Carrasco chtěl průnikovou přihrávkou na levou stranu velkého čtverce uvolnit Thomase Lemara, ten ale na míč nedosáhl.
     
    63
    Daniil Kulikov podkopl zezadu Kokeho. I tentokrát se vše obešlo bez žlutého napomenutí.
     
    62
    Druhý poločas zatím nenabídl žádnou výraznější šanci, která by zaváněla gólem. Z tohoto pohledu zůstává aktuální dějství výrazně za svým předchůdcem.
     
    61
    Po nedovoleném zákroku na Grzegorze Krychowiaka, bývalého hráče PSG či Sevilly, může rozehrávat znovu Lokomotiv Moskva.
     
    60
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Renan Lodi, přichází Mario Hermoso.
     
    60
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Marcos Llorente, přichází Thomas Lemar.
     
    59
    Z pravé strany se snažil odcentrovat před branku Dmitrij Živogljadov, našel ale jen tělo poblíž stojícího Josého Giméneze. Lokomotiv bude vhazovat, avšak až po dvojitém střídání španělského celku.
     
    58
    Fotbalisté v pruhovaných dresech to mají proti moskevskému obrannému valu hodně složité. Domácí se snaží roztahovat hru do stran. Brzy navíc dojde k první změně v sestavě.
     
    57
    Do odraženého míče se ze střední vzdálenosti opřel Koke, jeho přízemní pokus se ale dokutálel vedle levé tyče. Tentokrát mohl Guilherme zůstat v klidu.
    55. S ranou Saúla měl Guilherme nečekané potíže.
     
    55
    Koke posunul míč na pravou stranu Saúlovi, jenž vypálil levačkou zpoza velkého vápna doprostřed branky. Guilherme jeho padající ránu s problémy vyrazil.
     
    54
    Táhlou kombinaci Atlética Madrid přerušil faulem u levé postranní čáry Dmitrij Živogljadov. Standardní situace domácích vyrezultovala jen autovým vhazováním.
     
    53
    Kieran Trippier hledal přihrávkou z pravé strany ve vápně rozběhnutého Ángela Correu, k balonu měl ale o něco blíže Murilo Cerqueira.
     
    51
    Do bezprostřední blízkosti branky se hráči v zelených dresech nedostávají, a tak to zkusil Anton Mirančuk alespoň z dálky. Svou třetí branku v letošním ročníku Ligy mistrů nezaznamenal – mířil vysoko nad břevno.
     
    50
    Další roh Atlética Madrid. Tentokrát jej rozehrál João Félix, a sice krátkou přihrávkou na Yannicka Carrasca. Ten odcentroval z levé strany na hlavu Stefana Saviće, jenž prodlužoval balon vedle pravé tyčky. Následně byl pískán ofsajd.
     
    49
    Centrovaný balon, který vyslal Renan Lodi, byl obranou Lokomotivu okamžitě vyhlavičkován daleko mimo šestnáctku.
     
    48
    João Félix vytěžil ze souboje o balon uvnitř velkého vápna rohový kop z levé strany hřiště.
     
    47
    Na dlouhý centr z levé strany si na zadní tyči nabíhal Murilo Cerqueira, adekvátně zakončit ale nedokázal. Hrát může Atlético.
     
    46
    Zé Luís utržil nečekaný úder do brady z ramene Saúla. Jakmile se vzpamatuje, bude zahrávat Lokomotiv standardku.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:03.
     
    Souboj mezi Atléticem Madrid a Lokomotivem Moskva zatím branku nenabídl. Domácí favorit byl za silného deště jasně lepším týmem a vytvořil si i několik zajímavých možností. Tu největší měl v 7. minutě Carrasco, z necelého metru ale hlavičkoval po skrumáži do bránícího protihráče. Dvakrát zaměstnal skvěle chytajícího Guilhermeho Llorente, neujala se ale ani křižná skákavá pumelice, ani přízemní rána na bližší tyč. Jan Oblak na druhé straně nemusel řešit vůbec nic. Jeho největší starostí asi bylo udržet se v provozní teplotě a mezi třemi tyčemi v nepříjemném počasí neumrznout.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Fotbalisté ruského celku pohodlně sbírají přihrávky na vlastní polovině. Nikam se neženou a domácí nenapadají. Čeká se na hvizd rozhodčího.
     
