Plzeň – Zlín 7:5 (kon.) | Třinec – Litvínov 4:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 4:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 5:2 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 5:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 04.12.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Tomáš MARCINKO - 4:2
     
    59:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hrehorčák byl úplně volný na útočné modré, puk v obranné třetině získal TOMÁŠ MARCINKO a zkoušel svému spoluhráči nahrát. Puk ale nabral pro domácí tak šikovnou faleš, že zaplul do prázdné branky. Stav utkání 4:2.
    55:53 Pawel ZYGMUNT - 3:2
     
    55:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A hosté se dostali ke snižující brance! Akci dva na jednoho vyřešil Helt přihrávkou na PAWLA ZYGMUNTA, který byl na ose kluziště nedůsledně tísněn Michalem Kovařčíkem. Asistence: Filip Helt. Stav utkání 3:2.
    41:37 Jan JAROMĚŘSKÝ - 3:1
     
    41:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři standardní situaci v podobě vhazování v útočném pásmu využívají ve svůj prospěch. Po vyhraném buly se schovanou střelou prosadil obránce JAN JAROMĚŘSKÝ. Honzík jeho pokus od modré nemohl vidět. Asistence: Lukáš Jašek. Stav utkání 3:1.
    30:01 Tomáš MARCINKO - 2:1
     
    30:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se prosazují. Lukáš Jašek se zhostil role dispečera na levém kruhu a hledal ideálně postaveného kolegu. Nakonec poslal puk do brankoviště, kde je pozice TOMÁŠE MARCINKA. Slovenský forvard měl správně hůl na ledě a za Honzíkem puk nasměřoval do branky. Asistence: Lukáš Jašek, Filip Zadina. Stav utkání 2:1.
    18:03 Tomáš KUNDRÁTEK - 1:1
     
    18:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zvýšená aktivita domácích v posledních minutách nese ovoce. Zadina zavezl po výměně puku s Marcinkem kotouč za Honzíkovu branku a následně z této pozice přihrál na slot. Tam najížděl obránce TOMÁŠ KUNDRÁTEK. Rána mu úplně nesedla, ale to bylo pro domácí dobře. Tuto trajektorii zřejmě brankář Honzík nemohl čekat. Asistence: Filip Zadina, Tomáš Marcinko. Stav utkání 1:1.
    09:45 Patrik ZDRÁHAL - 0:1
     
    09:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jarůšek z obranného pásma poslal puk na PATRIKA ZDRÁHALA, kterého bránil Doudera. Třinecký obránce sice lehce zbrzdil puk, ale nedostatečně. Litvínovský forvard jej za ním převzal a unikal sám na Kořenáře. Přesnou střelou do horních pater branky otevřel skóre. Asistence: Richard Jarůšek, Oskars Cibulskis. Stav utkání 1:0.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 19. Kundrátek (Zadina, Marcinko), 31. Marcinko (Jašek, Zadina), 42. Jaroměřský (Jašek), 60. Marcinko – 10. P. Zdráhal (Jarůšek, Cibulskis), 56. Zygmunt (Helt)


    HC Oceláři Třinec: Kořenář (L. Daneček) – M. Doudera, Gernát, Galvinš, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Hrňa, Marcinko, Zadina – O. Kovařčík, Jašek, M. Kovařčík – Dravecký (A), Roman, Hrehorčák – Kurovský.
    HC VERVA Litvínov: Honzík (Godla) – Irving, Ščotka, Štich (A), Cibulskis, Kudla, Demel, L. Doudera – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Látal, Válek, Myšák – Zygmunt, Helt, M. Havelka.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Gebauer, Axman
    thejrc.org