Havířov – Litoměřice 6:3 (kon.) | Poruba 2011 – Kolín 4:3 (kon.) | Přerov – Ústí n/L 4:0 (kon.)
Vrchlabí – Jihlava 4:2 (kon.) | Třebíč – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 28.11.2020, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    TŘEBÍČ vs. VSETÍN

    Hezký den z Třebíče, kde domácí Horáci přivítají v dnešním duelu Valachy ze Vsetína. Bíle hvězdy by dnes rády daly zapomenout nepovedenému utkání s Benátkami nad Jizerou, ve kterém vedli již 3:1, nakonec však všechny body putovaly do Středočeského kraje, když liberecká farma otočila na konečných 6:3. Vsetín má za sebou středeční šlágr na půdě Poruby. S favorizovanými Ostravany sehráli Valaši více než vyrovnanou partii, leč na body nedosáhli, když podlehli těsně 1:2. Kdo se bude radovat v dnešní partii? Začínáme v 17:30.
     
    VHK ROBE Vsetín:

    Valachy čeká páté soutěžní utkání na půdě soupeře. Venkovní bilance zatím není příliš oslnivá, ze čtyř duelů získali Srdínkovi svěřenci pouhé tři body. Herní projev však snad až na blamáž v Kolíně (0:3) nebyl špatný ani v Přerově a už vůbec ne při poslední konfrontaci s nadupanou Porubou. Co Valachům v obou duelech na ledech konkurentů chybělo? Především efektivita v zakončení, jak v Přerově tak v Porubě se zelenožlutí radovali pouze jednou a to prostě na vítězství u soupeřů takového formátu stačit nemůže. Zajímavostí je, že v obou zmíněných zápasech byli Valaši vždy střelecky aktivnější než soupeř, zakopaného psa nepříliš oslnivé venkovní bilance tak můžeme hledat právě v efektivitě zakončení.

    Vsetínskou produktivitu momentálně vede Antonín Pechanec (3+6). Nejvíce tref do černého zaznamenal Sebastian Gorčík (4+4) a v posledních zápasech se bodově zvedá i mladý odchovanec Vsetína Roman Půček (2+4). Na Valašsku určitě mrzí ztráta všestranného centra Branislava Rehuše, jenž na startu týdne oznámil z rodinných důvodu návrat na Slovensko, kde bude nastupovat za Trenčín. I tak mají Valaši další slibná jména na soupisce, zkušenosti Jana Kloze či Romana Vlacha nebo nejstaršího hráče Radima Kucharczyka jsou na prvoligové poměry nadstandardní.

    Defenzívu Vsetína má na povel zkušený odchovanec klubu Lubomír Štach, jenž zaznamenal jedinou trefu Vsetína na ledě Poruby a k tomu v dalších zápasech přidal 5 asistencí. Dobrou volbou se ukazuje také angažování mladého beka Jana Bartko, jenž tak trochu svým stylem hry připomíná Ondřeje Slováčka, kterého Valaši ztratili po loňské sezoně na úkor extraligového nováčka z Českých Budějovic. Dalším zkušeným zadákem a zároveň kapitánem týmu je Tomáš Kudělka.

    V brankovišti se Vsetín letos opírá a nejspíš i nadále bude opírat o Davida Gábu s úspěšnosti zákroků nad 91 procenty a průměrem inkasovaných branek 2,19 na zápas. Záda mu kryje nadějný mladík Jakub Málek.
     
    SK Horácká Slavia Třebíč:

    Pouze čtyři soutěžní zápasy stihli v Třebíči v rámci letošní základní části Chance ligy, dva z nich ještě před vynucenou pauzou a dva nyní po restartu. Bílé hvězdy se po obnovení soutěže vydaly do Sokolova, kde se postarali o tříbodový zisk po vítězství 3:1. Slibně nakročeno k vítězství měli Třebíčští také proti aktuálnímu lídrovi tabulky z Benátek nad Jizerou, když po první třetině vedli 3:1. Farmáři Liberce se však vzchopili k obratu a na Vysočině potvrdili svou momentální formu, když brali všechny body za konečné vítězství 6:3. Na domácí vítězství tak v Třebíči stále čekají a doufají, že se ho dočkají již v sobotu proti celku z Valašska.

