Třinec – Mladá Boleslav 3:4 (0:2 po s.n.) | Litvínov – Motor ČB 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 1:5 (kon.)
Liberec – Zlín 2:4 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 6:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.)
Olomouc – Vítkovice 3:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 06.12.2020, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (17:47:49)
     
    Na hostující straně byl nejlepším hráčem vyhlášen Jiří Patera a na té domácí pak Patrick Kudla.
     
    Utkání se odehrálo bez diváků.
     
    Střely na branku: 31 – 35
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině vyrovnal na 2:2 Martin Hanzl a začínalo se znovu od začátku. Verva po vyrovnání ožila a dostávala se do šancí a to potvrdila vedoucí brankou, kterou vsítil Pawel Zygmunt a nakonec se ukázalo, že jeho gól byl nakonec vítězný. Domácí urvali v těžkém duelu tři body, hosté, ač sahali po třech, nakonec nezískali ani jeden.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Gilbert to ještě zkusil před Godlou, ale jeho pokus nebyl přesný. Už to vypadá, že se nic nestane a Verva své těsné vedení uhájí.
     
    59:29
    Teď už je opět branka Motoru prázdná!
     
    59:16
    Litvínovští drží puk co nejdále od své branky, aby znovu nepustili soupeře k odvolání brankáře.
     
    59:02
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Pavel Pýcha – 2 min., podrážení).
     
    58:46
    Hosté jsou v šesti a zkusí to tedy s hrou bez brankáře proti čtyřem domácím hráčům.
     
    58:33
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Aaron Irving – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:19
    Domácí hráči drží puk co nejdále od své branky, ale před Paterou nezahrozili. Hned z další akce to pak zkusil opět Lytvynov, ale jeho pokus šel jen vedle Godlovy branky.
     
    56:55
    Hosté získali zadarmo útočné pásmo. Domácí se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak přesouvá před Denise Godlu. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    56:23
    Litvínov je v plném počtu.
     
    55:36
    Další osvobození domácích a ti tak šetří další vteřiny ze své početní nevýhody. Hosté zakládají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    54:34
    Vladimír Roth poslal tvrdou ránu na branku Litvínova, ale tu srazila obrana Vervy do bezpečí. Poté už puk letí až před Jiřího Pateru.
     
    54:23
    Před přesilovou hrou Českých Budějovic ještě následuje další komerční přestávka.
     
    54:23
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., hákování).
     
    54:23
    Viktor Hübl fauloval soupeře a posílá Vervu do čtyř. Hosté mají velkou šanci dostat se k vyrovnání v nabídnuté přesilové hře.
     
    53:47
    Hosté se opět pokusili o vyrovnání, střela Karla Plášila ale neměla gólové parametry. Přesto ji ještě Venkrbec tečoval, ale jen vedle Godlovy klece.
     
    52:57
    Ve středním pásmu atakovali domácí rozehrávku hostů, ti se přeci jen do teritoria Litvínova dostali, ale pokus Ivana Lytvynova zblízka byl nepřesný.
     
    52:10
    Gilbert byl úspěšný na vhazování ve středním pásmu, poté s pukem nabruslil až před Denise Godlu, ale nevyslal na něho žádnou nebezpečnou střelu.
     
    51:28
    Další domácí akce a na jejím konci Aaron Irving, jeho pokus ale Jiří Patera pokryl a následně pak nechal hru přerušit. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    51:03
    Následuje další komerční přestávka.
    50:28 Pawel ZYGMUNT - 3:2
     
    50:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Zvýšená aktivita domácích nyní nese ovoce. Po střele Havelky z dálky se odrazil puk na levou stranu, kde si ho všiml PAWEL ZYGMUNT a pohotově ho poslal k tyči hostující branky – 3:2. Následovalo ještě video na základě trenérské výzvy Motoru, atak brankáře Patery se však nepotvrdil a gól videosudí potvrdili. Asistence: Martin Havelka a Oskars Cibulskis.
     
