Barys – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Riga – Čerepovec 3:4 (po pr.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 04.12.2020, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Barysem Nur-Sultan a Lokomotivem Jaroslavl. Duel začíná ve 14:30.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Hostující celek letos podává opravdu vynikající výkony. Lokomotiv zatím odehrál třicet jedna zápasů, ve kterých nasbíral čtyřicet čtyři bodů a zatím drží třetí pozici Západní konference za CSKA Moskva a Petrohradem. Za druhým celkem však zaostává jen o skóre. Petrohrad navíc odehrál o dva zápasy více. Poslední dva duely navíc Lokomotiv zvládl. Nejprve přehrál Dinamo Minsk a naposledy si doma vychutnal utkání se Severstalem Čerepovec.
     
    Barys Nur-Sultan

    Jediný kazašský zástupce v Kontinentální hokejové lize zatím neprožívá zrovna povedený ročník. Barys sehrál dvacet osm zápasů, ve kterých vybojoval dvacet devět bodů a zatím drží devátou pozici Východní konference. Na osmý Novosibirsk zatím ztrácí čtyři body. Barys však odehrál o čtyři zápasy méně. Poslední dva zápasy navíc zvládl se skvělou defenzivou. Nejprve doma přehrál 2:1 Spartak Moskva a v posledním duelu si výsledkem 2:0 poradil se Soči.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali na začátku listopadu. Lokomotiv doma zvítězil 7:2.
     
    Do dnešního utkání nezasáhne nikdo z českých a slovenských hráčů.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro hostující celek, který okamžitě nahazoval na opačnou stranu, kde se povedlo včas zakročit Šalapovovi.
     
    00:46
    Lokomotiv se znovu jednoduše dostal za opačnou modrou čáru, kde ovšem moc dlouho nevydržel. Šestakov raději prodloužil do středního pásma.
     
    01:26
    Svůj první pobyt v pásmu soupeře má za sebou také Barys. Jednalo se o prodloužení podél levého mantinelu, za vlastní brankou se k němu dostal Marčenko.
     
    02:11
    Důrazně si u pravého hrazení počínal hostující Misjul, který na hranici nedovoleného bránění zastavil protihráče. První střelecký pokus poté obstaral Starčenko.
     
    02:36
    Od modré čáry zkoušel nahodit kotouč domácí Starčenko, který ovšem trefil před sebou stojícího protihráče. Lokomotiv to zkouší z protiútoku.
     
    03:31
    Předávka do mezikruží měla najít kapitána Tkačjova, který se ovšem k puku vůbec nedokázal dostat. Před ním se povedlo zakročit soupeři, který založil protiútok.
     
    04:03
    Na modré čáře si našel prostor na nahození obránce Rafikov, avšak Ortio na svůj první zákrok stále čeká. Kazašský celek se rozhodl útočit přes pravé křídlo.
     
    04:23
    Sám na sebe to zkoušel vzít domácí Valk, který pouze nahazoval k zadnímu hrazení, což nic nepřineslo. Na druhé straně Kudrjavcev poprvé prověřil Ortia.
     
    05:13
    Ortio nyní musel za vlastní branku, kde se mu povedlo zachytit nahození. Finský brankář se poté snažil rozehrát, jenomže našel pouze hokejku protihráče.
     
    06:01
    Hezkou nabídkou do předbrankového prostoru to zkoušel Alexejev, který ovšem nenašel svého kolegu Kovalenka. Tento úmysl totiž přečetl pozorný Orechov.
     
    06:33
    Kanadský obránce Heatherington si nebral servítky a u zadního mantinelu tvrdě dohrál protihráče, nicméně v rámci pravidel.
     
    07:18
    Další nahození, tentokráte z hole hostujícího Marčenka, který nedokázal prověřit domácího brankáře Ortia. Lokomotiv má v posledních vteřinách herně navrch.
     
