Barys – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Riga – Čerepovec 3:4 (po pr.)
po prodl.
Dinamo Riga
3:4 (0:1, 3:2, 0:0 - 0:1)
Severstal Čerepovec
Pátek 04.12.2020, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:44 Jegor MOROZOV - 3:4
     
    61:44
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, bonusový bod z tohoto utkání berou hosté, kteří rozhodli prodloužení po necelých dvou minutách. Shawn Lalonde táhl přečíslení dva na jednoho, ve kterém našel křižným pasem JEGORA MOROZOVA, jenž si připravil střelu zápěstím a poslal ji nechytatelně na přední tyč. Asistence: Shawn Lalonde a Alexandr Petunin.
    39:15 Daniil VOVČENKO - 3:3
     
    39:15
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A už je zase srovnáno, v této třetině padlo už pět branek! Hosté využívají přesilovou hru pět na tři a ještě budou pokračovat v klasické početní výhodě. Shawn Lalonde posunul puk na levý kruh, odkud se ranou z první prosadil DANIIL VOVČENKO, který se při ráně poroučel k ledu, ale trefil se do poloodkryté branky. Asistence: Shawn Lalonde a Vladislav Kodola.
    38:18 Denis PARŠIN - 3:2
     
    38:18
    Riga právě vstřelila branku!
    Podaří, domácí celek se v druhé periodě znovu dostává do vedení! Miks Indrašis vypálil z pravého kruhu, avšak jeho pokus gólman vyrazil betonem jen před sebe. Tam se nejlépe zorientoval DENIS PARŠIN, jenž dostal touš do sítě. K dvěma asistencím tak přidal i branku a dnes získal už tři kanadské body. Asistence: Miks Indrašis a Mathew Maione.
    28:40 Jegor MOROZOV - 2:2
     
    28:40
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A přestřelka pokračuje, hostující celek totiž využívá druhou přesilovou hru v zápase a srovnává stav dnešního utkání! Joonas Nättinen vypálil ránu z první, kterou Ilja Proskurjakov vyrazil jen vedle sebe. Na hranici brankoviště si nejlépe počínal JEGOR MOROZOV, který došťouchl puk do sítě. Asistence: Joonas Nättinen a Vladislav Provolněv.
    25:57 Mathew MAIONE - 2:1
     
    25:57
    Riga právě vstřelila branku!
    A máme tady dokonce otočku skóre, jelikož lotyšský tým využil početní výhodu! Denis Paršin posunul kotouč na modrou, kde napřáhl k tvrdé ráně MATHEW MAIONE! Jeho rána trefila nohu hostujícího hráče a od ní se touš odrazil do sítě. Vladislav Podjapolskij neměl šanci zareagovat. Asistence: Denis Paršin a Lauris Darzinš.
    24:16 Janis ŠVANENBERGS - 1:1
     
    24:16
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté nyní zcela propadli v obraně, a tak vzniklo dokonce přečíslení tři na jednoho, posléze dva na nikoho. Denis Paršin bekhendem našel najíždějícího JANISE ŠVANENBERGSE, jeho střela zápěstím se zastavila až v síti na přední tyčce. Asistence: Denis Paršin a Ondřej Vitásek.
    19:56 Joonas NÄTTINEN - 0:1
     
    19:56
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Necelé čtyři vteřin před koncem využívají hosté přesilovou hru a jdou v tomto zápase do vedení! Branka do šatny pro ně bude vzpruhou. Vladislav Kodola posílal kotouč před branku. Sice jen trefil hokejku JOONASE NÄTTINENA, avšak od ní se kotouč odrazil do sítě! Asistence: Vladislav Kodola a Daniil Vovčenko.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 25. Švanenbergs (Paršin, Vitásek), 26. Maione (Paršin, Darzinš), 39. Paršin (Indrašis, Maione) – 20. Jo. Nättinen (Kodola, Vovčenko), 29. J. Morozov (Jo. Nättinen, Provolněv), 40. Vovčenko (Lalonde, Kodola), 62. J. Morozov (Lalonde, Petunin)


    Dinamo Riga: Proskurjakov (McIntyre) – Sotnieks, Scarlett, Vitásek, Sund, Maione, Mamčics, Zile, Ošenieks – Darzinš, Indrašis, Rihards Bukarts – Paršin, P. Černov, Stoljarov – Skvorcovs, Gračov, Zyrjanov – Dzierkals, Švanenbergs, Berzinš.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Provolněv, Vittasmäki, Adamčuk, Lalonde, M. Tichonov, Sizov, Karimov – A. Garejev, A. Alexejev, Geraskin – Vovčenko, Kodola, Petunin – Liška, Jo. Nättinen, J. Morozov – Mojsejev, J. Jakovlev, Guslistov – Dumbadze.

    Rozhodčí: Gamalej, Romasko – Šadrin, Šalagin
    bahis siteleri