    49:29
    Lukáš Válek nabil Irvingovi k modré čáře a druhý jmenovaný vystřelil. Jeho pokus pak tečoval Martin Látal, ale i tato akce nekončí vedoucí brankou.
     
    48:34
    Pospíšil to zkusil dobrou přihrávkou na Richarda Jarůška, ale druhý jmenovaný byl opět střelecky nepřesný.
     
    47:47
    Litvínovští vyhráli buly, k puku se dostal Richard Jarůšek, který si po pravé straně najel až před Jiřího Pateru, ale z levé strany ho překonat nedokázal.
     
    47:37
    Zakázané uvolnění domácích stěhuje hru před branku Denise Godly, vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    47:24
    Cibulskis nahodil puk do útočného pásma a šel střídat. Na ledě jsou čerstvé síly Litvínova a ten pokračuje v útočném tažení.
     
    46:11
    Domácí se pokusili o další střelu, která pak skončila jen na obraně Motoru. Hosté se dostali k puku a otočili hru, ale před Godlou se příliš neohřáli.
     
    43:51
    Ale i hosté o sobě dávají vědět, konkrétně David Gilbert, jehož pokus šel na Godlu, ale ten si ve svém brankovišti poradil. Následně pak jdou útočit zase domácí hráči.
     
    43:33
    Domácí nyní ožili a hned se dostali do další šance, Jiří Patera zakročil špičkou betonu a dostal puk do rohu.
    41:53 Martin HANZL - 2:2
     
    41:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Teď už se to povedlo a je vyrovnáno. Lví podíl na tomto gólu má Patrick Kudla, který nejprve udržel útočné pásmo, poté projel na levou stranu, odkud namazal na pravý kruh MARTINU HANZLOVI, který bez přípravy poslal touš do odkrytého místa v Paterově kleci – 2:2. Asistence: Patrick Kudla.
     
    41:28
    Zdráhal prodloužil puk a ten se dostal do útočného pásma, ale Jarůšek ho netečoval přesně.
     
    41:06
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    40:38
    Doležal hledal přihrávkou Rotha, ale nevyšlo to. Následně pak se Litvínovští dostali k puku a hned ho vyhodili až před Pateru a osvobozují se.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:10.
     
    Střely na branku: 22 – 30
     
    Také druhé dějství je už minulostí a vyznělo lépe pro hosty. Po chybě Davida Šticha totiž skóroval Vít Jonák a poslal hosty poprvé do vedení. A i když českobudějovičtí hokejisté litvínovskou branku v závěru doslova ostřelovali, vedení nepojistili. Čeká nás zajímavá třetí třetina, ve které domácí budou usilovat o vyrovnání, hosté naopak o navýšení svého náskoku.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    A ještě jedna střela, a to pořádná. Vladimír Roth nad vrcholem kruhů poslal na Godlu pořádně štiplavou střelu, která ale nekončí mezi třemi tyčemi.
     
    39:51
    Pavel Pýcha střílel z pravé strany a jeho nebezpečnou střelu vkleče zastavil znovu Denis Godla. Devět vteřin před druhou sirénou se ještě vhazuje po levé ruce domácího brankáře.
     
    39:45
    Zdeněk Doležal svižnou ranou z levého kruhu opět zaměstnal Denise Godlu, který připsal další důležitý zákrok, po kterém svůj tým podržel. A nechal hru zastavit.
     
    39:16
    Tvrdá rána Vladimíra Rotha od modré čáry byla zablokována a poté se ke kotouči dostal Pawel Zygmunt a ten puk odpálil až před Jiřího Pateru.
     
    39:06
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukáš Válek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:32
    František Lukeš nedosáhl na Hüblovu přihrávku. Lukáš Válek ale ano a jeho pokus z pravého kruhu pak betonem zastavil Jiří Patera.
     
    37:59
    Blíží se závěr prostřední části hry a domácím se stále nedaří vyrovnat. Ztrácejí tak jednu branku a rádi by to stihli ještě do sirény.
     
