Mountfield HK – Sparta 1:2 (kon.) | Třinec – Liberec 6:4 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Zlín – Motor ČB 2:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:1 (po pr.) | Olomouc – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
Pardubice – Litvínov 2:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:4 (2:2, 2:1, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 27.11.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Příjemný podvečer z Třince! Na ledě ve WERK ARENĚ dnes dojde ke střetnutí v rámci 21. kola Tipsport extraligy mezi celky HC Oceláři Třinec a Bílí Tygři Liberec. Utkání začíná v 17:00.
     
    Bílí Tygři Liberec
    Mistrům ze sezóny 2015/2016 aktuálně patří pátá příčka v Tipsport extralize, na svém kontě mají Bílí Tygři čtyřiadvacet bodů, které vybojovali v třinácti zápasech. Forma šelem je v posledních zápasech jako na houpačce, v úterý sice zdolali pardubické Dynamo 4:1, o tři dny dříve však svěřenci Patrika Augusty zachraňovali duel s českobudějovickým Motorem až v samostatných nájezdech. Dvě utkání s celky na spodních příčkách sice Liberec zvládl, tentokrát ale Bílé Tygry čeká tvrdší oříšek v podobě třineckých Ocelářů.

    Ještě na malou chvíli se ale vrátíme k Severočechům, v jejich dresu zastupuje pozici nejproduktivnějšího hráče hned dvojice jmen. David Gríger zatím na své konto připsal sedm tref a tři asistence, jeho spoluhráč Michal Birner je pak autorem čtyř branek a šesti asistencí. Jasným vládcem libereckého brankoviště je ex-třinecký Petr Kváča, který si v třinácti zápasech vychytal úspěšnost 93,5%.
     
    HC Oceláři Třinec
    Stále úřadující mistr TELH a vítěz Generali Česká CUPU, takovýmito tituly se pyšní domácí Oceláři. Třinec zažívá skvělý vstup do sezóny, kdy zatím z žádného utkání neodešel bez bodů, poslední zápas odehráli hráči s drakem na prsou v úterý na ledě královehradeckého Mountfieldu. Prozatím nejmenší bodový přísun přistál Ocelářům do klína po nedělním utkání s Dynamem Pardubice, na tamním ledě se za stavu 6:6 šlo do prodloužení, ve kterým domácí Dynamo zvládlo překonat Josefa Kořenáře a došlo si pro 2 body.

    Pohled do tabulky produktivity bezpochyby oku třineckého fanouška musí lahodit, Martin Růžička je s dvaadvaceti body (6+16) v jejím čele, Matěj Stránský pak s 12 zásahy vede soutěž střelců. Médií opomíjený je však i bodový přísun z hokejky Martina Gernáta, urostlý bek je s čtrnácti body neproduktivnějším obráncem této soutěže.
     
    Ohlasy z kabin

    Bílí Tygři Liberec:

    "Čeká nás těžký trip do Třince a Brna. Oceláři jsou v top formě, bude to pro nás velký test. Stejně tak v Brně. Věřím, že to postavíme na výkonu z Pardubic. Pomáhá nám i to, že teď hrajeme venku a nemusíme nic velkého tvořit. Odstoupíme si do obrany, budeme pozorně čekat ve středním pásmu a když se nám podaří otáčet puky, ukáže se naše síla," komentoval pro web Bílých Tygrů obránce Ladislav Šmíd.

    HC Oceláři Třinec:

    "Trochu nás mrzí horší produktivita v přesilovkách. To je vždy důležitý způsob, jakým si můžeme pomoct. Věřím, že i samotné hráče to mrzí, protože také oni nejsou zvyklí při tak vysokém počtu přesilovek neskórovat. Šance si umíme vytvořit, ale něco tomu chybí. V tomto směru ještě máme na čem pracovat," reagoval na aktuální herní situaci svých svěřenců šéftrenér třinecké organizace, Václav Varaďa.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kořenář) – D. Musil, M. Doudera, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Chmielewski, Marcinko, Zadina – O. Kovařčík, Jašek, M. Kovařčík – Dravecký (A), Roman, Hrehorčák – Hrňa.

    Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka (Kváča) – Šmíd (A), T. Hanousek, Rosandić, Knot, Derner, Štibingr – Birner (A), Bulíř, Lenc – T. Rachůnek, Filippi, Gríger – J. Vlach, P. Jelínek (C), A. Musil – Šír, Najman, M. Zachar – Hrabík.

    Rozhodčí: Hodek, Kika – Ganger, Klouček.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky již krouží na ledové ploše, hosté dnešní utkání odehrají v bílých dresech, třinecká družina oblékne červenou sadu dresů.
     
    Led již patří pouze zahajovacím pětkám, kdo z dvojice Vrána – Bulíř bude na úvodním vhazování úspěšnější? To se dozvíme už za malou chvíli!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Právě druhý jmenovaný se nakonec stal úspěšnějším exekutorem, Liberec ale záhy vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    00:22
    Oceláři se tak celkem snadno dostali před Pavelku, pro kterého je dnešní utkání premiérovým startem v tomto ročníku Tipsport extraligy.
     
    01:02
    Krátká kombinace Liberce na útočné polovině úspěch nepřinesla, oba celky tak mohou vystřídat. Na led se poprvé podívají třetí formace.
     
    01:50
    Z levého kruhu prověřil Štěpánka Vlach, třinecký gólman úspěšný.
     
    02:16
    Doudera nyní zpoza branky Třince zakládá útočnou akci domácích.
     
    02:40
    Romanovi se nepovedlo po levém křídle proniknout hlouběji do pásma hostů, Liberec spěchá dopředu.
     
    03:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Stejně jako v prvním vzájemném utkání se i nyní dostávají Bílí Tygři do vedení, za záda Jakuba Štěpánka propadlo nahození MISLAVA ROSANDIČE, který se s pukem rozloučil na modré čáře. Bez asistence.
    03:32 Mislav ROSANDIĆ - 0:1
     
    04:32
    Oceláři po obdržené brance zkoušeli zahrozit, hosté ale bez menších problému vyvážejí opět kotouč ze svého pásma.
     
    05:02
    Varaďa opět posílá na steč elitní formaci, dočká se Matěj Stránský další trefy?
     
    05:28
    Tak jediné, čeho se Matěj Stránský pro toto střídání dočká, je vyloučení, třinecký bek si odpyká dvě trestné minuty za vysokou hůl.
     
    06:04
    Jeden z hostů se nyní probíjel do pásma Třince, snažení Liberce ale zastavuje ofsajd.
     
    06:20
    Rosandič na levém křídle tvrdě narazil, když se pokoušel s pukem prosmýknout kolem Musila, Oceláři tak mají možnost vyhodit kotouč a vystřídat.
     
    07:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Poněkud nešťastně teď David Musil špičkou hole zasunul kotouč mezi betony Jakuba Štěpánka, TOMÁŠ FILIPPI je tak po dobrém forčekingu a střele z pravého kruhu sladce odměněn. Asistence: Tomáš Rachůnek a Petr Jelínek.
    07:23 Tomáš FILIPPI - 0:2
     
    08:47
    Marcinko to zkouší z levého kruhu, Pavelka betonem vykopává.
     
    09:59
    Další dvě minuty oslabení pro domácí, Jan Zahradníček v mezikruží tvrdým bodyčkem poslal k zemi jednoho z hostů a paže jednoho z hlavních arbitrů hned vylétla nahoru.
     
    10:04
    Štěpánek kryje střelu z levého kruhu a hra se přerušuje.
     
    10:16
    Tomáš Filippi si odbude dvě minuty na lavici handy za vysokou hůl.
     
    10:17
    Dobré nahození Stránského se nepovedlo tečovat za záda Pavelky a kotouč končí v rohu kluziště.
     
    11:06
    Bulíř se po kombinaci hostů chtěl prosadit, jeho dělovka ale končí na betonu maskovaného Oceláře.
     
    11:42
    Musil opět úřaduje u mantinelu, tentokrát obral o puk Rachůnka.
     
    12:10
    Třinec si užije krátkou přesilovku, Oceláři dobývají pásmo soupeře.
     
