Barys – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Riga – Čerepovec 3:4 (po pr.)
po prodl.
Dinamo Riga
3:4 (0:1, 3:2, 0:0 - 0:1)
Severstal Čerepovec
Pátek 04.12.2020, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:55:35)
     
    Československá stopa v utkání

    Ondřej Vitásek (RIG) 0+1, 2 střely na branku, čas na ledě – 14:21.

    Adam Liška (CER) 0+0, 1 střela, čas na ledě – 16:26.
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 23 – 33
    Trestné minuty: 14 – 12
    Vhazování: 35 – 23
    Zblokované střely: 13 – 5
    Hity: 18 – 17
     
    Tak prodloužení nakonec netrvalo ani moc dlouho, jen necelé dvě minutky! Poté totiž Alexandr Petunin poslal parádní přihrávku na útočnou modrou, ze které vzniklo přečíslení dva na jednoho. Shawn Lalonde ho táhl a křižným pasem našel najíždějícího Jegora Morozova, který svou střelu zápěstím umístil přesně k tyči. Ilja Proskurjakov navíc stál, takže nemohl jít do rozkleku.
     
    Konec zápasu.
    61:44 Jegor MOROZOV - 3:4
     
    61:44
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, bonusový bod z tohoto utkání berou hosté, kteří rozhodli prodloužení po necelých dvou minutách. Shawn Lalonde táhl přečíslení dva na jednoho, ve kterém našel křižným pasem JEGORA MOROZOVA, jenž si připravil střelu zápěstím a poslal ji nechytatelně na přední tyč. Asistence: Shawn Lalonde a Alexandr Petunin.
     
    61:14
    Čerepovec nyní rozjel svou akci, ale celkem nesmyslně jen nahodil kotouč a obránce se stáhl do obrany. Nadále to vypadá, že nikdo nechce udělat chybu.
     
    60:43
    Následně domácí jen vyhodili kotouč, za kterým se hnal jeden z hostů. Ilja Proskurjakov ukázal dobré čtení hry a odpálil kotouč těsně před ním.
     
    60:21
    První zajímavější šanci v prodloužení měli domácí! Ti se hnali do přečíslení dva na jednoho, jenže to neskončilo ani střelou mezi tři tyče!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Již jsou za námi tři třetiny dnešního utkání, které o vítězi dnešního duelu nerozhodly. V poslední periodě jsme se totiž branky nedočkali. Je tedy jasné, že oba týmy budou brát z tohoto utkání po jednom bodu. Kdo bude brát ten druhý je zatím otázkou, ale brzy se to dozvíme!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:17
    Ondřej Vitásek se ještě vydal na útočný výlet v posledních sekundách, ale Podjapolskij nakonec ani nemusel zasahovat. Puk je posléze ve střední třetině.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:28
    Ilja Proskurjakov nechtěl dopustit vhazování v útočné třetině, a tak raději rychle rozehrál kotouč na spoluhráče. Riga se však nikam dopředu už nežene.
     
    57:50
    Už to trochu vypadá, že oba týmy začínají trochu tahat nohy... U Rigy je to pochopitelné, jelikož včera odehrála těžké utkání s Čeljabinskem...
     
    57:18
    Hosté se snaží rozhodnout v základní hrací době, ale spíše to opravdu vypadá na prodloužení. Nemají nějaké vyložené šance, domácí gólman chytá spolehlivě.
     
    56:30
    Do konce poslední třetiny nám chybí poslední tři a půl minuty! Ilja Proskurjakov neudržel puk ve výstroji a soupeři se snažili dorážet. Nikdo ale nedostal puk až do sítě!
     
    55:55
    Jegor Jakovlev neustál souboj u mantinelu, a tak se Čerepovec musí vrátit do obrany. Riga ovšem jen nahodila puk do pásma a raději se vydala na střídačku.
     
    55:13
    Vladislav Podjapolskij zastavil daleko vyhozený kotouč a hosté musí začít s další akcí až od svého gólmana. Kotouč ale ztratili, a tak se vydali na střídačku.
     
    54:58
    Hokejisté ve žlutých dresech vybojovali puk v útočném pásmu a vyzkoušeli pozornost brankáře střelou od mantinelu. Ilja Proskurjakov v pohodě chytá do lapačky.
     
