Zlín – K. Vary 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (kon.) | Sparta – Litvínov 2:3 (1:2 po s.n.)
Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Motor ČB – Olomouc 2:4 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Mountfield HK
Neděle 29.11.2020, 18:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:18 Filip PAVLÍK - 2:1
     
    43:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté bleskurychle využívají přesilovou hru, překonávají Kořenáře a snižují na 1:2! Smoleňák vyhrál buly a poslal kotouč na Růžičku, ten z voleje našel svou diagonální přihrávkou FILIPA PAVLÍKA na druhé straně kluziště, jenž na hranici levého kruhu střelou bez přípravy poslal kotouč přesně k bližší tyči. Asistence: Vladimír Růžička a Radek Smoleňák.
    21:42 Filip ZADINA - 2:0
     
    21:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři navyšují své vedení na dvoubrankové! FILIP ZADINA obdržel v mezikruží perfektní nahrávku od Marcinka, s kotoučem na holi zmátl jednoho z obránců Hradce kličkou do protipohybu a nasadil Lukešovi jesličky. Asistence: Tomáš Marcinko a David Musil.
    12:51 Matěj STRÁNSKÝ - 1:0
     
    12:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají svou přesilovou hru 12 sekund před jejím vypršením a jdou do vedení! Hrňa svou diagonální přihrávkou našel na druhé straně kluziště Růžičku, který kotouč poslal do předbrankového prostoru na MATĚJE STRÁNSKÉHO a ten už pouze usměrnil kotouč k pravé tyči. Asistence: Martin Růžička a Erik Hrňa.
    Marken.cz

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 13. M. Stránský (Martin Růžička, Hrňa), 22. Zadina (Marcinko, D. Musil) – 44. F. Pavlík (V. Růžička, Smoleňák)


    HC Oceláři Třinec: Kořenář (Štěpánek) – M. Doudera, Gernát (A), M. Adámek, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský – Martin Růžička (A), M. Kovařčík, M. Stránský – Hrňa, Marcinko, Zadina – O. Kovařčík, Jašek, Chmielewski – Dravecký (C), Roman, Hrehorčák – Kurovský.
    Mountfield HK: Š. Lukeš (Sajdl) – Nedomlel (A), Zámorský, Čáp, Hronek, Šalda, F. Pavlík (A), R. Pilař – Smoleňák (C), Cingel, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Perret, Kevin Klíma, Lev – Koukal, Kelly Klíma, R. Pavlík.

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Hynek, Votrubec
    thejrc.org