Ufa – Petrohrad 2:3 (1:2 po s.n.) | Jekatěrinburg – CSKA Moskva 1:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 3:2 (kon.)
Soči – Riga 3:2 (kon.) | Viťaz – Jokerit 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
CSKA Moskva
Sobota 28.11.2020, 13:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:25:33)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Kovář (JEK) porážka, 5 inkasovaných branek, úspěšnost zákroků 80,8%.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 27 – 26
    Trestné minuty: 2 – 6
    Vhazování: 15 – 30
    Zblokované střely: 14 – 16
    Hity: 27 – 13
     
    Je konec! Hostující celek nakonec ve velké pohodě ovládl tento duel, když vyhrál jasně 5:1! O první branku v poslední části se postaral Anton Slepyšev, jenž bekhendovým pokusem překonal Kováře na zadní tyč. Poté přišla první a taky poslední trefa domácích, když se taktéž bekhendem trefil Pavel Dacjuk. O definitivní podobu skóre se postaral svým druhým gólem v zápase Maxim Šalunov.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Poslední minuta do konce zápasu!
     
    58:26
    Daniil L. Zajcev měl možnost jít dopředu, ale byl tam sám na dva soupeře. To jako jediný obránce toho moc nezmůžete, a tak raději jen nahodil kotouč.
     
    57:40
    CSKA ještě vybojovalo vhazování v útočném pásmu. Viděli jsme střelu od mantinelu v podání Maxima Mamina, ale Jakub Kovář jeho pokus chytá.
     
    57:12
    Avtomobilist se nyní nemůže ani vykombinovat ze své obranné třetiny... Moskvané dnes hrají ve velké pohodě a ukazují, že jsou favoritem na titul.
     
    56:32
    CSKA se dostalo do útočného pásma, ale jeden z hráčů byl nyní moc rychlý. Proto je odpískán ofsajd a buly bude na útočné modré hostujících celku.
     
    55:41
    Ne, dnes je to opravdu zmar od domácích v útočném pásmu. Jekatěrinburgu se poslední dobou vůbec nedaří a zapíše pátou porážku v řadě.
    54:56 Maxim ŠALUNOV - 1:5
     
    54:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se znovu prosazuje a právě nasázel svému soupeři potupného bůra! Maxim Mamin posunul kotouč na Okulova, který našel na pravém kruhu volného MAXIMA ŠALUNOVA, jehož bomba z první se zastavila až v síti. Asistence: Konstantin Okulov a Maxim Mamin.
     
    54:14
    Klas Dahlbeck musel spěchat do obranného pásma, ale celou situaci ustál. CSKA se proto znovu žene dopředu a na ledě je znovu druhá útočná formace.
     
    53:52
    Tentokrát hostům nevyšel přechod do útočného pásma, a tak budou muset začít svou akci z obrany.
     
    53:07
    Moskvané jsou nyní usazení v útočném pásmu, kde kombinují. Jekatěrinburg dnes prohraje, je však otázkou, jestli stav zůstane takovýto...
     
    52:36
    Nikita Trjamkin si musel ale dojet pro touš až do obranného pásma, CSKA nyní hraje přesně to, co potřebuje. Nikam se nežene, ale dobře se brání.
     
    52:06
    Hostujícímu celku se tentokrát znovu nepovedla rozehrávka, a tak hosté ještě vybojovali vhazování v útočném pásmu. Zdramatizují ještě dnešní duel?
     
    51:45
    Jakub Kovář nyní musel znovu zasahovat. Konstantin Okulov vyslal prudkou ránu, ale zůstává jediným hráčem z druhé lajny, který se dnes neprosadil.
    50:48 Pavel DACJUK - 1:4
     
    50:48
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist se přece jen dočkal alespoň čestní branky v tomto zápase! PAVEL DACJUK se dostal s kotoučem až před gólmana, kterého překonal střelou bekhendem přesně na zadní tyčku. Asistence: Anatolij Golyšev.
     
    50:16
    Domácí celek se však nyní drží v útočném pásmu, kde se snaží ještě něco vymyslet. Viděli jsme rány od modré, ale hostující gólman v pohodě vyráží.
     
    49:25
    Domácí celek nyní dostává opravdu naloženo na domácím ledě... To není zrovna dobré.
    47:47 Anton SLEPYŠEV - 0:4
     
    47:47
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nyní je to navíc o čtyři branky, tady je definitivně rozhodnuto! ANTON SLEPYŠEV byl úplně volný na pravé kruhu, kam dostal přihrávku od mantinelu. Následně si potáhl kotouč a bekhendem překonal Kováře pokusem na zadní tyčku. Asistence: Brendan Leipsic a Mario Kempe.
     
