Ústí n/L – Třebíč 0:4 (kon.) | Havířov – Kolín 3:2 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:4 (po pr.)
Prostějov – Kladno 4:5 (po pr.) | Vsetín – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Přerov 1:4 (kon.)
Kadaň – Vrchlabí 1:5 (kon.) | Sokolov – Šumperk 8:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
HC Frýdek-Místek
Úterý 01.12.2020, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:47 Kryštof STUCHLÍK - 5:2
     
    50:47
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Smolný moment pro brankáře Málka, jen nejprve úspěšně vyrážečkou zasáhl, ale puk se odrazil do jeho vlastní branky. Každopádně brance Frýdku-Místku předcházelo nahození Hamana, do kterého vložil hůl KRYŠTOF STUCHLÍK. Asistence: Filip Haman, Lukáš Kaukič.
    46:53 Jan KLOZ - 5:1
     
    46:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    První formace Vsetína nyní rozebrala obranu Frýdku-Místku. Už předcházející akce byla velice slibná a k dokonalosti chyběla přesnější koncovka Gorčíka. Valaši však zůstali na kotouči a na konci vsetínského náporu byl podruhé v utkání JAN KLOZ, jenž navyšuje náskok domácích na rozdíl čtyř branek. Asistence: Roman Půček, Tom Ondračka.
    43:39 Jan KLOZ - 4:1
     
    43:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla nádherná akce v podání domácích Valachů! Vše začalo v rohu útočného pásma u Půčka, jenž poslal puk mezi kruhy Bartko, ten se však vůbec neukvapil a vyšperkoval pozici JANU KLOZOVI, jenž trefil odkrytou brankou Frýdku-Místku, tohle byla doslova demontáž rysí obrany. Asistence: Jan Bartko, Roman Půček.
    40:41 David BŘEZINA - 3:1
     
    40:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Lepší start do třetí třetiny si snad ani domácí nemohli přát! Hned z prvního útoku Vsetín zvyšuje na rozdíl dvou branek. Gorčík zavezl puk od útočného pásma, kde se přes Pechance dostal na hůl DAVIDA BŘEZINY, ten s ledovým klidem poslal puk mezi Raškovými betony do branky, a oslavil tak návrat do vsetínské sestavy po zranění. Asistence: Sebastian Gorčík, Tom Ondračka.
    36:23 Sebastián GORČÍK - 2:1
     
    36:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zvýšená aktivita však Vsetínu přeci jen nese ovoce! Za brankou Frýdku-Místku vybojoval puk Pechanec a nasměroval jej SEBASTIANU GORČÍKOVI, jenž z voleje nekompromisně zavěsil, tady byl Raszka bez šance. Asistence: Antonín Pechanec.
    25:06 Daniel KUROVSKÝ - 1:1
     
    25:06
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Vsetínská obrana zapomněla na DANIELA KUROVSKÉHO, jenž se osamocen rozjel vstříc Málkovi a zasunul puk mezi betony. Asistence: Jakub Michálek, Radek Veselý.
    07:43 Roman VLACH - 1:0
     
    07:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dlouho to vypadalo zle, ale nakonec se Vsetín v přesilové hře raduje! Valaši se poprvé v početní výhodě dokázali usadit v útočném pásmu a přihrávku na volej z hole Březiny zužitkoval náramně ROMAN VLACH, když Raszku překonal střelou z pravého kruhu. Asistence: Jan Bartko, Sebastian Gorčík.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 8. R. Vlach (Bartko, Gorčík), 37. Gorčík (Pechanec), 41. Březina (Gorčík, Ondračka), 44. J. Kloz (Bartko, Půček), 47. J. Kloz (Půček, Ondračka) – 26. Kurovský (J. Michálek, R. Veselý), 51. Stuchlík (Haman, Kaukič)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Gába) – Ondračka, Smetana, Kudělka (C), Bartko, Hryciow, Štach (A), Jenáček – Březina, Pechanec, Gorčík – R. Vlach, J. Kloz, Půček – Machač, Kucharczyk (A), Babka – Hořanský, Šilhavý, Vítek.
    HC Frýdek-Místek: Raszka (Suchánek) – Vainonen, Haman, Husák, Hrachovský, Zahradníček, J. Michálek – Kofroň, Mikulík (C), Šedivý – Tomi, R. Veselý, Klimša (A) – Kurovský, Peterek, Martynek (A) – Kaukič, Stuchlík, Raška – Matiaško.

    Rozhodčí: Jechoutek, Barek – Polák, Vašíček
    thejrc.org