Jihlava – Kolín 6:0 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 1:0 (kon.)
Ústí n/L – Vsetín 3:2 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 4:2 (kon.) | Kadaň – Přerov 3:2 (4:3 po s.n.)
Sokolov – Kladno 3:4 (1:2 po s.n.) | Šumperk – Vrchlabí 1:6 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 4:1 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
HC Slavia Praha
Sobota 05.12.2020, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Hokejová Chance liga pokračuje dalšími zápasy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Frýdek-Místek a HC Slavia Praha.
     
    HC Frýdek-Místek

    Hokejisté dnes domácího Frýdku-Místku jsou v tabulce Chance ligy na dvanáctém místě se ziskem třinácti bodů. V jedenácti odehraných duelech zapsali čtyři výhry a sedmkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Frýdeckomístečtí po výhře 6:4 nad Havířovem pak dvakrát po sobě padli. Nejprve nestačili na Vsetín, kde prohráli 2:5. Naposledy ve svém teritoriu měli zápas dobře rozehraný a v první třetině vedli 2:0 nad Prostějovem. Ten dokázal snížit a na konci třetí části hry pak vyrovnal a zápas došel do prodloužení, které už v jeho první minutě rozhodl prostějovský Petr Mrázek a dokonal tak obrat. Rysi tak získali po slibně zahraném začátku pouze bod a dnes by proti pražské Slavii chtěli uspět, ale jednoduché to mít nebudou.

    Nejproduktivnější hráči

    Ondrej Šedivý 8+7
    Radek Veselý 7+3
    Milan Mikulík 4+6
     
    HC Slavia Praha

    Pražané jsou na tom totiž lépe. Okupují v současné době sedmé místo v tabulce a na své konto dosud zapsali jednadvacet bodů. Osmkrát vyhráli, dvakrát pak se museli před svým soupeřem sklonit a prohráli. Hráči Slavie Praha po prohře 2:4 v Přerově zabrali a hned po ní získali dva body po výhře 4:3 po prodloužení v Jihlavě. Naposledy se jim pak dařilo ve svém teritoriu, kde smetli 7:1 Třebíč. Zatím tedy podávají slušné výkony a drží se tak v horních patrech tabulky v Chance lize. Do Frýdku-Místku tak hosté jedou s cílem získat zde další důležité body, nejlépe však všechny tři. Čeká nás zajímavý duel, který si nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Tomáš Šmerha 4+6
    Petr Vampola 4+6
    Filip Kuťák 2+7
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně se oba celky utkaly dvakrát, v obou případech se z výhry radovala Slavia, která získala pět bodů. Rysi zapsali alespoň jeden. Mají tak svému soupeři dnes co oplácet.
     
    Vzhledem k opatřením kvůli šíření pandemie nemoci Covid-19 se utkání samozřejmě odehraje bez diváků.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Frýdek-Místek: Suchánek (Raszka) – Haman, Vainonen, M. Adámek, Husák, Hrachovský, Zahradníček – Šedivý, Mikulík (C), Kofroň – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Peterek, Kurovský – Raška, Stuchlík, Kaukič.

    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Buchta, J. Novák (C), D. Krejčí, Barák, Gaspar, Veber, T. Duda – Kafka, Vampola, Slavíček – Tomica, Jaroslav Bednář, Šteiner – J. Doležal (A), Kuťák, Všetečka – M. Ondráček, Vlček, Petrov.

    Rozhodčí: Kašík, Koziol – Hanzlík, Hranoš.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Slávisté se po zisku puku dostali s pukem do vlastního pásma, odkud chtěli založit akci, ale to se jim nepovedlo. Naopak před Martinem Michajlovem už hrozí první domácí formace.
     
    00:54
    Teď už jsou hosté v útočném pásmu a hned se do střely dostal veterán Jaroslav Bednář, jeho pokus však Tomáš Suchánek pokryl.
     
    01:15
    David Klimša nyní odvolal faul na svou osobu a hostující vyloučení se tedy konat nebude. Pěkné gesto domácího útočníka.
     
    02:05
    Zakázané uvolnění Slavie a hra se stěhuje před Martina Michajlova. Vhazovat se tak bude v blízkosti jeho branky, konkrétně po pravé ruce.
     