    54:17
    Jenže akce jednotlivých týmů nyní nejsou nijak moc nebezpečné. Zatímto vypadá, že dnešní utkání opravdu směřuje do prodloužení tři na tři.
     
    53:46
    Miks Indrašis udržel touš v útočném pásmu, přestože se na chvíli ocitl na kolenou. Jeho přihrávku už ale spoluhráč nezpracoval a dopředu míří hosté.
     
    53:04
    Avšak podívaná v poslední třetině prostě nijak moc atraktivní není. Dinamo se soustředí hlavně na bránění a hosté toho nemohou zatím nijak využít.
     
    52:19
    Čerepovec působí ale o něco aktivnějším dojmem a chtěl by rozhodnout ještě v šedesáti minutách. Ilja Proskurjakov ale zapsal další úspěšný zákrok.
     
    51:39
    Hokejisté v červených dresech se dostali do velmi rychlé akce, ale zpětná přihrávka před branku úspěšná nebyla. Vladislav Podjapolskij se stihl přesunout.
     
    51:29
    Komerční přestávka.
     
    50:59
    Vladislav Kodola si sjel po pravé straně ke kotouči, ale na střelu tato pozice nebyla. Už byl ve velkém úhlu, přesto se ještě hosté drží s pukem v pásmu.
     
    50:18
    Střely na branku: 23 – 26!
     
    49:42
    Rozhodčí nyní viděl nejspíše přihrávku rukou v útočném pásmu Dinama. Proto je hra přerušena a bude následovat buly na obranné modré Čerepovce.
     
    49:18
    Přesto jsme se dnes dočkali už šesti branek, což není na poměry Kontinentální hokejové ligy vůbec špatné. Rozhodně se musíme dočkat ještě jedné, abychom se dozvěděli, kdo dnes bude brát dva body.
     
    48:45
    Ne, poslední část dnešního utkání zatím není divácky atraktivní ani trochu. Oba týmy hrají ze zabezpečené obrany, branka bude nejspíše velkým zázrakem.
     
    48:04
    Jenže to samé se dá říct také o Severstalu, který se nyní musí činit v obraně. Dobře ale napadá, a tak neměl se ziskem puku žádné potíže.
     
    47:47
    Domácí gólman zachytil kotouč za svou brankou a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Ti se však u kotouče nijak dlouho neudrželi...
     
    47:23
    Komerční přestávka.
     
    46:28
    Vladislav Podjapolskij se musel mít po hodně dlouhé době na pozoru. Daleké nahození mu však žádné potíže nenadělalo a k puku se následně dostali hosté.
     
    45:57
    Poslední třetina dnešního duelu nám celkem plyne a znovu se přerušuje jen minimálně. Je však očividné, že ani jeden z týmů nechce udělat nějakou chybu.
     
    45:16
    Čerepovec má mnohem vyšší držení kotouče, ale v třetí periodě se ještě do zajímavější šance nedostal. Je možné, že se dnes dočkáme i prodloužení.
     
    44:39
    Ti zkusili jen vybojovat vhazování v pásmu dalekým nástřelem na domácího gólmana. Ten však buly nechtěl, a tak rychle rozehrál na svého spoluhráče.
     
    44:07
    Roga se nám poprvé v poslední třetině dostala do útočného pásma s pukem na holi. Dlouho jí to však nevydrželo a u puku jsou zase hostující hráči.
     
    43:27
    To byla dělová rána od modré v podání hostujícího obránce, avšak těsně před ním se zjevil soupeř, jenž jeho střelecký pokus srazil mimo hřiště.
     
    43:04
    Kristaps Zile je na ledě!
     
    42:29
    Kirill Adamčuk posunul kotouč na vrcholek kruhu, kde se do něj znovu opřel Daniil Vovčenko. Ilja Proskurjakov však zasáhl a poslal kotouč do ochranné sítě.
     
    41:56
    Jenže nebylo, a tak je to klasická početní výhoda pět na čtyři. Až nyní se hosté dostali do útočného pásma, kde kombinují a hledají vhodnou možnost.
     
    41:21
    Hostující celek tak vlastně pokračuje v přesilové hře. Jegor Morozov se totiž hnal na gólmana a v rozhodující chvíli byl zahákován, to mohlo být trestné střílení.
     
    41:04
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Kristaps Zile – 2 min., hákování).
     