    08:06
    Vypadalo to na zakázané uvolnění Barysu Nur-Sultan, sudí ale překvapivě hru pustili. Icing byl k vidění na opačné straně, hra se tedy stěhuje před Pasquala.
     
    08:22
    Hra byla v krátkém časovém sledu znovu přerušena, což si vyžádalo prostor pro první komerční přestávku. Poté se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    08:35
    Barys právě vstřelil branku!
    Celkem nenápadná akce domácích nakonec končí první brankou! U pravého hrazení to totiž skvěle provedl kapitán Starčenko, kterému se bekhendovou nahrávkou povedlo před brankou soupeře najít ANTONA SAGADAJEVA, který pohodlně překonal brankáře Pasquala. Hostující obrana nyní pořádně zaspala!
    Asistence: Roman Starčenko.
    08:35 Anton SAGADEJEV - 1:0
     
    09:44
    Krátce po vhazování se domácí komando znovu nastěhovalo do pásma soupeře, kde se k žádnému zakončení tentokráte nedostalo. Také soupeř přišel o puk.
     
    10:22
    Podél levého mantinelu se dokázal do pásma soupeře prodrat domácí Lilja, který poté za brankou hledal švédského kolegu Vidella. To ale přečetl Marčenko.
     
    11:08
    V krátkém časovém úseku hned dvakrát postavení mimo hru. Ve druhém případě to složitou rozehrávkou zkoušel Ljubuškin, poté přejezd nenačasoval Alexejev.
     
    11:33
    Tkačjov zkoušel u bližší tyče oslovit svého kolegu Korškova, který si musel nahrávku zpracovávat bruslí, což mu trvalo hodně dlouho.
     
    12:33
    Domácí celek se na krátkou dobu usadil na druhé straně, načež se do protiútoku pohodlně dostal Ivanov, jehož rána švihem směřovala výrazně vedle branky.
     
    13:03
    V rychlostním souboji se dokázal prosadit hostující Osipov, který poté konstruktivně rozehrával na pravou stranu, kde byl ovšem zastaven Kudrjavcev.
     
    13:24
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Denis Alexejev – 2 min., držení).
     
    14:03
    Lokomotiv začal oslabení na jedničku, ihned po vhazování vyhodil k opačné brance obránce Osipov. Poté ještě napadal rozehrávku Tkačjov, který nasbíral vteřinky.
     
    14:31
    U pravého kruhu se do zakončení dostal Šestakov, jenomže puk netrefil ideálně. Po další nepřesné nahrávce soupeř znovu vyhodil.
     
    15:17
    Vypadá to, že první přesilovka skončí neúspěchem. Za zmínku stojí nahrávka v pádu od Sagadajeva, načež z velké blízkosti mířil nad branku kapitán Starčenko.
     
    16:04
    Barys i po skončení přesilové hry celkem dobře kombinoval a Pasquale si připsal další zákrok. Michajlis nabízel na teč, Sagadajeva ale vychytal brankář.
     
    16:23
    Ortio si po delší době připsal zákrok, nejednalo se ale o nic složitého. Poté jsme sledovali boj o puk u pravého hrazení, ve kterém zvítězila Jaroslavl.
     
    17:11
    Proti dvojici protihráčů se pokoušel uspět Šestakov, kterému poté ještě přispěchal na pomoc Frattin. Druhý jmenovaný z velké vzdálenosti nahazoval vedle.
     
    18:00
    Ani tentokráte se hráči Lokomotivu nedostali do šance, znovu totiž narazili na pozornou obranu, které se povedlo vyhodit kotouč do bezpečí.
     
