Magnitogorsk – Nižněkamsk 6:4 (kon.) | Kunlun – Novosibirsk 1:0 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
6:4 (1:2, 2:2, 3:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pátek 27.11.2020, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (17:26:32)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 1430 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET) – 1+1, 2 střely, čas na ledě 18:51
    Libor Hudáček (NIZ) – 1+0, 4 střely, čas na ledě 15:37
     
    Střely na branku: 49 – 30
     
    Je konec! Metallurg Magnitogorsk dokonal fantastický obrat a vítězí 6:4! Hosté zvládli první polovinu třetí třetiny bez větších problémů a dlouho nepouštěli domácí do šancí. V 52. minutě ale dokázal v přesilovce vyrovnat Andrej Nestrašil. Metallurg následně pokračoval v silném tlaku a Andrej Čibisov pět minut před koncem poslal domácí do vedení. Stejný hráč navíc udeřil ještě dvě minuty před koncem. Hostům v posledních minutách odešlo prakticky vše, na čem stála jejich hra.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Pavel Porjadin napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Pod tlak se dostal Několenko, který puk stačil vyhodit do bezpečí.
     
    59:10
    Andrej Čibisov si sjel na přihrávku na levé křídlo, odkud chtěl zaútočit na hattrick, ale jeho pokus forhendem nemířil mezi tři tyče.
     
    58:18
    Branka platí a domácí celek se může radovat!
     
    58:18
    Tak pozor! Platnost branky ještě bude posuzovat videorozhodčí!
    58:18 Andrej ČIBISOV - 6:4
     
    58:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Metallurg díky fantastickému obratu zvítězí! Domácí celek znovu udeřil. Plotnikov posunul puk před branku, kde byl ANDREJ ČIBISOV, který si ještě položil brankáře a vychutnal si zakončení do odkryté klece! Asistence: Sergej Plotnikov, Dennis Rasmussen.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:30
    Konstantin Barulin si dal pozor na další nahození od modré čáry a před dotírajícím Taylorem Beckem schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    57:01
    Vladislav Sjomin vlétl s pukem do rohu útočného pásma, kde pro Metallurg vybojoval cenné sekundy k dobru. Hosté by potřebovali hrát na opačné straně.
     
    56:35
    Jegor Jakovlev se natlačil tělem před rozjetého soupeře a uklidnil rozehrávku Metallurgu v obranném pásmu. Domácí stále hrají s pukem.
     
    56:10
    Arťom Zemčonok dostal přihrávku do středního pásma a protečoval puk do pásma útočného. Na jeho pobídku nedosáhl nikdo v modrém dresu.
     
    55:42
    Hosté jsou najednou jako opaření. Hráčům v bílém se nedaří prakticky vůbec nic. Domácí mohou hrát bez problémů s kotoučem.
    55:25 Andrej ČIBISOV - 5:4
     
    55:25
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Neskutečný obrat domácího celku je na světě! Metallurg se necelých pět minut před koncem třetí části ujímá vedení! Zakončení od modré čáry s odrazilo na hůl ANDREJE ČIBISOVA, který puk bekhendem napálil pod břevno! Asistence: Michail Pašnin.
     
    54:35
    Hosté v plném počtu.
     
    54:10
    Domácí se usadili v útočném pásmu a dostali se do zakončení. Mozjakin to tentokrát zkoušel zápěstím, ale obětavý obránce jeho svižný pokus srazil mimo tři tyče.
     
    53:33
    Sergej Mozjakin dostal krásnou přihrávku na levý kruh, odkud střílel zcela osamocený, jenže jeho dělovka příklepem těsně minula branku soupeře!
     
    53:10
    Hosté se dostali ke kotouči v obranném pásmu a bez váhání jej poslali přes celé kluziště za klec domácího mužstva. Metallurg ihned spěchá vpřed.
     
    52:35
    Bude se znovu vylučovat. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Alexandr Bryncev.
     
