Ufa – Petrohrad 2:3 (1:2 po s.n.) | Jekatěrinburg – CSKA Moskva 1:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 3:2 (kon.)
Soči – Riga 3:2 (kon.) | Viťaz – Jokerit 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
CSKA Moskva
Sobota 28.11.2020, 13:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:25:33)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Kovář (JEK) porážka, 5 inkasovaných branek, úspěšnost zákroků 80,8%.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 27 – 26
    Trestné minuty: 2 – 6
    Vhazování: 15 – 30
    Zblokované střely: 14 – 16
    Hity: 27 – 13
     
    Je konec! Hostující celek nakonec ve velké pohodě ovládl tento duel, když vyhrál jasně 5:1! O první branku v poslední části se postaral Anton Slepyšev, jenž bekhendovým pokusem překonal Kováře na zadní tyč. Poté přišla první a taky poslední trefa domácích, když se taktéž bekhendem trefil Pavel Dacjuk. O definitivní podobu skóre se postaral svým druhým gólem v zápase Maxim Šalunov.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Poslední minuta do konce zápasu!
     
    58:26
    Daniil L. Zajcev měl možnost jít dopředu, ale byl tam sám na dva soupeře. To jako jediný obránce toho moc nezmůžete, a tak raději jen nahodil kotouč.
     
    57:40
    CSKA ještě vybojovalo vhazování v útočném pásmu. Viděli jsme střelu od mantinelu v podání Maxima Mamina, ale Jakub Kovář jeho pokus chytá.
     
    57:12
    Avtomobilist se nyní nemůže ani vykombinovat ze své obranné třetiny... Moskvané dnes hrají ve velké pohodě a ukazují, že jsou favoritem na titul.
     
    56:32
    CSKA se dostalo do útočného pásma, ale jeden z hráčů byl nyní moc rychlý. Proto je odpískán ofsajd a buly bude na útočné modré hostujících celku.
     
    55:41
    Ne, dnes je to opravdu zmar od domácích v útočném pásmu. Jekatěrinburgu se poslední dobou vůbec nedaří a zapíše pátou porážku v řadě.
    54:56 Maxim ŠALUNOV - 1:5
     
    54:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se znovu prosazuje a právě nasázel svému soupeři potupného bůra! Maxim Mamin posunul kotouč na Okulova, který našel na pravém kruhu volného MAXIMA ŠALUNOVA, jehož bomba z první se zastavila až v síti. Asistence: Konstantin Okulov a Maxim Mamin.
     
    54:14
    Klas Dahlbeck musel spěchat do obranného pásma, ale celou situaci ustál. CSKA se proto znovu žene dopředu a na ledě je znovu druhá útočná formace.
     
    53:52
    Tentokrát hostům nevyšel přechod do útočného pásma, a tak budou muset začít svou akci z obrany.
     
    53:07
    Moskvané jsou nyní usazení v útočném pásmu, kde kombinují. Jekatěrinburg dnes prohraje, je však otázkou, jestli stav zůstane takovýto...
     
    52:36
    Nikita Trjamkin si musel ale dojet pro touš až do obranného pásma, CSKA nyní hraje přesně to, co potřebuje. Nikam se nežene, ale dobře se brání.
     
    52:06
    Hostujícímu celku se tentokrát znovu nepovedla rozehrávka, a tak hosté ještě vybojovali vhazování v útočném pásmu. Zdramatizují ještě dnešní duel?

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 51. Dacjuk (Golyšev) – 5. Šalunov (Okulov, Mamin), 31. Mamin (Šalunov), 33. P. Karnauchov (Loktionov, Andronov), 48. Slepyšev (Leipsic, M. Kempe), 55. Šalunov (Okulov, Mamin)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Galkin) – Trjamkin, Arzamascev, Zborovskij, Ch. Genoway, D. Bodrov (A), Alexej Vasilevskij, D. Zajcev – Dacjuk (C), Golyšev, Makejev – Macek, Bělousov, P. Kulikov – Sexton, Bočarov, Litovčenko – Platt, Ovčinnikov, Obidin – Protapovič.
    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – Čajka, M. Robinson (A), Samorukov, Dahlbeck, Rykov, Kiselevič, Blažijevskij – Leipsic, Slepyšev (A), M. Kempe – Šalunov, Okulov, Mamin – P. Karnauchov, Andronov (C), Loktionov – Sorkin, Tělegin, Světlakov – Korosteljov.

    Rozhodčí: Hribik, Fraňo – Nikolajev, Sadovnikov
    thejrc.org