    12:23
    Tomáš Filippi hned z trestné lavice vyrazil do úniku, Jakub Štěpánek ale na jeho zakončení vleže vyzrál a vyráží kotouč do pravého rohu.
     
    12:49
    Komerční přestávka přerušuje dění na třineckém ledě, za malý moment pokračujeme!
     
    13:37
    Oceláři teď chybují, domácí útočníci se až příliš rychle hrnuli do pásma Liberce a dopouštějí se ofsajdu.
     
    14:06
    Šmíd to na levém křídle udělal perfektně, dobrou přihrávkou před Štěpánkem hledal hůl Birnera, obrana Ocelářů ale tentokrát zafungovala dobře.
     
    14:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pod Javorovým snižují domácí náskok Liberce na rozdíl jediné branky, Zadina se asi třikrát pokoušel dostat kotouč za záda Pavelky, šťastným střelcem se ale nakonec stává ARON CHMIELEWSKI.Tomu se z voleje podařilo rozvlnit síť v liberecké kleci. Asistence: Filip Zadina a Tomáš Marcinko.
    14:45 Aron CHMIELEWSKI - 1:2
     
    16:07
    Šelmy ale znovu ožívají, Liberec si díky útočné akci zajisti alespoň vhazování před Štěpánkem.
     
    16:30
    Druhé vyloučení na straně hostů, Michal Bulíř nekompromisním zákrokem poslal jednoho z domácích na tyčku Pavelkovy klece a odpyká si dvě minuty za napadení.
     
    16:48
    Domácí Třinec tak bude mít dobrou příležitost ke srovnání skóre, podaří se svěřencům Václava Varadi prostřelit maskovaného Severočecha?
     
    16:53
    Růžičkova střela z pravého kruhu končí pouze na tyčce, kotouč je znovu ve hře.
     
    17:33
    Drobná potyčka se po Pavelkově zákroku strhla na libereckém brankovišti, čárový rozhodčí ale ihned rozhněvané kohouty odtrhává.
     
    18:36
    Obrovský závar před brankou hostů, Třinec teď obdaroval brankáře hostí neskutečným množstvím střel. I přes aktivní hru v přesilovce se ale domácím nedaří srovnat.
     
    19:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Premiérová trefa MARIANA ADÁMKA v tomto ročníku tuzemské nejvyšší soutěže srovnává vývoj utkání na 2:2. Oceláři to teď udělali opravdu perfektně, Miloš Roman si počkal na přesun Jaroslava Pavelky a diagonálou napříč mezikružím vybídl právě Mariana Adámka ke střele do odkryté klece. Asistence: Miloš Roman a Ondřej Kovařčík.
    19:46 Marian ADÁMEK - 2:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 17:38.
     
    Hned čtyři trefy byly k vidění v úvodní dvacetiminutovce tohoto utkání, Liberec se zásluhou Rosandiče dostal do vedení ve čtvrté minutě, Filippi pak svou brankou v minutě osmé stanovil vedení hostů 2:0. Třinec s vyrovnáním otálel až do závěrečné pětiminutovky, patnáctá minuta a trefa Arona Chmielewského rozvlnila síť za Pavelkou poprvé, čtrnáct sekund před koncem úvodní tercie se povedlo Ocelářům srovnat na 2:2, kdy si svou první trefu v tomto ročníku TELH připsal obránce Marian Adámek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:07
    Druhé úvodní vhazování končí po dlouhé šťouchanici lépe pro Třinec, Oceláři se ihned ženou do pásma soupeře.
     
    20:57
    Na druhé straně ale operuje i Liberec, hosté teď na dobrou minutu zamkli Oceláře před Štěpánkem.
     
    21:40
    Vrána se mezi obránci dostal až do zakončení, Pavelka ale kotouč nejspíš udržel před brankovou čárou. Situaci ale bude nakonec ještě zkoumat videorozhodčí.
     
