West Brom – Crystal Palace 1:5 (kon.) | Sheffield Utd. – Leicester 1:2 (kon.) | Tottenham – Arsenal 2:0 (kon.)
Liverpool – Wolverhampton 4:0 (kon.)
konec
Liverpool FC
4:0 (1:0)
Wolverhampton Wanderers
Neděle 06.12.2020, 20:15 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u Premier League. (22:13:44)
     
    Liverpool po velice dobrém výkonu poráží Wolverhampton a dostává se bodově na první Tottenham. Na výhře se podíleli hned tři střelci, čtvrtá branka byla vlastní. Za Reds dneska skórovali Mohamed Salah, Georginio Wijnaldum a Joël Matip.

    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:14.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Leander Dendoncker mohl být tím posledním, kdo přeruší Kelleherovi čisté konto, ale hlavička v záklonu nebyla dobrá a míč skončil vysoko nad brankou.
     
    90+2
    Na pravé straně se k míči pokoušel dostat Diogo Jota, ale posledního obránce podle soudu rozhodčího nakonec fauloval. Wolves budou rozehrávat.
     
    90+1
    Mohamed Salah si v první nastavené minutě z celkových tří navedl míč na střed a před vápnem útočil na pátou branku Reds. Jeho rána levačkou ale v brance neskončila.
     
    90
    Nadýchaný míč Robertsona hledal právě Maného, který se ale k hlavičce o pár centimetrů nakonec nedostal. Pokračuje se odkopem od branky Patrícia.
     
    89
    João Moutinho šel u levé lajny opravdu zbytečně po Maném. Portugalský středopolař vidí žlutou kartu a domácí budou rozehrávat přímý kop.
     
    88
    Traoré se dobře procpal středem hřiště a akci vylepšoval přihrávkou na pravé křídlo. Nabíhající hráč se ale k míči nakonec nedostal.
     
    87
    Míč poskakoval ve vápně domácího celku, a tak jej Trent Alexander-Arnold prostě odkopl rázně do zámezí. Pokračuje se vhazováním hostů.
     
    86
    Pokračuje se v přihrávané ze strany hostujícího celku, Liverpoolští ani moc nenapadají přihrávky jejich soupeře. Duel je rozhodnut a opravdu se jen dohrává.
     
    84
    Adama Traoré na pravé straně vybojoval ještě jeden rohový kop pro jeho celek. Do konce utkání ovšem nic moc nechybí a Wolves si body určitě už neodvezou.
     
    83
    Těch pár stovek fanoušků si utkání nicméně užívá a je příjemná změna slyšet aspoň pár z nich. Mezitím se Wolves snaží něco vymyslet, ale nedaří se jim.
     
    81
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Jordan Henderson, přichází Naby Keïta.
     
    80
    Kelleher chce v debutu v Premier League čisté konto! Rayan Aït-Nouri se nacházel volný u levé tyčky, ale mladého irského brankáře neprostřelil ani nyní.
     
    79
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Pedro Neto, přichází Vitor Ferreira.
    78. Nélson SEMEDO - 4:0
     
    78
    Liverpool právě vstřelil branku!
    A je tu čtvrtá branka domácího celku, který si dnešní duel užívají! SADIO MANÉ se konečně dočkal, ale dost možná bude branka připsaná jako vlastní... Africký útočník zakončoval na zadní tyčce a dost možná se míč odrazil do branky od Semeda.
     
    76
    Liverpool nadále kombinuje na útočné polovině a rychlé přihrávky do vápna už moc neposílá. Spíše kontroluje hru a nikam se nežene.

    David Panuška

    Branky: 24. M. Salah, 58. Wijnaldum (J. Henderson), 67. Matip (M. Salah), 78. N. Semedo (vla.)

    Karty:   3. N. Williams (LIV) – 89. Moutinho (WOS)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:14.
    Liverpool FC: Kelleher – N. Williams (68. Alexander-Arnold), Matip, Fabinho, Robertson – Jones, J. Henderson (81. Keïta), Wijnaldum – M. Salah, Firmino (73. Diogo Jota), Mané.
    Náhradníci: Adrián – Tsimikas, Phillips, Alexander-Arnold, Keïta, Minamino, Diogo Jota.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – N. Semedo, Boly, Coady, Marçal – Moutinho, Neves (62. F. Silva), Dendoncker – Traoré, Podence (71. Aït-Nouri), Neto (79. Ferreira).
    Náhradníci: Ruddy – Hoever, Aït-Nouri, Kilman, Ferreira, Saïss, F. Silva.

    Rozhodčí: Pawson – Betts, West
    thejrc.org