    40:57
    Gleb Zyrjanov je na ledě!
     
    40:15
    A už je před námi poslední perioda dnešního utkání! Uvidíme podobnou přestřelku jako v prostřední části hry? Čerepovec má ještě k dispozici přesilovku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině:

    Střely na branku: 20 – 21
    Trestné minuty: 12 – 12
    Vhazování: 23 – 18
    Zblokované střely: 7 – 3
    Hity: 8 – 11
     
    Tak druhá třetina nám přinesla parádní podívanou. Navíc jsme se dočkali i toho hlavního, což jsou branky. Domácím se podařilo otočit stav utkání, když přečíslení tři na jednoho využil Janis Švanenbergs, načež využil přesilovou hru Mathew Maione, jehož rána od modré trefila brusle soupeře, od které se touš odrazil do branky. Vedení Rigy ovšem netrvalo moc dlouho. Čerepovec také využil početní výhodu. Jegor Morozov se dostal k odraženému kotouči na brankovišti a popíchl ho za brankovou čáru. Už to vypadalo, že Dinamo půjde do šaten ve vedení, když využilo další přesilovou hru. Denis Paršin se skvěle zorientoval v brankovišti a dostal puk do sítě. Hosté ale ještě stihli vyrovnat, když využili přesilovku pět na tři. Daniil Vovčenko dostal nabito na vrcholek kruhu a parádní bombou k tyči určil prozatimní stav.

    Další třetina začne přibližně ve 20:13.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:15 Daniil VOVČENKO - 3:3
     
    39:15
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A už je zase srovnáno, v této třetině padlo už pět branek! Hosté využívají přesilovou hru pět na tři a ještě budou pokračovat v klasické početní výhodě. Shawn Lalonde posunul puk na levý kruh, odkud se ranou z první prosadil DANIIL VOVČENKO, který se při ráně poroučel k ledu, ale trefil se do poloodkryté branky. Asistence: Shawn Lalonde a Vladislav Kodola.
     
    38:57
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Gleb Zyrjanov – 2 min., podrážení).
     
    38:44
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Robert Mamčics – 2 min., hákování).
    38:18 Denis PARŠIN - 3:2
     
    38:18
    Riga právě vstřelila branku!
    Podaří, domácí celek se v druhé periodě znovu dostává do vedení! Miks Indrašis vypálil z pravého kruhu, avšak jeho pokus gólman vyrazil betonem jen před sebe. Tam se nejlépe zorientoval DENIS PARŠIN, jenž dostal touš do sítě. K dvěma asistencím tak přidal i branku a dnes získal už tři kanadské body. Asistence: Miks Indrašis a Mathew Maione.
     
    37:54
    Domácí hokejisté by se mohli dostat podruhé v zápase do vedení, jelikož hrají další přesilovou hru. Povede se jim vstřelit vedoucí branku do šaten?
     
    37:36
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Jegor Morozov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    37:13
    Alexandr Petunin si pěkně obhodil svého soupeře v útočném pásmu a dostal se k zakončení. To však bylo z velkého záklonu, a tak nebylo nebezpečné.
     
    36:34
    Poté se znovu hosté hnali ještě do akce, ale domácí brankář nakonec zasahovat nemusel. Severstal je však blíže k tomu, aby se dostal znovu do vedení.
     
    35:49
    A to byla zajímavá možnost na straně Čerepovce! Domácí gólman vyrazil kotouč jen před sebe, kde se jeden z hostí pokoušel o dorážku, ale v pádu gólmana nedokázal překonat!
     
    35:18
    To se mu však o několik vteřin později povedlo a viděli jsme střelu od modré. Ilja Proskurjakov na ni však dobře viděl a vyrážečkou poslal puk do rohu.
     
    34:22
    Gunars Skvorcovs byl napadán v útočném pásmu, kde nakonec o kotouč přišel. Hostující celek se však nijak neprosadil a musí znovu dobývat pásmo.
     
    33:56
    Alexandr Petunin je na ledě!
     
    33:27
    Mathew Maione si tentokrát netroufal na střelu od modré, to až o chvilku později. Hostující brankář má jeho nahození v lapačce a nechal přerušit hru.
     
    32:55
    Ježe během chvilky se samozřejmě dostali zpět a připsali si solidní závar v brankovišti. Vladislav Podjapolskij to však ustál, a tak se skóre neměnilo.
     
