Chabarovsk – Soči 2:3 (kon.) | Ufa – Dynamo Moskva 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – Petrohrad 1:5 (kon.)
Kunlun – N.Novgorod 4:5 (po pr.)
konec
Amur Chabarovsk
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
HK Soči
Sobota 05.12.2020, 08:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:00.
     
    Hezké sobotní ráno přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Amur Chabarovsk a HK Soči.
     
    Amur Chabarovsk

    Hokejisté domácího Chabarovsku jsou v tabulce ve Východní konferenci na desátém místě se ziskem osmadvaceti bodů. Připsali si třináct výher a jednadvacetkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Na elitní osmičku, která zaručuje play-off mají ztrátu pěti bodů a rádi by se jí přiblížili. Chabarovští po výhře 4:2 nad Kunlunem dvakrát po sobě všechny body ztratily, a sice s Omskem a s Dynamem Moskva. Naposledy se jim však dařilo, když získali na domácím ledě dva body po výhře 6:2 nad Spartakem Moskva. Dnes by rádi na tento úspěch navázali a připsali si další důležité body.

    Nejproduktivnější hráči

    Vladimir Butuzov 9+8
    Alexandr Gorškov 8+7
    Tomáš Zohorna 5+10
     
    HK Soči

    Hokejisté Soči jsou také na desáté pozici, ale v Západní konferenci. Nasbírali dosud dvaadvacet bodů, oproti Chabarovsku mají o dva zápasy méně. Takže se dá říci, že jde o vyrovnané celky, které bojují o body, aby se přiblížily elitním osmičkám v obou konferencích. Hosté naposledy zvítězili na konci listopadu, když 3:2 porazili Dinamo Riga. Pak přišly dvě prohry. 0:2 s Nur-Sultanem a 1:2 s Novosibirskem po prodloužení, takže získali alespoň bod. V dnešním duelu s Chabarovskem se tedy pokusí na tento bodový zisk navázat.

    Nejproduktivnější hráči

    Sergej Šmeljov 9+11
    Daniil Miromanov 5+12
    Malte Strömwall 8+8
     
    Vzájemná utkání

    V letošním ročníku se už oba celky jednou utkaly. Bylo to na ledě Soči, kde zvítězil Chabarovsk 4:3 po samostatných nájezdech. Hosté tak mají svému soupeři dnes co oplácet.
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Langhamer (CHA)
    Hynek Zohorna (CHA)
    Tomáš Zohorna (CHA)
    Michal Jordán (CHA)
    Dominik Mašín (CHA)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán (C), Mašín, Korjagin, S. Těreščenko, Kamalov, Turbin (A), Zimin – Fajzullin, T. Zohorna (A), H. Zohorna – Michasjonok, Pjanov, V. Butuzov – Polunin, Gorškov, Golubev – Archipov, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin.

    HK Soči: Treťjak (Kulbakov) – Pogorišnyj, Miromanov, Minejev, J. Alexandrov (C), Miščenko, Rundblad – Šmeljov, Petkov, Točickij (A) – Ruděnkov (A), Karjalainen, Rubcov – Kukštel, Glotov, Kolgotin – Feoktistov, N. Kvartalnov, Garajev.

    Rozhodčí: Ravodin, Hribik – Zacharenkov, Strelcov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    U puku jsou od úvodu hosté, dostali se s ním do útočného pásma, ale nakonec ho neudrželi. Chabarovští tak rychle otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    00:55
    Dominik Mašín se dostal ke střele mezi kruhy, jeho pokus však srazila obrana Soči do bezpečí. Stále ale pokračuje útočná akce Amuru Chabarovsk.
     
    01:27
    Z vlastní obranné třetiny zakládají svou akci hosté a derou se před branku Marka Langhamera. Obrana Chabarovsku je všek precizní a nic takového nakonec nedovolila.
     
    02:08
    Ivan Miščenko poslal křižnou přihrávku na Nikitu Kvartalnova, který zblízka chtěl zakončit, ale skrze obránce domácích se k tomu nedostal. Přesto Langhamer raději pokryl kotouč a zastavil hru.
     
    02:47
    Chyba v rozehrávce Soči, do akce se tak dostávají domácí hráči v rychlém protiútoku.
     
