Mountfield HK – Sparta 1:2 (kon.) | Třinec – Liberec 6:4 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Zlín – Motor ČB 2:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:1 (po pr.) | Olomouc – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
Pardubice – Litvínov 2:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:3 (0:2, 0:0, 2:1)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 27.11.2020, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového klání na shledanou. (19:53:36)
     
    V první části dnešního klání jsme byli svědky překvapivého tlaku Motoru, ten byl dost pravděpodobně ovlivněný jeho rychlými dvěma brankami ze začátku zápasu, které favorizovaný Zlín naprosto zaskočili. Ve druhém dějství byla hra ve stejném duchu jako v tom předchozím. To se ale změnilo zhruba po 10 minutách hry, kdy domácí předvedli až zázračné zmrtvýchvstání, kdy následovalo vyrovnání sil a později i dokonce občasný tlak. Ve třetí třetině pokračovali Berani v nastoleném tempu ze druhé třetiny. Pak ale přišel jeden z mála výpadů hostů, z kterého překvapivě padl už třetí gól. I přesto se Berani rvali jako lvi a vstřelili dvě branky. To přesto nestačilo a finální stav skončil jednobrankovým rozdílem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Martin Beránek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    58:18 Pavel SEDLÁČEK - 2:3
     
    58:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Toto bylo od zkušeného borce PAVLA SEDLÁČKA naprosto ukázkové zakončení přímo mezi betony Čiliaka po přesné přihrávce Jana Václavka, která byla rovněž naprosto bezchybná. Asistence: Jan Václavek, David Nosek.
     
    57:31
    Novotný po vyhraném buly v útočném pásmu vyslal naprostou metelici na Čiliaka, ta však neuletěla ani metr, když trefila před ním stojícího hráče.
     
    56:53
    Tak toto je velký risk, ještě zbývá více jak tři minuty do konce a domácí už hrají bez brankáře. Otázka jestli se jim tento risk vyplatí nebo definitivně rozhodne o osudu dnešního zápasu.
     
    56:43
    Ke střele se dostal Michnáč, ten trefil jenom před ním stojícího Ference, který vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    55:52
    Oddechový čas pro domácí.
     
    55:02
    Na zlínské hře je opravdu znatelné velké množství přihrávek v útočném pásmu, možná i díky tomu mají tak málo střel a ještě méně branek.
     
    54:16
    Do velmi svízelné situace se nyní dostali domácí, kdy se Noskovi při útoku Budějovic zlomila hůl.
     
    53:33
    Berani jsou opět v útoku, ke střele se dostal pro změnu Řezníček, ten byl ale nepřesný a jeho pokus skončil jenom v rohu kluziště.
     
    52:28
    Zbývá necelých osm minut poslední třetiny a Beranům se čas pomalu, ale jistě krátí. Je pravda, že hokej je opravdu nevyzpytatelná hra a dvě branky můžou padnout během minuty, nicméně má k výhře blíže určitě tým z Čech.
     
    51:18
    K jedné z mnoha zlínských střel se dostal Gazda, který zakončoval opět od modré. Jeho pokus však trefil jednoho ze clonících obránců, a tak je u kotouče opět Madeta.
     
    49:58
    Motor se začíná pomalu opět dostávat do hry, i tak je ale jednoznačně lepším týmem stále mančaft domácích.
     
    48:39
    Vypadá to, že domácí branku očividně potřebovali opravdu hodně. Jejich styl hry je oproti tomu Budějovickému naprosto drtivý.
    46:48 Jakub HERMAN - 1:3
     
    46:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Toto je přesně co domácí chtěli vytěžit z jejich tlaku už minimálně pár minut. Po velmi rychlých přihrávkách a odrazu od betonu brankáře se nacházel osamocen u levého kruhu JAKUB HERMAN, který se svým zakončením nemýlil. Asistence: Jakub Svoboda a Dalibor Řezníček.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 47. Herman (Svoboda, Řezníček), 59. P. Sedláček (Václavek, Nosek) – 2. Gilbert (Pýcha, Raška I), 3. Michnáč (Raška I, Plášil), 44. Michnáč (Gilbert, Raška I)


    Berani Zlín: Huf (Kašík) – Řezníček, Nosek (C), Suhrada, Ferenc, M. Novotný, Gazda, Dluhoš – Okál (A), Honejsek, Šlahař – Köhler, Herman, Svoboda – J. Ondráček, Karafiát, Kubiš (A) – Poletín, P. Sedláček, Václavek.
    Banes Motor České Budějovice: Čiliak (Patera) – Vydarený (A), Suchánek, Pýcha (C), Plášil, Lytvynov, Pavel – Christov, Venkrbec, Beránek – M. Novák (A), R. Přikryl, Z. Doležal – Michnáč, Raška I, Gilbert – Jonák, D. Voženílek.

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Hynek, Votrubec
    thejrc.org