    Bílé hvězdy určitě musí mrzet odchod pětadvacetiletého zadáka Šimona Szhatmáryho, jenž nově posílil Porubu. Tím tak Třebíčí odešel nejproduktivnější bek loňského ročníku. Tak trochu překvapivé bylo i ukončení kariéry zkušeného Václava Čejky, jenž vykonával v Třebíči dlouholetého kapitána. Najednou byla defenzíva Třebíče hodně poznamenána, klub však nelenil a sáhl pro posily do Znojma, odkud pomohou zadáci Domink Tejnor se zkušeným Jakubem Stehlíkem. Z brněnské Komety pak Třebíčí pomůže také odchovanec Tomáš Bartejs.

    Útočné řady sobotního soupeře Valachů momentálně táhne Ladislav Bittner (3+2), problémy soupeřovým obranám umí nadělat také Martin Šťovíček (2+2). Třebíč disponuje mimořádně mladým kádrem, krom nové znojemské akvizice Stehlíka nedosáhl žádný z hráčů 30 let. V útoku je tak nejzkušenějším borce Michal Vodný, jenž si prošel také nejvyšší soutěží. Brankoviště Třebíče střeží Pavel Jekel, jenž nevynechal zatím jedinou minutu.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Vejmelka) – Furch, Zukal, Tejnor, L. Chalupa, Hlaváč, Vodička – Vodný (A), Nedvídek (C), Šťovíček – Krliš, Bittner (A), Psota – Š. Kratochvil, Kořenek, Ferda – Křehlík, Michálek, Hrubec.

    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Ondračka, Smetana, Kudělka (C), Bartko, Hryciow, Štach (A), Jenáček – Půček, Pechanec, Gorčík – R. Vlach, J. Kloz, A. Zeman – Gajarský, Kucharczyk (A), Babka – Hořanský, Šilhavý, Vítek.

    Rozhodčí: Wagner, Bejček – Podrazil, Žídek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Souboj Třebíče se Vsetínem byl zahájen, na úvodním vhazování úspěšnější Pechanec.
     
    00:30
    První střelecký pokus měl na hokejce domácí útočník Furch, branku Vsetína však z pravého kruhu minul.
     
    01:10
    Vsetínští aktivně napadali rozehrávku domácích, ti se ale s dotíráním Valachů vypořádali a odehráli puk do středního pásma, kde se hosté dostávají do ofsajdu.
     
    01:41
    Brankář Gába ve snaze pomoci svým obráncům s rozehrávkou odpálil kotouč až na zakázané uvolnění a vhazovat se bude před brankou Vsetína.
     
    02:09
    Hostům se zatím nedaří projít do útočné třetiny, domácí obrana okamžitě eliminuje útočné vpády Valachů.
     
    02:55
    Ovšem ani domácím se nedaří nijak výrazněji zahrozit, hra se tak převážně odehrává ve středním pásmu.
     
    03:17
    Domácí brankář Jekel si připsal první zákrok, když vyrazil nahození od modré čáry v podání Bartko.
     
    03:58
    Kloz si nabruslil s pukem na hranici pravého kruhu a vypálil prudce zápěstím, Jekel zasahovat nemusel, střela vsetínského útočníka šla mimo.
     
    04:30
    Furch dostal slibně nabito mezi kruhy od Ferdy, se střelou však váhal a vsetínský obránce jej odzbrojil.
     
    05:06
    Kratochvíl posla puk na pravé křídlo Ferdovi, ten zvedl hlavu a vystřelil, od masky vsetínského brankáře kotouč putoval do ochranné sítě a vhazuje se před brankou Vsetína.
     
    05:48
    Čtvrtá formace Vsetína se pere o svůj prostor v útočném pásmu, ovšem obrana Třebíče je v pohotovosti.
     
    06:04
    Do slibného úniku postupoval domácí Křehlík, pronásledován vsetínským obráncem stihl vypálit a Gába si nebyl jistý, zda má kotouč pod kontrolou, nakonec jej však ve své výstroji našel a rozhodčí hru přerušil.
     
    06:33
    Do další střelecké pozice se dostával domácí Šťovíček, jeho ránu přizvedl bránící Kudělka a puk zamířil mimo ledovou plochu.
     
    06:37
    Ihned po vhazování vypálil Kruliš, Gába měl betony u sebe a zabránil průniku kotouče.
     
    07:00
    Třebíči se nyní daří držet Valachy v obranném pásmu, dva střelecké pokusy vyslali obránci Zukal s Furchem, vsetínský brankář nejprve vyrazil, následně chytil puk do lapačky a rozehrál svým obráncům.
     