    47:20
    Je sympatické, jak se domácí celek snaží, jenže v útočné fázi hry dnes nepředvedl téměř nic! Alexandr Šaryčenkov má dnes nakročeno k nule.
     
    46:45
    Sergej Zborovskij ještě udržel svůj celek v útočném pásmu. Nakonec jsme viděli střelu jeho parťáka z obrany, ale Alexandr Šaryčenkov nemusel zasahovat.
     
    46:12
    Komerční přestávka.
     
    45:58
    Avtomobilist se znovu dostával do útočného pásma, ovšem má velké problémy s přechodem přes modrou. CSKA si nejspíše dnes odveze dva body.
     
    45:15
    Alexej Vasilevskij si netroufl nahodit kotouč na branku, což byla škoda. Měl před sebou hodně prostoru i času, jelikož proti němu nikdo nevystoupil...
     
    44:34
    Už se hraje téměř čtyři minuty bez přerušení! To jednoznačně více vyhovuje hostujícímu celku, který se nedostává pod tlak, zatímco domácím čas rychle utíká.
     
    43:58
    Alexej Makejev to po chvilce zkoušel po pravé straně, ale byl dobře zakřižován. Škoda, že alespoň nenahodil kotouč, Pavel Dacjuk dobře clonil před brankou.
     
    43:20
    Hokejista v červeném dresu to zkusil individuálně, jenže pevnou obranou hostů neprošel. CSKA následně dostalo kotouč až od neutrálního pásma.
     
    42:28
    Hra se znovu přerušuje jen minimálně. Hosté se tentokrát v útočném pásmu neprosadili, jelikož velmi dobrou práci v obraně odvedl Nikita Trjamkin.
     
    41:51
    Mat Robinson podržel kotouč za brankou, ovšem nakonec s ním musel dopředu. Byl totiž aktivně napadán. Domácí hráč ho o kotouč obrat nedokázal.
     
    41:05
    Moskvané nejspíše budou hrát to, co jim bude stačit. Nyní se drželi několik vteřin v útočném pásmu. Sice nevystřelili, ale času ušetřili celkem slušný.
     
    40:50
    Sergej Zborovskij chtěl nejspíše posunout kotouč na někoho dopředu, ale ani trochu se mu to nepovedlo. Je to zakázané uvolnění a hra se vrací.
     
    40:18
    Tak, a už se zase hraje! Hostující celek to má dnes rozehrané skvěle a vede o tři branky Domácí dnes ještě branku nedali a nevypadá to s nimi dobře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině:

    Střely na branku: 20 – 18
    Trestné minuty: 2 – 6
    Vhazování: 9 – 19
    Zblokované střely: 10 – 10
    Hity: 18 – 5
     
    Již jsou za námi dvě třetiny dnešního utkání a Moskva má nakročeno k zisku dvou bodů za výhru v základní hrací době. Vede totiž o tři branky. V druhé periodě se tak CSKA prosadilo dvakrát. Maxim Mamin využil parádního lobu a trefil se k tyči. O minutu a půl později byla k vidění ještě jedna branka. Pavel Karnauchov odvedl parádní práci na brankovišti, navíc ještě tečoval kotouč nejspíše ramenem, a ten zapadl za záda Kováře. Tato trefa se dlouho zkoumala na videu, avšak branka byla nakonec uznána.

    Další třetina začne přibližně v 14:40.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Ilja Ovčinnikov se ještě zkoušel dostat dopředu a viděli jsme ještě jeden střelecký pokus. Alexandr Šaryčenkov předvedl jen rutinní zákrok betonem.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:25
    V posledních momentech se hra odehrává především v neutrální třetině Domácí se sice snaží, jenže hostující hráči zatím pracují v obraně na jedničku.
     
    37:46
    Střely na branku: 17 – 17!
     
    37:01
    Jenže Moskvané se už úplně neženou nikam dopředu, nejspíše jsou si vědomí svého pohodlného náskoku. Jekatěrinburg by potřeboval brzy snížit.
     
    36:24
    Dacjuk to zkoušel individuálně a dostal se až do útočného pásma. Tam celá jeho akce ovšem skončila. Kotouč mu byl odpálen z hole a dopředu jde CSKA.
     