    37:12
    Pawel Zygmunt nahodil kotouč před Jiřího Pateru, tam si pro něj šel Richard Jarůšek, ale obrana Českých Budějovic byla pozorná a nedovolila soupeři vůbec nic.
     
    36:35
    Ivan Lytvynov poslal od modré čáry přízemní pokus, který kryje litvínovský brankář Denis Godla. Znovu tak svůj tým podržel a má na svém kontě další zákrok.
     
    35:58
    Hosté ubránili další oslabení a už jsou v plném počtu. A hned se vydávají do útočného pásma, takže se obrana Litvínova musí vracet hodně rychle zpátky před Denise Godlu.
     
    35:25
    Domácím se opět nedaří přesilová hra a hosté se naopak v pohodě brání a vyhazují puky pryč z útočného pásma.
     
    34:08
    Patrik Demel pálil od modré čáry a jeho pokus tečoval Richard Jarůšek i Patrik Zdráhal, ale v obou případech to nevedlo k vyrovnání.
     
    33:58
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Jiří Patera – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Zdeněk Doležal.
     
    33:43
    Další rána Gilberta a Godla musel znovu do akce. Poté něco směrem ke svým obráncům utrousil, zřejmě se mu nelíbí, že nejsou vůbec důrazní.
     
    33:39
    A nyní z levého kruhu pálil David Gilbert, kterého pohotovým a efektním semaforem zastavil Denis Godla. Hra je pozastavena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    33:13
    Po vhazování před Jiřím Paterou posílal puk před hostující klec David Štich, ale nikdo ze spoluhráčů tam puk netečoval.
     
    32:30
    Po pravé straně se utrhl Matouš Venkrbec a dostal se až do útočného pásma. Nakonec se dostal sám až do brankoviště Litvínova, ale jeho přízemní pokus se neujal.
     
    32:07
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    31:53
    Nyní si domácí vypracovali další pokus, po kterém šel puk k tyči Paterovy branky, ale tu si hostující brankář pokryl. Znovu tak uhájil nejtěsnější možný náskok hostů.
     
    30:51
    Budějovičtí vyslali další pokus na branku domácích, Godla pak musel jistit hru a tu po převzetí kotouče zastavuje. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    30:34
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    29:40
    Další osvobození hostů a ti tak šetří znovu cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    29:05
    Motor se dostal na kotouč a poslal ho okamžitě přes celé kluziště až před branku Denise Godly.
     
    28:54
    Aaron Irving nebezpečně střílel na Jižího Pateru, ale brankář českobudějovického Motoru vytasil další pohotový zákrok a ukazuje, že drží kotouč v lapačce. Hra je zastavena.
     
    28:34
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Vladimír Roth – 2 min., podrážení).
     
    27:50
    David Gilbert si vyšlápl na Godlu, objel jeho branku a poté se ho snažil překvapit. Ale tahle kulišárna mu nevyšla. Nicméně hosté jsou nadále hodně aktivní a drží těsný náskok.
     
    26:48
    Lukáš Válek si sjel do těsné blízkosti Jiřího Patery, ale nakonec před ním vůbec nezakončil. Hned pak se zase hosté nastěhovali před Godlu, kterého po střele donutili k dalšímu zákroku.
     
    26:15
    Martin Hanzl se dostal do zakončení před Jiřím Paterou, ale ten proti němu vytasil další dobrý zákrok. Následně po zisku puku jdou do útoku zase hosté.
     
    25:43
    No hosté jsou hodně aktivní a zatápějí domácí obraně. Ta musí být hodně opatrná v čele s Denisem Godlou.
     
    24:28
    Domácí jsou evidentně zaskočeni, nyní se jim nevedla rozehrávka a přišli opět o puk. Z toho málem těžili hosté, ale nakonec se před Godlou neprosadili.
    23:51 Vít JONÁK - 1:2
     
    23:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    David Štich chyboval v obranné činnosti, když poslal puk přímo na hůl Venkrbce, ten ho ještě potáhl na VÍTA JONÁKA, jenž z úhlu překonal Denise Godlu a budějovický Motor jde poprvé v utkání do vedení – 1:2. Asistence: Matouš Venkrbec.
     
