Jihlava – Kolín 6:0 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 1:0 (kon.)
Ústí n/L – Vsetín 3:2 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 4:2 (kon.) | Kadaň – Přerov 3:2 (4:3 po s.n.)
Sokolov – Kladno 3:4 (1:2 po s.n.) | Šumperk – Vrchlabí 1:6 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 4:1 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
HC Slavia Praha
Sobota 05.12.2020, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:20:40)
     
    Zápas se odehrál bez přítomnosti diváků.
     
    Střely na branku: 29 – 35
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině šli do vedení znovu domácí hráči, ale hosté stihli vyrovnat a začínalo se znovu od začátku. Poté strhl na domácí stranu vedení Daniel Kurovský a posunul tak Rysi blíže vítězství. To poté pečetil střelou do prázdné branky Ondrej Šedivý a zajistil tak definitivně tři body pro Frýdek-Místek. Pražané se tak domů vydají bez bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Daniel Kurovský – 2 min., vysoká hůl).
     
    59:35
    Hosté už asi rezignovali, sami vědí, že už mají málo šancí dotáhnout dvoubrankové manko. Sami se vykázali z pásma a do akce jdou zase Rysi.
    58:15 Ondrej ŠEDIVÝ - 4:2
     
    58:15
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se už hodně přiblížili třem bodům v tomto utkání. Vyhozený puk Ondřejem Kofroněm si dojel ONDREJ ŠEDIVÝ a z úhlu pak v útočném pásmu trefuje zcela prázdnou slávistickou branku – 4:2. Asistence: David Kofroň.
     
    58:04
    Hosté hrají v šesti a zkoušejí to tedy bez brankáře.
     
    58:04
    Do blízkosti Tomáše Suchánka se natlačil Filip Kuťák, jeho pokus ale znovu nevedl k jeho třetí brance v utkání. Hra je přerušena.
     
    58:00
    Hrají se poslední minuty třetí třetiny.
     
    57:25
    A další icing domácích. Hosté tak v krátkém sledu po sobě znovu získali zadarmo útočnou třetinu a pokusí se před Tomášem Suchánkem zahrozit.
     
    56:55
    Zakázané uvolnění Rysů a hra se stěhuje před branku Tomáše Suchánka. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
    55:59 Daniel KUROVSKÝ - 3:2
     
    55:59
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí znovu strhávají vedení na svou stranu. Zpoza branky soupeře dostal od Rostislava Martynka puk na levou stranu DANIEL KUROVSKÝ a zblízka nedal Martinu Michajlovovi žádnou šanci – 3:2. Asistence: Rostislav Martynek a Jonáš Peterek.
     
    55:30
    Jindřich Barák vyslal tvrdou ránu od modré čáry, ale mezi tři tyče svou střelu neposlal. Hned na to míří na druhou stranu zase hráči Frýdku-Místku.
     
    54:28
    Z vlastního obranného pásma šli do další akce domácí hráči, na levé straně se uvolnil Radek Veselý, jeho pokus pak vystrašil Michajlova, kterému puk prosvištěl brankovištěm.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 32. Kofroň (R. Veselý, Husák), 39. Martynek (Tomi, R. Veselý), 56. Kurovský (Martynek, Peterek), 59. Šedivý (Kofroň) – 35. Kuťák (Jaroslav Bednář), 48. Kuťák (Jaroslav Bednář, Buchta)


    HC Frýdek-Místek: Suchánek (Raszka) – Haman, Vainonen, M. Adámek, Husák, Hrachovský, Zahradníček – Šedivý, Mikulík (C), Kofroň – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Peterek, Kurovský – Raška, Stuchlík, Kaukič.
    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Buchta, J. Novák (C), D. Krejčí, Barák, Gaspar, Veber, T. Duda – Kafka, Vampola, Slavíček – Tomica, Jaroslav Bednář, Šteiner – J. Doležal (A), Kuťák, Všetečka – M. Ondráček, Vlček, Petrov.

    Rozhodčí: Kašík, Koziol – Hanzlík, Hranoš
    thejrc.org