    21:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak po relativně dlouhé době opouští hlavní arbitr box trestoměřičů a jeho paže směřuje na středový puntík. PETR VRÁNA je tak autorem třetí třinecké trefy a Oceláři se poprvé dostávají do vedení. Asistence: Filip Zadina a David Musil.
    21:47 Petr VRÁNA - 3:2
     
    22:36
    Hokej nahoru, dolů. Oba celky teď během krátké chvíle navštívily pásmo soupeře.
     
    23:39
    Michal Kovařčík teď mohl zajistit dvoubrankové vedení pro Třinec, Pavelka ale tentokrát vyráží kotouč mimo nebezpečí.
     
    24:12
    David Musil teď tělem zastavil dělovku Radana Lence a v jeho obličeji se ihned objevila bolestivá grimasa.
     
    24:34
    Tlak Liberce byl v posledních sekundách opravdu nebezpečný, Oceláři tak volí vyhození na zakázané uvolnění.
     
    25:26
    Oceláři ale oplácí tlak soupeře svým útočným snažením, obrana Liberce teď měla co dělat, aby uchránila Pavelku a jeho klec.
     
    25:49
    Až na třetí pokus proběhlo vhazování ve středním pásmu dle pravidel, Oceláři se ujímají kotouče.
     
    26:55
    Hosté jsou vyhnáni až za svou branku, odkud se Liberec bude snažit rozjet novou útočnou akci.
     
    27:44
    Rosandič po nahození z modré získává pro svůj tým vhazování v útočném pásmu, hru ale přerušuje komerční přestávka.
     
    27:58
    Lenc i přes dvojici Ocelářů udržel kotouč na své holi a Liberec si ještě krátce užije čas v útočném pásmu.
     
    28:43
    Na svou hokejku si teď nedal pozor liberecký Tomáš Hanousek a po zásahu obličeje Filipa Zadiny stráví dvě minuty na lavici hanby.
     
    29:06
    Kundrátek zůstal po zásahu Jelínkem ležet na zemi, domácí bek má ale tuhý kořínek a záhy se z ledové plochy zvedá.
     
    29:50
    Zatím toho z přesilovky Oceláři příliš nemají, Liberec kotouč srdnatě vyhazuje ven z pásma a Třinec musí zacouvat.
     
    30:30
    Veliká šance na hokejkách druhé přesilovkové formace, ani jednomu z hráčů Třince se ale nepovedlo překonat Pavelku v rozkleku.
     
    32:00
    Zadina šikovně prostrčil kotouč do pásma Liberce a obranná řada šelem reaguje vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    32:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ve WERK ARENĚ je znovu srovnáno, Rosandič na sebe natáhl hned trojici Ocelářů a osamocený RADAN LENC z mezikruží překonal Jakuba Štěpánka. Asistence: Mislav Rosandič a Michal Birner.
    32:32 Radan LENC - 3:3
     
    33:23
    Adámkovi se nepovedlo najít hůl najíždějícího Jaška, kotouč utíká až na zakázané uvolnění.
     
    33:35
    Severočeši opět v útočném pásmu, až po půl minutě se daří domácím osvobodit se.
     
    34:15
    Vhazování po komerční pauze dopadlo lépe pro domácí a Martin Růžička hned vyváží kotouč do pásma hostů.
     
    34:56
    Kotouč ve středním pásmu opustil ledovou plochu, hra se tak musí přerušit.
     
    35:19
    Nedovolený zákrok v podobě podrážení z dílny Marka Zachara posílá Liberec do oslabení.
     
    35:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    A zároveň i Třinec do vedení! MATĚJ STRÁNSKÝ po dobré práci před Pavelkou trefuje kotouč z voleje a přidává čtvrtou trefu na adresu domácích. Asistence: Erik Hrňa a Martin Růžička.
    35:36 Matěj STRÁNSKÝ - 4:3
     
    36:13
    Po nedovoleném zákroku na Zadinu se do jednoho z hráčů Liberce pustil Chmielewski, ten si odpyká dvě minuty za napadení. Na trestné se chvíli ohřál i Zadina, ten ale po úderu hokejkou do mantinelu dostává trest do konce utkání, zbylý trest za něj odpyká Ondřej Kovarčík. Na druhé straně pak dvě trestné minuty za hrubost odpyká Tomáš Hanousek.
     
