Třinec – Mladá Boleslav 3:4 (0:2 po s.n.) | Litvínov – Motor ČB 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 1:5 (kon.)
Liberec – Zlín 2:4 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 6:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.)
Olomouc – Vítkovice 3:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:5 (1:3, 0:2, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 06.12.2020, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:19 Vojtěch BUDÍK - 1:5
     
    33:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň vede již 5:1 a utíká tak do ještě výraznějšího náskoku! Petr Straka nyní dokonale ukličkoval svého strážce v rohu kluziště, kterým byl Hronek a narýsoval přesnou přihrávku na zadní tyč, kde do odkryté klece pohodlně skóroval dnes podruhé VOJTĚCH BUDÍK. Asistence: Petr Straka.
    22:41 Filip SUCHÝ - 1:4
     
    22:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň zvyšuje již na 4:1! Marek Mazanec nyní nemá čisté svědomí, naznačení střely teď spolkl Gulašovi i s navijákem a ještě při něm podklouzl. Kapitán Plzně pak šikovně přihrál na levý kruh FILIPU SUCHÉMU, jenž ze špatného úhlu trefil pod padajícím Mazancem přesně – 4:1! Asistence: Milan Gulaš, Peter Čerešňák.
    10:46 Filip HRONEK - 1:3
     
    10:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec odpovídá za 19 sekund! FILIP HRONEK našel na útočné modré prostrčený kotouč od levého hrazení a vydal se po pravé straně kupředu jako blesk, nikdo mu nestačil. Obránce Lvů propálil z prostoru mezi kruhy Frodla mezi betony nechytatelnou přesně umístěnou ranou – 1:3! Asistence: Jordann Perret.
    10:27 Vojtěch BUDÍK - 0:3
     
    10:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Třetí zásah Západočechů! Plzeňští vyhráli vhazování před svou klecí a šli bleskově vpřed. Na konci akce VOJTĚCH BUDÍK proskočil mezi oběma beky Mountfieldu a ranou do horního rohu nedal Mazancovi nejmenší šanci – 3:0! Nedůrazné bránění jde nyní na vrub Petra Zámorského, který u této branky nemá čisté svědomí. Asistence: Jaroslav Kracík.
    07:39 Peter ČEREŠŇÁK - 0:2
     
    07:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň zdvojnásobuje své vedení! Straka se dostal do rohu hrací plochy a šikovnou přihrávkou do předbrankového prostoru našel PETERA ČEREŠŇÁKA. Ten udělal Mazancovi naprosto výstavní bekhendovou kličku a nádherně zakončil – 2:0! Asistence: Petr Straka, Jan Eberle.
    00:22 Milan GULAŠ - 0:1
     
    00:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň jde za 22 sekund do vedení! MILAN GULAŠ nyní ukázal, jak to vypadá, když má hráč trochu štěstí a dokonalou techniku hole! Nejprve mu touš sice sjel z hokejky. Tím ale dokonale prohodil Zámorského a sám tak prošel obranou Mountfieldu jako nůž máslem. Ranou mezi betony propálil Mazance – 1:0! Asistence: Lukáš Kaňák.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 11. Hronek (Perret) – 1. Gulaš (L. Kaňák), 8. Čerešňák (Straka, Eberle), 11. Budík (Kracík), 23. Suchý (Gulaš, Čerešňák), 34. Budík (Straka)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Zámorský, Jank, Hronek, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp – Smoleňák (C), Cingel, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Perret, Kevin Klíma, Lev – R. Pilař, Koukal, Kelly Klíma.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák, Budík, Stříteský, Vráblík, Kvasnička – Suchý, Kracík (A), Gulaš (C) – Straka (A), Kodýtek, Eberle – Pour, Rob, Kantner – Stach.

    Rozhodčí: Pražák, Kubičík – Gebauer, Rožánek
    bahis siteleri