    35:53
    Charles Genoway opustil svou modrou čáru, aby se dostal ke kotouči u mantinelu. Sice ho tam ztratil, ale soupeř ho následně vyhodil jen na icing.
     
    35:19
    Domácí hokejisté se však nehodlají jednoduše vzdát a zabojují ještě o nějaké snížení stavu. Nyní jim však touš vyjel a píská se ofsajdové postavení.
     
    34:34
    Dan Sexton zavezl touš do pásma na druhé straně, ale jeho snaha nebyla nijak úspěšná. CSKA se v pohodě ubránilo a samo se žene do ofenzivní akce.
     
    33:57
    Tak to byly zajímavé momenty, které mnohem lépe dopadly pro hostující celek. Ten už vede o tři branky a kráčí si k poměrně lehkému vítězství za dva body.
     
    32:37
    Tak pozor regulérnost branky je nyní opravdu otázkou! Andronov nejspíše tečoval kotouč vysokou holí! Pavel Karnauchov ho nejspíše také ještě trefil, no uvidíme, jak to dopadne.
     
    32:37
    Hosté dostali puk do sítě, ale sudí jednoznačně rozpažuje! Nakonec ale bude ještě video!
    32:37 Pavel KARNAUCHOV - 0:3
     
    32:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté sice vstřelili branku, ale ta jim není uznána! Andrej Loktionov vystřelil ze středu hřiště a dostal kotouč do sítě. PAVEL KARNAUCHOV skvěle clonil před gólmanem a nejspíše kotouč ještě tečoval částí výstroje, navíc Jakub Kovář přes něj neviděl vůbec nic. Asistence: Andrej Loktionov a Sergej Andronov.
     
    31:54
    Hostující druhá lajna je dnes při obrovské chuti. Zařídila obě branky hostů, navíc měla ještě nějaké další zajímavé šance. Moskva si dnes jde pro dva body.
    31:00 Maxim MAMIN - 0:2
     
    31:00
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nádherný lob a samostatný únik znamená druhou branku v síti domácího celku! MAXIM MAMIN si sice na první dobrou kotouč nezpracoval, jenže si ho šikovně posunul před sebe. Následně rychle zakvedlal rukama a poslal kotouč do sítě. Asistence: Maxim Šalunov.
     
    30:23
    Anton Slepyšev se snažil najet do střelecké pozice, ale obrana domácího celku ho velmi dobře vykrývala.
     
    29:56
    Nyní se nám znovu střídají ofenzivní akce z jedné strany na druhou. V útočném pásmu bojovali hosté o touš, jenže u mantinelu ho vybojovat nedokázali.
     
    29:16
    Jinak nám hra pokračuje v celkem solidním tempu a zápas nám plyne velmi rychle. CSKA nadále vede o jednu branku, ale svůj náskok už mohlo navýšit.
     
    28:25
    Moskvané ještě pokračovali v tlaku, který měli v útočném pásmu, ale ke vstřelení branky toho zatím nedokázali nijak využít. Domácí se následně osvobodili.
     
    27:47
    Nikita Trjamkin je na ledě!
     
    27:24
    O několik sekund později jsme viděli ještě zajímavou střelu ze středu hřiště, jenže s tou nemohl být domácí brankář ani ty nejmenší potíže...
     
    26:59
    To byla obrovská šance na straně hostů! Domácí v obraně nyní úplně propadli a viděli jsme skvělou přihrávku k tyči, kde byl volný hráč CSKA. Nikita Korosteljov měl před sebou prázdnou bránu, jenže ji vůbec netrefil.
     
    26:02
    Mario Kempe měl hned zajímavou možnost! To je úplně jiná početní výhoda než soupeře! Pěknou kombinaci však útočník hostí zakončil do těla gólmana.
     
    25:47
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikita Trjamkin – 2 min., držení).
     
    25:24
    Jekatěrinburg se dostal po delší době do šance. Brooks Macek spíše centroval před branku, ale nikdo nezakončil. Právě Macek se následně ještě dostal k odraženému puku, ale trefil ho vysokou holí.
     
    25:03
    Hra se nám přesouvá z jedné strany na druhou, ale nějaké větší šance zatím nevidíme. Nadále tak platí jednobrankové vedení pro hostující celek.
     
    24:11
    Moskva se nyní snaží využít toho, že soupeři jsou u na ledě celkem dlouho, jenže se z pásma vyhnali nepřesným pasem. Následně se dostali do ofsajdu.
     
