Granada – Huesca 3:3 (kon.) | Osasuna – Real Betis 0:2 (kon.) | Villarreal – Elche 0:0 (kon.)
Alavés – Real Sociedad 0:0 (kon.)
konec
Granada CF
3:3 (1:1)
SD Huesca
Neděle 06.12.2020, 14:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:56:13)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:16.
     
    Tak to byl až neskutečný druhý poločas! Nakonec si oba týmy dělí body v tomto duelu, což by měla být ztráta pro Huescu. Ta se totiž v jeho průběhu dostala do dvougólového vedení zásluhou Borji Garcíi a Šindžiho Okazakiho. Granada ale předvedla neskutečnou koncovku, když v 88. minutě srovnal stav zápasu hlavičkou Jorge Molina, načež se o dvě minuty později stejným způsobem trefil i Germán Sánchez. Opravdu parádní koncovka zápasu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    90
    Granada právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné, Granada totiž během dvou minut srovnává stav dnešního zápasu a nejspíše si připíše alespoň bod! Kenedy vyslal parádní centr přesně na hlavu GERMÁNA SÁNCHEZE, který ho uklidil nechytatelně do sítě.
     
    88
    Granada právě vstřelila branku!
    Ale ještě nakonec máme zaděláno na drama! Domácí se totiž dvě minuty před koncem základní hrací doby prosazují: Darwin Machís posadil svůj centr přesně na hlavu JORGA MOLINY, který ho prodloužil na zadní tyč.
     
    88
    Už je to jasné. Granada je nyní sice na balónu, ale ve velké vzdálenosti od brány. Huesca si toto pohlídá a zapíše dnes cennou výhru proti favoritovi.
     
    86
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Borja García, přichází Dani Escriche.

    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází David Ferreiro, přichází Juan Carlos.
     
    85
    Javier Ontiveros navíc mohl přidat další branku svého týmu! Dostal dobrou přihrávku na levou stranu vápna, ale jeho bodlo trefilo prostor, kde byl brankář.
     
    84
    Domácí celek se samozřejmě ještě bude snažit a brzká branka by mu ještě mohla dát šanci. Tvrdím si ale říct, že hostující celek dnes odjede se třemi body.
     
    82
    Huesca právě vstřelila branku! Obrovská chyba na domácí straně a o osudu tohoto utkání je zcela jistě rozhodnuto! Kenedy si vůbec neporadil s odhlavičkováním dalekého nákop a Rui Silva byl daleko z brány. Toho dostatečně využil ŠINDŽI OKAZAKI, který se fantasticky trefil z velké dálky. Domácí gólman už tuto situaci nemohl zachránit.
     
    81
    A hostující celek nám bude každou chvilku střídat. Bude se jednat o dvojnásobné střídání a tyto možnosti budou pro Huescu už zcela vyčerpané.
     
    80
    A do konce základní hrací doby nám chybí posledních deset minut! Dá se čekat nějaké nastavení, ale to rozhodně nebude mířit do závratných výšin.
     
    79
    A hosté už se skoro radovali ze třetí vstřelení branky! Pedro Mosquera ale z velkého úhlu napálil jenom boční síť. Nyní chybělo opravdu hodně málo.
     
    78
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Carlos Neva, přichází Jorge Molina.
     
    77
    Z následného rohového kopu jsme se žádného nebezpečí nedočkali. Hosté tak nadále vedou o jednu branku a domácím se začíná velmi rychle krátit čas.
     
    76
    Až nyní se proto fotbalisté v červenobílých dresech dostali k míči a měli šanci! Na parádní centr si naskočil osamocený Luis Javier Suárez Charris, ale Álvaro Fernández Llorente předvedl skvělý reflexivní zákrok a balón vyrazil na roh!

    Denisa Józsová

    Branky: 43. Charris (Puertas), 88. J. Molina (Machís), 90. G. Sánchez (Kenedy) – 21. M. Rico (Sandro Ramírez), 49. B. García (Ferreiro), 82. Okazaki

    Karty:   31. Foulquier (GRN), 56. G. Sánchez (GRN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:16.
    Granada CF: Rui Silva – Foulquier, G. Sánchez, D. Duarte, Neva (78. J. Molina) – Milla (68. Kenedy), Gonalons, Eteki (46. Y. Herrera) – Puertas (46. Soldado), Charris, Machís.
    Náhradníci: Fabrega, A. Escandell – J. Molina, Soldado, Kenedy, N. Pérez, P. Sánchez, Y. Herrera, Soro, Quini.

    SD Huesca: Fernández Llorente – Maffeo Becerra, Pulido, Siovas, Galán – Ferreiro (86. Carlos), M. Rico (64. I. Doumbia), Mosquera, B. García (86. Escriche) – Mir (64. Okazaki), Sandro Ramírez (70. Ontiveros).
    Náhradníci: Andrés Fernández – I. Doumbia, Luisinho, Pedro López, G. Silva, Carlos, Escriche, Gómez, Nwakali, Insua, Okazaki, Ontiveros.

    Rozhodčí: Alberola – Hernández, Cerdán
    thejrc.org