    02:17
    Robin Všetečka si sjel do prostoru mezi kruhy, klepl si o přihrávku, tu ale nedostal. Poté hosté kotouč ztratili a do útoku se tak ženou zase domácí hráči.
     
    02:52
    Nepovedená útočná akce hostů končí znovu na obraně Frýdku-Místku a Rysi se chystají k další útočné akci na druhé straně.
     
    03:54
    Útočné počínání na straně Rysů také nebylo úspěšné a ti rychle puk ztratili. Hned na to hosté přenášejí hru před branku Tomáše Suchánka
     
    05:05
    Vhazovalo se před brankou Slavie, kotouč získal Jonáš Peterek, ale jeho pokus o zakončení se neujal. Na opačném konci kluziště se pak příliš nevedlo Martinu Ondráčkovi.
     
    05:28
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Daniil Petrov – 2 min., podrážení).
     
    05:50
    Od modré čáry nahazoval puk před branku jeden z obránců Frýdku-Místku, ale soupeř okamžitě zachytil kotouč a odpálil ho až před domácí branku, kterou hájí Tomáš Suchánek.
     
    06:41
    Jonáš Peterek na pravé straně dorážel pokus spoluhráče, ale nenašel tam skulinku volného místa. Poté zakročil Martin Michajlov a ukryl touš pod lapačku a hra je pozastavena.
     
    07:01
    Teď to zkusil tvrdou ránou Vojtěch Tomi, proti ale byla zase pozorná obrana Pražanů. Nicméně domácí celek nadále hrozí před Martinem Michajlovem.
     
    07:28
    Hosté se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    07:57
    Ve středním pásmu sebral puk Filip Vlček a už se s ním hnal směrem před Tomáše Suchánka, nakonec ho odzbrojili hráči Frýdku-Místku a otáčejí hru.
     
    08:47
    David Šteiner byl dalším hráčem Slavie, který to zkusil před Suchánkem, ale ten mohl být v klidu. Pokus Šteinera nepatřil do kategorie těch přesných.
     
    09:42
    Vojtěch Tomi přenesl hru na pravé křídlo a odtud střílel Adam Raška, ale po jeho přízemní střele skončil kotouč jen v moci Martina Michajlova.
     
    10:30
    Hra má spád, jsme už za polovinou první třetiny, zatím jsme se však žádné branky nedočkali.
     
    10:54
    Petr Kafka se neprosadil tváří v tvář Tomáši Suchánkovi a hned po této neúspěšné střele zamířili Rysi znovu do útočného pásma, kde se pokusí o další šanci, která by mohla vést k vedoucímu gólu.
     
    11:45
    Ondrej Šedivý nebyl daleko od otevření skóre, ale jeho nebezpečnou střelu nakonec zlikvidoval Martin Michajlov a obránci Slavie mu v tom hodně pomohli.
     
    11:58
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (David Šteiner – 2 min., krosček).
     
    12:45
    Hosté se zatím v oslabení dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. Nyní se dokonce dostávali do přečíslení ve vlastním oslabení, ale to pokazili už ve středním pásmu.
     
    13:13
    Milan Mikulík se vracel pro puk do obranného pásma, Slávisté pokryli střední pásmo a nepustili soupeře dopředu. Pošetřili tak cenné vteřiny z početní nevýhody.
     
    13:58
    Slavia zvládla i další oslabení a je už v plném počtu.
     
    14:11
    Lukáš Kaukič si nabruslil z neutrální zóny až před Michajlova, poté vyzval Adama Rašku, ale letos draftovaný hráč týmem San Jose Sharks nezakončil přesně.
     
    15:12
    Od vlastního brankáře jdou do další akce zase hráči Frýdku-Místku, ale nedaří se jim dostat kotouč dále, než do střední třetiny. Slávisté velmi dobře pokrývají toto místo.
     
    15:46
    Zakázané uvolnění domácích vykázalo hru před Tomáše Suchánka, tam se poté vhazovalo a Rysi se nemohou dostat znovu směrem dopředu.
     
    16:22
    Nyní na pravé straně převzal puk Ondřej Hrachovský od Davida Kofroně, ale prvně jmenovaný ho nedojel a skončilo to zakázaným uvolněním.
     
