Augsburg – Freiburg 1:1 (kon.) | Dortmund – Kolín nad Rýnem 1:2 (kon.) | RB Lipsko – Bielefeld 2:1 (kon.)
Stuttgart – Bayern 1:3 (kon.) | Union Berlín – Frankfurt 3:3 (kon.) | Mönchengladbach – Schalke 4:1 (kon.)
konec
1. FC Union Berlín
3:3 (2:2)
Eintracht Frankfurt
Sobota 28.11.2020, 15:30 • An der Alten Försterei, Berlín • Německá Bundesliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    O dva centry se pokusil David Abraham, který vždy nasměřoval balon na soupeře. Berlín vyrazil do protiakce a znovu hrozil! Na centr ze strany si naskočil střídající Marius Bülter, který hlavou zamířil těsně vedle pravé tyče!
     
    87
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Djibril Sow, přichází Sebastian Rode.
     
    84
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Grischa Prömel, přichází Sebastian Griesbeck.
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Marcus Ingvartsen, přichází Marius Bülter.
     
    82
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Parádní zakončení a stav zápasu je znovu vyrovnán! Z pravé strany přihrál na hranici šestnáctky Christopher Trimmel, který přesně našel spoluhráče. Z jedné se do míče opřel MAX KRUSE, který už to lépe trefit nemohl, když zamířil do pravé šibenice. Asistence: Christopher Trimmel.
     
    81
    Méně než deset minut zbývá domácímu mužstvu k tomu, aby vyrovnal! Dalším potrestaným hráčem je Stefan Ilsanker (Frankfurt).
     
    79
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Eintracht otáčí stav zápasu na svou stranu a znovu v tom měl prsty skvěle hrající Dajči Kamada! Japonský fotbalista vnikl do šestnáctky a přes obránce poslal balon před branku, kde už měl snadnou úlohu BAS DOST. Asistence: Dajči Kamada.
     
    78
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Erik Durm, přichází Danny da Costa.
     
    73
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Sheraldo Becker, přichází Akaki Gogia.
     
    68
    Do levé části pokutového území nabíhal Filip Kostić, který poslal pas před branku, odkud jej odvrátil na rohový kop Robin Knoche. Po centru se ke střele dostal André Silva, jehož pokus zamířil metr vedle pravé tyče.
     
    62
    Dalším potrestaným hráčem je Evan N'Dicka (Frankfurt), který přispěchal pozdě do souboje a navíc došlápl na kotník Sheralda Beckera.
     
    61
    Hlavní rozhodčí rozehrál karetní mariáš, protože dalším potrestaným hráčem je Christopher Lenz (Union Berlín), který ve středovém kruhu povalil Dajčiho Kamadu.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Djibril Sow (Eintracht Frankfurt).
     
    57
    Zatím se hrálo bez žlutých karet! Ovšem jako první potrestaný je Grischa Prömel (Union Berlín), který v rychlém sledu vytáhl dva nedovolené zákroky.
     
    52
    Velmi dobře se na levé straně pohyboval Filip Kostić, jehož centr dopadl na hlavu Base Dosta. Hlavička nizozemského útočníka šla těsně nad břevno, přesto ji Andreas Luthe ještě pohlídal konečky prstů.
     
    49
    Union mířil do otevřené obrany a po pěkném přenesení hry měl celou situaci jako na talíři Sheraldo Becker. Nizozemský hráč nezvládl přihrávku před branku a Berlín bude jen rozehrávat rohový kop. Na centr od praporku si naběhl Robin Knoche, jenž byl atakován a branku přestřelil.
     
    37
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Srbský fotbalista Filip Kostić se zhluboka nadechl a poslal do šestnáctky úžasný centr! ANDRÉ SILVA se sice musel trochu přikrčit, ale hlavou vyslal nechytatelný pokus, který se odrazil od pravé tyče za brankovou čáru – 2:2. Asistence: Filip Kostić.
     
    27
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Hostujícímu celku se první vyloženou situací povedlo snížit. Dajči Kamada vyslal do vápna přihrávku, pro kterou se Andreas Luthe nedostal, a tak ANDRÉ SILVA měl v krkolomné pozici odkrytou branku. Frankfurt se vrací do hry o vítězství! Asistence: Dajči Kamada.
     
    15
    Velmi zajímavě rozehrál domácí tým rohový kop! Christopher Trimmel přihrál do druhé vlny, kde se nacházel Robin Knoche, jenž zamířil jen doprostřed branky. Kevin Trapp na poslední chvíli zareagoval a míč vyrazil před sebe, kde se nacházel Taiwo Awoniyi, jenž z malého vápna trefil znovu hostujícího gólmana.
     
    11
    Evan N'Dicka na straně nestíhal soupeři, kterému se povedlo poslat přihrávku před branku. Na první tyč si naběhl Taiwo Awoniyi, jenž okamžitě vystřelil. Avšak Kevin Trapp výborně vyběhl a tentokrát své mužstvo podržel.
     
    6
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    K pokutovému kopu se postavil MAX KRUSE, který si ze svého pohledu vybral pravou stranu a nemýlil se. Kevin Trapp tak v úvodu podruhé kapituluje a Frankfurt je pod obrovským tlakem.
     
    4
    Pokutový kop pro Union Berlín! Do šestnáctky vnikl Taiwo Awoniyi, jehož nedovoleně atakoval Martin Hinteregger. Hlavní sudí okamžitě ukázal na penaltový puntík.
     
    2
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    To je začátek jako hrom, Berlínští využívají dáreček v podání hostujícího brankáře! Union rozehrál situaci na levé straně, odkud přihrával před branku Marcus Ingvartsen. Kevinu Trappovi směřoval balon do náruče, ovšem vypadl mu a na správném místě se pak nacházel ROBERT ANDRICH.

    Michal Luxa

    Branky: 2. Andrich, 6. M. Kruse (pen.), 82. M. Kruse (Trimmel) – 27. André Silva (Kamada), 37. André Silva (Kostić), 79. Dost (Kamada)

    Karty:   57. Prömel (UNB), 61. Lenz (UNB) – 60. Sow (FRN), 62. N'Dicka (FRN), 81. Ilsanker (FRN)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 8:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:15.
    1. FC Union Berlín: Luthe – Trimmel (C), Friedrich, Knoche, Lenz – Prömel (84. Griesbeck), Andrich – Becker (73. Gogia), M. Kruse, Ingvartsen (84. Bülter) – Awoniyi.
    Náhradníci: Karius – Maciejewski, Gogia, Bülter, Griesbeck, Hübner, Gießelmann, Ryerson.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – D. Abraham (C), Hinteregger, N'Dicka – Durm (78. D. da Costa), Ilsanker, Sow (87. Rode), Kostić – Kamada, Dost – André Silva.
    Náhradníci: Schubert – Rode, Zuber, Kohr, Hrustic, D. da Costa, Hasebe, Tuta, A. Touré.

    Rozhodčí: Tobias Reichel – Christian Dietz, Arno Blos
    ocianews.com