    18:33
    Korškov byl přeci jenom zastaven, poté se k volnému puku jako první dostal Kraskovskij, který mířil přímo doprostřed domácí branky.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    19:17
    Lilja dokázal přenechat do tandemu na Valka, který poté u modré čáry hledal urostlého Heatheringhtona. Kanadský obránce našel pouze připraveného brankáře.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi první třetina, která nám rozhodně nepřinesla nic pohledného. Sledovali jsme totiž bojovnou podívanou, jenž nabídla pouze jednu branku, o kterou se postaral domácí Sagadajev. Barys byl v úvodní periodě směrem dopředu nebezpečnější, naopak hostující celek měl velké problémy s překonáním obrany kazašského celku. Sudí dohromady vylučovali jedinkrát, Barys přesilovou hru ale využít nedokázal. Uvidíme tedy, co nám nabídne prostřední perioda.
     
    Střely na branku: 8 – 3.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který okamžitě zkoušel o levý mantinel poslat puk za soupeřovu branku, kde číhal Pasquale.
     
    20:33
    Kanadský brankář si navíc hned v úvodu druhé třetiny připsal zákrok. Z jedničky to totiž zkoušel obránce Šalapov, který ovšem našel připravenou lapačku.
     
    21:17
    Před Valkem číhala poloprázdná branka, nicméně domácí forvard jí nedokázal trefit! Barys se v hned v úvodu periody dostává k náporu.
     
    21:44
    Z druhé vlny se na opačné straně rozhodl podpořit své spoluhráče obránce Barancev, který rovněž nemířil přesně. Kotouč se poté dostal mimo hrací plochu.
     
    22:20
    Během pár vteřin se hra přerušila snad čtyřikrát. Poté byl na vhazování znovu úspěšnější domácí celek, po ztrátě kotouče ale hodně nebezpečně pálil Misjul.
     
    22:44
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Maxim Osipov – 2 min., sekání).
     
    23:14
    Ihned v úvodu přesilové hry se do zakončení prodral domácí Varone, který ovšem trefil pouze dobře postaveného Pasquala. Hra je tedy znovu přerušena.
     
    23:50
    Barys Nur-Sultan pokračoval v kombinaci, při které to nahrávkou od levého kruhu zkoušel forvard Lilja, jenomže našel pouze protihráče.
     
    24:26
    Lokomotiv se v oslabení dostal až do středního pásma, odkud nahazoval na opačnou stranu Rafikov. Přesilová hra se blíží ke svému konci, úspěšná zřejmě nebude.
     
    24:44
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Alichan Asetov – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    25:03
    Po jejím skončením to ještě před brankářem zkoušel Valk, jenomže místo zakončení spadl na zem. Dle sudího v tom nebyl nedovolený zákrok.
     
    25:12
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Dillon Heatherington – 2 min., krosček).
     
    26:02
    Fantastický zákrok v podání Ortia! Po kombinaci měl totiž napřaženo hostující kapitán Tkačjov, jehož ránu pod břevno domácí brankář vyrazil ramenem.
     
    27:03
    Lokomotiv sice poměrně dlouho kombinoval, nicméně jeho zakončení byly nesmírně nebezpečné. Ortio jednoznačně podržel svůj celek, který vyhodil pryč.
     
    27:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom se hostující celek dokázal prosadit! Tlak Lokomotivu byl opravdu drtivý, navíc přinesl další zakončení od modré čáry, po jehož odrazu se u branky soupeře dokázal nejlépe zorientovat GEORGIJ IVANOV, který zakončením po zemi překonal finského brankáře Ortia.
    Asistence: Anton Lander, Denis Barancev.
    27:28 Georgij IVANOV - 1:1
     
    28:13
    Své štěstí zkoušel také hostující obránce Čerepanov, který mířil pouze doprostřed branky. Snadné sousto pro brankáře Ortia, jenž schoval puk ve své výstroji.
     
    29:03
    V krátkém časovém sledu je tu další přerušení, po kterém přichází na řadu první komerční přestávka. Po ní se bude vhazovat před brankářem Ortiem.
     
    30:00
    Je za námi přesná polovina zápasu, zatím jsme se dočkali dvou branek. Od vyrovnávací trefy je aktivnější Lokomotiv, který neustále zaměstnává brankáře Ortia.
     
