Plzeň – Zlín 7:5 (kon.) | Třinec – Litvínov 4:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 4:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 5:2 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 5:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:1 (2:0, 0:0, 3:1)
HC Olomouc
Pátek 04.12.2020, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:07 Peter SCHNEIDER - 5:1
     
    51:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hattrick PETERA SCHNEIDERA po další ukázkové akci. Kotouč si musel po přihrávce Petera Muellera do předbrankového prostoru nejprve zpracovat, následně však s ledovým klidem zakončil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Peter Mueller, Petr Holík.
    48:29 Peter SCHNEIDER - 4:1
     
    48:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa nakonec přece jen skóruje z úniku v oslabení. Karel Plášek nabídl tuto možnost PETERU SCHNEIDEROVI, který nebyl před Konrádem nikým bráněn a bekhendem zakončil nad pravý beton. Asistence: Karel Plášek.
    46:04 Peter MUELLER - 3:1
     
    46:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Martin Zaťovič zastavil olomouckou přihrávku přes modrou čáru a vybídl PETERA MUELLERA k brejku. Konrád si proti střelci povyjel, ale Mueller situaci vyřešil bez zaváhání a procedil puk mezi betony. Asistence: Martin Zaťovič.
    41:46 Rostislav OLESZ - 2:1
     
    41:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté zkraje třetí třetiny ukrojili z náskoku Komety. Ondrušek nahodil kotouč na branku od modré čáry. Na hranici brankoviště převzal puk Jakub Valský, kterému se nepovedlo přehodit Vejmelkův pravý beton a kotouč zůstal v modrém půlkruhu nehlídán. V následné tlačenici se nejlépe zorientoval ROSTISLAV OLESZ, který si připisuje první gól olomouckého celku v dnešním duelu. Asistence: Jakub Valský.
    06:31 Peter MUELLER - 2:0
     
    06:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Následná kombinace už končí druhým gólem v Konrádově síti. Domácí se stáhli okolo brankoviště a finální střela patřila PETERU MUELLEROVI, na kterého, stejně jako v předešlém případě na Schneidera, čekala odkrytá pravá polovina branky. Asistence: Petr Holík.
    03:59 Peter SCHNEIDER - 1:0
     
    03:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu, a i když se Kucsera snažil převzít kontrolu nad pukem, stejně uspěli Brněnští. Michal Gulaši poslal kotouč od mantinelu před branku, kde si jej vyměnili Jakub Klepiš s PETEREM SCHNEIDEREM, který vystřelil k nehlídané pravé tyči. Asistence: Jakub Klepiš, Michal Gulaši.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Schneider (Klepiš, Gulaši), 7. Mueller (P. Holík), 47. Mueller (Zaťovič), 49. Schneider (Plášek ml.), 52. Schneider (Mueller, P. Holík) – 42. Olesz (Valský)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – J. Zbořil, Pyrochta, Freibergs, O. Němec, Gulaši, F. Král – Zaťovič, P. Holík, Mueller – L. Horký, Klepiš, Schneider – T. Svoboda, Süss, Vincour – Plášek ml., Malý, Kunc – Matěj Svoboda.
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Švrček, Valenta, Vyrůbalík, Dujsík, Ondrušek, A. Rutar – Burian, J. Knotek, Bambula – J. Káňa, Kolouch, Kucsera – Olesz, Nahodil, Valský – Gřeš, Kusko, V. Tomeček.

    Rozhodčí: Horák, Pražák – Lhotský, Svoboda
    thejrc.org