    03:26
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    No a je z toho úvodní branka zápasu. Alexandr Polunin protáhl puk do útočného pásma, ten se poté odrazem od Gorškova dostal k DENISI GOLUBEVOVI, jenž střelou z prostoru mezi kruhy svižnou ranou nedal hostujícímu brankáři šanci – 1:0. Asistence: Alexandr Gorškov a Alexandr Polunin.
    03:26 Denis GOLUBEV - 1:0
     
    04:12
    Tomáš Zohorna se dostal k další střele před brankou Maxima Treťjaka, ale tenotkráte hostující brankář zastavil střelu domácího Chabarovsku.
     
    04:48
    Po levé straně pláchl všem Oleg Pogorišnyj, ale velmi dobře mu clonil Michal Jordán a vytěsnil kotouč do neutrální zóny.
     
    05:30
    Následuje první komerční pauza.
     
    05:39
    Hosté byli nyní hodně nebezpeční před brankou Marka Langhamera, zblízka pálil Sergej Šmeljov, ale jeho pokus český brankář ve službách Amuru pokryl a hned nechal hru plynout rozehrávkou na spoluhráče.
     
    06:37
    Na druhé straně střílel Hynek Zohorna z pravého kruhu, ale i jeho pokus pokryl Maxim Treťjak.
     
    07:13
    Svižná střela od levého hrazení z hole Jereho Karjalainena zaměstnala beton Marka Langhamera a po zisku puku pak domácí celek otáčí hru.
     
    08:07
    Nikita Feoktistov se zjevil těsně před Langhamerem a už střílel, včas ale zakročila obrana Amuru. Na druhé straně pak rychlou akci domácích zakončil Vjačeslav Ušenin, jeho bekhendovou střelu ukryl v lapačce Treťjak.
     
    09:01
    Archipov měl na holi možná další branku Amuru, ale hosté tuto útočnou akci domácích zastavili a hned založili další akci na druhé straně.
     
    10:11
    Karjalainen se dostal do další střely, která ohrozila Langhamera, tomu ale opět dost pomohla precizní obrana. Jordán hned vyhodil puk do středního pásma, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    10:55
    Fajzullinovu svižnou ránu zastavil opět Treťjak, poté se k dorážce dostal i Michal Jordán, ale i s jeho projektilem si brankář Soči poradil.
     
    11:26
    Nikita Kvartalnov vyhrál souboj o puk s Vladimirem Butuzovem a domácí tým jde znovu směrem branka hostů.
     
    11:51
    Následuje další komerční přestávka.
     
    12:07
    Kirill Petkov si sjel do prostoru mezi kruhy, ale neměl tolik prostoru k přesnějšímu zakončení. Puk tak skončil jen u brankáře Langhamera a poté Chabarovsk opět točí hru opačným směrem.
     
    12:30
    Od svého brankáře zakládají akci znovu hráči Amuru, poté se dostali těsně před Maxima Treťjaka, ovšem překonat zblízka se jim ho nepodařilo.
     
    13:01
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak teď se to domácím už povedlo a v dalším tlaku před brankou soupeře navyšují své vedení. Mašín se uvolnil, poslal puk Poluninovi, který ho poslal na pravou stranu DENISI GOLUBEVOVI a ten poté podruhé v utkání skóruje a má zaděláno na hattrick – 2:0. Asistence: Alexandr Polunin a Dominik Mašín.
    13:01 Denis GOLUBEV - 2:0
     
    14:55
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou zpátky ve hře. Točickij poslal kotouč na SERGEJE ŠMELJOVA, který poprvé překonal domácího brankáře. Marek Langhamer tak přichází o čisté konto – 2:1. Asistence: Nikita Točickij a Kirill Petkov.
    14:55 Sergej ŠMELJOV - 2:1
     
    15:31
    Hosté se nadechli k další akci a hned stříleli po snížení znovu, ale obrana Amuru nepustila svého soupeře do přesnějšího zakončení.
     
    16:14
    Další útočná akce hostů, nyní střílel German Rubcov, ale i jeho pokus srazila obrana Chabarovsku znovu do bezpečí. A hned jdou domácí zase před branku Soči.
     
