Magnitogorsk – Nižněkamsk 6:4 (kon.) | Kunlun – Novosibirsk 1:0 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
6:4 (1:2, 2:2, 3:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pátek 27.11.2020, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:18 Andrej ČIBISOV - 6:4
     
    58:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Metallurg díky fantastickému obratu zvítězí! Domácí celek znovu udeřil. Plotnikov posunul puk před branku, kde byl ANDREJ ČIBISOV, který si ještě položil brankáře a vychutnal si zakončení do odkryté klece! Asistence: Sergej Plotnikov, Dennis Rasmussen.
    55:25 Andrej ČIBISOV - 5:4
     
    55:25
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Neskutečný obrat domácího celku je na světě! Metallurg se necelých pět minut před koncem třetí části ujímá vedení! Zakončení od modré čáry s odrazilo na hůl ANDREJE ČIBISOVA, který puk bekhendem napálil pod břevno! Asistence: Michail Pašnin.
    51:30 Andrej NESTRAŠIL - 4:4
     
    51:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí celek nakonec využívá přesilovou hru a vyrovnává na 4:4! Po kombinaci v útočném pásmu přiletěla přihrávka do prostoru před brankou a ANDREJ NESTRAŠIL se z jasné pozice nemýlil! Asistence: Taylor Beck, Sergej Mozjakin.
    34:00 Jegor JAKOVLEV - 3:4
     
    34:00
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí celek se vrací zpátky do utkání! Metallurg se usadil v útočném pásmu. Přihrávku na levou stranu dostal JEGOR JAKOVLEV a střelou příklepem vymetl horní roh! Asistence: Andrej Čibisov, Ilja V. Nikolajev.
    32:07 Taylor BECK - 2:4
     
    32:07
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá další přesilovku a ještě bojuje o návrat do utkání! TAYLOR BECK si s pukem nabruslil na pravý kruh a střelou zápěstím překonal brankáře, který si na puk sice sáhl, ale přes lapačku mu kotouč propadl za záda. Asistence: Sergej Mozjakin, Jegor Jakovlev.
    30:05 Andrej ČIVILJOV - 1:4
     
    30:05
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek má velký problém! Neftěchimik totiž přidává i čtvrtou branku a hodně se přibližuje k vítězství! Na přihrávku mezi kruhy si sjel ANDREJ ČIVILJOV a bez problémů dopravil puk do sítě! Asistence: Bulat Šafigullin, Daniel Bucajev.
    25:02 Marat CHAJRULLIN - 1:3
     
    25:02
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nižněkamsk využívá přesilovou hru a znovu odskakuje na rozdíl dvou branek! MARAT CHAJRULLIN dostal moře prostoru v útočném pásmu a střelou zápěstím uklidil puk k tyči!
    17:42 Sergej MOZJAKIN - 1:2
     
    17:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující hráč si na trestné lavici moc neposeděl. Metallurg totiž dokázal bleskově využít přesilovku. Ihned po vhazování napřáhl od modré čáry SERGEJ MOZJAKIN a jeho rána si našla cestičku pod břevno! Asistence: Andrej Nestrašil.
    12:38 Roman ABROSIMOV - 0:2
     
    12:38
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek přidává druhou branku ještě před koncem první třetiny! Tohle je pro domácí velký šok! Hosté se usadili v útočném pásmu. Na přihrávku na levý kruh si sjel ROMAN ABROSIMOV a střelou z úhlu překonal brankáře! Asistence: Bulat Šafigullin, Andrej Čiviljov.
    05:01 Libor HUDÁČEK - 0:1
     
    05:01
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Nižněkamsk dokázal udeřit z rychlého protiútoku. Do úniku se dostal LIBOR HUDÁČEK a střelou z levého kruhu zakončil k zadní tyči! Asistence: Andrej Kosticyn, Rafael Bikmullin.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Mozjakin (A. Nestrašil), 33. Beck (Mozjakin, J. Jakovlev), 34. J. Jakovlev (Čibisov, Nikolajev), 52. A. Nestrašil (Beck, Mozjakin), 56. Čibisov (Pašnin), 59. Čibisov (S. Plotnikov, Rasmussen) – 6. L. Hudáček (A. Kosticyn, Bikmullin), 13. Abrosimov (Šafigullin, Čiviljov), 26. Chajrullin, 31. Čiviljov (Šafigullin, Bucajev)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (13. Olkinuora) – Zemčonok, J. Jakovlev (A), Minulin, Pašnin, Sjomin, Nikolajev, Martynov – Beck, Rasmussen, Pesonen – S. Plotnikov (A), Prochorkin, Karpov – Čibisov, A. Nestrašil, Mozjakin (C) – Košelev, Několenko, Potěchin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Ivannikov) – Abrosimov, Rantakari, Volgin, A. Osipov (C), Loginov, Bryncev, Sidorov – Chajrullin, Kučerjavenko (A), Porjadin – A. Kosticyn (A), L. Hudáček, Bikmullin – Enlund, Galuzin, Šiksatdarov – Šafigullin, Čiviljov, Bucajev.

    Rozhodčí: Sojin, Gamalev – Antonov, Zacharev

    Diváci: 1430
    thejrc.org