    07:44
    Až nyní se podařilo Valachům přenést hru do obranné třetiny domácích, kde se o prostor pere třetí formace hostů.
     
    08:34
    Hořanský směřoval puk na Jekelovu branku, kde číhal Vítek, letící puk však netrefil a situaci kontroluje obrana domácího celku.
     
    09:15
    Poprvé v dnešním utkání se vylučuje, na trestnou lavici míří za hákování vsetínský Roman Půček.
     
    09:26
    Štachovi se podařilo vyhodit, Třebíč musí začít od Jekela.
     
    10:01
    Po přihrávce Bittnera pálil z první Šťovíček, Gába byl připraven a střelu třebíčského útočníka lapil do své rukavice.
     
    10:34
    Vítkovi se podařilo vybojovat puk a osvobozuje Vsetín.
     
    10:45
    Nyní s vyhozením pomohl i hostující brankář Gába.
     
    11:15
    Valaši hrají v plném počtu.
     
    11:32
    Nyní si přesilovou hru zahraje Vsetín. Dvě minuty za nedovolené bránění nafasoval Lukáš Zukal.
     
    11:39
    Po přihrávce Smetany pálil z první od modré čáry Kucharczyk, jeho střela šla těsně mimo.
     
    12:14
    Domácím se podařilo vyhodit.
     
    12:32
    Znovu puk míří až ke Gábovi, Valaši musejí začít znovu.
     
    13:26
    Bartko předložil zpoza branky puk na hůl Vlachovi, ten okamžitě pálil z voleje, ale Jekel dokázal proti tutové příležitosti vsetínského útočníka zasáhnout a puk vyrazil!
     
    13:34
    Třebíč hraje v plném počtu.
     
    14:13
    Přihrávku od modré čáry v podání Psoty přijal Vodný a zkusil to na Gábu bekhendem, trefil však připravenou lapačku vsetínského brankáře.
     
    14:39
    Znovu se vylučuje, druhou přesilovou hru si zkusí domácí. Dvě minuty za držení obdržel Šimon Jenáček.
     
    15:12
    Prudkou střelu od modré čáry vyslal Nedvídek, Gába s menšími problémy vyrazil.
     
    15:25
    Na druhé straně se ve vlastním oslabení dostal ke střele Hořanský, ta však byla domácím obráncem zpomalená a Jekel neměl problém dostat puk pod kontrolu, nicméně vsetínský tým získává vhazování v útočném pásmu.
     
    16:39
    Vsetín kompletní.
     
    17:38
    Hra nyní nepřináší příliš atraktivní pohled, kotouče lítají ze strany na stranu, nyní se o založení útoku pokouší Vsetín.
     
    18:26
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Valaši chybovali ve středním pásmu a toho Třebíč dokázal využít, když Chalupa vyslal do úniku MATĚJE PSOTU, ten si s pukem najel na levý kruh a trefil do pravého růžku Gábovy svatyně. Asistence: Lukáš Chalupa, Ladislav Bittner.
    18:26 Matěj PSOTA - 1:0
     
    19:33
    Vsetín se marně pokouší o rychlou odvetu, obranné pásmo Třebíče je dobře zabezpečeno a hosté se dostávají do ofsajdu.
     
    19:47
    Ke kotouči se v útočném pásmu dostal Gajarský, ale skákavý puk zamířil mimo branku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovku získala na svou stranu domácí Třebíč, když skóre otevřel závěru první periody pohlednou střelou Matěj Psota. Domácí hráli v první třetině dvě přesilové hry, hosté ze Vsetína pak jednu, ve které měl největší příležitost Vlach, ale z první branku netrefil. Domácí tak mohou být zatím spokojenější. Druhá třetina odstartuje v 18:16.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Dominik Tejnor – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Smetana – 2 min., hrubost).
     
    20:29
    První střelu ve druhé třetině si připsal vsetínský kapitán Kudělka, jeho projektil však branku minul.
     
    20:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Lubomír Štach – 2 min., držení).
     
    21:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Horáci využívají přesilovou hru 4 na 3 a odskakují do dvoubrankového vedení! Střelu od modré čáry v podání Šťovíčka šikovně tečoval LADISLAV BITTNER. Asistence: Martin Šťovíček, Lukáš Zukal.
    21:21 Ladislav BITTNER - 2:0
     
    21:56
    Třebíč je nadále aktivní, ve slibné pozici se ocitl Furch, Gába vyrazil, následně se Furch dostal mezi kruhy, ale tentokrát branku přestřelil.
     