    32:20
    Riga kombinuje v útočném pásmu, ale nakonec se nedostala ani ke střele na branku. Naopak. Viděli jsme nepřesný pas a domácí se sami vyhnali z pásma.
     
    31:56
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Alexandr Petunin – 2 min., podrážení).
     
    31:36
    Hosté si mohli vzít své vedení zpět, ale nakonec se tak nestalo! Domácí obrana nyní úplně propadla a nejspíše to byl Andrej Alexejev, jenž se zjevil sám před gólmanem! Z otočky však nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi.
     
    31:09
    Komerční přestávka.
     
    30:48
    No, a Ilja Proskurjakov se musel v brance hodně ohánět! Nakonec ale udržel kotouč někde před sebou a Daniil Vovčenko nemohl dorážet do sítě.
     
    30:23
    Hra se nám během několika vteřin přerušila hned třikrát, na což nejsme z první periody rozhodně zvyklí. Tak snad se nám zase tempo rozjede pořádně.
     
    29:58
    Čerepovec se sice provinil jen zakázaným uvolněním, ale nakonec ho to nemuselo mrzet. Vyhrálo vhazování a dostalo puk mimo obrannou třetinu.
     
    29:25
    Ve druhé třetině zatím sledujeme hodně zajímavý zápas, který nám přináší celkem hodně branek. Snad se v nastoleném trendu ještě bude pokračovat.
    28:40 Jegor MOROZOV - 2:2
     
    28:40
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A přestřelka pokračuje, hostující celek totiž využívá druhou přesilovou hru v zápase a srovnává stav dnešního utkání! Joonas Nättinen vypálil ránu z první, kterou Ilja Proskurjakov vyrazil jen vedle sebe. Na hranici brankoviště si nejlépe počínal JEGOR MOROZOV, který došťouchl puk do sítě. Asistence: Joonas Nättinen a Vladislav Provolněv.
     
    28:12
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Tony Sund – 2 min., držení hole).
     
    27:57
    Nyní se navíc hostujícímu celku nepovedla ani rozehrávka a trochu na něj spadla deka. Je z toho zakázané uvolnění a buly před gólmanem Severstalu.
     
    27:14
    Čerepovec sice měl mít výhodu po vstřelení branky do šatny, jenže nyní paradoxně prohrává. Rize k tomu navíc stačila jenom minuta a půl! A přišla otočka.
    25:57 Mathew MAIONE - 2:1
     
    25:57
    Riga právě vstřelila branku!
    A máme tady dokonce otočku skóre, jelikož lotyšský tým využil početní výhodu! Denis Paršin posunul kotouč na modrou, kde napřáhl k tvrdé ráně MATHEW MAIONE! Jeho rána trefila nohu hostujícího hráče a od ní se touš odrazil do sítě. Vladislav Podjapolskij neměl šanci zareagovat. Asistence: Denis Paršin a Lauris Darzinš.
     
    25:35
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Vladislav Provolněv – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:08
    Tak máme zase zaděláno na drama! Dočkáme se nakonec střeleckých hodů? Severstal by si rád vzal vedení zpět, ale nyní se sám z pásma vyhnal.
    24:16 Janis ŠVANENBERGS - 1:1
     
    24:16
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté nyní zcela propadli v obraně, a tak vzniklo dokonce přečíslení tři na jednoho, posléze dva na nikoho. Denis Paršin bekhendem našel najíždějícího JANISE ŠVANENBERGSE, jeho střela zápěstím se zastavila až v síti na přední tyčce. Asistence: Denis Paršin a Ondřej Vitásek.
     
    23:43
    Martinš Dzierkals se snažil vrátit kotouč na útočnou modrou, ale jeho přihrávka po mantinelu nebyla přesná. Čerepovec se ale provinil jen ofsajdem.
     
    23:08
    Hokejisté v červených dresech ale nic světoborného v útočném pásmu nevymysleli. O chvilku později se provinili ofsajdem, který byl posouzen jako úmyslný.
     
    22:34
    Tentokrát se hra přesunula do obranného pásma Severstalu. Dosud se domácí celek jenom bránil, nyní má konečně možnost také zaútočit...
     
