Augsburg – Freiburg 1:1 (kon.) | Dortmund – Kolín nad Rýnem 1:2 (kon.) | RB Lipsko – Bielefeld 2:1 (kon.)
Stuttgart – Bayern 1:3 (kon.) | Union Berlín – Frankfurt 3:3 (kon.) | Mönchengladbach – Schalke 4:1 (kon.)
konec
1. FC Union Berlín
3:3 (2:2)
Eintracht Frankfurt
Sobota 28.11.2020, 15:30 • An der Alten Försterei, Berlín • Německá Bundesliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    82
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Parádní zakončení a stav zápasu je znovu vyrovnán! Z pravé strany přihrál na hranici šestnáctky Christopher Trimmel, který přesně našel spoluhráče. Z jedné se do míče opřel MAX KRUSE, který už to lépe trefit nemohl, když zamířil do pravé šibenice. Asistence: Christopher Trimmel.
     
    79
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Eintracht otáčí stav zápasu na svou stranu a znovu v tom měl prsty skvěle hrající Dajči Kamada! Japonský fotbalista vnikl do šestnáctky a přes obránce poslal balon před branku, kde už měl snadnou úlohu BAS DOST. Asistence: Dajči Kamada.
     
    37
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Srbský fotbalista Filip Kostić se zhluboka nadechl a poslal do šestnáctky úžasný centr! ANDRÉ SILVA se sice musel trochu přikrčit, ale hlavou vyslal nechytatelný pokus, který se odrazil od pravé tyče za brankovou čáru – 2:2. Asistence: Filip Kostić.
     
    27
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Hostujícímu celku se první vyloženou situací povedlo snížit. Dajči Kamada vyslal do vápna přihrávku, pro kterou se Andreas Luthe nedostal, a tak ANDRÉ SILVA měl v krkolomné pozici odkrytou branku. Frankfurt se vrací do hry o vítězství! Asistence: Dajči Kamada.
     
    6
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    K pokutovému kopu se postavil MAX KRUSE, který si ze svého pohledu vybral pravou stranu a nemýlil se. Kevin Trapp tak v úvodu podruhé kapituluje a Frankfurt je pod obrovským tlakem.
     
    2
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    To je začátek jako hrom, Berlínští využívají dáreček v podání hostujícího brankáře! Union rozehrál situaci na levé straně, odkud přihrával před branku Marcus Ingvartsen. Kevinu Trappovi směřoval balon do náruče, ovšem vypadl mu a na správném místě se pak nacházel ROBERT ANDRICH.

    Michal Luxa

    Branky: 2. Andrich, 6. M. Kruse (pen.), 82. M. Kruse (Trimmel) – 27. André Silva (Kamada), 37. André Silva (Kostić), 79. Dost (Kamada)

    Karty:   57. Prömel (UNB), 61. Lenz (UNB) – 60. Sow (FRN), 62. N'Dicka (FRN), 81. Ilsanker (FRN)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 8:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:15.
    1. FC Union Berlín: Luthe – Trimmel (C), Friedrich, Knoche, Lenz – Prömel (84. Griesbeck), Andrich – Becker (73. Gogia), M. Kruse, Ingvartsen (84. Bülter) – Awoniyi.
    Náhradníci: Karius – Maciejewski, Gogia, Bülter, Griesbeck, Hübner, Gießelmann, Ryerson.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – D. Abraham (C), Hinteregger, N'Dicka – Durm (78. D. da Costa), Ilsanker, Sow (87. Rode), Kostić – Kamada, Dost – André Silva.
    Náhradníci: Schubert – Rode, Zuber, Kohr, Hrustic, D. da Costa, Hasebe, Tuta, A. Touré.

    Rozhodčí: Tobias Reichel – Christian Dietz, Arno Blos
    thejrc.org