    52:00
    Domácí celek je vstřelenou brankou pořádně nabuzený a nadále se tlačí do útoku. Pro hosty to bude ještě nesmírně horkých osm minut třetí části.
    51:30 Andrej NESTRAŠIL - 4:4
     
    51:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí celek nakonec využívá přesilovou hru a vyrovnává na 4:4! Po kombinaci v útočném pásmu přiletěla přihrávka do prostoru před brankou a ANDREJ NESTRAŠIL se z jasné pozice nemýlil! Asistence: Taylor Beck, Sergej Mozjakin.
     
    51:00
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Ildar Šiksatdarov – 2 min., sekání).
     
    49:39
    Ildar Šiksatdarov se skvěle vrátil do obranného pásma, kde se natlačil před obránce a odehrál puk mimo nebezpečný prostor.
     
    49:15
    Andrej Kosticyn dostal přihrávku na levou stranu, nicméně jeho přihrávka skončila na holi prvního obránce, který puk protečoval do bezpečí.
     
    48:35
    Sergej Mozjakin se prokličkoval přes modrou čáru a bekhendem přihrál před branku. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v dresu domácího mužstva.
     
    48:15
    Domácí se sice tlačí do útoku, ale obrana Nižněkamsku hraje ve třetí třetině opravdu velmi pozorně a nedává hráčům domácích prostor.
     
    47:41
    Archip Několenko dostal přihrávku na levé křídlo, nahodil puk do útočného pásma, jenže na jeho přihrávku si nesjel nikdo v modrém dresu.
     
    47:10
    Sergej Plotnikov dostal přihrávku do jízdy na pravou stranu, odkud následně zakončil forhendem, jenže jeho ránu srazil obránce do ochranné sítě.
     
    46:12
    Hosté v plném počtu.
     
    46:00
    Domácí si vypracovali obrovský tlak, který skončil zakončením Plotnikova z levého kruhu, jenže pokus domácí hvězdy se nevlezl mezi tři tyče.
     
    45:26
    Marat Chajrullin se prodral do útočného pásma, jenže jeho zakončení z ostrého úhlu si domácí brankář bez větších problémů pohlídal.
     
    45:02
    Jegor Jakovlev dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud přihrál na spoluhráče mezi kruhy, jenže následná střela byla zblokována.
     
    44:12
    Metallurg bude hrát přesilovku. Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Libor Hudáček.
     
    44:02
    Ildar Šiksatdarov se v rohu obranného pásma dostal k odraženému kotouči a vyhozením od mantinel jej poslal daleko od klece Neftěchimiku.
     
    43:26
    Sergej Plotnikov se snažil udržet pro domácí celek útočné pásmo, jenže kotouč mu nakonec přeskočil přes čepel až do pásma středního.
     
    43:10
    Arťom Minulin dostal přihrávku do jízdy, po levém křídle se prosmýkl do útočného pásma, jenže jeho projektil skončil na betonu brankáře.
     
    42:35
    Sergej Mozjakin získal kotouč v rohu útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, jenže jeho pobídka nenašla nikoho v modrém dresu Metallurgu.
     
    42:10
    Hosté se dostali před branku domácího Metallurgu, nicméně nikdo v dresu hostujícího celku si netroufl na zakončení z těžké pozice.
     
    41:21
    Domácí v plném počtu.
     
    41:00
    Ildar Šiksatdarov dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, dostal se do zakončení, jenže jeho projektil bez problémů vyrazil brankář.
     
    40:36
    Marat Chajrullin střílel z pravé strany útočného pásma, jenže jeho projektil byl nepřesný. Hosté přesto nadále drží třetinu a pokračují v přesilovce.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Metallurg se v závěrečné periodě bude snažit dotáhnout náskok svého soupeře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:45.
     