    23:39
    Přesto jsme o něco později viděli střelu na domácí straně. Dan Sexton to zkusil z vrcholku levého kruhu, ale Alexandr Šaryčenkov jeho pokus vyrazil.
     
    23:08
    Ivan Tělegin se snažil prosadit přes Nikitu Trjamkina, ale ten si na obranné modré poradil na jedničku. Akce jeho spoluhráčů ale útočné pásmu nepřinesla.
     
    22:43
    Jenže domácí toho nedokázali nijak využít. Celkem rychle přišli o puk v útočném pásmu, a ten se dostal na druhou stranu hřiště. Hosté proto mohli vystřídat.
     
    22:16
    Dvakrát během krátké chvilky se hostujícímu týmu nepovedla rozehrávka, a tak se hra vrátí před jeho gólmana. Na ledě je navíc stále druhá formace CSKA.
     
    21:40
    Ta navíc ukázala, že dnes nedala branku náhodou. Maxim Šalunov dostal parádní křižný pas k zadní tyči, ale jeho střelu z první skvěle vyrazil Jakub Kovář, který se stihl přesunout!
     
    21:18
    Anton Slepyšev posunul puk po mantinelu, když byl napadán a hosté toho využili. Nyní jsou sazení v pásmu, konkrétně tam je dnes nebezpečná druhá lajna.
     
    20:42
    CSKA se jako první hnalo do útočného pásma, ale Jakub Kovář nakonec zasahovat nemusel. Domácí následně vyhodili a celá formace se vydala na střídačku.
     
    20:15
    A už se zase hraje! V první třetině jsme se dočkali jedné branky, dočkáme se nyní znovu stejného počtu? Nebo dokonce vyššího? To ještě uvidíme!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině:

    Střely na branku: 8 – 6
    Trestné minuty: 0 – 6
    Vhazování: 4 – 4
    Zblokované střely: 2 – 7
    Hity: 9 – 3
     
    Je za námi první perioda dnešního utkání, po kterém budou spokojenější hostující hokejisté, kteří vedou o jednu branku. Už v páté minutě se po souhře druhé lajny trefil Maxim Šalunov. Jekatěrinburg si zahrál rovnou tři přesilové hry v této části hry, ale nijak nebezpečný při nich nebyl. CSKA hraje v defenzivě bezchybně, Alexandr Šaryčenkov zatím moc práce neměl, těžký zákrok ještě vytáhnout nemusel.

    Další třetina začne přibližně v 13:45.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:34
    Maxim Šalunov je zatím jediným střelcem v tomto utkání. Nyní se snažil vybojovat kotouč na útočné modré, ale jeho tým se k němu nakonec nedostal.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:27
    Hokejisté v červených dresech mají kotouč na svých hokejkách, ovšem v ofenzivní fázi se jim zatím nedaří, Vypadá to, že hosté je mají načtené velmi dobře.
     
    17:54
    Hostující celek se po delší době dostal do útočného pásma a viděli jsme střelu od modré. Arťom Blažijevskij to zkusil, ale Jakub Kovář v pohodě vyráží.
     
    17:11
    Brendan Leipsic je na ledě!
     
    16:50
    Domácí celek to nyní chtěl zkusit středem hřiště, jenže Moskva se znovu ke kotouči dostala a vyhodila ho. Nejspíše se znovu ubrání přesilovce soupeře.
     
    16:06
    Pavel Dacjuk byl nejspíše tím, kdo střílel z vrcholku kruhu, jenže jeho pokus gólman v pohodě vyrazili. Následně navíc hostující hokejisté vyhodili do bezpečí.
     
    15:36
    Tak to je neskutečné, jelikož hosté jsou už potřetí v této třetině v oslabení! Podruhé navíc za příliš mnoho hráčů na ledě... Pokaždé byl na trestné Leipsic.
     
    15:11
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Brendan Leipsic.
     
    14:59
    Brendan Leipsic je na ledě!
     
    14:26
    Alexej Makejev už dostával přihrávku do svého oblíbeného místa na pravém kruhu, ale kotouč vůbec netrefil. Přesilová hra domácích se chýlí ke konci.
     
    13:55
    Avomobilist je znovu v útočném pásmu, kde se jim tentokrát kombinace už pomalu začíná dařit. Alexandr Šaryčenkov ovšem zatím nemusel zasahovat.
     
