Chabarovsk – Soči 2:3 (kon.) | Ufa – Dynamo Moskva 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – Petrohrad 1:5 (kon.)
Kunlun – N.Novgorod 4:5 (po pr.)
konec
Amur Chabarovsk
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
HK Soči
Sobota 05.12.2020, 08:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Branka Chabarovsku je prázdná, domácí to zkusí se šesti bruslaři proti čtyřem hostujícím hráčům.
     
    59:04
    Amur si bere oddechový čas.
     
    59:04
    Vyloučení v týmu HK Soči (Igor Ruděnkov – 2 min., podrážení).
    54:47 Pavel KUKŠTEL - 2:3
     
    54:47
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté poprvé v utkání strhávají vedení na svou stranu a mají tak blíže vítězství. Kolgotin střílel na levém kruhu a jeho pokus pak u Langhamera šikovně tečoval PAVEL KUKŠTEL – 2:3. Asistence: Dmitrij Kolgotin a Vasilij Glotov.
     
    43:11
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ivan Miščenko – 2 min., sekání).
    40:20 Točického nebezpečná střela
     
    40:20
    Nikita Točickij se dostal na pravé straně k odraženému kotouči a pálil na domácí klec, ale nakonec Marek Langhamer zasáhl vleže a má puk pod kontrolou!
     
    37:56
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Vladimir Michasjonok – 2 min., vražení na hrazení).
    Vyloučení v týmu HK Soči (Nikita Feoktistov – 2 min., hrubost).
     
    30:23
    Jsme za polovinou základní hrací doby. Nyní na pravé straně zakončoval do odkryté části domácí branky Vasilij Glotov, ale tu minul!
    25:57 Nikita TOČICKIJ - 2:2
     
    25:57
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. David Rundblad bekhendovou přihrávkou vyzval na hraně pravého kruhu ke střele NIKITU TOČICKÉHO, který jeho nabídku přijal a nekompromisně poslal puk za záda Marka Langhamera – 2:2. Asistence: David Rundblad.
     
    22:24
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Nikita Kamalov – 2 min., držení).
     
    19:33
    Langhamer zastavil tvrdou ránu Davida Rundblada a zapsal hodně důležitý zákrok v závěru prvního dějství. Hra je přerušena.
    14:55 Sergej ŠMELJOV - 2:1
     
    14:55
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou zpátky ve hře. Točickij poslal kotouč na SERGEJE ŠMELJOVA, který poprvé překonal domácího brankáře. Marek Langhamer tak přichází o čisté konto – 2:1. Asistence: Nikita Točickij a Kirill Petkov.
    13:01 Denis GOLUBEV - 2:0
     
    13:01
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak teď se to domácím už povedlo a v dalším tlaku před brankou soupeře navyšují své vedení. Mašín se uvolnil, poslal puk Poluninovi, který ho poslal na pravou stranu DENISI GOLUBEVOVI a ten poté podruhé v utkání skóruje a má zaděláno na hattrick – 2:0. Asistence: Alexandr Polunin a Dominik Mašín.
     
    09:01
    Archipov měl na holi možná další branku Amuru, ale hosté tuto útočnou akci domácích zastavili a hned založili další akci na druhé straně.
    03:26 Denis GOLUBEV - 1:0
     
    03:26
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    No a je z toho úvodní branka zápasu. Alexandr Polunin protáhl puk do útočného pásma, ten se poté odrazem od Gorškova dostal k DENISI GOLUBEVOVI, jenž střelou z prostoru mezi kruhy svižnou ranou nedal hostujícímu brankáři šanci – 1:0. Asistence: Alexandr Gorškov a Alexandr Polunin.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Golubev (Gorškov, Polunin), 14. Golubev (Polunin, Mašín) – 15. Šmeljov (Točickij, Petkov), 26. Točickij (Rundblad), 55. Kukštel (Kolgotin, Glotov)


    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán (C), Mašín, Korjagin, S. Těreščenko, Kamalov, Turbin (A), Zimin – Fajzullin, T. Zohorna (A), H. Zohorna – Michasjonok, Pjanov, V. Butuzov – Polunin, Gorškov, Golubev – Archipov, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin.
    HK Soči: Treťjak (Kulbakov) – Pogorišnyj, Miromanov, Minejev, J. Alexandrov (C), Miščenko, Rundblad – Šmeljov, Petkov, Točickij (A) – Ruděnkov (A), Karjalainen, Rubcov – Kukštel, Glotov, Kolgotin – Feoktistov, N. Kvartalnov, Garajev.

    Rozhodčí: Ravodin, Hribik – Zacharenkov, Strelcov
    thejrc.org