    22:45
    Nyní se zranil Filip Helt, nevypadalo to s ním dobře, ale nakonec to vypadá, že byl jen otřesen a bude pokračovat ve hře.
     
    21:10
    Domácí byli na kotouči, ale brzy o něj přišli. Následně pak se do akce dostal Motor, ale před Godlou to nevyšlo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 16 – 12
     
    První třetina je minulostí. V ní se do vedení zásluhou Patrika Zdráhala dostala Verva. Hosté ale postupně začali vystrkovat růžky a poctivou hrou se dostali k vyrovnání, které zařídil Ondřej Slováček. V samotném závěru se pak Viktor Hübl mohl zapsat do listiny střelců, ale jeho velkou šanci před odkrytou klecí nakonec zlikvidoval fantasticky Jiří Patera. Uvidíme, co nám nabídne druhé dějství, které začne přibližně v 16:20.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Obrovská šance Litvínova na vedoucí branku. Po vyšachování hostující obrany zakončoval bekhendem před úplně odkrytou klecí Viktor Hübl, ale gól z toho není! Je to jednoduché, Jiří Patera se fantasticky stihl přesunout a tutovku Vervy chytá odrazem od své hole!
     
    19:05
    Daniel Voženílek v závěru první třetiny ohrozil Denise Godlu, když tečoval puk těsně u jeho brankoviště. Brankář domácích ale uspěl.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:54
    Jan Ščotka střílel, Viktor Hübl chtěl dorážet nadvakrát před Paterou. Jeho branka se ale vychýlila ze svého postavení a hra je zastavena. Bude muset být usazena zpět do svého postavení.
     
    18:12
    Patrik Zdráhal se uvolnil na levé straně, stáhl si puk do kruhu, ale než stihl pořádně vystřelit, stál proti němu jeden z obránců Motoru a nepustil ho k přesnější trefě.
     
    17:31
    Patrick Kudla dostal od Patrika Zdráhala nabito na levý kruh a prvně jmenovaný pak napřáhl z první. Jeho pumelici ale pohotově zastavil znovu pozorný Jiří Patera a podržel svůj tým!
     
    17:08
    Další přesný zákrok Jiřího Patery, který přerušil hru a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    16:29
    Lukáš Válek si o mantinel v útočném pásmu nahodil puk a dojel si ho, poté zpoza branky soupeře poslal puk směrem před Jiřího Pateru, ale nakonec z toho nebylo nebezpečí pro českobudějovický Motor.
     
    15:43
    Střela Jana Ščotky se odrazila do výšky a skončila někde za brankou hostů. Litvínovští zvyšovali tempo hry a chtěli opět strhnout vedení na svou stranu, houževnatí hosté jim to ale neumožnili.
     
    15:05
    Vladimír Roth střílel od modré čáry a těsně před Denisem Godlou šikovně tečoval Adam Raška, ale z této další velké šance na jihočeské straně branka není.
     
    14:42
    Richard Jarůšek je na ledové ploše a Litvínov je tedy kompletní.
     
    13:59
    Puk vyletěl z útočného pásma ven a domácí se znovu na chvíli osvobodili. Hosté naopak zakládají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    13:25
    Pýcha nabil Doležalovi na levou stranu a ten okamžitě vystřelil. Následně pak se k puku dostali domácí obránci a poslali ho až před hostující svatyni.
     
    13:06
    Hosté rozjíždějí svou přesilovou hru a hned se dostali do šance. Zblízka střílel na Godlu Adam Raška, ale Denis Godla vytasil další dobrý zákrok a hned nechal dění na ledě přerušit.
     
    12:42
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Richard Jarůšek – 2 min., podrážení).
     
    12:42
    Další komerční přestávka.
     