    45+1
    Úvodní část hry bude nastavena o jednu minutu.
     
    45
    Lokomotivu Moskva se v posledních minutách pozorně daří bránit hranici vlastní šestnáctky. Hradbou těl nyní neprošel ani nejlepší týmový střelec Atlética João Félix.
     
    44
    Slovinský sudí teď hlasitě domlouvá Marcosi Llorentemu. Příště už by mohlo být jeho chování oceněno za žlutou kartu.
     
    42
    Když nevíš co s míčem, vystřel. Tímto se zřejmě řídil Koke, který zkusil štěstí z nějakých dvaadvaceti metrů. Branku pokusem z pravé strany "o parník" minul.
     
    41
    Poté, co se balon odrazil od rozhodčího, mohli rozehrávat hosté. Lokomotiv ale dlouho míč na kopačkách neudržel.
     
    39
    Vladislav Ignatěv se vřítil mezi Josého Giméneze a Renana Lodiho, do zakončení se však uvnitř vápna nakonec nedostal. Na kluzkém terénu v rozhodující moment upadl.
     
    38
    Hra se rychle přesunula na opačný konec hrací plochy. Tam mělo Atlético v krátkém sledu dva rohové kopy. První odvrátil Zé Luís, po druhém se přidržením za dres provinil Stefan Savić.
     
    37
    Daniil Kulikov zabojoval před hranicí vápna skluzem o odražený míč. Ten nakonec posouval do ofsajdu.
     
    36
    Rychlá akce Lokomotivu, jíž hosté vedli po pravém křídle, ztroskotala na nepřesné přihrávce z kopačky Vladislava Ignatěva. Hosté ale budou moci zahrozit ještě z rohu.
     
    34
    Už tak silný déšť ještě více nabírá na intenzitě. Fotbalistům obou celků rozhodně není v těchto chvílích co závidět.
     
    32
    Také tentokrát přišel po dlouhém centru okamžitý faul, jenž vzešel ze vzdušného souboje. Jeho autorem Vedran Ćorluka.
     
    31
    Je za námi úvodní půlhodina, v níž bylo Atlético jasně lepším celkem. Aktuálně se ovšem musí svěřenci kouče Simeoneho bránit. Lokomotiv bude zahrávat standardku z půlky hřiště.
     
    30
    Yannick Carrasco motal protihráčům hlavy na levé straně velkého čtverce, nakonec ale o míč přišel. Následuje odkop od hostující klece.
    28. Llorente tentokrát pálil po zemi, Guilherme byl opět pozorný.
     
    28
    Marcos Llorente si na pravé straně velkého vápna narazil balon o protihráče a poté vypálil prudce po zemi k bližší tyči! Guilherme se blýskl dalším pozorným zákrokem.
     
    27
    A tak se také stalo. Renan Lodi poslal do vápna vysoký balon, Stefan Savić si ale při pokusu o jeho zpracování vypomohl útočným faulem.
     
    26
    Poslední minuty už opět patří naplno Atléticu. To bude rozehrávat standardní situaci na polovině soupeře. Očekávat lze daleký centr do pokutového území.
     
    24
    Yannick Carrasco je teď hodně vidět. Nyní napřáhl k dělovce z nějakých dvaceti metrů, Guilherme měl ale otevřený výhled a míč vyrazil.
     
    23
    Tentokrát rozehrával sedmadvacetiletý Belgičan rohový kop z pravé strany. Ten byl prodloužen na další roh.
     
    22
    Yannick Carrasco stáhl ve středovém kruhu zezadu k zemi Zé Luíse. Domácí záložník může být rád, že to nebylo za žlutou.
     
    21
    Úvodní tlak Atlética trochu opadl. Hostům se čím dál častěji daří držet míč. Směrem dopředu to ale není ono, na obranné polovině jsou Madridští takřka bezchybní.
     