    17:36
    Vladislav Ušenin poslal přihrávku svému dvojčeti Vjačeslavovi, který okamžitě vystřelil, ale jeho táhlá střela skončila jen vedle branky Maxima Treťjaka.
     
    18:23
    Daniil Miromanov poslal přihrávku na modré čáře svému kolegovi z obrany, ten okamžitě vystřelil, ale tento pokus neměl gólové parametry a končí u zadního hrazení.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:25
    Nikita Feoktistov dostal přihrávku od Galimova a hned zakončil, puk poté lapačkou přikryl Marek Langhamer a hra je pozastavena. Vhazuje se po pravé ruce českého brankáře.
     
    19:33
    Langhamer zastavil tvrdou ránu Davida Rundblada a zapsal hodně důležitý zákrok v závěru prvního dějství. Hra je přerušena.
     
    19:50
    Domácí jen nahodili puk do útočného pásma a už jen kontrolují výsledek této části hry, ve které se už nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina duelu mezi Chabarovskem a Soči je za námi. Amur se dostal do dvoubrankového vedení, které ale neudržel. Soupeř dokázal odpovědět a vrátil se brzy zpátky do hry. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 8:48.
     
    Střely na branku: 14 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:01
    Hosté se hned v úvodu druhé třetiny dostali před branku soupeře, ale jejich pokus byl nepřesný.
     
    21:12
    Poté to zkusili také hráči Amuru, ale před Treťjakem se neprosadili.
     
    22:24
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Nikita Kamalov – 2 min., držení).
     
    22:24
    Poprvé v utkání se vylučuje, Kamalov přidržel soupeře a už sedí na trestné lavici. Jako první si tedy přesilovou hru vyzkoušejí hosté, kteří mají šanci na vyrovnání.
     
    22:43
    Domácí se ale hned dokázali dostat na puk a ten poslali až před hostující branku. Šetří tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    23:28
    Autor první branky Soči Sergej Šmeljov dostal puk, zamíchal s ním a zakončil před Markem Langhamerem, ten ale zachytil touš a obrana ho znovu odpálila až před Treťjaka.
     
    24:24
    Chabarovsk je v plném počtu.
     
    24:51
    Dalekonosnou přihrávku převzal na levé straně Pavel Kukštel, ale než stačil přihrát puk, podklouzl a upadl na ledovou plochu. Ke kotouči se dostali hráči Amuru a jdou do akce.
     
    25:13
    Nyní je na řadě další komerční přestávka.
     
    25:16
    Denis Golubev se natlačil před Maxima Treťjaka a hned to na něho zkusil, cítil, že by mohl už dosáhnout na hattrick. Ale Treťjak mu v tom dalším zákrokem zabránil.
     
    25:57
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. David Rundblad bekhendovou přihrávkou vyzval na hraně pravého kruhu ke střele NIKITU TOČICKÉHO, který jeho nabídku přijal a nekompromisně poslal puk za záda Marka Langhamera – 2:2. Asistence: David Rundblad.
    25:57 Nikita TOČICKIJ - 2:2
     
    26:58
    Hned na to se do útoku dostali domácí hráči, Hynek Zohorna svižnou ranou z pravého kruhu brankáře Treťjaka nepřekonal.
     
    27:18
    Další akce před brankou Soči, Amur se nesmířil s tím, že ztratil své dvoubrankové vedení a snaží se vedení strhnout opět na svou stranu.
     
    28:14
    Nikita Kvartalnov na pravém kruhu chtěl sebrat puk, ale to se mu nepovedlo. Hosté ale ještě útočnou třetinu udrželi a kombinovali před Langhamerem, ten své brankoviště uhájil.
     
    28:50
    Dominik Mašín kroužil před Treťjakam, ale přihrávka se k němu nedostala. Nakonec pak domácí opouštějí útočné pásmo a vrací se zpět před Langhamerovu branku.
     
    29:25
    Alexandr Polunin hned po vhazování před hostující brankou na levém kruhu švihl do kotouče, který kryje Maxim Treťjak. A znovu přerušuje hru.
     
    29:45
    Po nepřesné kombinaci Amuru šli do rychlého protiútoku hosté, ale včas byli zastaveni pozornou obranou Chabarovsku. Záhy pak Amur opět otáčí hru.
     
