Ufa – Petrohrad 2:3 (1:2 po s.n.) | Jekatěrinburg – CSKA Moskva 1:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 3:2 (kon.)
Soči – Riga 3:2 (kon.) | Viťaz – Jokerit 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
HK Soči
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
Dinamo Riga
Sobota 28.11.2020, 15:00 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:43 Miks INDRAŠIS - 3:2
     
    39:43
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak ono to bude ještě hodně zajímavé! Riga totiž v závěru druhé třetiny rozjela přesilovkovou kombinaci, při které se na levém křídle dostal k zakončení kapitán MIKS INDRAŠIS, který příklepem mířil přesně nad pravým betonem. Dinamu se povedlo podruhé snížit, nyní je to pouze o jednu branku.
    Asistence: Mathew Maione, Denis Paršin.
    33:49 Denis PARŠIN - 3:1
     
    33:49
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tu máme kontaktní branku lotyšského celku! Riga se totiž jednoduchou kombinací dostala na druhou stranu, kde se u pravého kruhu dostal ke kotouči Černov, kterému se nepovedlo vůbec zakončit. Puk přesto směřoval na naprosto osamoceného DENISA PARŠINA, před kterým číhala prázdná branka.
    Asistence: Gennady Stoljarov, Pavel Černov.
    30:56 Malte STRÖMWALL - 3:0
     
    30:56
    Soči právě vstřelilo branku!
    Krátce po vhazování se domácí celek dostává do tříbrankového vedení! Šmeljov dokázal úspěšně předat kotouč do tandemu na MALTEHO STRÖMWALLA. Ten se dostal do zakončení zápěstím, které poslal přesně nad lapačku brankáře soupeře. Galimov byl i tentokráte bez šance, jeho celek tak prohrává už o tři branky.
    Asistence: Sergej Šmeljov, Nikita Sedov.
    21:56 Igor RUDĚNKOV - 2:0
     
    21:56
    Soči právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok domácích končí druhým přesným zásahem! Dinamo sice okupovalo útočnou zónu, nicméně do rychlého protiútoku se dostala trojice domácích. Nakonec jsme sledovali nahrávku na do tandemu na IGORA RUDĚNKOVA, který měl celkem dost času. Nakonec ránu zápěstím poslal přesně nad pravý beton Galimova.
    Asistence: Ere Karjalainen, Jurij Alexandrov.
    05:10 Malte STRÖMWALL - 1:0
     
    05:10
    Soči právě vstřelilo branku!
    Chyba v hostující brance končí vedoucí brankou Soči! Galimov si nejprve poradil s prvním střeleckým pokusem, načež se puk odrazil k Mitchellovi, který ovšem zpětnou nahrávkou našel pouze MALTEHO STRÖMWALLA. Švédský útočník se okamžitě pokoušel vypálit z otočky, na což hostující brankář Galimov nakonec nedosáhl.
    Bez asistence.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 6. Strömwall, 22. Ruděnkov (Karjalainen, J. Alexandrov), 31. Strömwall (Šmeljov, Sedov) – 34. Paršin (Stoljarov, P. Černov), 40. Indrašis (Maione, Paršin)


    HK Soči: Treťjak (Kulbakov) – Miromanov, Pogorišnyj, J. Alexandrov (C), Sedov, Rundblad, Soljannikov, Miščenko – Šmeljov, Točickij (A), Strömwall – Ruděnkov (A), Rubcov, Karjalainen – Garajev, Glotov, Kolgotin – Kukštel, Petkov, N. Kvartalnov.
    Dinamo Riga: S. Galimov (41. McIntyre) – Zile, Sund, Sotnieks (A), Murray, Maione, Vitásek, Ošenieks – Indrašis (C), Z. Mitchell (A), White – Paršin, P. Černov, Stoljarov – Lipon, Gračov, Komarek – Dzierkals, Levin, Rihards Bukarts – Švanenbergs.

    Rozhodčí: Bondar, Gašilov – Galimov, Ponamarenko

    Diváci: 1272
    thejrc.org