Jihlava – Kolín 6:0 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 1:0 (kon.)
Ústí n/L – Vsetín 3:2 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 4:2 (kon.) | Kadaň – Přerov 3:2 (4:3 po s.n.)
Sokolov – Kladno 3:4 (1:2 po s.n.) | Šumperk – Vrchlabí 1:6 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 4:1 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 05.12.2020, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je pravděpodobně hotovo! RADIM FERDA dostal kotouč do středního pásma, nabruslil k útočné modré a přízemní střelou našel prostor mezi dvěma obránci. Asistence: Michal Furch, Vojtěch Němec.
    33:02 Ladislav BITTNER - 3:1
     
    33:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč využívá přesilové hry! Nedvídek nahazoval od modré čáry, kotouč zasáhl jednoho ze clonících hráčů, načež jej Bittner ihned zametl do branky. Při dorážce byl ale zasažen do hlavy a nevypadá to s ním vůbec dobře. Asistence: Lukáš Nedvídek, Martin Šťovíček.
    18:33 Martin ŠŤOVÍČEK - 2:1
     
    18:33
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Muštukovs neudržel střelu od modré čáry, puk mu vypadl na brankoviště, kde se nejrychleji zorientoval MARTIN ŠŤOVÍČEK. Ten do něj lehce šťouchl a rozsvítil červené světýlko za brankou Poruby. Asistence: Karel Nedbal, Lukáš Nedvídek.
    16:08 Radim FERDA - 1:1
     
    16:08
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak dlouho jsme čekali na góly a teď tu máme dva během minuty. Furch vyslal od modré čáry tvrdou střelu, kterou šikovně tečoval RADIM FERDA. Muštukovs přes spoustu hráčů v mezikruží nemohl nic vidět. Asistence: Michal Furch, Vojtěch Němec.
    15:09 Tomáš VORÁČEK - 0:1
     
    15:09
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak tohle je velká smůla pro Třebíč. Tomáš Voráček nahazoval z vlastního pásma puk na branku Třebíče a Mičán jej trestuhodně pustil za svá záda! Poruba se tak z ničeho nic dostává do vedení. Gól přes celé hřiště jsme dlouho neviděli. Asistence: Michal Hlinka.
    Marken.cz

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 17. Ferda (Furch, V. Němec), 19. Šťovíček (Nedbal, Nedvídek), 34. Bittner (Nedvídek, Šťovíček), 56. Ferda (Furch, V. Němec) – 16. T. Voráček (M. Hlinka)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Zukal, Furch, Nedbal, L. Chalupa, Kowalczyk, Tejnor, Vodička – Šťovíček, Nedvídek (C), Vodný (A) – Psota, Bittner (A), Krliš – Ferda, V. Němec, Š. Kratochvil – Valík, Michálek, Křehlík.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Muštukovs (Foltán) – Žovinec, Teper, Szathmáry, Kozák (A), Slavík, T. Voráček, Dundáček – Endál, Kanko (A), Sikora (C) – Korkiakoski, Hudeček, Pořízek – Hotěk, M. Hlinka, Špaček – Žolobov, Toman, Brodek.

    Rozhodčí: Doležel, Bejček – Kreuzer, Polonyi
    thejrc.org