    Střely na branku: 30 – 23
     
    Druhá třetina končí! Po druhé části mohou být stále spokojenější hosté. Pět minut po přestávce využil přesilovku Chajrullin. O dalších pět minut později se navíc prosadil Andrej Čiviljov a s hostujícím celkem to vypadalo skvěle. Metallurg se však dokázal vrátit do hry. O rychlé snížení se postaral Taylor Beck a na jeho zásah navázal Jegor Jakovlev. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 3:4.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:21
    V samotném závěru druhé části si přesilovku zahrají hosté. Andrej Čibisov dostává dvě minuty za držení.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:21
    Jakovlev si dal pozor na nahození do obranného pásma, získal volný kotouč a bez váhání jej dopravil za modrou čáru. Tempo hry v posledních minutách opadlo.
     
    38:00
    Michail Pašnin projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže i on byl příliš netrpělivý a projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    37:32
    Andrej Kosticyn se na levé straně útočného pásma dostal k volnému puku a pohotově jej nahodil před domácí klec. Pozorní zadáci dokázali zasáhnout.
     
    37:01
    Sergej Mozjakin se dostal do útočného pásma, jenže akci domácího Metallurgu zastavil odpískaný ofsajd. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    36:29
    Jussi Olkinuora si dal pozor na nahození za branku domácího celku, zpracoval si puk a odehrál jej ven z obranného pásma.
     
    36:00
    Taylor Beck střílel z pravé strany útočného pásma, jenže jeho dělovku srazil dobře postavený obránce mimo tři tyče. Domácí celek stupňuje svůj tlak.
     
    35:26
    Maxim Karpov se otočil za brankou hostujícího celku, vybruslil si s kotoučem do rohu útočného pásma, jenže přihrávkou na modrou čáru spoluhráče nenašel.
     
    35:00
    Jussi Olkinuora si dal pozor na prudké nahození ze středního pásma a raději schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    34:32
    Alexandr Bryncev neustál souboj v rohu útočného pásma a poroučel se k ledu. Rozhodčí však zákrok posoudil jako dovolený. Domácí celek může zaútočit.
    34:00 Jegor JAKOVLEV - 3:4
     
    34:00
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí celek se vrací zpátky do utkání! Metallurg se usadil v útočném pásmu. Přihrávku na levou stranu dostal JEGOR JAKOVLEV a střelou příklepem vymetl horní roh! Asistence: Andrej Čibisov, Ilja V. Nikolajev.
     
    33:23
    Domácím se nyní vůbec nepovedla rozehrávka a kotouč prolétl až na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude před klecí Metallurgu.
     
    33:10
    Jegor Martynov dostal dobrou přihrávku na modrou čáru, odkud ihned pálil příklepem, ale hostující brankář jeho pokus bez problémů vyrazil.
     
    32:40
    Bulat Šafigullin se dostal do prostoru před domácí brankou a zakončil zápěstím. Jeho pokus však připravený gólman bez problémů zneškodnil.
    32:07 Taylor BECK - 2:4
     
    32:07
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá další přesilovku a ještě bojuje o návrat do utkání! TAYLOR BECK si s pukem nabruslil na pravý kruh a střelou zápěstím překonal brankáře, který si na puk sice sáhl, ale přes lapačku mu kotouč propadl za záda. Asistence: Sergej Mozjakin, Jegor Jakovlev.
     
    31:18
    Domácí si zahrají další přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Rafael Bikmullin.
     
    31:05
    Jussi Olkinuora si dal tentokrát na dorážku dobrý pozor a udržel kotouč mezi svými betony. Vhazovat se bude po pravé ruce domácího brankáře.
    30:05 Andrej ČIVILJOV - 1:4
     
    30:05
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek má velký problém! Neftěchimik totiž přidává i čtvrtou branku a hodně se přibližuje k vítězství! Na přihrávku mezi kruhy si sjel ANDREJ ČIVILJOV a bez problémů dopravil puk do sítě! Asistence: Bulat Šafigullin, Daniel Bucajev.
     
    30:00
    Domácí brankář si dal pozor na zakončení od mantinelu a betonem vykopl kotouč mimo nebezpečný prostor. Hosté se však drží v útočném pásmu.
     
    29:25
    Jonas Enlund se po návratu na ledovou plochu dostal do útočného pásma, srovnal si kotouč na forhend, ale jeho pokus vykopl brankář mimo tři tyče!
     