    13:18
    Domácí hokejisté se drží v útočném pásmu, kde se jim ale kombinace znovu nedaří. CSKA se po souboji dostalo ke kotouči, který následně vyhodila.
     
    12:59
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Brendan Leipsic – 2 min., hákování).
     
    12:12
    Domácí nyní jen vyhodili kotouč, aby mohla jejich formace kompletně vystřídat. Moskvané se tak zadarmo dostali ke kotouči a mohou kombinovat.
     
    11:33
    Jekatěrinburg se snaží aktivně napadat rozehrávku, ale hosté s tím takové potíže nemají. Maxim Mamin se dostal ke střele, jenže Jakub Kovář puk vyrazil.
     
    10:48
    Hra nám plyne a větších šancí se nám momentálně nijak nedostává. Domácí hokejisté se snaží stáhnout náskok soupeře, ale gólman hostí je v klidu.
     
    10:02
    Jeden z domácích táhl zajímavé se rodící přečíslení, jenže jeho přihrávka před branku trefila jen brusle soupeře. CSKA se tak může hnát do útočné akce.
     
    09:31
    Komerční přestávka.
     
    09:21
    A o chvilku později jsme viděli další ránu, kterou nejspíše vyslal Mat Robinson. Český gólman ovšem stihl sklapnout své betony naprosto včas.
     
    08:55
    Avtomobilist dělá slušné napadání v útočném pásmu, avšak hostům se povedlo vykombinovat celou akci. Jakub Kovář musel zasahovat proti střele od modré.
     
    08:14
    Už to vypadalo, že uvidíme další zakázané uvolnění Moskvy, ale tentokrát se kotouč dokutálel na Jakuba Kováře. Hosté proto mohli konečně vystřídat.
     
    07:45
    Tentokrát se hra přesune před branku CSKA. Tomu se totiž nepovedla rozehrávka, a tak se hostům píská jen zakázané uvolnění. Buly před Šaryčenkovem.
     
    06:52
    A byli jsme znovu blízko branky pro hosty! Ti totiž ujeli do přečíslení dva na jednoho, ve kterém dostával finální přihrávku Mario Kempe, jenže nejspíše netrefil pořádně kotouč!
     
    06:05
    Na druhou stranu Jekatěrinburg ještě nepředvedl vůbec nic. Sice měl přesilovou hru, jenže Moskvané se ubránili bez těch nejmenších potíží...
     
    05:29
    Tak jsme se dočkali poměrně rychlé branky v tomto duelu, to asi nikdo moc nečekal. CSKA však předvedlo jednu povedenou akci a je na tom rázem lépe.
    04:37 Maxim ŠALUNOV - 0:1
     
    04:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A hosté se z ničeho nic dostávají do vedení! Maxim Mamin rozjel celou akci a posunul míč doprava na Konstantina Okulova. Ten vybídl ke skórování parádní přihrávkou na zadní tyč MAXIMA ŠALUNOVA, jenž dával téměř do poloodkryté branky. Asistence: Konstantin Okulov a Maxim Mamin.
     
    03:49
    Anton Slepyšev se probíjel dopředu, ale jeho obhození po mantinelu se s úspěchem nesetkalo. Hra se tak nyní odehrává především ve středním pásmu.
     
    03:07
    Brendan Leipsic je na ledě!
     
    02:56
    Až nyní se jim to povedlo a viděli jsme slušnou ránu od modré. Alexandr Šaryčenkov ale zasahovat nemusel, jelikož tato střela zaduněla o zadní mantinel.
     
    02:08
    Hráči v bílých dresech se zatím brání bez nejmenších potíží. Vyhazují jeden kotouč za druhým a jejich soupeři se nemohou dostat do kombinace v pásmu.
     
    01:39
    Domácí celek v minulém utkání dával góly hlavně v přesilových hrách, potvrdí svou úspěšnost i dnes? Zatím to tak nevypadá, CSKA už potřetí vyhazuje.
     
    01:07
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Brendan Leipsic.
     
    00:54
    Jinak Avtomobilist dnes nastupuje v červených dresech, zatímco u Moskvanů převažuje bílá barva. Tak uvidíme, kdo se dnes dočká dvou bodů.
     
    00:14
    A dnešní utkání mezi Jekatěrinburgem a CSKA nám právě začalo! Domácí celek bude dnes chtít přerušit sérii proher, zatímco hosté přidat další výhru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Galkin) – Trjamkin, Arzamascev, Zborovskij, Ch. Genoway, D. Bodrov (A), Alexej Vasilevskij, D. Zajcev – Dacjuk (C), Golyšev, Makejev – Macek, Bělousov, P. Kulikov – Sexton, Bočarov, Litovčenko – Platt, Ovčinnikov, Obidin – Protapovič.