    12:27
    Richard Jarůšek kombinoval před Paterou, ale zblízka na hostujícího brankáře nevyzrál. Na opačné straně střílel Adam Raška, ale puk byl sražen jen do ochranné sítě.
    10:52 Ondřej SLOVÁČEK - 1:1
     
    10:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Předchozí velká šance Motoru vlila hostům do žil krev a o chvilku později je vyrovnáno! Plášil posunul puk na levou stranu pro Pavla Pýchu a ten okamžitě pálil. Jeho pokus ale ještě tečoval ONDŘEJ SLOVÁČEK a puk skončil za zaskočeným Denisem Godlou – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Pavel Pýcha a Karel Plášil.
     
    10:18
    Martin Havelka se chtěl napřáhnout na levé straně, ale pouze promáchl a nechal kotouč za sebou. Následně ale akce domácích pokračovala dále, ale Patera mohl být v klidu.
     
    09:44
    Dosud největší šance zápasu! Vladimír Roth vyslal na Denise Godlu pořádně tvrdou ránu a puk orazítkoval konstrukci litvínovské svatyně! Moc tedy nechybělo a mohlo být vyrovnáno!
     
    09:17
    Martin Látal vystřelil skrze obránce hostů, Patera puk vyrazil a následná dorážka Patrika Demela končí na brankáři Motoru a ten hned na to přerušuje hru.
     
    08:35
    Adam Raška prodloužil na Alberta Michnáče, ale tomu puk nesedl a tím pádem se nedostal do žádného zakončení. A rodí se další akce litvínovského celku.
     
    08:10
    Ivan Lytvynov se vydal před branku Litvínova, poté zde vznikla kombinace, po které zakončil Roman Přikryl, ale jeho pokus šel jen do rohu kluziště.
     
    07:37
    Richard Jarůšek se málem dostal do samostatného úniku, ovšem jeden z beků Motoru se stihl vrátit a jeho počínání tak překazil. Obrana Vervy se rychle vrací zase zpátky před Denise Godlu.
     
    07:05
    Vít Christov si nabruslil před branku Litvínova, ale proti jeho střele byla obrana Litvínova, která pak dostala znovu touš až před Paterovu klec.
     
    06:53
    Následuje první komerční přestávka.
     
    06:47
    Další nepřesná akce hostů znamenala ztrátu puku a poté se do akce dostala znovu Verva, která ale nyní před Paterou nebyla úspěšná.
     
    05:55
    Filip Helt se dostal ke kotouči a hned střílel na levé straně, ovšem jeho pokus obrana hostů srazila do bezpečí a puk pak šel do středního pásma.
    03:31 Patrik ZDRÁHAL - 1:0
     
    03:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se ve čtvrté minutě hry ujímají vedení. Jarůšek se proháčkoval obranou hostů, poté poslal na levý kruh přihrávku PATRIKU ZDRÁHALOVI, který se před Paterou nemýlil a překonal ho střelou z první, po které pověsil puk do Paterovy sítě – 1:0. Asistence: Richard Jarůšek.
     
    02:09
    František Gerhát našel přihrávkou Lukáše Válka, který poté střílel z vrcholu levého kruhu a jeho pokus zastavil pozorný Jiří Patera. Následně pak byla hra přerušena.
     
    01:32
    Naopak na opačném konci kluziště se do střely opředl Viktor Hübl, ale jeho pokus mezi třemi tyčemi neskončil.
     
    00:57
    Vhazovalo se před Paterou, Hübl neuržel kotouč a s ním pak před Denise Godlu zamířil českobudějovický Motor, ale znovu v pásmu Litvínova nic nepředvedl.
     
    00:43
    Patrik Zdráhal nevystřelil přesně, puk se ale ještě dostal na modrou čáru, odkud pálil Martin Hanzl a Jiří Patera musel připsat u své pravé tyče první zákrok.
     
    00:10
    Hosté se hned po úvodním vhazování dostali do útočného pásma, ale moc dlouho tam nevydrželi. Hned na to pak hru na druhou stranu otočila litvínovská Verva.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Godla (Honzík) – Irving, Ščotka, Štich (A), Cibulskis, Kudla, Demel, L. Doudera – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Látal, Gerhát, Válek – Zygmunt, Helt, M. Havelka.