    30:33
    Za vlastní brankou se dokázal rychle zorientovat Šalapov, který si musel dát pozor na napadajícího protihráče, před kterým stačil rozehrát puk pryč.
     
    31:09
    Kajumov to po přejetí modré čáry zkoušel nahrávkou před domácí branku, kde Ortio zbytečně vykopával vedle sebe, kde měl málem dorážku protihráč.
     
    32:22
    Na modré čáře převzal nahrávku hostující Misjul, který ovšem nedokázal udržet útočné pásmo. To znamenalo, že jeho spoluhráči museli pryč z útočné třetiny.
     
    32:49
    V posledních minutách se skutečně nehraje plynule. V krátkém časovém sledu byla hra znovu přerušena, tentokráte z důvodu zakázaného uvolnění.
     
    33:13
    Ven z branky se rozhodl vydat domácí brankář Ortio, který na jistotu rozehrával k levému mantinelu, kde jeho nahrávku převzal kolega Petuchov.
     
    34:23
    Drzým způsobem to na sebe vzal Kovalenko, který se nejprve protáhl přes prvního protihráče, jenomže ten druhý ho dokázal lehce pozastavit, což domácím stačilo.
     
    34:49
    Barys v posledních minutách úplně přestal hrát. Domácí se ani tentokráte nedostali za červenou čáru, tam totiž narazili pouze do Baranceva.
     
    35:20
    Z velkého úhlu zkoušel své štěstí domácí Frattin, jehož bekhendové zakončení bylo sraženo vysoko do ochranné sítě. Vhazovat se bude znovu před Pasqualem.
     
    36:13
    Lokomotivu se tentokráte nepovedlo přejít přes modrou čáru, jednalo se o postavení mimo hru. Navíc šlo o úmyslný ofsajd, vhazovat se bude na druhé straně.
     
    36:52
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Pavel Kudrjavcev – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    37:24
    Barys právě vstřelil branku!
    Důraz na brankovišti znamená vedoucí branku pro Barys! U pravého kruhu se totiž do palebné pozice dostal Michajlis, který to zkoušel pod břevno. Pasquale vyrážel puk pouze vedle sebe, kde se nacházel důrazný MATT FRATTIN, kterému se z dorážky povedlo dostat kotouč do hostující branky.
    Asistence: Nikita Michajlis, Valerij Orechov.
    37:24 Matt FRATTIN - 2:1
     
    38:24
    U červené čáry se dokázal dobře zorientovat hostující Kajumov, který poté pouze nahazoval kotouč do rohu kluziště, kde k němu jako první přijel Kovalenko.
     
    38:54
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Alexej Marčenko – 2 min., hákování).
     
    39:00
    Minuta do konce druhé třetiny.
     
    39:12
    Barys se musel v úvodu přesilové hry vracet do vlastního pásma, odkud nahazoval do pásma soupeře. Lokomotiv se snaží vyvarovat dalšímu inkasování.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Máme za sebou také druhou třetinu, která nám přinesla další dva přesné zásahy. Lokomotiv vstoupil do druhé periody aktivně, navíc si vyzkoušel dvojnásobnou přesilovou hru. Hosté se prosadili až po jejím skončení, nicméně i poté byli směrem dopředu aktivnější. Barys se poměrně dlouhou dobu hledal, hodně mu pomohla až přesilová hra, díky které se dostal zpět do kýženého vedení, což vydrželo až do konce třetiny. Lokomotiv tak znovu dotahuje jednobrankové manko.
     
    Střely na branku (celkem): 20 – 17.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který se ihned dostal do obranného pásma. Barys Nur-Sultan pokračuje v přesilové hře.
     
    40:36
    Videll se s vypětím všech sil dostal za opačnou modrou čáru, jenomže se jednalo o postavení mimo hru. Vhazovat se tedy bude znovu ve středním pásmu.
     
