Granada – Huesca 3:3 (kon.) | Osasuna – Real Betis 0:2 (kon.) | Villarreal – Elche 0:0 (kon.)
Alavés – Real Sociedad 0:0 (kon.)
konec
Villarreal CF
0:0 (0:0)
Elche CF
Neděle 06.12.2020, 18:30 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:40:41)
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:0.
    Střely mimo: 6:2.
    Rohy: 4:0.
    Ofsajdy: 2:1.
    Fauly: 16:13.
     
    Villarreal byl ve druhém poločase výrazně aktivnějším celkem, gól ale vstřelit nedokázal. Domácí si přitom vypracovali několik velmi zajímavých příležitostí, gól by ale dnes zřejmě nevstřelili, ani kdyby se hrálo do rána. Hosté přitom nepředvedli směrem dopředu vůbec nic a kdyby Villarreal dal gól, tak by skoro s jistotou vyhrál. Branka ale nepadla a to ani ze závěrečného tlaku domácích, Villarreal tak potřetí za sebou remizoval. V tabulce se posunul na průběžné třetí místo, ze kterého ztrácí na první Atlético Madrid pět bodů, současně má ale odehráno o dva zápasy více než madridský klub. Elche uhrálo nerozhodný výsledek počtvrté za sebou a je na 10. příčce.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Míč ale nadále zůstal na kopačkách hráčů Villarrealu. Kubo si ho navedl na pravém křídle na centr a nakopl ho do středu pokutového území, Moreno ho ale jen slabě tečoval do středu branky na připraveného Badíu.
     
    90+1
    Domácí se v úplném závěru nadále tlačí do útoku a snaží se strhnout tento zápas na svou stranu. Gaspar hledal centrem z pravé strany na opačném křídle Estupiñána, tomu ale míč při zpracovávání odskočil od nohy.
     
    90
    Bude se hrát ještě tři minuty.
     
    89
    Coquelin v hlavičkovém souboji srazil nedovoleným způsobem na trávník Millu. Hosté se okamžitě vrhli na hlavního rozhodčího, aby ho přesvědčili dát Coquelinovi druhou žlutou kartu, verdikt sudího se ale nemění.
     
    88
    Moreno z pravé strany nacentroval do šestnáctky Elche, kam si naběhl i obránce Pau Torres. Právě on zvedl svou hlavičkou míč do výšky a ten pak spadl na břevno branky Elche.
     
    88
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Tete Morente, přichází Omenuke Mfulu.
     
    87
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Josan, přichází Jeison Steven Lucumí.
     
    86
    Útok Elche na opačnou stranu vedl po levé straně Morente, jeho center z křídla ale letěl do prostoru, kde byli jen domácí obránci. Albiol se pak dostal do problémů při snaze o rozehrávku a doslova si vyžádal faul od presujícího Morenteho.
     
    85
    Parejo nakopl míč na levou stranu pokutového území, kde se před obránce Elche protilačil Estupiñán. V těžké pozici z první ale míč jen jemně tečoval a hrací předmět skončil v rukou brankáře Badíy.
     
    84
    Hosté teď trochu natahují čas, nejdříve totiž signalizovali střídání a pak, když ho chtěli rozhodčí provést, ho zrušili. Za zdržování hry proto dostal jeden z členů realizačního týmu Elche žlutou kartu.
     
    83
    Parejův nákop na Kuba zastavil Barragán. Hosté znovu po zisku míče vyrazili do protiútoku a míč se dostal na levou stranu k Morentemu, jenž ho nacentroval přímo do rukou brankáře Villarrealu Asenja.
     
    82
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manu Trigueros, přichází Fernando Niño.
     
    81
    Žlutou kartu za tento faul na Millu dostává Francis Coquelin (Villarreal CF).
     
    81
    Trigueros hledal přihrávkou mezi obránce Elche Morena, tomu ale při zpracovávání míč odskočil. Hosté se pokusili o rychlý protiútok, který ale zastavil taktickým faulem na Millu ve středu pole střídající Coquelin.
     
    79
    Alcácer má asi svalový problém, odehrál totiž po svém příchodu na trávník zhruba půlhodinu. Mezitím mají na hrací ploše míč na svých kopačkách hosté.

    Michal Sadlek

    Branky:

    Karty:   64. Parejo (VLR), 75. Albiol (VLR), 81. Coquelin (VLR) – 23. Milla (ELC), 67. Fidel (ELC), 73. trenér J. Almirón (ELC)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:13.
    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol, P. Torres, Estupiñán – Trigueros (82. Niño), Iborra (78. Coquelin), Parejo – Chukwueze (46. Alcácer, 78. Pino), G. Moreno, Baena (46. Kubo).
    Náhradníci: Rulli – Ra. Funes Mori, Foyth, Kubo, Alcácer, Coquelin, Peña, J. Costa, Pedraza, Pino, Niño.

    Elche CF: Badía – Barragán, Verdú (C), González, Josema – Josan (87. Lucumí), Marcone, Guti, Fidel – Milla, Morente (88. Mfulu).
    Náhradníci: Rodríguez – Miño, Mfulu, Nino, V. Rodríguez, Calvo, Luismi, Y. Koné, Lucumí, Rigoni, Cifuentes, Álamo.

    Rozhodčí: Latre – Mateo, Escabosa
    bahis siteleri