Trenčín – Nové Zámky 5:4 (po pr.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 7:5 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 2:3 (0:1 po s.n.)
Košice – Banská Bystrica 7:3 (kon.) | Detva – Michalovce 2:4 (kon.) | Miskolc – Poprad 2:3 (po pr.)
po prodl.
DVTK Jegesmedvék Miškovec
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
HK Poprad
sk Pátek 27.11.2020, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:11
    Poprad dal gól!
    Tak napokon to hostia rozhodujú, aj keď prišli o jeden bod. Do prečíslenia vyrazil Preisinger, ktorý to z ľavého kruhu naservíroval pred bránku ADAMOVI DRGOŇOVI a ten zblízka už nemal problém zasunúť do prázdnej brány.
    Asistencia: Miroslav Preisinger.
     
    54:56
    Miškovec dal gól!
    Miškovec využíva presilovku o dvoch hráčov a vyrovnáva stav zápasu. ZACHARY JORDAN využil to, že Vošvrda mal zakrytý výhľad a perfektnou presnou strelou švihom do ľavého horného rohu skóroval.
    Asistencie: Kevin Wehrs, Kyle Osterberg.
     
    39:39
    Miškovec dal gól!
    Miškovec strieľa Popradu gól do šatne a v tretej tretine nás ešte môže čakať dráma. DANIEL KISS si medzi kruhmi spracoval prihrávku Wehrsa a pomerne nenápadnou strelou švihom prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Kevin Wehrs, János Vas.
     
    21:14
    Poprad dal gól!
    Kamzíci napokon využívajú presilovku piatich proti trom. Haščák posunul puk na bránkovú čiaru Skokanovi, ktorý našiel medzi kruhmi ADAMA DRGOŇA a ten delovkou z prvej prepálil Rajnu.
    Asistencie: Dávid Skokan, Marcel Haščák.
     
    02:50
    Poprad dal gól!
    Popradčania úspešne a rýchlo vstupujú do zápasu. Skokan sa dostal k stratenému puku pri zadnom mantineli, pred bránou mal dobre postaveného MARCELA HAŠČÁKA, ihneď mu adresoval prihrávku a Haščák presnou strelou prekonal Rajnu.
    Asistencie: Dávid Skokan, Patrik Svitana.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 40. D. Kiss (Wehrs, Vas), 55. Jordan (Wehrs, Osterberg) – 3. Haščák (Skokan, Svitana), 22. Drgoň (Skokan, Haščák), 62. Drgoň (Preisinger)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Rajna (B. Kiss) – Wehrs, Szirányi, Wolff, D. Kiss, Láda, Rauhauser, Vojtkó – Rokaly, Vas, Révész – Lövei, Galanisz, Magosi – Csányi, Osterberg, Jordan – Ritó, Miskolczi, Mattyasovszki
    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Repe, Drgoň, Dalhuisen, Brejčák, Česánek, Hudec, Kramár – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Mešár

    Rozhodčí: Goga, Výleta – Crman, Ordzovenský
    thejrc.org