    22:08
    A mohlo to být o dvě branky, jenže není! Adam Liška si skvěle najel na daleko přihrávku na útočnou modrou, jenže ani nadvakrát nedokázal překonat domácího brankáře!
     
    21:28
    Hokejisté ve žlutých dresech jsou ale zpět v útočném pásmu. Riga se nyní jenom brání a nemůže vystřídat, jelikož střídačka domácích je nyní daleko.
     
    20:56
    Domácímu celku se nepovedla rozehrávka, a tak se hra vrátila do jeho obranného pásma. Kirill Adamčuk ale kotouč na útočné modré už nestihl.
     
    20:20
    A už se zase hraje! Psychická výhoda by rozhodně měla být na straně hostujícího celku, který vstřelil první branku zápasu pouhé čtyři sekundy před sirénou
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Joonas Nättinen už je oficiálně střelcem první branky v zápase! Daniil Vovčenko ještě získal asistenci.
     
    Statistiky po první třetině:

    Střely na branku: 11 – 6
    Trestné minuty: 6 – 6
    Vhazování: 4 – 8
    Zblokované střely: 3 – 2
    Hity: 2 – 5
     
    Je za námi první perioda dnešního duelu, která přinesla celkem zajímavou podívanou. Riga měla k dispozici dvě přesilové hry, avšak ani jednu z nich nevyužila, i když měla celkem zajímavé možnosti a občas nechybělo moc. Gól však nedala, a tak se prosadil Čerepovec. Ten navíc dal branku pouhé čtyři sekundy před koncem první periody, a to v početní výhodě. Vladislav Kodola hledal spoluhráče na zadní tyči, ale trefil jen hokejku Joonase Nättinena, na kterého by měla být ještě branka přepsána...

    Další třetina začne přibližně v 19:16.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:56 Joonas NÄTTINEN - 0:1
     
    19:56
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Necelé čtyři vteřin před koncem využívají hosté přesilovou hru a jdou v tomto zápase do vedení! Branka do šatny pro ně bude vzpruhou. Vladislav Kodola posílal kotouč před branku. Sice jen trefil hokejku JOONASE NÄTTINENA, avšak od ní se kotouč odrazil do sítě! Asistence: Vladislav Kodola a Daniil Vovčenko.
     
    19:24
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Martinš Dzierkals – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:16
    Do konce třetiny už nám nechybí ani celá minutka, a tak se do kabin nejspíše půjde za vyrovnaného stavu. Snad se později dočkáme nějakých branek.
     
    18:56
    Reece Scarlett je na ledě!
     
    18:21
    Nyní už jsou hosté zpět a na ledě máme čerstvé formace. Čerepovec to zkusil zajímavým pasem křížem, ale střela z první se nevešla mezi tři tyče.
     
    17:43
    Kirill Adamčuk vyslal tvrdou ránu od modré, ale před gólmanem nikdo nestál. Ilja Proskurjakov puk vyrazil a jeho spoluhráči následně puk vyhodili do bezpečí.
     
    17:15
    Hostující hokejisté vyhráli vhazování v útočném pásmu, kde se nyní snaží kombinovat. Riga se s tím však nepáře a znepříjemňuje soupeřům rozehru.
     
    16:56
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Reece Scarlett – 2 min., nedovolené bránění).
     
    16:15
    Hraje se nyní nahoru dolu, avšak bez nějakých zajímavějších možností. Domácí byli vedoucí brance mnohem blíže, ale skóre se nám zatím neměnilo.
     
    15:35
    Adam Liška se snažil něco vymyslet v útočném pásmu, ale jednoduše neměl komu nahrát. Hráči ve žlutých dresech proto musí pro puk ke svému brankáři.
     
    15:01
    A před několika okamžiky jsme viděli velkou šanci domácích! Vladislav Podjapolskij už byl na ledě a ležel, ale jeden z hráčů Rigy nedokázal zvednou kotouč nad něj!
     
    14:24
    Jeden z hostů to zkusil z otočky z velmi ostrého úhlu, ale Ilja Proskurjakov byl u své bližší tyčky opravdu natěsno. Tudy kotouč do branky projít nemohl.
     
    13:54
    Čerepovec to zkusil dlouhým pasem na útočnou modrou, avšak tato přihrávka nebyla přesná. Hosté následně ale zůstali u kotouč a kombinují v pásmu.
     
