West Brom – Crystal Palace 1:5 (kon.) | Sheffield Utd. – Leicester 1:2 (kon.) | Tottenham – Arsenal 2:0 (kon.)
Liverpool – Wolverhampton 4:0 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
1:5 (1:1)
Crystal Palace FC
Neděle 06.12.2020, 13:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Crystal Palace, které svého soupeře poměrem 5:1. Hosté to v početní nevýhodě měli hodně složité, což bylo patrné hned v úvodu druhého poločasu. Soupeř totiž během třinácti minut dokázal obstarat hned tři přesné zásahy, díky kterým rozhodl o vítězi zápasu. West Browmich se v závěru zápasu snažil s nepříznivým výsledkem něco udělat, místo toho ale inkasoval pátou branku. Domácím totiž druhý poločas absolutně nevyšel, velký vliv na tom ale mělo vyloučení Pereiry, který se pakoval ze hry už v prvním dějství. (14:53:44)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:16.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nepochopitelně nyní zahrál van Aanholt, který si málem vstřelil vlastní branku. Na poslední chvíli ho od pohromy zachránil Guaita!
     
    90+2
    Již nám běží druhá minuta nastaveného času, hraje se na polovině hostujícího celku, který se snaží o kombinaci. Hostující celek pouze pokrývá prostor na vlastní polovině.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Oba celky tento duel spíše jen dohrávají, dost možná nebude následovat ani minutka nastavení.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Luka Milivojević (Crystal Palace FC).
     
    88
    Přesto se toho směrem dopředu moc neděje. Daleko se s míčem nedostal ani hostující Riedewald, kterého čistě tělem odstavil od balónu Gallagher.
     
    87
    Za pokutovým územím si dělal prostor hostující Eze, který ovšem nevyzrál na smečku protihráčů. Poté dokázal vyvézt míč Ivanović, který přesně našel kolegu.
     
    86
    V krátkém časovém sledu jsme sledovali další střelecký pokus ze strany domácích. Krovinović nabral míč na pravou nohu, přesto ho poslal vysoko nad branku.
    82. Christian BENTEKE - 1:5
     
    82
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom ještě jedna branka v podání hostujícího celku! Pravý obránce Clyne nahrával do pokutového území, kde oslovil CHRISTIANA BENTEKEHO. Druhý jmenovaný se dokázal s míčem otočit kolem své osy, načež neomylně zamířil k pravé tyči, kam se domácí brankář Johnstone natahoval zcela marně.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, o vítězi je delší době rozhodnuto. Domácí se tak v posledních minutách snaží o kontaktní branku.
     
    81
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Wilfried Zaha, přichází Michy Batshuayi.
     
    81
    Po jednom ze soubojů se na zemi ocitl hostující Ayew, nicméně podle výroku sudího se jednalo o čistý souboj. Johnstone tak mohl pokračovat v rozehrávce.
     
    80
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Romaine Sawyers, přichází Dara O'Shea.
     
    79
    V posledních minutách se toho skutečně moc neděje. Nyní se sice na útočnou polovinu podíval domácí Robinson, který přesto musel přihrávat na Furlonga.
     
    78
    Van Aanholt to po krátké kombinaci zkoušel kolmicí do pokutového území, kde si o nahrávku řekl střídající Ayew. Míč skončil v zámezí, bude se odkopávat.

    David Suchý

    Branky: 30. Gallagher (Furlong) – 8. Furlong (vla.), 55. Zaha (McArthur), 59. Ch. Benteke (van Aanholt), 68. Zaha (Eze), 82. Ch. Benteke (Clyne)

    Karty:   17. Sawyers (WBA), 58. Gallagher (WBA) – 50. McArthur (CRP), 88. Milivojević (CRP)   34. Matheus Pereira (WBA)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:16.
    West Bromwich Albion: Johnstone – Furlong, Ajayi, Ivanović, Bartley (C), Phillips – Matheus Pereira, Gallagher, Sawyers (80. O'Shea), Diangana (46. Krovinović) – Grant (62. Robinson).
    Náhradníci: Button – Ch. Austin, Krovinović, O'Shea, Robinson, Grosicki, Gibbs.

    Crystal Palace FC: Guaita – Clyne, Kouyaté, Cahill, van Aanholt – Schlupp (74. J. Ayew), Milivojević (C), McArthur (73. Riedewald), Eze – Ch. Benteke, Zaha (81. Batshuayi).
    Náhradníci: Butland – J. Ayew, A. Townsend, J. Ward, M. Sakho, Riedewald, Batshuayi.

    Rozhodčí: Tierney – Hussin, Lennard
    ocianews.com