    38:13
    Chmielewski je zpět ve hře a Oceláři tak hrají znovu v 5.
     
    38:36
    Dlouho ale hra v plném počtu nevydržela, Jaroslav Vlach byl poslán na trestnou lavici po vyloučení za hrubost.
     
    39:03
    Velice dramatickou příchuť okořeněnou o mnoho potyček nese závěr druhé třetiny, po zákroku Pavelky poslal jeden z libereckých obránců k zemi Marcinka.
     
    39:03
    Po nedorozumění v boxu časomíry se na trestnou lavici vrací Ondřej Kovařčík, který odpykává trest za Filipa Zadinu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 18:45.
     
    Dramatická druhá třetina je u konce, Třinec se v ní po brance Petra Vrány dostal do vedení, hosté zásluhou Lence ale v 33. minutě srovnali. O vedení Ocelářů se tak musel postarat Matěj Stránský, který v 36. minutě trefil kotouč z voleje do liberecké klece.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    Oceláři vstupují do zápasu aktivněji, Vrána teď zahrozil z pravého kruhu.
     
    40:38
    Hosté již jsou v plném počtu, i tak ale Liberec vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    40:47
    Jaškova střela z levého kruhu končí pouze na betonu Pavelky.
     
    41:10
    První větší ofenzíva ze strany Liberce se nekoná, Oceláři zvládli získat kotouč do svého držení.
     
    41:37
    Dvířka na trestné lavici Třince se znovu otevírají, za sekání je vyloučen David Musil.
     
    42:40
    Hrehorčák aktivně napadá rozehrávku hostů a Liberci se nedaří jednoduše opustit obrané pásmo.
     
    43:24
    Dravecký si poradil s Bulířem a získává kotouč pro třinecké hokejky.
     
    43:56
    Třinec si sice užil chvíli slávy v pásmu soupeře, záhy je ale zatlačen do svého obranného pásma a musí vyhodit na zakázané uvolnění.
     
    44:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Perfektní příklep JANA JAROMĚŘSKÉHO zpoza levého kruhu míří přímo do pravého horního růžku Pavelkovy klece. Asistence: Lukáš Jašek a Michal Kovařčík.
    44:25 Jan JAROMĚŘSKÝ - 5:3
     
    44:56
    Bílí Tygři se nevzdávají, Štěpánek ale střelu z levé části kluziště kryje.
     
    45:21
    Zahradníček zkoušel zopakovat střelecký úspěch Jaroměřského, jeho dělovka od modré ale míjí branku Liberce.
     
    46:00
    Stránský spěchá po levém křídle do pásma hostí, tam se ale Třinec moc dlouho neohřál a musí se s rozehrávkou stáhnout zpět za Štěpánka.
     
    47:08
    Vladimír Dravecký si odpyká dvě minuty na trestné lavici za podrážení, ke kuriózní situaci ale došlo po odpískání, Patrik Hrehorčák přeslechl hvizd hlavního arbitra a pokračoval i s pukem na čepeli vstříc liberecké kleci.
     
    47:21
    Oceláři teď vytlačili soupeře až před Pavelku, Liberec ale rozehrávku po chvíli zvládl a už se tlačí do útoku.
     
    48:21
    Filippi se sice krásně provlékl i s kotoučem do pásma Třince, Liberci to ale není nic platné, když se z útoku záhy musí poroučet.
     
    49:28
    Adámek teď schytal střelu Vlacha přímo do kotníku, třinecký bek ale vyklepává bolest a pokračuje ve hře.
     
    50:13
    Birner u mantinelu přišpendlil Draveckého, i tak se ale Třinec drží v útočném pásmu.
     
    50:49
    Tento status už ale neplatí, iniciativu přebírá Liberec.
     
    50:51
    Záhy si však Bílí Tygři vylámali zuby na ofsajdovém postavení a hra se přerušuje.
     
    51:17
    Birner chtěl nahodit kotouč do rohu kluziště, touš se mu ale vzbouřil a místo plexiskla zasáhl reklamní panel v hledišti.
     
    51:39
    Jašek blokuje diagonálu v podání příslušníků libereckého třetího útoku a Oceláři míří do útoku.
     
