Chabarovsk – Spartak Moskva 6:2 (kon.) | Novosibirsk – Soči 2:1 (po pr.) | Riga – Čeljabinsk 3:4 (kon.)
Jekatěrinburg – Dynamo Moskva 2:7 (kon.) | Magnitogorsk – Petrohrad 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Kazaň 1:6 (kon.)
CSKA Moskva – Minsk 2:4 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 2:3 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 03.12.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz, Podolsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:55 Fjodor MALYCHIN - 2:3
     
    54:55
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak pozor, tohle možná ještě bude drama! Na rozdíl jedné jediné branky pět minut před koncem snižuje FJODOR MALYCHIN, který z mezikruží za Tichomirova doklepl odražené zakončení Mojsejeva z pravé strany – 2:3! Uvidíme, jestli se domácím podaří gólmana soupeře překonat i potřetí! Asistence: Danila Mojsejev, Jegor Voronkov.
    39:59 Mattias TEDENBY - 1:3
     
    39:59
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Sekundu před koncem vidíme snížení, Viťaz těsně před přestávkou seřezává náskok soupeře na pouhé dvě branky! Po vyhraném buly po Tichomirovově pravici se kotouč dostal až před brankoviště, odkud jej za položeného hostujícího gólmana s velkou dávkou štěstí doklepl švédský útočník MATTIAS TEDENBY – 1:3! Bez asistence.
    35:06 Ivan ČECHOVIČ - 0:3
     
    35:06
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté dvojnásobnou početní výhodu přetavují v další zásah a necelých pět minut před koncem druhé části míří do tříbrankového trháku! Odražený projektil Chrise Widemana z modré čáry se z hranice brankoviště pokoušeli za Ježova doklepnout Szwarz s IVANEM ČECHOVIČEM, přičemž úspěšnější byl druhý jmenovaný borec! Asistence: Jordan Szwarz, Chris Wideman.
    16:44 Andy MIELE - 0:2
     
    16:44
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté těží z defenzivního zaváhání Viťazu a rázem vedou o dvě branky! Ke kotouči se těsně před brankou dostal Žafjarov, který okamžitě přihrál ke vzdálenější tyči nikým nehlídanému ANDYMU MIELEMU a ten jenž zakončením z první hravě rozvlnil síť domácí svatyně – 0:2! Asistence: Damir Žafjarov.
    15:52 Mark MARIN - 0:1
     
    15:52
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nižnij Novgorod čtyři minuty a osm sekund před koncem první třetiny otevírá skóre a ujímá se vedení! Čechovič projel do útočného pásma do pravém křídle a našel v mezikruží připraveného MARKA MARINA, na jehož střelu z první Ježov nestihl zareagovat – 0:1! Asistence: Ivan Čechovič, Chris Wideman.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 40. Tedenby, 55. Malychin (Mojsejev, Voronkov) – 16. Marin (Čechovič, Ch. Wideman), 17. Miele (Žafjarov), 36. Čechovič (Szwarz, Ch. Wideman)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Jeřábek, Pylenkov, Katičev, Hultström, Golovkov (A), Borodkin, Voronkov – Daugavinš, Danforth, Tedenby – A. Sjomin (C), Mojsejev, Malychin – Děrgačov, Smolin, Laričev – V. Popov, Arťuchin (A), Grebenščikov – Ivanjuženkov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Melničuk) – Ch. Wideman, Austin, Orlov, Marin, Mišarin, Aljajev, Fedotov – Miele, Čechovič, Žafjarov (A) – Šenfeld (C), Kloos, Szwarz – Varnakov, Pereskokov, Belevič – Gončaruk, Urakov (A), Verjajev.

    Rozhodčí: Belov, Fraňo – Berseňov, Judin.
    bahis siteleri