    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – Čajka, M. Robinson (A), Samorukov, Dahlbeck, Rykov, Kiselevič, Blažijevskij – Leipsic, Slepyšev (A), M. Kempe – Šalunov, Okulov, Mamin – P. Karnauchov, Andronov (C), Loktionov – Sorkin, Tělegin, Světlakov – Korosteljov.

    Rozhodčí: Hribik, Fraňo – Nikolajev, Sadovnikov.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Kovář (JEK) 25 zápasů, 15 výher, úspěšnost zákroků 92,5%, průměr obdržených branek – 2,33.
     
    Vzájemné zápasy:

    12.1.2020: CSKA – Jekatěrinburg 2:3sn
    24.11.2019: Jekatěrinburg – CSKA 2:1
    17.1.2019: CSKA – Jekatěrinburg 3:0
    4.9.2018: Jekatěrinburg – CSKA 3:1
    9.1.2018: CSKA – Jekatěrinburg 4:3
     
    CSKA Moskva

    Moskvané chytili úvod soutěže velmi dobře a jsou v současné době nejlepším týmem KHL. O favoritovi tohoto duelu je proto jasno. Po třiceti jedna zápasech mají na svém kontě čtyřicet devět bodů a vedou tabulku Západní konference. CSKA má jednu z nejlepší ofenzivu soutěže, jelikož nasázela sto dva branek. Obrana patří k tomu lepšímu, jelikož inkasovala šedesát čtyři branek. V posledních třech duelech brala Moskva dvě výhry. Porazila totiž vysoko Minsk na jeho ledě 5:1, jenže v dalším utkání padla s Novosibirskem doma 1:5. V posledním duelu zapsalo CSKA pohodovou výhru na hřišti Soči 4:1.

    Nejproduktivnější hráči:
    Konstantin Okulov – 25 bodů (9+16)
    Anton Slepyšev – 22 bodů (10+12)
    Maxim Mamin – 19 bodů (10+9)
     
    Avtomobilist Jekatěrinburg

    To Jekatěrinburg má konzistentní výkonnost již několik sezón. V té současné za sebou má osmadvacet utkání, ve kterých vybojoval třicet devět bodů. Nachází se tak na pátém místě Východní konference. Avtomobilist sice odehrál méně zápasů, ale inkasoval sedmdesát dva branek, což je o osm více než jeho dnešní soupeř. Na druhou stranu devadesát branek, takže celkové skóre je +18. Na výhru čeká hostující celek už čtyř zápasy. Nejprve nestačil na Kazaň 0:3, načež doma padl v samostatných nájezdech s Nižnim Novgorodem 2:3. načež znovu nestačil Nižnij Novgorod, tentokrát 2:5. V posledním duelu padl Jekatěrinburg v prodloužení na ledě Čeljabinsku 3:4.

    Nejproduktivnější hráči:
    Alexej Makejev – 30 bodů (17+13)
    Pavel Dacjuk – 22 bodů (6+16)
    Anatolij Golyšev – 20 bodů (9+11)
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci KHL! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Jekatěrinburgem a CSKA. Úvodní buly je naplánováno na 13:00 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 51. Dacjuk (Golyšev) – 5. Šalunov (Okulov, Mamin), 31. Mamin (Šalunov), 33. P. Karnauchov (Loktionov, Andronov), 48. Slepyšev (Leipsic, M. Kempe), 55. Šalunov (Okulov, Mamin)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Galkin) – Trjamkin, Arzamascev, Zborovskij, Ch. Genoway, D. Bodrov (A), Alexej Vasilevskij, D. Zajcev – Dacjuk (C), Golyšev, Makejev – Macek, Bělousov, P. Kulikov – Sexton, Bočarov, Litovčenko – Platt, Ovčinnikov, Obidin – Protapovič.
    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – Čajka, M. Robinson (A), Samorukov, Dahlbeck, Rykov, Kiselevič, Blažijevskij – Leipsic, Slepyšev (A), M. Kempe – Šalunov, Okulov, Mamin – P. Karnauchov, Andronov (C), Loktionov – Sorkin, Tělegin, Světlakov – Korosteljov.

    Rozhodčí: Hribik, Fraňo – Nikolajev, Sadovnikov
    thejrc.org