    29:13
    Hosté v plném počtu.
     
    28:32
    Roman Abrosimov se s kotoučem zjevil u domácí klece a zakončil z ostrého úhlu. Připravený brankář jeho pokus vytěsnil ramenem do ochranné sítě.
     
    28:16
    Domácí v plném počtu.
     
    27:35
    Hosté se vydali do útoku po pravé straně ledové plochy, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal až do zakončení. Obrana Metallurgu byla nyní důrazná.
     
    27:13
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Jonas Enlund dostává dvě minuty za držení.
     
    26:16
    Nižněkamsk si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za hákování tentokrát dostává Arťom Zemčonok.
     
    26:10
    Alexandr Loginov se po pravém křídle prodral do útočného pásma a z ostrého úhlu poslal prudkou přihrávku před branku. Jeho pobídku si domácí obrana pohlídala.
     
    25:24
    Andrej Nestrašil dojel dlouhou přihrávku do útočného pásma, jenže byl skvěle bráněn a nedostal se do zakončení.
    25:02 Marat CHAJRULLIN - 1:3
     
    25:02
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nižněkamsk využívá přesilovou hru a znovu odskakuje na rozdíl dvou branek! MARAT CHAJRULLIN dostal moře prostoru v útočném pásmu a střelou zápěstím uklidil puk k tyči!
     
    24:35
    Jevgenij Ivannikov rozjel akci po levém křídle, jenže jeho přihrávka skončila na čepeli prvního obránce v dresu domácího celku. Metallurg se brání bez problémů.
     
    24:08
    Sergej Mozjakin se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a odrazem o mantinel jej poslal přes všechny čáry za branku hostujícího mužstva.
     
    23:58
    Přesilovku si zahraje také Nižněkamsk. Dvě minuty za držení dostává Jegor Jakovlev.
     
    23:26
    Bogdan Potěchin si sjel na přihrávku zpoza branky a pohotově zakončil forhendem. Jeho dělovka však prosvištěla kolem vzdálenější tyčky.
     
    23:10
    Daniel Bucajev se dostal do útočného pásma, krásně si stáhl puk špičkou čepele, ale jeho následné zakončení prolétlo nad horní tyčkou.
     
    22:40
    Hosté v plném počtu.
     
    22:00
    Třetí vyhození během krátké doby! Domácí trenér posílá na ledovou plochu čerstvou přesilovkovou formaci. Také hosté stačili vyměnit síly na ledě.
     
    21:32
    Znovu se hokejistům v bílých dresech podařilo vyhodit puk přes celé kluziště. Domácím se v této přesilovce zatím vůbec nedaří.
     
    21:10
    Nižněkamsk uspěl na vhazování v obranném pásmu. Hosté neváhali a bez problémů vyhodili puk přes všechny čáry za klec domácího Magnitogorsku.
     
    20:40
    Domácí si zahrají přesilovku. Alexandr Osipov dostává dvě minuty za hákování.
     
    20:29
    Sergej Plotnikov získal kotouč na pravé straně obranného pásma a okamžitě rozjel útočnou akci domácího celku. Sudí navíc signalizuje faul.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Metallurg se v ní bude snažit vylepšit předvedenou hru z úvodní periody dnešního střetnutí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:53.
     
    Střely na branku: 18 – 10
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté hostujícího Neftěchimiku. Hosté totiž přestáli úvodní nápor Metallurgu a z rychlého protiútoku udeřil Libor Hudáček. Na jeho zásah navíc dokázal navázat Roman Abrosimov. Metallurg našel odpověď v přesilové hře, kterou tvrdou střelou pod břevno využil Sergej Mozjakin. Do kabin se proto odchází za stavu 1:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    Michail Pašnin se krásně prokličkoval z rohu útočného pásma až mezi kruhy a zakončil forhendem. Jeho pokus jen těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:34
    Alexandr Kučerjavenko skvěle napadal rozehrávku soupeře ve středním pásmu. Domácí sice přišli o kotouč, nicméně ani hráči Neftěchimiku se daleko nedostali.
     
