Třinec – Pardubice 4:3 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Olomouc 6:1 (kon.)
Litvínov – Vítkovice 1:0 (po pr.) | Liberec – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 6:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (2:2, 2:1, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 08.12.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    31:12 Matěj STRÁNSKÝ - 4:3
     
    31:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Stejně jako v první části hry, i nyní otáčí domácí dvěma brankami vývoj utkání. MATĚJ STRÁNSKÝ využil vybídnutí Gernáta a z levého kruhu krásně našel mezírku nad ramenem Pavla Kantora. Asistence: Martin Gernát.
    26:40 Miloš ROMAN - 3:3
     
    26:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    A ve WERK ARENĚ máme znovu srovnáno, MILOŠ ROMAN z levého křídla vymetl prostor u vzdálenější tyčky a na světelné kostce svítí smírný stav 3:3. Asistence: Ondřej Kovařčík a Tomáš Kundrátek.
    26:03 Matěj BLÜMEL - 2:3
     
    26:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    I o první branku druhého dějství se stará Královo mužstvo, Denis Kusý v mezikruží posunul kotouč na MATĚJE BLÜMELA, který přízemní střelou rozvlnil síť v třinecké kleci. Asistence: Denis Kusý.
    19:16 Patrik POULÍČEK - 2:2
     
    19:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je další blesková odpověď, tentokrát se do role střelce obsadil PATRIK POULÍČEK, který společně s Vladimírem Svačinou využil hrubky Lukáše Jaška v třinecké obraně. Asistence: Vladimír Svačina.
    18:51 Matěj STRÁNSKÝ - 2:1
     
    18:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlé otočení vývoje v podání třineckých Ocelářů, MATĚJ STRÁNSKÝ se provlékl do mezikruží a z podobného místa, jako před chvílí Zadina, posílá Třinec do vedení. Asistence: Martin Růžička.
    18:17 Filip ZADINA - 1:1
     
    18:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odpovídají po necelých dvou minutách hry, Erik Hrňa zachytil v levém kruhu rozehrávku hostů a posunul kotouč na, do mezikruží najíždějícího, pardubického odchovance FILIPA ZADINU. Ten si touš srovnal na čepeli a přesnou střelou pod břevno srovnává skóre zápasu. Asistence: Erik Hrňa.
    16:29 Matej PAULOVIČ - 0:1
     
    16:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se v polovině sedmnácté minuty dostávají do vedení, z pravého křídla našel Anthony Camara přesnou diagonálou čepel Roberta Kousala, zkušený forward pak zkusil nahodit kotouč před branku, kde stál MATĚJ PAULOVIČ, který perfektně tečoval kotouč za záda Kořenáře. Asistence: Robert Kousal a Anthony Camara .
    Marken.cz

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 19. Zadina (Hrňa), 19. M. Stránský (Martin Růžička), 27. Roman (O. Kovařčík, Kundrátek), 32. M. Stránský (Gernát) – 17. Paulovič (R. Kousal, Camara), 20. Poulíček (Svačina), 27. Blümel (Kusý)


    HC Oceláři Třinec: Kořenář (L. Daneček) – Gernát, M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Jaroměřský, Kundrátek, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Zadina, Marcinko, Hrňa – Roman, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Jašek, Dravecký (A).
    HC Dynamo Pardubice: Kantor (Vladař) – J. Kolář (A), Nakládal (C), Mikuš, J. Zdráhal, Ďaloga, Holland, Vála – Svačina, Poulíček, Mandát (A) – Camara, R. Kousal, Tybor – Claireaux, Anděl, Paulovič – Kusý, Matýs, Blümel.

    Rozhodčí: Svoboda, Kika – Pešek, Malý
    thejrc.org