Plzeň – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:3 (2:1, 2:0, 2:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 28.11.2020, 15:15 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku sobotního večera se s vámi loučím a u dalších zápasů z plzeňské LOGSPEED CZ Arény se opět budu těšit, na shledanou. (17:42:29)
     
    Je dobojováno. Plzeň svého soka přetlačila v poměru 6:3. Vítkovice se v závěru třetí třetiny ještě nadechly a zásluhou Schleisse a Marozse snížily na rozdíl jediné trefy, leč závěr již patřil domácím. Nejprve se přesnou ranou prezentoval Matyáš Kantner a v poslední minutě trefil opuštěnou vítkovickou klec Peter Čerešňák. Škodovka si tak do tabulky připisuje tři body a minimálně do zítřka se vrací na první místo v tabulce.

    Střely na bránu: 32 – 40
     
    Konec zápasu.
    59:44 Peter ČEREŠŇÁK - 6:3
     
    59:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    PETER ČEREŠŇÁK nejprve zblokoval střelu z pravého kruhu, následně se u zadního mantinelu otočil a tvrdou ranou bez jakéhokoliv míření trefuje prázdnou bránu. Bez asistence.
     
    59:12
    Tomáš Mertl získal u mantinelu kotouč, po pravé straně se řítil vstříc rozhodnutí, ale prázdnou branku trestuhodně od mantinelu míjí.
     
    58:47
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Roman Vráblík – 2 min., podrážení).
     
    58:38
    Domácí v plném počtu.
     
    58:27
    Dolejš spěchá na střídačku a hosté té zkoušejí v šesti!
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:36
    Jan Eberle mohl ve vlastním oslabení definitivně rozhodnout o vítězi Plzně v tomto utkání. S pukem se dostal v úniku až před brankáře Vítkovic, toho ovšem nepřekonal a tak hosté cítí ještě malou šanci na bodový získ.
     
    57:02
    Roman Polák napřáhl na modré čáře, ale puk netrefil ideálně, naštěstí pro něj se k němu kotouč vrátil a druhý pokus už byl o poznání lepší, branku ovšem netrefil a Tomáš Mertl vyhodil až k Dolejšovi.
     
    56:38
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Filip Suchý – 2 min., podrážení).
    55:59 Matyáš KANTNER - 5:3
     
    55:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka dělá velký krok ke třem bodům! Ve středním pásmu vyplaval ztracený kotouč, ten si pro sebe uzmul MATYÁŠ KANTNER, který si nabruslil do pásma, udělal kličku nalevo a střelou překonal bezmocného Dolejše. Asistence: Jakub Pour.
     
    55:13
    Plzeň vyhazuje pouze tak, aby to nebylo zakázané uvolnění. Trenér Ladislav Čihák volá na své svěřence, ať peláší všichni vystřídat. Hra nám vstupuje do závěrečné fáze a napětí by se dalo krájet.
     
    53:52
    To je hokej panečku, hráči nevynechají jediný kotouč a sledujeme jeden zákrok za druhým, vše v rámci fair-play a bez jakékoliv surovosti. Boj u mantinelu nakonec vyhráli hosté, ránu od modré Pavlát jen vyrazil k volnému Mikyskovi, který ovšem nevyrovnal.
     
    53:00
    Domácí v plném počtu.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 3. Kodýtek (Jiříček, Vráblík), 6. Kracík (P. Musil), 24. Stach (Gulaš, Kracík), 31. Kodýtek (Stach, Vráblík), 56. Kantner (Pour), 60. Čerešňák – 16. Marosz (Polášek), 41. Schleiss (Lakatoš), 45. Marosz (Dej)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Frodl) – L. Kaňák, Čerešňák, Lang, Stříteský, Vráblík, Jiříček, Kvasnička – Suchý, Mertl (A), Gulaš (C) – P. Musil, Kracík, Malát – Pour, Stach, Kantner – Straka (A), Kodýtek, Eberle.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Mi. Svoboda) – Štencel, R. Polák (C), L. Kovář, Polášek, Trška, R. Černý, Koch – Schleiss (A), Hruška (A), Lakatoš – Dej, Marosz, Šišovský – Dočekal, J. Mikyska, Mallet – Lednický, Werbik, Bernovský.

    Rozhodčí: Pešina, Šindel – Šimánek, Zíka

    Diváci: hráno bez
    thejrc.org