    41:14
    Valkovi se hezkou kombinaci povedlo vyšperkovat nahrávkou k pravému kruhu, kde měl slibnou pozici kolega Lilja. Pasquale si s jeho zakončením poradil.
     
    41:36
    Snadná práce pro domácího brankáře Ortia, který si poradil s jednoduchým nahozením ze středního pásma. Barys Nur-Sultan okamžitě zkoušel otočit hru.
     
    42:10
    V rychlostním souboji byl nakonec úspěšnější domácí Metalnikova, což znamenalo zakázané uvolnění v podání Lokomotivu. Vhazuje se tedy před Pasqualem.
     
    43:13
    Heatherington si počkal na modré čáře o odraz puku o mantinel, načež pálil na hostující branku. Tam se pokoušel tečovat Gajtamirov, který mířil doprostřed.
     
    43:26
    S individuální snahou poté neuspěl ani hostující Tkačjov, kterému ujel kotouč daleko od hokejky. Daleko se s ním nedostal ani domácí Starčenko.
     
    44:20
    Svedberg kroužil u modré čáry, načež ho z útočného pásma dokázal vytlačit napadající protihráč. Barys Nur-Sultan je stále u kotouče, avšak daleko od branky.
     
    45:12
    Petuchov se po nahrávce pokoušel prodloužit hrací předmět za branku soupeře, jenomže trefil pouze brusli protihráče. Jaroslavl tak ihned otočila hru vpřed.
     
    45:56
    Snad první ostrý zákrok pro brankáře Ortia ve třetí periodě. Nahozením od modré čáry to totiž zkoušel obránce Osipov, který trefil pouze lapačku brankáře.
     
    46:12
    U modré čáry zvládl složitý manévr hostující Čerepanov, který si dokonce sjel až do střelecké pozice. Zápěstím ovšem mířil pouze do výstroje brankáře Ortia.
     
    46:30
    V krátké časovém sledu tu máme další přerušení hry, což si vyžádalo prostor pro předposlední komerční přestávku tohoto zápasu.
     
    47:13
    Domácí kapitán Starčenko si zpoza branky nabruslil do velkého úhlu, přesto se pokoušel o složité zakončení bekhendem. Pasquale nemusel vůbec zasahovat.
     
    48:02
    Hezkým průnikem se prezentoval domácí Sagadajev, který dokázal ve středním pásmu nabrat rychlost, načež bekhendem prověřil připravenost Pasquala.
     
    48:20
    Závar před domácím brankářem nakonec neskončil vyrovnávací brankou, Ortio měl ale velké štěstí. Po delší době šance ze strany Jaroslavle!
     
    48:30
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Denis Barancev – 2 min., sekání).
     
    49:30
    Barys Nur-Sultan se trpělivou kombinací vyhnal pryč z pásma, zadovka na Metalnikova totiž byla hodně nepřesná. Poté s rozehrávkou pomohl také Ortio.
     
    50:00
    Do konce třetí třetiny zbývá poslední desetiminutovka, Barys Nur-Sultan stále vede o jednu branku. Tato přesilová hra se mu pro změnu vůbec nedaří.
     
    50:33
    Hned dvojice hostujících hráčů dokázala nasbírat cenné vteřinky a Jaroslavl tak ubránila i další početní výhodu svého dnešního soupeře.
     
    50:59
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Roman Starčenko – 2 min., držení).
     
    51:22
    Také hosté se dostali k poměrně dlouhé kombinaci, která nejprve přinesla zablokovanou střelu od Landera. Poté od modré čáry mířil do lapačky Čerepanov.
     
    52:08
    Otočením kolem své osy to zkoušel Tkačjov, kterého při snaze o zakončení zastavil domácí brankář Ortio. Barys Nur-Sultan je pod tlakem, stále ale odolává.
     
    52:33
    Od modré čáry mohl zakončovat také Barancev, který pohotovým střeleckým pokusem nechal vyniknout brankáře Ortia, jenž k zákroku použil vlastní lapačku.
     