    22:27
    Na druhé straně otestoval Jekela znovu kapitán Kudělka, ten však neměl problémy jeho střelu vyrazit.
     
    23:03
    Třebíč je na koni a znovu krouží v útočném pásmu.
     
    23:36
    Vsetínští znovu chybovali ve středním pásmu a do úniku po levém křídle postupoval Hrubec, napřáhl na kruhu, ovšem branku přestřelil.
     
    24:19
    Třebíč nadále aktivní, tentokrát se před Gábu procpal Šťovíček, vsetínský brankář jeho pokus vytěsnil.
     
    24:57
    Vsetín se stále nemůže procpat do útočného pásma, nyní skončil kotouč mimo ledovou plochu a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    25:02
    Valaši znovu v ofsajdu.
     
    25:17
    Vítek si nyní srovnal puk na pravém kruhu a okamžitě vypálil, Jekel domácí podržel.
     
    25:17
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Chalupa – 2 min., krosček).
     
    25:22
    Horáci vyhazují.
     
    25:58
    Pechanec se opřel do puku na modré čáře, jeho střela však mířila příliš vysoko a pouze se svezla po mantinelu mimo obranné pásmo Třebíče.
     
    26:33
    Domácí se znovu osvobozují.
     
    27:05
    Kloz si najel na pravý kruh a zkusil to nad vyrážečku Jekela, ten však znovu úspěšně zasáhl.
     
    27:17
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    27:51
    Rozhodčí přerušují hru, za brankou Třebíče zůstává ležet domácí obránce Lukáš Zukal a je přivolán zdravotník.
     
    27:51
    Zdá se, že domácí zadák bude v pořádku, na střídačku putuje po vlastních s podporou lékaře.
     
    28:05
    Zakázané uvolnění Třebíče, Vsetín se snaží navázat na nápor z přesilové hry a dostat domácí tým pod tlak.
     
    28:46
    Rodící se nápor Valachů může podpořit přesilová hra. Dvě minuty za podrážení, to je verdikt pro Jakuba Stehlíka.
     
    28:53
    Smetanovo nahození tečoval Pechanec, Jekel neměl kotouč pod kontrolou, ale s pomocí obránců situaci ustál.
     
    29:11
    Kucharczykova střela míří nad a puk letí po mantinelu do střední třetiny.
     
    29:49
    Bílé hvězdy vyhazují.
     
    30:26
    Vlach přenesl hru přes šíří pásma na Kloze, ten pálil z voleje, ovšem včas se přemístil i Pavel Jekel!
     
    30:46
    Třebíč je z nejhoršího venku a hraje v pěti.
     
    31:27
    Valaši jsou nyní mimořádně aktivní, v tutové příležitosti Babka, Jekel opět kryje!
     
    31:34
    Vsetín si v krátkém čase zahraje již třetí početní výhodu, tentokrát domácí tým oslabil Lukáš Chalupa, dvě minuty za sekání.
     
    31:49
    Smetanovu přihrávku vystihl Bittner a rozjel se do útočného pásma, neměl však dostatečnou rychlost, ale domácím vyvezení kotouče stačí.
     
    32:23
    Valaši ostřelují Jekela, Smetana sice branku minul, ale k dorážce se ještě dostal Pechanec, Jekel ovšem tygřím skokem zasáhl a drží Třebíč!
     
    32:34
    Třebíč vyhazuje.
     
    33:04
    Štachovu střelu zblokoval Vodný a osvobozuje svůj tým.
     
    33:34
    Vlach zakončoval bekhendem a Jekel vyrazil, následně Hořanský směřoval puk do odkryté branky Klozovi, domácí obránce však celou situaci zachránil a puk odpálil!
     
    33:34
    Třebíč je kompletní.
     
    34:02
    Vsetín nebyl schopen ve třech po sobě jdoucích početních výhodách vstřelit branku a nyní bude čelit přesilovce soupeře. Dvě minuty za držení pro Vojtěcha Šilhavého.
     
    34:25
    Vsetín se zásluhou Kucharczyka osvobozuje.
     
    35:06
    Vsetín drží domácí zkrátka, ti se ještě nedostali do útočné třetiny.
     
    35:49
    Šťovíček si nyní dokázal najet do střelecké pozice mezi kruhy, připraveného Gábu však neprostřelil.
     