    20
    Stefan Savić si neporozuměl na pravé straně s Kieranem Trippierem. Vhazovat může Maciej Rybus.
     
    18
    Po nedovoleném zákroku Saúla bude rozehrávat Lokomotiv.
     
    16
    Z levého okraje hrací plochy odcentroval Renan Lodi, pouze však do země nikoho. Vysoký míč si stáhl bez problémů do rukavic brankář Guilherme.
     
    15
    Atlético ale rychle získalo balon. Za hustého deště mají domácí k dispozici autové vhazování nedaleko rohového praporku – na útočné polovině.
     
    14
    Fotbalisté Lokomotivu si po delší době užívají balonu na svých kopačkách. Hosté kombinují na vlastní polovině a budou muset útočit do plných.
    13. Llorenteho jedovku efektivně vyrazil Guilherme.
     
    13
    Do odraženého balonu se zpoza pokutového území opřel Marcos Llorente. Jeho křižný skákavý pokus Guilherme tygřím skokem vyrazil.
     
    12
    Marcos Llorente našel zpětnou přihrávkou Ángela Correu, jeho technická střela byla sražena mimo tři tyče. Následovat bude roh.
     
    11
    Koke rozehrál roh nakrátko. Balon se po chvíli přesunul z pravé strany na levou, odkud přilétl centr na hlavu Josého Giméneze. Jeho slabé zakončení ale zamířilo pomalu vedle levé tyče.
     
    10
    Ángel Correa vystihl zpětnou přihrávku a mohl hostům pořádně zatopit, jeho střílená nahrávka z pravé strany byla odvrácena na rohový kop.
     
    9
    Menší vášně po nedovoleném zákroku Saúla. Lokomotiv po něm bude rozehrávat ze středu hrací plochy.
    7. Carrasco hlavičkoval do protihráče!
     
    7
    Před Guilhermeho klecí se utvořila obrovská skrumáž! Blízko vedoucí trefě byl Yannick Carrasco, z bezprostřední blízkosti brány ale hlavičkoval do bránícího protihráče!
     
    6
    Ángel Correa se po kontaktu s Rybusem skácel k zemi v pokutovém území, slovinský arbitr ale penaltu nenařídil.
     
    5
    Lokomotivu se podařilo na delší čas usadit na domácí polovině. Na dostřel Oblakovy svatyně se ale jeho hráči nedostali.
     
    3
    Marcos Llorente posílal z pravé strany prudkou přihrávku před malé vápno, João Félix ale netrefil balon ideálně. O chvíli později pálil z levé strany kolmě za vzdálenější tyč Yannick Carrasco. Madridští dávají hned od začátku vědět, kdo je dnes favoritem.
     
    2
    Atlético Madrid nastoupilo k zápasu v tradičních pruhovaných červeno-bílých dresech, hosté z Moskvy v tmavě zelených.
     
    1
    Domácí fotbalisté se hned zkraje utkání prodrali do velkého vápna Lokomotivu, odkud si žádali rohový kop, slovinský rozhodčí Vinčić ale nařídil pouze odkop od branky.
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Oba týmy uctily před výkopem minutou ticha památku dnes zesnulého Diega Maradony. Jeden z bývalých nejlepších hráčů světa zemřel v 60 letech na infarkt.
     
    Úvodní sestavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez, Lodi – M. Llorente, Saúl, Koke (C), Carrasco – Félix, Á. Correa.
    Náhradníci: Grbić – Camello, Hermoso, Lemar, Felipe, Sanabria, R. Sánchez, Šaponjić, Valera, Vitolo, Moya.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Živogljadov, Ćorluka (C), Cerqueira, Rybus – Ignatěv, Kulikov, Krychowiak, Kamano, An. Mirančuk – Luís.
    Náhradníci: Kočenkov, Savin – Josifov, Lisakovič, Lyscov, Éder, Magkejev, Muchin, S. Rajković, Rybčinskij, Siljanov, Žemaletdinov.

