Jihlava – Kolín 6:0 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 1:0 (kon.)
Ústí n/L – Vsetín 3:2 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 4:2 (kon.) | Kadaň – Přerov 3:2 (4:3 po s.n.)
Sokolov – Kladno 3:4 (1:2 po s.n.) | Šumperk – Vrchlabí 1:6 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 4:1 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
1:6 (0:1, 0:5, 1:0)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 05.12.2020, 17:00 • Škoda aréna Šumperk • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:36
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Ján Niko – 2 min., faul kolenem).
    40:14 Jan MILFAIT - 1:6
     
    40:14
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak přece se Drakům podařilo překonat Kloučka, který v dnešním zápase působil jako zeď. Hned ze začátku třetí třetiny se porosazuje JAN MILFAIT. Asistence: Petr Gewiese, Martin Nepokoj.
    39:59 Tomáš NOUZA - 0:6
     
    39:59
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že se skóre zastaví na 0:5 za druhou dvacetiminutovku, ale v poslední sekundě se prosadil TOMÁŠ NOUZA, který po pokusu Martina Heřmana vymíchat si domácích brankáře, přenechal kotouč Nouzovi, který zakončil Asistence: Martin Heřman.
     
    39:02
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jan Oliva – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:00
    Ve velké šanci, téměř tutové, se vyskytl domácí Krč, který pálil do horní, odkryté části branky z pravého kruhu. Svou ránu ale nezacílil přesně.
    36:33 Ondřej CHRTEK - 0:5
     
    36:33
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    O minutu později přichází další gól, Draci začínají být z výsledku nervózní a dělají chyby v obraně. Chyb využil ONDŘEJ CHRTEK, který přebral puk od Heřmana a zakončil do odkryté klece. Asistence: Martin Heřman a Tomáš Nouza.
    35:31 Tomáš LINHART - 0:4
     
    36:00
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Přes velkou aktivitu domácích jsou to hosté, kdo střílí branku. Stadion se v této třetině prosazuje potřetí. Autorem čtvrté trefy Vrchlabí je FRANTIŠEK FORMÁNEK. Nejprve se pokoušel prosadit Jiří Hozák, jeho střelu Altrichter zlikvidoval ale na dorážku mladičkého Formánka už byl krátký. Šestnáctiletý František Formánek střílí první branku mezi muži. Asistence: Jiří Hozák.
     
    35:40
    Naprosto nečekané Gewieseho nahození z pravého kruhu z úhlu bylo největší Dračí šancí. Brankář klouček ale stále soupeři nedává šanci.
     
    30:35
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Linhart – 2 min., podrážení).
    28:56 Ondřej MACHALA - 0:3
     
    28:56
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do tříbrankového vedení. Tohle byla ukázková, rychlá a dynamická akce. Vrchlabí vlétlo rychlostí blesku do útočné třetiny, rozebralo si domácí obranu a nakonec vypálil dělovou ránu z levého kruhu do horního rohu branky ONDŘEJ MACHALA, který nedal Altrichterovi žádnou šanci. Asistence: Patrik Urban, Pavel Mrňa.
     
    25:19
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Na začátku druhé branky Stadionu stál obránce Kajínek, který se pokusil vystřelit na nic nevidícího Altrichtera. Jeho dobrý pokus sice Altrichter vyrazil, ale poté se nestačil přesunout na dorážku v podání MATOUŠE KRATOCHVILA, který posílá Vrchlabí do dvoubrankového vedení. Asistence: David Kajínek, Michal Machač.
    25:19 Matouš KRATOCHVIL - 0:2
     
    24:20
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Daniel Kabelka – 2 min., podrážení).
     
    20:02
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Martin Heřman – 2 min., sekání).
     
    19:14
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Jirků – 2 min., podrážení).
     
    11:53
    Největší akcí Draků hrozil Baláž, který se naskytl před bránou v momentu, kdy byl Klouček přesunutý u druhé tyčky, puk mu ale v posledním momentu sjel z hole a střela mířila mimo.
     
    08:42
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Petr Kratochvíl – 2 min., hákování).
    08:00 Ondřej MATÝS - 0:1
     
    08:00
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté jsou aktivnějším celkem. Stadionu se podařilo několikrát vystřelit na domácího gólmana, ten však všechny pokusy dosud zneškodnil. Krátký byl ale na akci Martina Bučka, který přihrál od modré čáry na Matouše Kratochvila, a ten našel naprosto volného ONDŘEJE MATÝSE, který svou střelou překonal bezmocného Altrichtera a posílá stadion do vedení. Asistence: Matouš Kratochvil, Bučko Martin.
     
    05:20
    Ve velké šanci se vyskytl Ján Blaško, který se dostal do úniku, ale tváří v tvář na Kloučka nevyzrál.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 41. Milfait (Gewiese, Nepokoj) – 8. Matýs (M. Kratochvil, Bučko), 26. M. Kratochvil (Kajínek, Machač), 29. Machala (Urban, Mrňa), 36. Formánek (Hozák), 37. Chrtek (Heřman, Nouza), 40. Nouza (Heřman)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Altrichter (Peksa) – Gewiese, Kabelka, Weintritt, Nepokoj, Věntus, Ševčík – Jaroš, Milfait, Baláž – Krejčiřík, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Blaško, Spratek, Danielčák – Kučera, Hroch, Krč
    HC Stadion Vrchlabí: Klouček (Soukup) – Linhart, Bučko, Kajínek, Niko, Vála, Jirků, Oliva – Heřman, Chrtek, Nouza – M. Kratochvil, Matýs, Machač – Machala, Urban, Mrňa – Formánek, Hozák, Chalupa.

    Rozhodčí: Nikola Marek, Michal Dědek – Ondřej Polák, David Otáhel
    thejrc.org