    16:46
    Další pokus o zakončení ze strany Rysů, Slávisté jim v tom zabránili, ale nedokázali puk vyhodit z pásma ven. Následně pak dojel puk Kurovský a proti němu pohotově zakročil Martin Michajlov.
     
    17:12
    Jonáš Peterek ve spolupráci s Danielem Kurovským střílel z pravého kruhu, ovšem jeho střela byla zablokována a skončila mimo tři tyče.
     
    18:22
    Zakázané uvolnění hostů a hra se nyní zase stěhuje před Martina Michajlova. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:25
    Milan Mikulík objel hostující branku a zakončil, ale jeho pokus zablokovala obrana Slavie. Hosté pak okamžitě pádí ještě útočit.
     
    19:52
    Mikko Vainonen v závěru prvního dějství ještě nechal prověřit pozornost Martina Michajlova, který jeho pokus z pravé strany lapil do lapačky a ještě zastavil hru.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina duelu mezi Frýdkem-Místkem a Slavií Praha je minulostí. Hra měla spád a rychlost, ale ani jeden z týmů se prosadit nedokázal. Brankáři obou celků tak zatím drží čistá konta a soupeřům svými zákroky motají hlavy. Uvidíme, co nám nabídne druhé dějství, ve kterém se snad dočkáme nějakého přesnějšího zakončení.
     
    Střely na branku: 10 – 5
     
    Další třetina začne přibližně v 17:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Petr Vampola poslal k zemi domácího Hamana a bude se vylučovat.
     
    20:14
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Petr Vampola – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
     
    21:03
    Další přesilová hra se domácím příliš nedaří. Hosté se naopak znovu velmi dobře brání. Nyní zneškodnil pokus Mikulíka Martin Michajlov a hra je zastavena.
     
    21:19
    Radek Veselý vyslal další pokus směrem na hostující branku, ale ten se zase neujal. Následně pak zůstal na hrací ploše ležet domácí hráč a je opět přerušeno.
     
    21:27
    Filip Haman se prokličkoval obranou hostů do útočného pásma, tak pak poslal puk spoluhráči, ale tahle souhra nevyšla. Záhy pak hosté posílají puk do středního pásma.
     
    22:14
    Hosté i třetí oslabení zvládli a jsou v plném počtu.
     
    22:42
    Marian Adámek poslal puk Ondreji Šedivému, který se napřáhl mezi kruhy, jeho střela ale skončila jen vedle hostující branky. Slavia pak okamžitě míří zase jiným směrem.
     
    23:33
    Kryštof Stuchlík vystřelil, ale jeho pokus nebyl přesný. Na druhé straně musel zasáhnout ve svém brankovišti Tomáš Suchánek, jenž lapil pokus Jiřího Doležala.
     
    23:48
    A další zákrok domácího brankáře Suchánka, jenž se v posledních chvílích ve své brance rozhodně nenudí.
     
    24:05
    Také Martin Michajlov se prezentoval dobrým zákrokem a ukryl puk u sebe. Poté nechal hru přerušit a buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    24:39
    David Štejner pálil, Suchánek puk vyrazil a poté lapil i další pokus Davida Šteinera. Hosté si tak počínali před malou chvílí hodně nebezpečně!
     
    24:55
    A další šance hostů, kterou zastavil Tomáš Suchánek. A znovu se přerušuje. Vhazuje se po levici domácího brankáře.
     
    25:23
    Mikko Vainonen se snažil projít skrze obranu hostů směrem do útočného pásma, ale nepovedlo se. Hosté získali puk a otočili hru zase před Tomáše Suchánka.
     
    26:15
    Adam Raška podržel v rohu útočného pásma puk, poté ho nasměroval před Michajlova, ale nadvakrát slávistického brankáře nepřekonal. Nicméně stále pokračuje domácí akce.
     
    26:48
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Lukáš Buchta – 2 min., krosček).
     
    26:56
    Martin Michajlov se nyní zaskvěl a při skrumáži před jeho brankou se nejlépe zorientoval právě on a má puk pod kontrolou. Zároveň je pak dění na hrací ploše na chvíli zastaveno.
     