    18:10
    Ildar Šiksatdarov se hnal do útočného pásma, kde chtěl napravit svůj předchozí nedovolený zákrok, jenže nedostal prostor k přihrávce z pravé strany.
    17:42 Sergej MOZJAKIN - 1:2
     
    17:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující hráč si na trestné lavici moc neposeděl. Metallurg totiž dokázal bleskově využít přesilovku. Ihned po vhazování napřáhl od modré čáry SERGEJ MOZJAKIN a jeho rána si našla cestičku pod břevno! Asistence: Andrej Nestrašil.
     
    17:38
    Metallurg si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za sekání dostává Ildar Šiksatdarov.
     
    17:23
    Trápení Magnitogorsku v útočné fázi stále pokračuje. Do zakončení se nyní tlačil Archip Několenko, jenže důrazný obránce Sidorov mu na poslední chvíli přizvedl hůl.
     
    17:00
    Jegor Martynov uklidnil rozehrávku Magnitogorsku za svou brankou. Domácí hokejista následně rozehrál na levou stranu, kde nebyl nikdo z domácích.
     
    16:29
    Andrej Nestrašil zaparkoval před hostující klecí a chtěl tečovat nahození z pravé strany. Český útočník v klíčovou chvíli kotouč vůbec netrefil.
     
    16:05
    Bulat Šafigullin dostal prostor na pravé straně útočného pásma, jenže jeho nahození před domácí klec nenašlo nikoho v bílém dresu Neftěchimiku.
     
    15:35
    Taylor Beck objel branku hostujícího celku, přehodil si puk na forhend a rozehrál na modrou čáru. Jeho pobídka neoslovila nikoho v modrém dresu.
     
    15:03
    Alexandr Kučerjavenko zůstal po tvrdém souboji chvíli ležet na ledové ploše a hlavní rozhodčí musel přerušit hru. Hostující hokejista však bude v pořádku.
     
    14:26
    Nižněkamsk se teď brání jednoduchou hrou za cenu vyhozených kotoučů. Nikdo v dresu domácího celku se naopak zrovna netlačí do útoku.
     
    14:05
    Alexandr Kučerjavenko se tlačil do útočného pásma, jenže na modré čáře neustál souboj s obráncem a poroučel se k ledu. Domácí tak získali kotouč.
     
    13:35
    Hosté se ze sílícího tlaku domácího Metallurgu vymanili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Zakázané uvolnění, hra se vrátí před klec hostů.
     
    13:22
    Hostující brankář si dal pozor na zakončení Andreje Nestrašila z pravé strany ledové plochy a bez problémů schoval kotouč do lapačky.
     
    12:39
    Střídání v týmu Metallurg Magnitogorsk: ze hřiště odchází Vasilij Košečkin, přichází Jussi Olkinuora.
    12:38 Roman ABROSIMOV - 0:2
     
    12:38
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek přidává druhou branku ještě před koncem první třetiny! Tohle je pro domácí velký šok! Hosté se usadili v útočném pásmu. Na přihrávku na levý kruh si sjel ROMAN ABROSIMOV a střelou z úhlu překonal brankáře! Asistence: Bulat Šafigullin, Andrej Čiviljov.
     
    12:16
    Hosté v plném počtu.
     
    12:13
    Domácí v plném počtu.
     
    12:02
    Dennis Rasmussen se vrátil do obranného pásma, kde se skvěle protlačil k odraženému kotouči a dokázal jej odehrát ven z nebezpečného prostoru.
     
    11:28
    Arťom Minulin se na levé straně útočného pásma dostal k odraženému kotouči, zpracoval si jej na forhend, ale jeho svižný pokus mířil mimo tři tyče.
     
    11:02
    Alexandr Kučerjavenko vlétl do útočného pásma, jenže podle čárového rozhodčího byl o něco rychlejší než kotouč. Sudí tak odpískal postavení mimo hru.
     