    Madeta Motor České Budějovice: Patera (Strmeň) – Pýcha (C), Plášil, Vydarený (A), Roth, Lytvynov, Pavel, Suchánek, Slováček – Christov, Venkrbec, Jonák – Michnáč, Gilbert, Raška I (A) – M. Novák, R. Přikryl, Z. Doležal – D. Voženílek.

    Rozhodčí: Kika, Micka – Hlavatý, Lederer.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzhledem k opatřením kvůli pandemii Covid-19 se utkání samozřejmě odehraje bez přítomnosti diváků v hledišti.
     
    Vzájemná utkání

    V právě probíhajícím ročníku nejvyšší tuzemské soutěže se oba celky střetnou vůbec poprvé. V minulosti spolu naposledy sehrály zápasy v sezóně 2012/2013. Dvakrát vyhrál Litvínov, dvakrát pak České Budějovice. V tomto ročníku pak Jihočeši nejvyšší soutěž opustili a vrátili se tam až letos.
     
    Madeta Motor České Budějovice

    Hokejisté Českých Budějovic jsou v letošním ročníku extraligy nováčky, po hodně dlouhé době se vrátili zpět mezi tuzemskou elitu. Zatím se jim ale nedaří dle jejich představ, jsou na tom ještě hůře než jejich dnešní soupeř ze severu Čech. Jsou totiž s jedenácti body na posledním čtrnáctém místě a zatím si připsali dvě výhry a patnáct proher. Po výhře 3:2 ve Zlíně pak třikrát po sobě prohráli, kdy získali jediný bod. Postupně nestačili na Olomouc, Pardubice a také pražskou Spartu. S tou v pátek prohráli ve svém teritoriu 1:5. Dnes se tak s Litvínovem pokusí získat nějaké body, nejlépe však všechny.

    Nejproduktivnější hráči

    Pavel Pýcha 4+9
    Albert Michnáč 3+6
    Adam Raška 1+8
     
    HC VERVA Litvínov

    Hokejisté litvínovské Vervy se v tabulce extraligy nacházejí na třináctém místě se ziskem třinácti bodů. Klesli tedy o dvě patra níže, než tomu bylo před pátečním kolem. Na své konto zapsali pět výher a desetkrát odešli z ledu jako poražený tým. Verva získala cenný skalp, když vyloupila pražskou O2 arénu. Tamní Spartu Praha porazila 3:2 po samostatných nájezdech. Pak přišel neúspěšný domácí zápas s Mladou Boleslaví, která brala výhru 4:2. A stejným výsledkem skončil duel i na ledě zatím suverénního Třince, který, ač prohrával, dokázal zápas nakonec otočit na svou stranu a vyhrál. Hráči Litvínova tak dnes na svém ledě budou pokoušet štěstí s jihočeskými Českými Budějovicemi.

    Nejproduktivnější hráči

    Richard Jarůšek 5+2
    Patrik Zdráhal 3+4
    František Gerhát 2+3
    Martin Hanzl 2+3
    Jan Ščotka 2+3
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Hokejová Tipsport extraliga má dnes na programu další zápasy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a Madeta Motor České Budějovice v rámci předehrávaného pětadvacátého kola.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. P. Zdráhal (Jarůšek), 42. M. Hanzl (Kudla), 51. Zygmunt (M. Havelka, Cibulskis) – 11. Slováček (Pýcha, Plášil), 24. Jonák (Venkrbec)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Honzík) – Irving, Ščotka, Štich (A), Cibulskis, Kudla, Demel, L. Doudera – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Látal, Gerhát, Válek – Zygmunt, Helt, M. Havelka.
    Banes Motor České Budějovice: Patera (Strmeň) – Pýcha (C), Plášil, Vydarený (A), Roth, Lytvynov, Pavel, Suchánek, Slováček – Christov, Venkrbec, Jonák – Michnáč, Gilbert, Raška I (A) – M. Novák, R. Přikryl, Z. Doležal – D. Voženílek.

    Rozhodčí: Kika, Micka – Hlavatý, Lederer
    thejrc.org