Trenčín – Nové Zámky 5:4 (po pr.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 7:5 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 2:3 (0:1 po s.n.)
Košice – Banská Bystrica 7:3 (kon.) | Detva – Michalovce 2:4 (kon.) | Miskolc – Poprad 2:3 (po pr.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
5:4 (1:0, 1:3, 2:1 - 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 27.11.2020, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:30
    Trenčín dal gól!
    Prvý útok v predĺžení mali hostia, ale Rogoňa v zakončení pokryl Shore. Následne Nick Shore prenechal pri mantineli puk CALLEMU ACKEREDOVI a ten nabral rýchlosť vo vlastnom pásme, vletel do útočného, spoza beka prudko vystrelil švihom a prekonal Kiviaha.
    Asistenciea: Nick Shore.
     
    56:19
    Trenčín dal gól!
    Dlho sa bojovalo pri mantineli, zdalo sa že to tam hostia udržia, ale Dukla získala puk, dostal ho na modrú Bokroš, jeho strelu Kiviaho neudržal a dorazil spred bránky JANNE KETTUNEN.
    Asistencie: Tomáš Bokroš.
     
    44:13
    HC Nové Zámky dali gól!
    Valent vyrazil ľahkú Bajtekovu strelu, po ktorej ostal ležať na zemi a obrana nepokryla PATRIKA ROGOŇA, ktorý ponad bezmocného brankára skóroval.
    Asistencia: Filip Bajtek
     
    40:46
    Trenčín dal gól!
    Marek Hecl zaviezol puk do pásma, kde výborne prihral rozbehnutému MARKOVI STACHOVI. Obranca Dukly tak zo strany išiel sám na brankára, zakončil bekhendom pod hornú žŕdku.
    Asistencie: Marek Hecl.
     
    38:58
    HC Nové Zámky dali gól!
    Rozhodca signalizoval faul Dukly v strednom pásme, hostia sa nasťahovali do útočného pásma, Giľák od pravého mantinelu poslal krížny pas na ľavú stranu, odkiaľ pálil pohotovo MARCEL HOLOVIČ, presúvajúci sa Valent už puk nezachytil.
    Asistencie: Matej Giľák.
     
    34:23
    HC Nové Zámky dali gól!
    Strelu Michala Romana Valent chytal v páde, v pozícii, kde bol rád, že puk vyrazil tesne pred seba, tam bol prvý FILIP BAJTEK a ponad bezmocného brankára Dukly vyrovnal.
    Asistencia: Michal Roman
     
    31:41
    HC Nové Zámky dali gól!
    Od začiatku presilovky Nové Zámky kombinovali v tretine, nakoniec sa presnou strelou z ľavého kruhu prezentoval MARCEL HOLOVIČ. Asistencie: Marek Drtina, Matej Giľák
     
    26:44
    Trenčín dal gól!
    V skrumáži pri mantineli zvíťazili nakoniec domáci, Hecl potiahol po ľavom krídle,popred bránkovisko predložil puk na pravú stranu, kde sa dorážkou presadil MARTIN CHROMIAK.
    Asistencie: Marek Hecl, Marko Stacha
     
    13:05
    Trenčín dal gól!
    Dvojnásobnú výhodu domáci rýchlo využili, po prihrávke Nicka Shorea síce puk Aldersonovi dobre nesadol pri strele, ale odrazil sa rovno
    ku CALLEMU ACKEREDOVI, ktorý prestrelil brankára.
    Asistencie: Brendan Alderson, Nick Shore.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 14. Ackered (Alderson, N.Shore), 27. Chromiak (Hecl, Stacha), 41. Stacha (Hecl), 57. Kettunen (Bokroš), 61. Ackered (N.Shore) – 32. Holovič (Drtina, Giľák), 35. Bajtek (Roman), 39. Holovič (Giľák), 45. Rogoň (Bajtek)


    HK DUKLA Trenčín: M.Valent – Lemcke, Ackered, T.Bokroš, Stacha, Rajnoha, E.Švec, Ilenčík, Honzek – D.Shore, N.Shore, Okuliar – Chromiak, Valach, Hecl – Alderson, Kettunen, Kukuča – Ferényi, J.Švec, Krajč
    HC MIKRON Nové Zámky: Kiviaho, Lackovič – P.Mikuš, Hain, Västilä, M.Roman, Ordzovenský, M.Drtina, Šeliga – Obdržálek, Seppänen, Bajtek – Okoličány, Holovič, Števuliak – J.Jurík, Embrich, Rogoň – Giľák, Ondrušek, S.Rehák

    Rozhodčí: Snášel, Baluška – Kacej, Durmis
    bahis siteleri