    Rozhodčí: Vinčić – Klančnik, Kovačič (všichni SLO).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Jak již zaznělo, poslední vzájemné střetnutí obou celků se uskutečnilo zkraje tohoto měsíce. Vše podstatné se událo v ruském hlavním městě hned na začátku. Atlético šlo v 18. minutě do vedení díky trefě Giméneze, jen o sedm minut později ale stanovil konečný výsledek ze značky pokutového kopu Mirančuk. Od března roku 2018 šlo celkem už o pátý společný zápas, vůbec poprvé v něm ale dokázal Lokomotiv bodovat.
     
    Moskevský Lokomotiv v letošním ročníku Ligy mistrů ještě nevyhrál. Na kontě má dva body za již zmíněnou domácí remízu s Atléticem Madrid (1:1) a nerozhodný výsledek 2:2 z půdy Salcburku. Zápas ve Španělsku bude pro ruský celek hodně důležitý a dal by se označit jako pověstný duel "o šest bodů". Pokud Atlético vyhraje, odskočí Lokomotivu už na rozdíl pěti bodů. Pokud by naopak vyhráli Moskevští, dostali by se před Atlético a měli by po zbytek skupinové fáze vše ve svých rukou. Rovněž Lokomotiv má ve svém středu jednoho fotbalistu, který se v této sezóně Ligy mistrů prosadil dvakrát. Je jím pětadvacetiletý záložník Anton Mirančuk. V ruské lize, v níž je po patnácti odehraných kolech Lokomotiv až osmý, se prosadil třikrát – stejně jako o pět let starší útočník Smolov. Ten je ovšem momentálně na listině zraněných hráčů a do utkání by zasáhnout neměl.
     
    Atlético Madrid má zatím v letošním ročníku Ligy mistrů vyrovnanou bilanci jedné výhry, jedné remízy a jedné porážky. Naposledy se klub ze španělského hlavního města utkal před reprezentační přestávkou právě s Lokomotivem, s nímž venku remizoval 1:1. Výhru si pak Atlético připsalo proti rakouskému Salcburku. Proti tomu prohrávalo po změně stran 1:2, pak ale favorita spasil dvěma zásahy Joao Félix. Právě on je se svými dvěma góly nejlepším střelcem Atlética v rámci pohárové soutěže. Ve španělské La Lize se pak o post klubového kanonýra dělí s Luisem Suarezem, když oba vstřelili shodně pět branek. Svěřenci kouče Simeoneho jsou v domácí soutěži druzí o tři body za Realem Sociedad, avšak se dvěma zápasy k dobru. S impozantním skóre 18:2 je Atlético Madrid vůbec posledním týmem španělské ligy, který v aktuální sezóně ještě neprohrál.
     
    Krásný středeční večer. Skupinová fáze milionářské Ligy mistrů se překlápí do své druhé poloviny. Hodně zamotaná je zatím skupina A. Té kraluje se třemi výhrami dominantní Bayern Mnichov, ve hře o druhé postupové místo jsou však všechny zbylé mančafty. Nejlepší výchozí pozici má druhé Atlético Madrid, které na svém stadionu vyzve tým FK Lokomotiv Moskva. Domácí fotbalisté budou v tomto klání platit za výrazné papírové favority.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Filip Lefenda

    Branky:


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 7:3. Rohy: 16:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 19:8.
    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez, Lodi (60. Hermoso) – M. Llorente (60. Lemar), Saúl, Koke (C), Carrasco (80. Camello) – Félix, Á. Correa.
    Náhradníci: Grbić – Camello, Hermoso, Lemar, Felipe, Sanabria, R. Sánchez, Šaponjić, Valera, Vitolo, Moya.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Živogljadov, Ćorluka (C), Cerqueira, Rybus – Ignatěv, Kulikov, Krychowiak, Kamano (76. Rybčinskij), An. Mirančuk (76. Magkejev) – Luís.
    Náhradníci: Kočenkov, Savin – Josifov, Lisakovič, Lyscov, Éder, Magkejev, Muchin, S. Rajković, Rybčinskij, Siljanov, Žemaletdinov.

    Rozhodčí: Vinčić – Klančnik, Kovačič (všichni SLO)
    thejrc.org