    13:18
    Arťom Garejev předvedl dobré napadání v útočném pásmu a nenechal svého soupeře rozehrát. Riga to však ustála a nedovolila hostům vystřelit na gólmana.
     
    12:48
    Oba týmy hrají v pěti!
     
    12:29
    Hokejisté ve žlutých dresech získali puk ve svém obranném pásmu, ale následně se provinili nepřesným pasem. Dopředu se proto mohou hnát zase domácí.
     
    12:06
    Jegor Morozov byl úplně sám v útočném pásmu, jelikož jeho spoluhráči střídali. Přesto udržel puk a ke střele se díky němu dostal Kirill Adamčuk, avšak Ilja Proskurjakov jeho pokus vyrazil levým betonem.
     
    11:26
    Poprvé v zápase zde máme situaci, ve které se hraje ve čtyřech na obou stranách. Dokáže některý z týmů využít více prostoru na ledě? To se uvidí.
     
    10:48
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Arťom Garejev – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).

    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Tony Sund – 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:32
    Igor Geraskin se hnal do útočného pásma, ale sám toho moc nezmohl. Na druhé straně jsme viděli rychlou protiakci a obrovský závar v brankovišti, jenže branku z toho Riga nedala!
     
    10:00
    Je za námi přesně deset minut hry z první periody a na úvodní branku zápasu nadále čekáme. Ani jsme neviděli moc vyložených šancí, snad se dočkáme.
     
    09:21
    Domácí cele zatím působí o něco aktivněji, k čemuž rozhodně pomohly i dvě přesilové hry. Skóre se však zatím nemění, a tak je stav naprosto vyrovnaný.
     
    08:41
    Čerepovec zachytil špatnou rozehrávku Rigy ve střední třetině, ale nebylo mu to k ničemu. Chybou se prezentovali hosté, a tak je puk na domácích holích.
     
    08:15
    Vladislav Provolněv je na ledě!
     
    07:43
    Riga se následně provinila ofsajdovým postavením a nemůže se od té doby dostat do nějaké kombinace. Severstal se i další přesilovce soupeře asi ubrání.
     
    07:05
    Až nyní jsme se dočkali pokusu z pravého kruhu, který rozhodně byl nebezpečný. Vladislav Podjapolskij sice touš jenom škrtl, ale ten skončil vedle.
     
    06:33
    Domácí tým už má k dispozici druhou početní výhodu v tomto utkání. Nyní se nachází v útočném pásmu, ale znovu to je bez nějaké častější střelby.
     
    06:15
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Vladislav Provolněv – 2 min., napadení).
     
    05:52
    Kristaps Zile si podržel kotouč za brankou a nechal oba týmy vystřídat. Následně nahodil puk do útočného pásma, kde o něj domácí hráči ještě bojují.
     
    05:08
    Hra se nám zatím skoro nepřerušuje, a tak má první třetina zápasu celkem rychlý spád. Na branku zatím nadále čekáme, ale mohli bychom se brzy dočkat.
     
    04:09
    Čerepovec hraje v plném počtu!
     
    03:35
    A nyní se Riga musí vrátit pro kotouč až za svého gólmana. Vladislav Provolněv ho poslal podél mantinelu a celá obranná čtyřka hostů stihla vystřídat.
     
    03:07
    Hráči v červených dresech kombinují v pásmu, ale ještě se nedostali ke střele. Mathew Maione to chtěl změnit, ale kotouč mu sjel z hole, takže nevypálil.
     
    02:39
    Hosté začali své oslabení na jedničku. Vůbec se s tím nerozpakovali a poslali kotouč daleko od brány. Domácí tým už je ale zpět v útočném pásmu.
     
    02:09
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    02:02
    A viděli jsme první zajímavější šanci, která byla na straně lotyšského celku! Jeden z hráčů si najel před gólmana a dostal tam přihrávku, kotouč však jenom projel brankovištěm.
     
    01:25
    O něco aktivněji zatím působí Severstal a Ilja Proskurjakov si nejspíše musel připsat první zákrok v utkání. Jinak se nám ale zatím vůbec nepřerušuje.
     
    00:52
    Jinak domácí celek nastupuje klasiky v červených dresech, zatímco hostující hokejisté zvolili žlutou barvu. To asi není žádné překvapení ani z jedné strany.
     