    53:10
    Domácím se nakonec povedlo ubránit oslabení, na jejich kontě tak stále je jednobrankové vedení. Jaroslavl přesto okupuje útočné pásmo soupeře.
     
    54:25
    Michajlis neměl podporu spoluhráčů, jenomže přesto se mu povedlo vybojovat kotouč proti hladové přesile protihráčů. Lokomotiv však následně otočil hru.
     
    55:12
    Poměrně důrazně šel do souboje domácí Metalnikov, jehož počínání bylo na hraně pravidel. Sudí přesto nechali pokračovat ve hře, domácí jsou pod tlakem.
     
    55:35
    Poté se do protiútoku pokoušel vyrazit dvojice Petuchov – Varone. Druhý jmenovaný se snažil vrátit kotouč, jenomže našel pouze protihráče.
     
    56:08
    Daleko od třetí branky svého celku nebyl Starčenko, který si od pravého kruhu sjel až do mezikruží, odkud zápěstím minul vzdálenější šibenici.
     
    57:25
    Barys Nur-Sultan hraje v posledních minutách zkušeně. Domácí komando znovu pouze nahodilo za branku soupeře, kde nasbíralo cenné vteřinky.
     
    57:44
    Před malým momentem však musel Ortio zasahovat, se střelou doprostřed branky si dokázal poradit. Do konce zápasu moc času nezbývá, ve vzduchu visí hra bez brankáře.
     
    58:14
    Michajlis se řítil na jediného obránce, přičemž to zkoušel střelou mezi nohy. Marčenko tento pokus zablokoval a okamžitě odehrál kotouč do protiútoku.
     
    58:40
    Hosté hrají bez brankáře!
     
    59:00
    Minuta do konce třetí třetiny.
     
    59:12
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí své vítězství pečetí střelou do prázdné branky! Lokomotiv se sotva dostal do útočného pásma, kde to odrazem o mantinel dokázal dobře udělat Lilja, který tak vysunul LINUSE VIDELLA, jenž bezpečně zamířil do prázdné branky.
    Asistence: Jakob Lilja, Jegor Šalapov.
    59:12 Linus VIDELL - 3:1
     
    Konec zápasu.
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 27:30.
    Zblokované střely – 9:10.
    Vyloučení – 3:5.
    Využití přesilovek 1/5 – 0/3.
    Vhazování – 25:29
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Nur-Sultanu, který svého soupeře porazil výsledkem 3:1. Barys Nur-Sultan se totiž v poslední periodě snažil neudělat žádnou fatální chybu, což se dařilo plnit. Kazašský celek byl v tomto duelu směrem dopředu maximálně zodpovědný, navíc mu k vítězství stačily i pouhé dvě branky. Lokomotiv se v závěru zápasu rozhodl pro hru bez brankáře, která se mu ovšem nevyplatila. Poslední přesný zásah totiž obstaral Linus Videll, kterému se povedlo trefit prázdnou branku. (16:42:25)

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 9. Sagadejev (R. Starčenko), 38. Frattin (Michajlis, Orechov), 60. Videll (Lilja, Šalapov) – 28. Ivanov (Lander, Barancev)


    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Metalnikov, Šalapov, Heatherington, Samat Danijar, Makljukov (A), Orechov, Gajtamirov – Šestakov, Varone, Frattin – Lilja, Valk (A), Videll – Michajlis, Sagadejev (C), R. Starčenko – Petuchov, Gurkov, Asetov – Musorov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – M. Osipov, Rafikov, A. Marčenko (A), Misjul, Barancev, Ljubuškin, Čerepanov – Kraskovskij, Tkačjov (C), Korškov – J. Averin, Lander (A), Kajumov – Kovalenko, Alexejev, Kudrjavcev – Beljajev, Ivanov, Iljenko – Berjozkin.

    Rozhodčí: Fatejev, Plaksunov – Ivanov, Novikov
    thejrc.org