Mountfield HK – Sparta 1:2 (kon.) | Třinec – Liberec 6:4 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Zlín – Motor ČB 2:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:1 (po pr.) | Olomouc – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
Pardubice – Litvínov 2:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:4 (2:2, 2:1, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 27.11.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Liberec bude dohrávat utkání ve čtyřech, za hrubost míří na lavici hanby Jan Šír.
     
    52:59
    Po diskuzi mezi kapitány vyměřují hlavní rozhodčí Matěji Stránskému dvouminutový trest za vysokou hůl + desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. Dvouminutový trest odpyká Filip Zadina.
     
    47:08
    Vladimír Dravecký si odpyká dvě minuty na trestné lavici za podrážení, ke kuriózní situaci ale došlo po odpískání, Patrik Hrehorčák přeslechl hvizd hlavního arbitra a pokračoval i s pukem na čepeli vstříc liberecké kleci.
     
    41:37
    Dvířka na trestné lavici Třince se znovu otevírají, za sekání je vyloučen David Musil.
     
    38:36
    Dlouho ale hra v plném počtu nevydržela, Jaroslav Vlach byl poslán na trestnou lavici po vyloučení za hrubost.
     
    36:13
    Po nedovoleném zákroku na Zadinu se do jednoho z hráčů Liberce pustil Chmielewski, ten si odpyká dvě minuty za napadení. Na trestné se chvíli ohřál i Zadina, ten ale po úderu hokejkou do mantinelu dostává trest do konce utkání, zbylý trest za něj odpyká Ondřej Kovarčík. Na druhé straně pak dvě trestné minuty za hrubost odpyká Tomáš Hanousek.
     
    35:19
    Nedovolený zákrok v podobě podrážení z dílny Marka Zachara posílá Liberec do oslabení.
     
    28:43
    Na svou hokejku si teď nedal pozor liberecký Tomáš Hanousek a po zásahu obličeje Filipa Zadiny stráví dvě minuty na lavici hanby.
     
    16:30
    Druhé vyloučení na straně hostů, Michal Bulíř nekompromisním zákrokem poslal jednoho z domácích na tyčku Pavelkovy klece a odpyká si dvě minuty za napadení.
     
    10:16
    Tomáš Filippi si odbude dvě minuty na lavici handy za vysokou hůl.
     
    09:59
    Další dvě minuty oslabení pro domácí, Jan Zahradníček v mezikruží tvrdým bodyčkem poslal k zemi jednoho z hostů a paže jednoho z hlavních arbitrů hned vylétla nahoru.
     
    05:28
    Tak jediné, čeho se Matěj Stránský pro toto střídání dočká, je vyloučení, třinecký bek si odpyká dvě trestné minuty za vysokou hůl.
    Marken.cz

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 15. Chmielewski (Zadina, Marcinko), 20. M. Adámek (Roman, O. Kovařčík), 22. P. Vrána (Zadina, D. Musil), 36. M. Stránský (Hrňa, Martin Růžička), 45. Jaroměřský (Jašek, M. Kovařčík), 59. M. Doudera – 4. Rosandić, 8. Filippi (T. Rachůnek, P. Jelínek), 33. Lenc (Rosandić, Birner), 58. Knot (Birner, Bulíř)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kořenář) – D. Musil, M. Doudera, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Chmielewski, Marcinko, Zadina – O. Kovařčík, Jašek, M. Kovařčík – Dravecký (A), Roman, Hrehorčák – Hrňa.
    Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka (Kváča) – Šmíd (A), T. Hanousek, Rosandić, Knot, Derner, Štibingr – Birner (A), Bulíř, Lenc – T. Rachůnek, Filippi, Gríger – J. Vlach, P. Jelínek (C), A. Musil – Šír, Najman, M. Zachar – Hrabík.

    Rozhodčí: Hodek, Kika – Ganger, Klouček
    ocianews.com