    52:37
    Šmíd prodloužil na Vlacha, jeho následný pas do mezikruží ale zachytává třinecká obrana.
     
    52:59
    Po diskuzi mezi kapitány vyměřují hlavní rozhodčí Matěji Stránskému dvouminutový trest za vysokou hůl + desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. Dvouminutový trest odpyká Filip Zadina.
     
    53:56
    Gríger to z levého kruhu zkusil bekhendem, kotouč ale zamířil vysoko nad třineckou branku.
     
    54:49
    Jaroměřský vyhazuje kotouč do pásma hostů a Zadina už naskakuje na led.
     
    55:34
    Liberečtí se znovu zdrží v útočném pásmu, Jakub Štěpánek musel přikrýt jejich nahození před najíždějícími Tygry.
     
    56:10
    Bílí Tygři znovu musí rozjet útočnou akci zpoza branky a i nyní Jakub Štěpánek nahození hostů raději podrží v lapačce.
     
    56:27
    Zadina v rohu kluziště nalákal dva hráče z řad soupeře a zdatně ještě dokázal rozehrát.
     
    57:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pod Javorovým se utkání znovu dramatizuje, po zpětné přihrávce Michala Birnera ze z druhé vlny prosazuje RONALD KNOT a Oceláři znovu vedou pouze o gól. Asistence: Michal Birner a Michal Bulíř.
    57:06 Ronald KNOT - 5:4
     
    57:27
    Bílí Tygři mají po zakázaném uvolnění Třince k dispozici vhazování před Štěpánkem a vybírají si oddechový čas.
     
    57:27
    A je rozhodnuto, Jaroslav Pavelka opouští branku a hosté se budou snažit skórovat v šesti.
     
    57:34
    Jako úmyslný byl vyhodnocen ofsajd hostů a stejně jako Pavelka se i kotouč vrací do pásma hostů.
     
    58:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Stejně jako proti Plzni, i nyní se MILAN DOUDERA prosazuje trefou do prázdné branky a s jistotou pečetí vítězství Třince. Bez asistence.
    58:27 Milan DOUDERA - 6:4
     
    58:38
    Liberec bude dohrávat utkání ve čtyřech, za hrubost míří na lavici hanby Jan Šír.
     
    59:58
    Zadina z levého kruhu ještě trefuje bližší tyč Pavelkovy klece.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, v repríze finále ze sezóny 2018/2019 se z vítězství 6:4 raduje domácí Třinec. Oceláři sice v úvodu zápasu prohrávali 2:0, dvěma góly ještě do konce první třetiny ale dokázali srovnat. Druhá třetina již dopadla lépe pro domácí a ve třetí třetině si Oceláři udrželi svůj náskok, čímž potvrdili, proč jsou aktuálně nejlépe hrajícím celkem u nás. Z mé strany je to tedy pro dnešní den vše, budu se na Vás těšit u některého z příštího zápasů třineckých Ocelářů. (19:27:31)
    Marken.cz

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 15. Chmielewski (Zadina, Marcinko), 20. M. Adámek (Roman, O. Kovařčík), 22. P. Vrána (Zadina, D. Musil), 36. M. Stránský (Hrňa, Martin Růžička), 45. Jaroměřský (Jašek, M. Kovařčík), 59. M. Doudera – 4. Rosandić, 8. Filippi (T. Rachůnek, P. Jelínek), 33. Lenc (Rosandić, Birner), 58. Knot (Birner, Bulíř)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kořenář) – D. Musil, M. Doudera, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Chmielewski, Marcinko, Zadina – O. Kovařčík, Jašek, M. Kovařčík – Dravecký (A), Roman, Hrehorčák – Hrňa.
    Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka (Kváča) – Šmíd (A), T. Hanousek, Rosandić, Knot, Derner, Štibingr – Birner (A), Bulíř, Lenc – T. Rachůnek, Filippi, Gríger – J. Vlach, P. Jelínek (C), A. Musil – Šír, Najman, M. Zachar – Hrabík.

    Rozhodčí: Hodek, Kika – Ganger, Klouček
    thejrc.org