Třinec – Sparta 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:1 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 2:4 (kon.)
Mountfield HK – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 1:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 3:6 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 3:2 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:4 (0:2, 2:1, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Úterý 01.12.2020, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:37:01)
     
    Střely na branku: 18 – 18
     
    Je dobojováno. Domácí se do posledních minut rvali o vyrovnání, ale to nepřišlo. Nakonec hosté pečetili svou výhru střelou do prázdné branky při powerplay Litvínova. Verva tak na svém ledě odejde s prázdnou a nenaváže tak na výhru s pražskou Spartou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Domácí mají puk na svých holích, ale hosté je nepouštějí do zakončení. Už to tedy vypadá, že se v tomto duelu v Litvínově už nic nestane.
    59:30 Jakub STRNAD - 2:4
     
    59:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je hotovo. JAKUB STRNAD převzal ve středním pásmu puk a poté nabral rychlost. Ač byl tísněn domácím hráčem, nebyl pro něho žádný problém zavézt puk do zcela prázdné domácí klece – 2:4. Asistence: Mitchell Fillman.
     
    59:08
    Hosté vyhodili puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Pošetřili tak cenné vteřiny.
     
    58:39
    Lavička Litvínova si vyžádala oddechový čas.
     
    58:39
    Zohorna po své střele poslal puk mimo hrací plochu a dění na ledě je tedy přerušeno. Vhazování proběhne před hostující brankou.
     
    58:11
    Denis Godla je na střídačce, domácí to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:26
    Tomáš Pospíšil chtěl trefit puk před Růžičkou, ale ten ho dobře viděl a poté ho schoval pod svoji lapačku a přerušuje hru.
     
    56:45
    Richard Jarůšek teď orazítkoval konstrukci hostující branky a ani tato velká šance nekončí vyrovnávacím gólem!
     
    56:16
    Jan Ščotka střílel z prostoru mezi kruhy a pomalu už zvedal ruce nad hlavu, puk ale skončil jen těsně mimo branku Mladé Boleslavi.
     
    55:13
    Patrik Demel čekal na přihrávku na modré čáře, ovšem se střelou to už bylo horší, zablokovala ji pozorná mladoboleslavská obrana.
     
    54:26
    Doudera nevystřelil směrem na hostující branku, Verva ale nadále mohla útočit. Hosté si však prostor před Janem Růžičkou náležitě pohlídali.
     
    53:50
    Na pravé straně se dostal ke střele Maris Bičevskis, ale dobře si ho pohlídala obrana Litvínova, která puk dostala do bezpečí a otáčí hru.
     
    53:31
    Následuje další komerční přestávka.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 23. Cibulskis (Demel, V. Hübl), 34. Gerhát (Demel, Myšák) – 15. P. Kousal (Najman), 19. A. Zbořil (Klikorka, J. Stránský), 40. Bernad (R. Zohorna, Fillman), 60. J. Strnad (Fillman)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Honzík) – Irving, Ščotka, L. Doudera, Cibulskis, Kudla, Demel, Březák – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Válek, V. Hübl (C), Pospíšil – Látal, Gerhát, Myšák – Zygmunt, Helt, M. Havelka.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Šidlík, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Klikorka – Lunter, R. Zohorna, Šťastný – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Cienciala, Bičevskis.

    Rozhodčí: Šindel, Lacina – Brejcha, Gerát
    thejrc.org