    30:23
    Jsme za polovinou základní hrací doby. Nyní na pravé straně zakončoval do odkryté části domácí branky Vasilij Glotov, ale tu minul!
     
    31:20
    Nikita Feoktistov nadvakrát dorážel puk před Langhamerem, který ale zakročil a má puk ve své moci. Hra je přerušena a následuje další komerční pauza, po které se bude vhazovat před brankou Amuru.
     
    31:31
    Oleg Pogorišnyj se natlačil do prostoru mezi kruhy, skrze obranu Chabarovsku se mu však nepovedlo domácího brankáře Langhamera přelstít.
     
    32:15
    Jurij Alexandrov byl také v dobré střelecké pozici, ale nepřetavil svůj pokus ve vedoucí branku. Kapitán hostů ale donutil Langhamera k zákroku a hra je zastavena.
     
    32:23
    Dmitrij Archipov objel branku soupeře, poslal puk před ní, ale následná střela Vladislava Ušenina z prostoru mezi kruhy skončila jen na Langhamerovi.
     
    32:45
    Nikita Kamalov už se dostával do další akce Chabarovsku, ale zastavilo ho postavení mimo hru, která byla vykázána zpět do středního pásma.
     
    33:28
    A znovu stejný hráč o chvíli později už vystřelil po zemi, ale puk šel jen vedle Treťjakovy branky.
     
    34:03
    Danil Fajzullin si sjel na puk do prostoru mezi kruhy a jeho svižné zakončení lapil Maxim Treťjak. Poté hru přerušil a vhazuje se před jeho brankou. Chabarovsk tak může v akci pokračovat.
     
    34:33
    Marek Langhamer podržel puk vedle své branky, počkal, až mu dostřídají spoluhráči a až pak poslal kotouč Michalu Jordánovi, jenž táhne další akci domácích.
     
    35:35
    Další zastavení hry kvůli ofsajdu a hra je zpět ve středním pásmu.
     
    36:04
    Nikita Točickij byl před brankou Amuru hodně aktivní, snažil se po své vyrovnávací brance přidat další, ale v tom mu zabránil Marek Langhamer v brance Chabarovsku.
     
    36:23
    Postavení mimo hru Chabarovsku a hra se stěhuje zpět do neutrální zóny, kde se bude vhazovat blíže brance Maxima Treťjaka.
     
    36:57
    Tomáš Zohorna hledal přihrávkou svého bratra Hynka, ale tato sourozenecká spolupráce nevyšla dle jejich představ. Následně pak hosté rychle otáčejí hru.
     
    37:21
    Nikita Kvartalnov byl v pásmu dříve než puk a je z toho další postavení mimo hru.
     
    37:56
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Vladimir Michasjonok – 2 min., vražení na hrazení).
    Vyloučení v týmu HK Soči (Nikita Feoktistov – 2 min., hrubost).
     
    38:13
    Hraje se ve čtyřech hráčích na obou stranách, u puku jsou hosté a už se znovu snažili přesněji zakončit, ale Langhamer sklpal své betony a neinkasoval.
     
    38:45
    Michal Jordán od vlastní branky zakládal další akci Chabarovsku, ale soupeř ho blíže Treťjakově brance nepustil.
     
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:56
    Oba celky jsou v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm byla k vidění jediná přesná trefa, o kterou se postaral hostující Nikita Točickij, který prostřelil Langhamera a srovnal na 2:2. Před třetí třetinou tak mají oba týmy k výhře stejně blízko, jako i daleko. Uvidíme, zda se rozhodne ještě v základní hrací době, nebo zda dojde na prodloužení či dokonce samostatné nájezdy.
     
    Střely na branku: 21 – 22
     
    Další třetina začne přibližně v 9:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Úvod třetí třetiny je ve znamení zakázaného uvolnění Chabarovsku a vhazuje se po levé ruce Marka Langhamera.
     
    40:20
    Nikita Točickij se dostal na pravé straně k odraženému kotouči a pálil na domácí klec, ale nakonec Marek Langhamer zasáhl vleže a má puk pod kontrolou!
    40:20 Točického nebezpečná střela
     
    41:24
    Hosté byli znovu hodně aktivní před brankou Chabarovsku, ale i tentokráte tlak domácí hráči ustáli a velmi rychle pak otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    41:54
    Maxim Treťjak musel nyní zakročit proti střele Vjačeslava Ušenina, který zasáhl a přerušil hru.
     
