Trenčín – Nové Zámky 5:4 (po pr.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 7:5 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 2:3 (0:1 po s.n.)
Košice – Banská Bystrica 7:3 (kon.) | Detva – Michalovce 2:4 (kon.) | Miskolc – Poprad 2:3 (po pr.)
konec
HK Nitra
7:5 (3:2, 1:0, 3:3)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 27.11.2020, 18:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Nitra dala gól!
    ANDREJ ŠŤASTNÝ je teraz hodný svojho mena, nakoľko vyhadzoval puk odrazom od mantinelu a ten sa na šťastie pre domácich dokotúľal do opustenej bránky Liptákov.
     
    56:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia v závere ešte znižujú po góle ANDRESA ŠTRAUCHA, ktorý dostal prihrávku na ľavú stranu a nikým nebránený prekonal presúvajúceho sa domáceho brankára. Asistencie: Patrik Oško, Rudolf Huna.
     
    55:09
    Nitra dala gól!
    Po zblokovanej strele od modrej bol závar pred bránkou hostí, až nakoniec puk dokázal pretlačiť za chrbát ležiaceho brankára hostí JURAJ ŠIŠKA. Asistencia: Denis Pätoprstý.
     
    43:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak už je to iba o gól. Domáci hráči si nerozumeli za vlastnou bránkou čo hostia využili. Spoza bránky prihral Štrauch na osamoteného MÁRIA KURALIHO, ktorý strelou z prvej prekonal domáceho brankára. Asistencia: Andreas Štrauch.
     
    43:10
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Opäť je to už dva góly. Tentokrát sa červenať može domáci brankár, ktorého ľahkou strelou po ľade prekonal TOMÁŠ RUSINA. Asistencie: Patrik Oško, Kalle Valtola.
     
    42:25
    Nitra dala gól!
    Brankári dnes nemajú svoj deň. Tentokrát tomu hosťujúcemu prepadla ľahká strela RÓBERTA LANTOŠIHO z ľavého kruhu. Asistencia: Adrián Holešinský.
     
    25:11
    Nitra dala gól!
    TOMÁŠ HRNKA po prihrávke od Tvrdoňa na os klziska nevymýšlal a strelou švihom prestrelil brankára Krasanovského. Asistencie:Marek Slovák, Marek Tvrdoň.
     
    19:47
    Nitra dala gól!
    MAREK TVRDOŇ dostáva Corgoňov v závere tretiny prvýkrát v stretnutí do vedenia po strele švihom do pravého horného rohu. Asistencie: Šimon Nemec, Tomáš Hrnka.
     
    18:34
    Nitra dala gól!
    ROMAN ŽITNÝ pridáva aj druhý gól po tom, čo po Šťastného prihrávke dostal veľa priestoru na pravom kruhu, vystrelil pomedzi betóny brankára hostí a puk sa na radosť Corgoňov dokĺzal až do siete. Asistencia: Andrej Šťastný.
     
    16:30
    Nitra dala gól!
    Lantoši prihral puk na pravú stranu a ROMAN ŽITNÝ prestrelil všetko čo mu stálo v ceste. Nitra využíva presilovku. Asistencie: Róbert Lantoši, Martin Bodák.
     
    12:09
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia sa dostali do úniku 2 na 1, MARKUS MICHALÍK vzal zodpovednosť na seba a strelou z pravej strany k vzdialenejšej žrdi prekonal druhýkrát domáceho brankára.
     
    02:03
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Nagy vykorčuloval za bránku pristaviť puk spoluhráčovi, zozadu ho atakoval Duran. Domáci brankár si nerozumel s obrancom a puk sa dostal na hokejku MAROŠA SUROVÉHO, ktorý strelou po ľade prekonal domáceho brankára, ktorý sa už nestihol včas vrátiť do bránky. Bez asistencie.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 17. Žitný (Lantoši, Bodák), 19. Žitný (Šťastný), 20. Tvrdoň (Nemec, Hrnka), 26. Hrnka (Tvrdoň, Slovák), 43. Lantoši (Holešinský), 56. Šiška (Pätoprstý), 59. Šťastný – 3. Surový, 13. Michalík, 44. Rusina (Oško, Valtola), 44. Kurali (Štrauch), 57. Štrauch (Oško, Huna)


    HK Nitra: Nagy (Cowley) – Pupák, Nemec, Švarný, Bodák, Vitaloš, Zech, Knižka, Škvarek – Tvrdoň, Slovák, Hrnka – Kollár, Šťastný, Žitný – Molnár, Holešinský, Lantoši – Minárik, Šiška, Pätoprstý
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasanovský (Kozel) – Rusina, Kurali, Pavúk, Petran, Mezovský, Bača, Droppa, Valtola – Štrauch, Oško, Huna – Hamráček, Lištiak, Michalík – Duran, Uhrik, Surový – Haluška, Matoušek, Kalousek

    Rozhodčí: Tvrdoň, Fridrich – Synek, Jurčiak

    Diváci: Bez divákov
    thejrc.org