    27:15
    Další dobrý zákrok hostujícího brankáře, jenž měl zase plné ruce práce. Nyní se znovu bude vhazovat před jeho brankou.
     
    28:48
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    29:26
    Pokus hostů orazítkoval zadní mantinel, následně pak šli do akce domácí Rysi a Adam Raška zakončil. Jeho pokus ale zamířil mimo tři tyče.
     
    29:38
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Václav Veber – 2 min., podrážení).
     
    30:06
    Jsme za polovinou základní hrací doby a stále se skóre nezměnilo. Domácí hrají pátou přesilovou hru, ale zatím se jim ani v této nedaří tak, jak by si představovali.
     
    30:35
    Rostislav Martynek poslal svůj střelecký pokus mimo a těží z toho zase hosté, kteří sebrali kotouč a míří před branku Tomáše Suchánka.
     
    31:38
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    31:42
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se už mění skóre. Domácí sehráli ještě po přesilové hře akci před hostující brankou, kde střílel Veselý. K odraženému puku se pak dostal DAVID KOFROŇ a nasměroval ho za záda hostujícího brankáře Michajlova – 1:0. Asistence: Radek Veselý a Patrik Husák.
    31:42 David KOFROŇ - 1:0
     
    32:37
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Daniel Kurovský – 2 min., sekání).
     
    33:05
    Po nepřesné střele hostů se k puku dostali domácí hráči a poslali ho až před hostující klec. Šetří tak cenné vteřiny.
     
    33:42
    Hrachovský zase vyhazuje a znovu se domácí dokázali osvobodit.
     
    34:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a je vyrovnáno. FILIP KUŤÁK vyslal na pravém kruhu svižnou ránu a umístil ji za záda domácího brankáře – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Jaroslav Bednář.
    34:10 Filip KUŤÁK - 1:1
     
    35:20
    Slávisté zahrozili znovu před branku domácích, ale Tomáš Suchánek si s jejich střelou poradil a dostal puk do bezpečí. Hned na to pak Rysi zamířili před Martina Michajlova.
     
    36:15
    Adámkovo nahození zkoušel před brankou hostů tečovat Adam Raška, ale neúspěšně.
     
    37:53
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jaroslav Bednář – 2 min., podrážení).
     
    38:19
    Filip Haman dostal nabito na pravý kruh a jeho svižná rána skončila na obraně hostů. Nicméně stále pokračuje přesilovková akce Frýdku-Místku.
     
    38:26
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Až sedmá přesilová hra domácích je nyní využita. Před Martinem Michajlovem vznikla obrovská skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval ROSTISLAV MARTYNEK, který pak zasunul puk za brankáře Slavie – 2:1. Asistence: Vojtěch Tomi a Radek Veselý.
    38:26 Rostislav MARTYNEK - 2:1
     
    38:26
    Hned na to ale zůstal ve svém brankovišti s bolestivou grimasou ležet na ledové ploše, zřejmě si při zákroku přivodil nějaké zranění. Už je u něho lékař a uvidíme, zda bude moci pokračovat ve hře.
     
    38:26
    Tak Martin Michajlov to ještě zkusí, po ošetření se vrátil do brankoviště.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:35
    Veselý od vlastní branky ještě zakládá další akci domácího celku, spíše to už ale vypadá, že se toto dějství jen dohrává. Nyní se bude vhazovat před Suchánkem, protože se Frýdek-Místek dopustil zakázaného uvolnění.
     
    39:55
    Petr Vampola nenasměroval svou střelu za záda Tomáše Suchánka, domácí pak ještě zamířili před Martina Michajlova, ale už to nestihnou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je u konce. V ní se už měnilo skóre, nejprve šli do vedení domácí hráči, ovšem hosté dokázali srovnat. Nakonec ale měli poslední slovo domácí Rysi, kteří se dostali zpátky do vedení. Ještě nás čeká hodně zajímavá třetí třetina.
     
    Střely na branku: 22 – 17
     
    Další třetina začne přibližně v 18:41.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Mikulík byl přetlačen v souboji o puk a hosté se poté dostali před branku Tomáše Suchánka, ale nic před ním nevymysleli.
     
    40:49
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Filip Haman – 2 min., vysoká hůl).
     