    36:02
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    36:38
    Pechanec přenechal puk Vlachovi, ten okamžitě pálil a Jekel teď možná ani nevěděl jak zasáhl, nicméně od jeho ramene se puk odrazil mimo třebíčskou klec.
     
    37:32
    Třebíč se nyní zdržela v útočném pásmu, její akci zakončila střela v podání Chalupy, kterou Gába velmi dobře viděl a schoval puk v lapačce.
     
    37:54
    Třebíč otupila vsetínský nápor a drží hosty sevřené v obranném pásmu, nahození Zukala však znovu kontroloval Gába.
     
    38:55
    Vsetín se marně snaží překonat střední pásmo, nyní domácím pomohl i rozhodčí jenž zbrzdil nahozený kotouč Hryciowa.
     
    39:15
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Ladislav Bittner – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Roman Půček – 2 min., napadení).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sebastián Gorčík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Matouš Hrubec – 2 min., hrubost).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Na startu druhé třetiny nabídli Valaši domácím speciální početní výhodu 4 na 3, kterou Horáci využili díky povedené teči Ladislava Bittnera. Vsetín postupně přidával na tempu a vynutil si tři početní výhody v řadě, ve kterých si vytvořil hned několik slibných příležitostí, ale spolehlivého Pavla Jekela překonat nedokázal. Pak putoval na trestnou lavici také hráč Vsetína a nápor Valachů byl pryč. Třebíč zatím kontroluje dvoubrankový náskok, uvidíme, zda se zelenožlutým podaří ještě ve třetí třetině zabrat, sledovat tak budete moct od 19:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Vsetín se hned na startu třetí třetiny žene do útoku.
     
    40:49
    Třebíč se ze vsetínského sevření osvobodila jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    41:18
    Valaši se dostali před Jekela, ovšem zde až příliš kombinovali a zakončit nedokázali.
     
    42:23
    Smetana šikovně našel Babku, ten mohl jít do samostatného úniku, ovšem puk ideálně nezpracoval.
     
    42:50
    Pechanec postupoval do přečíslení dva na jednoho s Hořanským, ovšem prvně jmenovaný se ocitl až v příliš ostrém úhlu a trefil pouze připravený beton Jekela.
     
    42:56
    Další zakázané uvolnění Třebíče, Vsetín je aktivnější.
     
    43:09
    Půček si až příliš dlouho srovnával puk na holi mezi kruhy, mezitím stihl třebíčský obránce blokovat do ochranné sítě.
     
    43:48
    Třebíčí se nyní podařilo dostat Valachy z obranného pásma a snaží se hru udržet před vlastní modrou čárou.
     
    44:22
    Štach se rozjel ze středního pásma vstříc Jekelovi, ten však roztáhl svůj beton a nadále trápí vsetínské střelce.
     
    44:52
    Gajarský nyní sám na hranici brankoviště, Jekel znovu dokázal kotouč udržet před brankovou čárou!
     
    45:32
    Třebíčí se povedlo po delší době navštívit vsetínské pásmo, kde se ke střele dostal z levého kruhu Zukal, Gába jeho projektil dokázal zlikvidovat a bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    46:10
    Třebíč se snaží zabezpečit obranu, Valaši jsou odhodlání bojovat a za dvoubrankového vedení se dá očekávat, že domácí budou vyčkávat chyb nažhaveného soupeře.
     
    46:42
    Zakázané uvolnění Vsetína.
     
    47:46
    Třebíčí se podařilo utlumit vsetínskou aktivitu, hosté znovu vyhodili puk až na icing.
     
    47:52
    Furch se dostal ke střele na modré čáře a protáhl beton brankáře Gáby.
     
    48:18
    Bittner nyní v útočném pásmu předložil puk do střely Psotovi, ten však podruhé v dnešním utkání na Gábu nevyzrál.
     
    48:42
    Vsetín se nyní snaží vydobýt si prostor v útočném pásmu, obrana Horáků je v pohotovosti.
     
    49:00
    Ferda vyjel do útočného pásma po levém křídle, byl podporován ještě Krulišem, nakonec si sjel na kruh a zkusil to nad lapačku Gáby, ale právě tuhle část výstroje vsetínského brankáře trefil.
     
    49:35
    Jenáček nahodil puk ze středního pásma na Jekela a po delší době získal pro Vsetín vhazování v útočném pásmu.
     
    50:16
    Vsetín už hodně otevírá hru, ale kýžený efekt to zatím nepřináší, defenzíva Třebíče pracuje velmi dobře, domácí navíc vyrážejí do útočných akcí.
     
