Třinec – Sparta 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:1 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 2:4 (kon.)
Mountfield HK – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 1:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 3:6 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 3:2 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:6 (2:1, 0:3, 1:2)
HC Škoda Plzeň
Úterý 01.12.2020, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Tomáš FILIPPI - 3:6
     
    58:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se Tygři dočkali alespoň snížení! Domácí zvládli souboj před trestnými lavicemi a Michal Birner vyslal do samostatné akce TOMÁŠE FILIPPIHO. Zkušený útočník nic nevymýšlel a propálil Frodla pod lapačku. Asistence: Michal Birner, Radan Lenc.
    52:32 Matyáš KANTNER - 2:6
     
    52:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Liberečtí hráči teď Petru Kváčovi téměř vůbec nepomáhají a nešťastný gólman Severočechů musí kotouč už pošesté lovit ze své sítě. MATYÁŠ KANTNER si vzal puk ještě ve vlastním obranném pásmu, v rychlosti se prohnal po levé straně a natlačil se před brankáře, kterého pokořil bekhendovým blafákem mezi betony! Opravdu povedená samostatná akce. Asistence: Vojtěch Budík.
    48:01 Jaroslav KRACÍK - 2:5
     
    48:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni dávají kýženou pátou branku a výrazně se přibližují k výhře. Petru Kváčovi vypadlo nahození Milana Gulaše z levé strany. Puk si na brankovišti našel JAROSLAV KRACÍK, který si ho přehodil na bekhend a úspěšně zasunul za čáru! Asistence: Milan Gulaš.
    34:53 Milan GULAŠ - 2:4
     
    34:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni přidávají další zásah! Matěj Stříteský povedenou kolmicí mezi libereckými hráči oslovil rozjetého MILANA GULAŠE, který mířil úplně sám na Kváču. Maskovaného muže si zkušeně roztáhl, poslal kotouč mezi betony a jel se radovat. Asistence: Matěj Stříteský, Filip Suchý.
    33:23 Lukáš KAŇÁK - 2:3
     
    33:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme tu další obrat, Západočeši vedou 3:2. Filip Suchý fantastickou přihrávkou od pravého hrazení našel víceméně naslepo ke vzdálenější tyči si najíždějícího LUKÁŠE KAŇÁKA, kterému už stačilo jen nastavit hůl! Asistence: Filip Suchý.
    29:24 Petr KODÝTEK - 2:2
     
    29:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští jsou za skvělou práci v oslabení odměněni dokonce vyrovnávacím gólem! Filip Suchý se dobře zorientoval u zadního mantinelu a přihrál mezi kruhy, kde byl připravený PETR KODÝTEK. Hostující útočník se napřáhl a parádní ranou vyhnal pavouky z horního růžku! Asistence: Filip Suchý.
    16:08 Radan LENC - 2:1
     
    16:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tu doslova bleskový obrat, během dvanácti sekund je vše jinak! RADAN LENC zkusil štěstí z poměrně uctivé vzdálenosti a zpoza pravého kruhu se zápěstím trefil přesně mezi betony zaskočeného Dominika Frodla. Asistence: Tomáš Hanousek.
    15:56 Tomáš RACHŮNEK - 1:1
     
    15:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí stříleli tak dlouho, až jim to vyšlo! Tomáš Filippi nejprve pálil z pravého kruhu a jeden z Plzeňských jeho pokus srazil na tyčku. Od té puk zamířil k Matěji Pekařovi, který znovu nabil Filippimu. Ten tentokrát minul, nicméně od zadního mantinelu se kotouč odrazil k TOMÁŠI RACHŮNKOVI, který ho napálil do poloodkryté klece. Asistence: Tomáš Filippi, Matěj Pekař.
    04:57 Matyáš KANTNER - 0:1
     
    04:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se ujímají vedení! Jaroslav Kracík vyjel podél mantinelu až za klec Petra Kváči, aby následně chytře poslal kotouč k přední tyči, kde ho do sítě zametl pozorný MATYÁŠ KANTNER. Asistence: Jaroslav Kracík, Roman Vráblík.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 16. T. Rachůnek (Filippi, Pekař), 17. Lenc (T. Hanousek), 59. Filippi (Birner, Lenc) – 5. Kantner (Kracík, Vráblík), 30. Kodýtek (Suchý), 34. L. Kaňák (Suchý), 35. Gulaš (Stříteský, Suchý), 49. Kracík (Gulaš), 53. Kantner (Budík)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd (A), T. Hanousek, Rosandić, Knot, Derner, Havlín – Birner (A), Bulíř, Lenc – T. Rachůnek, Filippi, Gríger – A. Musil, P. Jelínek (C), M. Zachar – J. Vlach, Hrabík, Pekař – Šír.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák, Kvasnička, Stříteský, Vráblík, Jiříček, Budík – Suchý, Mertl (A), Gulaš (C) – Pour, Kracík, Kantner – Přikryl, Stach, Malát – Straka (A), Kodýtek, Eberle.

    Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Komárek, Ondráček
    thejrc.org