    40:55
    Hosté hned na začátku přesilové hry zahrozili před Tomášem Suchánkem a ten vykryl další pokus hostů. Hra je zastavena a vhazuje se po levé ruce domácího mladíka.
     
    41:20
    Od modré čáry střílel Lukáš Buchta, jeho dělovka byla sražena mimo tři tyče. Domácí se ale nedostali na kotouč, aby ho mohli vyhodit. Čelí tak další akci Slavie.
     
    41:55
    Další pokus mířil na Tomáše Suchánka, který znovu zapisuje další zákrok a po něm hru přerušil.
     
    42:49
    Haman je na ledové ploše a Frýdek-Místek je tedy v plném počtu.
     
    43:59
    Hosté se vydali směr branka Rysů, ale Tomáš Suchánek v ní mohl být v klidu, protože na něho nešla žádná střela.
     
    44:21
    Jiří Doležal pálil coby útočník od modré čáry a do zákroku po další teči musel jít opět Tomáš Suchánek. Ten se rozhodně ve svém brankovišti v posledních chvílích nenudí.
     
    44:45
    Jonáš Peterek vyhrál vhazování v obranném pásmu na Petru Vampolovi a hned se domácí hráči dostali před Michajlova. Kurovského střela pak skončila jen kousek vedle levé tyče.
     
    45:47
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Marian Adámek – 2 min., držení).
     
    45:53
    Petr Vampola se prosmýkl podél levého mantinelu do útočného pásma, ale hosté se tam neusadili. Naopak na druhé straně zahrozili ve vlastním oslabení Mikulík s Kofroněm, ale jejich souhra skončila zmarem.
     
    46:58
    Nyní už se na chvíli v teritoriu Frýdku-Místku hosté usadili a na Tomáše Suchánka šla střela Jaroslava Bednáře. Ta se ale odrazila pouze od nohy obránce Ondřeje Hrachovského.
     
    47:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sedm vteřin před vypršením domácího trestu hosté využívají svou přesilovou hru. Zkušený Jaroslav Bednář nahodil kotouč mezi nohama jednoho z hráčů Slavie na pravou stranu, kde pořádnou dělovkou z první zakončil FILIP KUŤÁK a v síti Tomáše Suchánka vymetl všechny pavučiny – 2:2. Hostující hráč tak má zaděláno na hattrick. Asistence: Jaroslav Bednář a Lukáš Buchta.
    47:40 Filip KUŤÁK - 2:2
     
    49:11
    Po střele domácích zvoní tyč Michajlovovy branky!
     
    49:18
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Ondřej Hrachovský – 2 min., podrážení).
     
    49:27
    Nebezpečí pro domácí. Ti jsou znovu ve čtyřech a jsou si samozřejmě vědomi, že by to pro ně nemuselo vypadat moc dobře. Hned na začátku ale vyhodili puk do neutrální zóny.
     
    49:41
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Zahradníček – 2 min., krosček).
     
    49:41
    Hosté mají obrovskou příležitost dostat se do vedení. Mají před sebou přes minutu a půl trvající početní výhodu pět na tři!
     
    50:06
    David Klimša vyhodil puk do bezpečí a šetří velmi důležité vteřiny z dvojnásobného oslabení Frýdku-Místku.
     
    50:49
    Jaroslav Bednář poslal kotouč pro Filipa Kuťáka, který bez přípravy vystřelil, ale zatím na hattrick nedosáhl.
     
    51:18
    To nejhorší mají domácí hráči za sebou a už jsou ve čtyřech hráčích.
     
    51:22
    Ondřej Hrachovský jel v tandemu s Marianem Adámkem do útočné akce ve vlastním oslabení, ale nezakončili. Nicméně aspoň pošetřili další vteřiny.
     
    51:41
    Frýdek-Místek je v plném počtu.
     
    51:45
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Filip Vlček.
     
    51:57
    Nyní jsou to zase domácí hráči, kdo může jít do vedení v nabídnuté přesilové hře.
     
    52:12
    Vojtěch Tomi si sjel za branku soupeře, poté se dostal před Martina Michajlova, jeho pokus ale skončil jen u brankové čáry hostující branky.
     
    52:29
    Martin Michajlov musel do dalšího zákroku, když zastavil pohotově pokus Rostislava Martynka a hra je přerušena. Vhazovat se bude po pravé ruce hostujícího brankáře.
     