    50:54
    Šťovíček uvolnil Michálka, jenž pálil z voleje, Gába se musel hodně natáhnout, aby jeho přízemní střelu vytěsnil.
     
    50:58
    Vsetínu se nyní naskýtá příležitost vsítit kontaktní branku, dvě minuty za podrážení pro Davida Michálka.
     
    51:13
    Smetana ve slibné střelecké pozici mezi kruhy, Jekel opět úspěšně zasahuje a následně se Třebíčí daří vyhodit.
     
    52:02
    Bylo nařízeno trestné střílení! Bittner sice stačil zakončit, ale už před tím měl rozhodčí zdviženou pravici a domácí útočník si nájezd zopakuje.
     
    52:02
    Bittner svůj nájezd neproměnil, branku Vsetína minul.
     
    52:22
    Třebíč se osvobozuje.
     
    52:58
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    53:51
    Po individuálním průniku zakončoval vsetínský Babka bekhendem, Jekel kotouč ukryl do své rukavice a bude se vhazovat před brankou domácích.
     
    54:00
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Jakub Stehlík – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Vítek – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:25
    Při hře 4 na 4 je zatím aktivnější Vsetín, Třebíč posílá puk na icing.
     
    54:47
    Nedvídek nyní přenesl hru do vsetínského pásma, kde se dostal i ke střele, ale Gábovu svatyni přestřelil.
     
    55:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují do tříbrankového trháku pomalinku se zdá, že je rozhodnuto! Do útočného pásma se rozjel LADISLAV BITTNER, byl podporován ještě Psotou, ale zvolil individuální zakončení a překonal Gábu mezi nohy. Bez asistence.
    55:36 Ladislav BITTNER - 3:0
     
    56:00
    Oba celky hrají v plném počtu.
     
    56:29
    Jenáček prudce vypálil od modré čáry, Jekel ovšem i přes skrumáž clonících hráčů dokázal kotouč vyrazit.
     
    57:34
    Se Vsetínem mohlo být ještě hůř! Vodný poslal puk zpoza branky Stehlíkovi, vsetínská branka byla zcela prázdná, ale třebíčský obránce minul.
     
    57:48
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Jakub Stehlík – 2 min. + 10 min. osobní trest).
     
    57:48
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:48
    Vsetín jde do hry v šesti proti třem!
     
    58:32
    Bartko měl před sebou prázdnou branku, ovšem přestřelil!
     
    58:49
    Třebíč vyhazuje.
     
    59:17
    Vodný vyhazuje.
     
    59:41
    Vsetín pálí o sto šest, ale třebíčská zeď Jekel drží.
     
    59:48
    Třebíč hraje v plném počtu.
     
    59:57
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Dominik Tejnor – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jan Kloz – 2 min., hrubost).
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání končí a tři body zůstávají na Vysočině. Valaši dnes zklamali v koncovce, do třetí třetiny vkročili velmi aktivně, tvořili si slibné příležitosti, ale brankář Pavel Jekel byl na dnešní zápas velmi dobře připraven a deptal Valachy až do konce. Třebíč dnes dokázal v každé periodě vsítit po jedné brance a podruhé v sezoně se raduje ze tříbodového zisku, poprvé pak v domácím prostředí, slavit s fanoušky však z pochopitelných důvodu nemůže. Vsetín nadále doplácí na střelecké trápení, které jej na ledech soupeře provází. Já se s vámi pro dnešek loučím a z Třebíče přeji hezký zbytek večera. (19:48:25)
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 19. Psota (L. Chalupa, Bittner), 22. Bittner (Šťovíček, Zukal), 56. Bittner


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Vejmelka) – Furch, Zukal, Stehlík, Tejnor, L. Chalupa, Hlaváč, Vodička (A) – Vodný (C), Nedvídek, Šťovíček – Krliš (A), Bittner, Psota – Š. Kratochvil, Kořenek, Ferda – Křehlík, Michálek, Hrubec.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Ondračka, Smetana, Kudělka (C), Bartko, Hryciow, Štach (A), Jenáček – Půček, Pechanec, Gorčík – R. Vlach, J. Kloz, A. Zeman – Gajarský, Kucharczyk (A), Babka – Hořanský, Šilhavý, Vítek.

    Rozhodčí: Wagner, Bejček – Podrazil, Žídek
    ocianews.com