    10:16
    Jenže přesilovka moc dlouho netrvala! Dvě minuty za vysokou hůl dostává ihned po vhazování Libor Hudáček.
     
    10:13
    Hosté si zahrají první přesilovku. Dvě minuty za podrážení vyfasoval Andrej Nestrašil.
     
    10:11
    Arťom Minulin poslal prudké nahození do útočného pásma, jenže tam si nestačil nabruslit nikdo v modrém dresu Metallurgu.
     
    09:27
    Sergej Plotnikov vlétl do útočného pásma jako velká voda a dostal se k zakončení zápěstím. Barulin jeho ránu dobře viděl a bez problémů ukryl puk v lapačce.
     
    09:10
    Barulin si dal pozor na střelku z velké dálky a bez problémů schoval kotouč do připravené lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    08:51
    Ildar Šiksatdarov se dostal do zakončení v útočném pásmu, ale do jeho rány se obětavě postavil obránce, který puk srazil až do rohu ledové plochy.
     
    08:10
    Beck si dal pozor na nepřesnou rozehrávku hostujícího celku, získal volný kotouč a rozehrál na pravou stranu. Hokejisté Metallurgu mohou útočit.
     
    07:20
    Konstantin Barulin předvedl hodně zajímavý zákrok. Hostující brankář upadl ve svém brankovišti a následně se musel hodně rychle vymrštit, aby puk nepustil za svá záda!
     
    07:10
    Taylor Beck napadal rozehrávku hostujícího obránce za brankou Neftěchimiku. Domácí hokejista sice dostal soupeře pod tlak, ale do zakončení se nedostal.
     
    06:32
    Bulat Šafigullin se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde si krásně přehodil puk na forhend, ale svižnou střelou zakončil mimo tři tyče.
     
    06:10
    Zadáci hostujícího mužstva nyní uklidňují rozehrávku za svou brankou. Nikdo v dresu domácího celku akci soupeře neatakuje.
     
    05:41
    Andrej Nestrašil skvěle napadal rozehrávku hostujícího celku, jenže hráči Nižněkamsku si na českého útočníka dali pozor a dokázali puk odehrát.
    05:01 Libor HUDÁČEK - 0:1
     
    05:01
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Nižněkamsk dokázal udeřit z rychlého protiútoku. Do úniku se dostal LIBOR HUDÁČEK a střelou z levého kruhu zakončil k zadní tyči! Asistence: Andrej Kosticyn, Rafael Bikmullin.
     
    04:40
    Sergej Plotnikov dotíral před brankou hostujícího celku, jenže nedokázal umístit odražený kotouč mezi tři tyče. Brankář soupeře skvěle zasáhl.
     
    04:15
    Arťom Zemčonok poslal přihrávku do útočného pásma, kam si sjel Taylor Beck, jenže ten si v tísni nepotykal se zpracováním a puk mu utekl.
     
    03:35
    Taylor Beck se dostal do zakončení před brankou, ale jeho pokus skončil na betonu pozorného brankáře. Hráči Nižněkamsku se stačili rychle vrátit.
     
    03:10
    Taylor Beck napadal rozehrávku soupeře na útočné modré čáře. Domácí hokejista se dokonce dostal ke kotouči, ale nahozením zahrál nepřesně.
     
    02:35
    Vladimir Galuzin uspěl v souboji v rohu obranného pásma a získal puk pro hostující celek. Od úvodního vhazování se stále nepřerušovala hra.
     
    02:10
    Sergej Plotnikov se skvěle vrátil do obranného pásma, kde vypomohl spoluhráčům k zisku kotouče. Domácí hvězda poté rozjela další útočný výpad.
     
    01:29
    Alexandr Loginov si nabruslil na prudkou přihrávku do útočného pásma, jenže si nepotykal se zpracováním a kotouč mu uletěl až k pozornému brankáři.
     
    01:10
    Nižněkamsk se také poprvé v utkání vydal do útoku, jenže průnik po pravém křídle neměl šanci na úspěch. Domácí defenziva byla pozorná.
     