    52:53
    Nepřesná akce domácích a kotouč vypíchl jeden z hostů, který se chtěl dostat do samostatného úniku, v tom mu ale zabránil jeden z beků Frýdku-Místku.
     
    53:45
    Slavia Praha je v plném počtu.
     
    54:03
    Po střele od modré čáry zakročil zase domácí brankář Tomáš Suchánek, který tak opět podržel svůj tým. Hra je zastavena a buly bude vhozeno po jeho pravici.
     
    54:28
    Z vlastního obranného pásma šli do další akce domácí hráči, na levé straně se uvolnil Radek Veselý, jeho pokus pak vystrašil Michajlova, kterému puk prosvištěl brankovištěm.
     
    55:30
    Jindřich Barák vyslal tvrdou ránu od modré čáry, ale mezi tři tyče svou střelu neposlal. Hned na to míří na druhou stranu zase hráči Frýdku-Místku.
     
    55:59
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí znovu strhávají vedení na svou stranu. Zpoza branky soupeře dostal od Rostislava Martynka puk na levou stranu DANIEL KUROVSKÝ a zblízka nedal Martinu Michajlovovi žádnou šanci – 3:2. Asistence: Rostislav Martynek a Jonáš Peterek.
    55:59 Daniel KUROVSKÝ - 3:2
     
    56:55
    Zakázané uvolnění Rysů a hra se stěhuje před branku Tomáše Suchánka. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    57:25
    A další icing domácích. Hosté tak v krátkém sledu po sobě znovu získali zadarmo útočnou třetinu a pokusí se před Tomášem Suchánkem zahrozit.
     
    58:00
    Hrají se poslední minuty třetí třetiny.
     
    58:04
    Do blízkosti Tomáše Suchánka se natlačil Filip Kuťák, jeho pokus ale znovu nevedl k jeho třetí brance v utkání. Hra je přerušena.
     
    58:04
    Hosté hrají v šesti a zkoušejí to tedy bez brankáře.
     
    58:15
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se už hodně přiblížili třem bodům v tomto utkání. Vyhozený puk Ondřejem Kofroněm si dojel ONDREJ ŠEDIVÝ a z úhlu pak v útočném pásmu trefuje zcela prázdnou slávistickou branku – 4:2. Asistence: David Kofroň.
    58:15 Ondrej ŠEDIVÝ - 4:2
     
    59:35
    Hosté už asi rezignovali, sami vědí, že už mají málo šancí dotáhnout dvoubrankové manko. Sami se vykázali z pásma a do akce jdou zase Rysi.
     
    59:52
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Daniel Kurovský – 2 min., vysoká hůl).
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině šli do vedení znovu domácí hráči, ale hosté stihli vyrovnat a začínalo se znovu od začátku. Poté strhl na domácí stranu vedení Daniel Kurovský a posunul tak Rysi blíže vítězství. To poté pečetil střelou do prázdné branky Ondrej Šedivý a zajistil tak definitivně tři body pro Frýdek-Místek. Pražané se tak domů vydají bez bodů.
     
    Střely na branku: 29 – 35
     
    Zápas se odehrál bez přítomnosti diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:20:40)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 32. Kofroň (R. Veselý, Husák), 39. Martynek (Tomi, R. Veselý), 56. Kurovský (Martynek, Peterek), 59. Šedivý (Kofroň) – 35. Kuťák (Jaroslav Bednář), 48. Kuťák (Jaroslav Bednář, Buchta)


    HC Frýdek-Místek: Suchánek (Raszka) – Haman, Vainonen, M. Adámek, Husák, Hrachovský, Zahradníček – Šedivý, Mikulík (C), Kofroň – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Peterek, Kurovský – Raška, Stuchlík, Kaukič.
    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Buchta, J. Novák (C), D. Krejčí, Barák, Gaspar, Veber, T. Duda – Kafka, Vampola, Slavíček – Tomica, Jaroslav Bednář, Šteiner – J. Doležal (A), Kuťák, Všetečka – M. Ondráček, Vlček, Petrov.

    Rozhodčí: Kašík, Koziol – Hanzlík, Hranoš
    thejrc.org