    42:23
    Nikita Kvartalnov podržel kotouč a poté ho rozehrál svým spoluhráčům, ti se však do blízkosti Marka Langhamera nakonec vůbec nedostali.
     
    43:11
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ivan Miščenko – 2 min., sekání).
     
    43:11
    Český sudí Jan Hribik vyloučil za sekání hostujícího Miščenka a domácí tak mají k dispozici přesilovou hru, ve které mají ideální možnost strhnout vedení opět na svou stranu.
     
    43:49
    Pavel Turbin pálil od modré čáry z první po přihrávce od Michala Jordána a do akce musel jít opět Maxim Treťjak. Ten zastavuje hru.
     
    44:11
    Domácí se stále drží v útočném pásmu a kombinují před hostující brankou. Nikita Kamalov se natlačil před Treťjaka a ten jeho pokus pohotově kryje. Nyní tak hodně svůj tým podržel.
     
    44:31
    Na odražený kotouč nedosáhl na pravé straně u tyčky hostů Vladislav Ušenin. Následně pak střílel jeho bratr Vjačeslav, ale znovu se skóre nemění. Poté se hosté osvobozují.
     
    45:11
    A nyní jsou už v plném počtu.
     
    45:21
    Následuje další komerční přestávka.
     
    45:39
    Vladimir Butuzov číhal na levé straně, měl chvíli před sebou odkrytou klec, ale nedostal kotouč, takže zakončit nemohl.
     
    46:04
    Od vlastní branky po zisku puku zakládají další akci hráči Amuru Chabarovsk a směřují před Maxima Treťjaka. Hosté se tak vrací zpět do obranné činnosti.
     
    46:55
    A brankář hostů nyní zakročil proti nebezpečné střele Tomáše Zohorny a opět přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    46:58
    Hned svižně z levého kruhu střílel Alexandr Polunin, puk se odrazil od obránce Soči a znovu se hosté ubránili akci domácího celku, který má v posledních chvílích mírnou převahu.
     
    47:35
    Další zákrok Maxima Treťjaka, na kterého si vyšlápl Denis Golubev. Opět tak nezacílil na hattrick. Vhazuje se po pravici brankáře hostů.
     
    47:56
    Na druhé straně se do akce dostali hosté, ale výborně je pokryla obrana Chabarovsku, která pak otáčí hru opět před Maxima Treťjaka.
     
    48:23
    Nyní se v krátkém sledu po sobě vyznamenali oba gólmani, kteří své týmy podrželi dalšími přesnými zákroky.
     
    48:39
    Butuzov byl hodně aktivní před Treťjakem a jeho pokus pak našel brankář hostů ve své lapačce a hru přerušil. Buly bude vhozeno opět po jeho pravé ruce.
     
    49:06
    Hynek Zohorna číhal před Treťjakem, nakonec se pak natahoval po kotouči, ale marně. Hosté po zisku touše míří před Marka Langhamera.
     
    49:38
    Další pěkně sehraná akce domácích nepřinesla kýžené ovoce v podobě třetího gólu a hned pak se zase dostali před Langhamera hosté, kteří však jeho klec neohrozili.
     
    50:38
    Jsme za polovinou třetí třetiny a stále na ukazateli skóre svítí nerozhodný stav. Oba celky mají snahu jít do vedení, zatím ale Treťjak a Langhamer svá brankoviště dobře hájí.
     
    50:53
    Vjačeslav Ušenin napřáhl ke střele na levém kruhu, pokus zaletěl až k Treťjakovi, ale ten zakročil přesně a kotouč má ve své moci.
     
    51:52
    Vladimir Michasjonok přebíral přihrávku od Nikity Kamalova, ale do této souhry vložil hůl jeden z hostů a zastavil další domácí akci.
     
    52:13
    Následuje další komerční pauza.
     
    52:17
    Pokus Nikity Feoktistova končí na pozorném Marku Langhamerovi a ten po delší době zastavuje hru v obranném pásmu Amuru. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    52:22
    Hynek Zohorna vybojoval puk u zadního hrazení a pokračovala akce Chabarovsku, ale svou přihrávkou pak bratra Tomáše nenašel.
     