    00:35
    Dennis Rasmussen dostal přihrávku na levou stranu, prosmýkl se do útočného pásma, nicméně jeho nahození skončilo jen na betonu brankáře.
     
    00:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování první třetiny. Metallurg se ihned vydal do útoku, jenže přihrávka na pravou stranu byla příliš prudká.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Domácí budou hrát v modrém, zatímco hosté obléknou bílou sadu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Olkinuora) – Zemčonok, J. Jakovlev (A), Minulin, Pašnin, Sjomin, Nikolajev, Martynov – Beck, Rasmussen, Pesonen – S. Plotnikov (A), Prochorkin, Karpov – Čibisov, A. Nestrašil, Mozjakin (C) – Košelev, Několenko, Potěchin.

    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Ivannikov) – Abrosimov, Rantakari, Volgin, A. Osipov (C), Loginov, Bryncev, Sidorov – Chajrullin, Kučerjavenko (A), Porjadin – A. Kosticyn (A), L. Hudáček, Bikmullin – Enlund, Galuzin, Šiksatdarov – Šafigullin, Čiviljov, Bucajev..
     
    Československá stopa

    Libor Hudáček (NIZ) – 23 zápasů, 7 gólů, 11 asistencí
    Andrej Nestrašil (MET) – 26 zápasů, 7 gólů, 5 asistencí
     
    Vzájemné zápasy

    16.10.2020 Magnitogorsk – Nižněkamsk 3:4
    5.10.2020 Nižněkamsk – Magnitogorsk 1:4
     
    Metallurg Magnitogorsk

    Domácí Magnitogorsk je na tom o něco lépe. Domácí celek sehrál už třicet zápasů a získal v nich třicet šest bodů. S tímto ziskem patří domácímu celu šestá pozice Východní konference. Na dotírající týmy má navíc dostatečný náskok. V posledním utkání Metallurg prohrál s Kazaní 2:3 po samostatných nájezdech.
     
    Neftěchimik Nižněkamsk

    Hostující celek zatím nemůže být s průběhem letošního ročníku spokojený. Nižněkamsk zatím odehrál dvacet osm zápasů, ve kterých vybojoval jen osmnáct bodů a drží jedenáctou pozici Východní konference. Na osmé místo už navíc ztrácí celých jedenáct bodů. Hosté navíc z posledních pěti duelů zvítězili jen jednou. V posledním utkání schytal Nižněkamsk debakl 2:6 na ledě Ufy.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Metallurgem Magnitogorsk a Neftěchimikem Nižněkamsk. Duel startuje v 15 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Mozjakin (A. Nestrašil), 33. Beck (Mozjakin, J. Jakovlev), 34. J. Jakovlev (Čibisov, Nikolajev), 52. A. Nestrašil (Beck, Mozjakin), 56. Čibisov (Pašnin), 59. Čibisov (S. Plotnikov, Rasmussen) – 6. L. Hudáček (A. Kosticyn, Bikmullin), 13. Abrosimov (Šafigullin, Čiviljov), 26. Chajrullin, 31. Čiviljov (Šafigullin, Bucajev)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (13. Olkinuora) – Zemčonok, J. Jakovlev (A), Minulin, Pašnin, Sjomin, Nikolajev, Martynov – Beck, Rasmussen, Pesonen – S. Plotnikov (A), Prochorkin, Karpov – Čibisov, A. Nestrašil, Mozjakin (C) – Košelev, Několenko, Potěchin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Ivannikov) – Abrosimov, Rantakari, Volgin, A. Osipov (C), Loginov, Bryncev, Sidorov – Chajrullin, Kučerjavenko (A), Porjadin – A. Kosticyn (A), L. Hudáček, Bikmullin – Enlund, Galuzin, Šiksatdarov – Šafigullin, Čiviljov, Bucajev.

    Rozhodčí: Sojin, Gamalev – Antonov, Zacharev

    Diváci: 1430
    thejrc.org