Zvolen – Nitra 4:3 (2:0 po s.n.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.) | Poprad – Košice 2:6 (kon.)
konec
HK Poprad
2:6 (0:5, 1:1, 1:0)
HC Košice
sk Úterý 01.12.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:27
    Poprad dal gól!
    Kamzíci napokon využívajú presilovku a strieľajú druhý gól v zápase. Haščák posunul na modrú čiaru MIKEOVI DALHUISENOVI, ktorý využil clonenie gólmana Riečického a jeho strela prenikla bezpečne cez košického brankára.
    Asistencie: Marcel Haščák, Dávid Skokan.
     
    36:22
    Poprad dal gól!
    Tak, pri veľkom šťastí ešte domáci môžu nejak zamávať s týmto zápasom. Skokan posunul na pravý kruh MARCELOVI HAŠČÁKOVI, ktorý sebavedomo prudkou strelou švihom prekonal Riečického.
    Asistencia: Dávid Skokan.
     
    30:48
    Košice dali gól!
    Oceliari pokračujú vo svojom gólostroji aj v druhej tretine. Hostia sa usadili v útočnom pásme, puk medzi kruhmi dostal BRUNO MRÁZ a presnou strelou zasadil Vošvrdovi tretí gól v bráne.
    Asistencia: Martin Belluš.
     
    16:32
    Košice dali gól!
    Tak toto je bleskurýchle využitie presilovej hry od Košičanov. Po vyhratom buly sa puk dostal za ľavý kruh na BRUNA MRÁZA, ktorý tvrdou delovkou prestrelil gólmana Vošvrdu.
    Asistencie: Michal Chovan, Pavel Klhůfek.
     
    15:51
    Košice dali gól!
    No, Košičania pokračujú v gólovej nádielke a s Popradom to už nevyzerá dobre. Popradčania pochybili v medzikruží, k odrazenému puku sa dostal Vrábeľ, ktorý ho vrátil MARTINOVI BELLUŠOVI a ten perfektne prekonal Vošvrdu z blízkosti.
    Asistencia: Filip Vrábeľ.
     
    14:49
    Košice dali gól!
    Tak Košice to majú perfektne rozbehnuté. PATRIK FRIČ vyrazil zo stredného pásma, prešiel popri obrancovi, presunul sa za ľavý kruh a strelou medzi nohy prekonal Rychlíka.
    Asistencia: Žiga Pavlin.
     
    13:23
    Košice dali gól!
    Hostia využívajú presilovú hru a majú k dispozícii dvojgólové vedenie. Na modrú čiaru dostal puk Michal Chovan. Jeho tvrdú delovku napokon tečoval PAVEL KLHUFEK a puk spadol poza Rýchlika.
    Asistencia: Michal Chovan.
     
    05:59
    Košice dali gól!
    Veľká chyba Popradčanov je potrestaná a oceliari sa dostávajú do vedenia! Česánek nezachytil puk medzi kruhmi, ujal sa ho Réway, ktorý posunul Chovanovi a ten elegantne vrátil pred bránkoviskom MARTINOVI RÉWAYOVI a ten už cez rozťahaného Rychlíka bezpečne zakončil.
    Asistencie: Michal Chovan, Bruno Mráz.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 37. Haščák (Skokan), 48. Dalhuisen (Haščák, Skokan) – 6. Réway (Chovan, Mráz), 14. Klhůfek (Chovan), 15. Frič (Pavlin), 16. Belluš (Vrábeľ), 17. Mráz (Chovan, Klhůfek), 31. Mráz (Belluš)


    HK Poprad: Rychlík (15. Vošvrda) – Repe, Drgoň, Dalhuisen, Brejčák, Hudec, Kramár, Česánek – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Hajnik
    HC Košice: Riečický (Sedláček) – Pavlin, Baránek, Michalčin, Růžička, T. Slovák, Deyl, Novota, Cibák – Réway, Mráz, Michal Chovan – Frič, Pospíšil, Klhůfek – Belluš, Vrábeľ, Jokeľ – Nagy, Havrila, Krasničan

    Rozhodčí: Stano, Tvrdoň – Synek, Stanzel
    bahis siteleri