    00:14
    A druhé utkání v rámci KHL dnešního dne nám právě začalo! Domácí Riga hraje druhé utkání ve dvou dnech, bude mít ještě hodně fyzických sil? To se uvidí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Dinamo Riga: Proskurjakov (McIntyre) – Sotnieks, Scarlett, Vitásek, Sund, Maione, Mamčics, Zile, Ošenieks – Darzinš, Indrašis, Rihards Bukarts – Paršin, P. Černov, Stoljarov – Skvorcovs, Gračov, Zyrjanov – Dzierkals, Švanenbergs, Berzinš.

    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Provolněv, Vittasmäki, Adamčuk, Lalonde, M. Tichonov, Sizov, Karimov – A. Garejev, A. Alexejev, Geraskin – Vovčenko, Kodola, Petunin – Liška, Jo. Nättinen, J. Morozov – Mojsejev, J. Jakovlev, Guslistov – Dumbadze.

    Rozhodčí: Gamalej, Romasko – Šadrin, Šalagin.
     
    Československá stopa v utkání

    Ondřej Vitásek (RIG) 14 zápasů, 1+3

    Jindřich Abdul (CER) 6 zápasů, 2+0

    Adam Liška (CER) 23 zápasů, 2+3
     
    Severstal Čerepovec

    Ani Severstal si však nemůže nijak moc vyskakovat. Po jednatřiceti utkáních má na svém kontě třicet dva bodů, které stačí na osmou pozici Západní konference. Ani Čerepovec nijak nezáří v defenzivní činnosti, jelikož inkasoval už osmašedesát branek. Má však lepší útok, jelikož jich dal šedesát šest. Také Severstal nebral v posledních třech duelech ani jeden bod. Nejprve totiž padl na svém ledě 2:3 s Petrohradem. Následně nestačil ani na Kazaň na jejím ledě 2:5, načež v posledním střetnutí padl s Jaroslavlí 1:5.

    Nejproduktivnější hráči:
    Alexandr Petunin – 23 bodů (11+12)
    Vladislav Kodola – 17 bodů (5+12)
    Igor Geraskin a Vladislav Provolněv – 11 bodů (5+6)
     
    Dinamo Riga

    Riga je letos nejhorším týmem ruské nejvyšší hokejové soutěže. Po dvaceti devíti kolech má na svém kontě jen dvanáct bodů, nikdo na tom není hůře. Problémy má lotyšský tým především s defenzivou, jelikož inkasovala už dvaadevadesát branek. Kolonka vstřelených branek také není ideální, jelikož branek dala čtyřicet osm. Dinamo nebralo v posledních třech duelech ani jeden bod. Nejprve nestačilo na domácím ledě na Novosibirsk 2:3. načež stejným výsledkem padlo i se Soči. V posledním duelu padla Riga s Viťazem 4:1.

    Nejproduktivnější hráči:
    Lauris Darzinš – 12 bodů (4+8)
    Miks Indrašis – 11 bodů (6+5)
    Zack Mitchell – 9 bodů (6+3)
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci KHL! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Rigou a Čerepovcem. Úvodní buly je naplánováno na 18:30 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 25. Švanenbergs (Paršin, Vitásek), 26. Maione (Paršin, Darzinš), 39. Paršin (Indrašis, Maione) – 20. Jo. Nättinen (Kodola, Vovčenko), 29. J. Morozov (Jo. Nättinen, Provolněv), 40. Vovčenko (Lalonde, Kodola), 62. J. Morozov (Lalonde, Petunin)


    Dinamo Riga: Proskurjakov (McIntyre) – Sotnieks, Scarlett, Vitásek, Sund, Maione, Mamčics, Zile, Ošenieks – Darzinš, Indrašis, Rihards Bukarts – Paršin, P. Černov, Stoljarov – Skvorcovs, Gračov, Zyrjanov – Dzierkals, Švanenbergs, Berzinš.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Provolněv, Vittasmäki, Adamčuk, Lalonde, M. Tichonov, Sizov, Karimov – A. Garejev, A. Alexejev, Geraskin – Vovčenko, Kodola, Petunin – Liška, Jo. Nättinen, J. Morozov – Mojsejev, J. Jakovlev, Guslistov – Dumbadze.

    Rozhodčí: Gamalej, Romasko – Šadrin, Šalagin
    bahis siteleri