    52:46
    Denis Golubev opět pálil z první a jeho pokus, který mířil k protější tyči, končí na hostujícím brankáři Treťjakovi, jenž zastavuje hru před dotěrnými útočníky Amuru.
     
    53:01
    Sergej Šmeljov neudržel kotouč u modré čáry a hosté se tak sami vykázali z pásma. Následovala pak další akce z jejich třetiny, ale ta bleskově skončila.
     
    53:52
    Bomba Miščenka od modré čáry skončila jen u zadního mantinelu. K puku se pak dostal German Rubcov a pokračuje akce Soči.
     
    54:33
    Vasilij Glotov byl sice u brankoviště Chabarovsku tísněn, přesto zakončil, ale nepřesně.
     
    54:47
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté poprvé v utkání strhávají vedení na svou stranu a mají tak blíže vítězství. Kolgotin střílel na levém kruhu a jeho pokus pak u Langhamera šikovně tečoval PAVEL KUKŠTEL – 2:3. Asistence: Dmitrij Kolgotin a Vasilij Glotov.
    54:47 Pavel KUKŠTEL - 2:3
     
    56:15
    Domácí tak mají na to, aby zápas srovnali, necelé čtyři minuty. Nyní střílel Hynek Zohorna, leč neúspěšně.
     
    57:28
    Dominik Mašín si do obranného pásma sjel pro kotouč a akce Chabarovsku tak mohla započít. Ale Treťjak se znovu v brankovišti nemýlil.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:24
    Denis Golubev znovu tvrdě pálil na levé straně, opět ale na hattrick nedosáhl. Následně pak hosté otočili hru a drží puk co nejdále od Treťjaka.
     
    59:04
    Vyloučení v týmu HK Soči (Igor Ruděnkov – 2 min., podrážení).
     
    59:04
    Amur si bere oddechový čas.
     
    59:04
    Branka Chabarovsku je prázdná, domácí to zkusí se šesti bruslaři proti čtyřem hostujícím hráčům.
     
    59:46
    Jordán pálil z vrcholu kruhů, ale Maxim Treťjak se vyznamenal dalším zákrokem a drží těsné vedení svého celku.
     
    59:58
    Hosté mají kotouč na svých holích a už se nikam pochopitelně neženou. Je konce nadějím pro Chabarovsk, který nemá šanci vyrovnat.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Už to vypadalo, že zápas půjde do prodloužení, ale nestalo se tak. V pětapadesáté minutě dobře tečoval střelu Kolgotina Pavel Kukštel a poslal Soči do vedení. To si už hosté pohlídali do samého konce, domácím nepomohla ani hra bez brankáře umocněná přesilovkou. Domácí tak na svém ledě nezískali ani bod.
     
    Střely na branku: 39 – 26
     
    Československá stopa v utkání

    Hynek Zohorna (CHA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:23
    Michal Jordán (CHA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 20:27
    Marek Langhamer (CHA) 23 zákroků, 3 góly, 88,46%
    Tomáš Zohorna (CHA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:21
    Dominik Mašín (CHA) 0+1, 2 střely, čas na ledě 21:17
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký sobotní den a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (10:24:28)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Golubev (Gorškov, Polunin), 14. Golubev (Polunin, Mašín) – 15. Šmeljov (Točickij, Petkov), 26. Točickij (Rundblad), 55. Kukštel (Kolgotin, Glotov)


    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán (C), Mašín, Korjagin, S. Těreščenko, Kamalov, Turbin (A), Zimin – Fajzullin, T. Zohorna (A), H. Zohorna – Michasjonok, Pjanov, V. Butuzov – Polunin, Gorškov, Golubev – Archipov, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin.
    HK Soči: Treťjak (Kulbakov) – Pogorišnyj, Miromanov, Minejev, J. Alexandrov (C), Miščenko, Rundblad – Šmeljov, Petkov, Točickij (A) – Ruděnkov (A), Karjalainen, Rubcov – Kukštel, Glotov, Kolgotin – Feoktistov, N. Kvartalnov, Garajev.

    Rozhodčí: Ravodin, Hribik – Zacharenkov, Strelcov
    thejrc.org