Barys – N.Novgorod 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:0 (kon.)
Ufa – Jokerit 0:3 (kon.) | Čerepovec – Spartak Moskva 4:3 (kon.) | Kazaň – Minsk 7:2 (kon.)
Soči – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 11.12.2020, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:15:59)
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Will (CLJ) výhry, čisté konto, 25 chycených střel, úspěšnost 100%.

    Tomáš Hyka (CLJ) 0+0, čas na ledě – 19:16.

    Lukáš Sedlák (CLJ) 0+0, 1 střela na branku, 9/16 vyhraných vhazování, čas na ledě – 19:42.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 27 – 25
    Trestné minuty: 4 – 6
    Vhazování: 32 – 23
    Zblokované střely: 10 – 17
    Hity: 10 – 18
     
    Dnešní utkání sledovalo 2929 diváků.
     
    Je konec! Poslední perioda dnešního utkání nám branku nepřinesla, a tak se rozhodovalo v té prostřední. V té dali dvě branky domácí hokejisté, kteří se tak radují z dvoubodové výhry. Na té má největší podíl kapitán Sergej Kalinin, jenž jednu branku vstřelil a u druhé si připsal asistenci. Skvělý výkon v brance předvedl také Roman Will, jenž se může pyšnit vychytanou nulou!
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Lukáš Sedlák mohl definitivně rozhodnout, ale nepovedlo se mu to! Domácí jedenáctce kotouč totiž sjel z hokejky, a tak jeho pokus šel vedle konstrukce.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:38
    Sibir už vrhne všechny své síly do útoku, přece jen nemá co ztratit. Prohrává o dvě branky minutu a půl před koncem. Nevypadá to s ním dobře.
     
    58:20
    Harri Säteri míří na střídačku!
     
    57:44
    Ilja Chochlov se po návratu z trestné zapojil do hry a mohl snížit na rozdíl jedné branky! Jel sám na gólmana, jenže mu vyprášil jenom beton. Velká škoda pro hosty, že se do této šance dostal obránce... Mohlo to být ještě zajímavé.
     
    57:14
    No, na využití přesilové hry to úplně nevypadá. Domácí sice kombinují v útočném pásmu, ale vstřelit branku se jim nedaří. Sibir se v oslabení asi ubrání.
     
    56:36
    Tentokrát se ale domácí provinili nepřesností, takže hosté mohli vyhodit kotouč do bezpečí. Čeljabinsk proto musí začít od svého gólmana a střídá formace.
     
    56:02
    Pro domácí hokejisty je přesilová hra naprosto ideálním momentem. Může ušetřit dvě minuty času, případně dokonce stvrdit definitivně zisk tří bodů.
     
    55:38
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Ilja Chochlov – 2 min., hákování).
     
    55:01
    Domácím se povedlo vyhodit přesně na gólmana, takže icing se nyní pískat nebude. Následně se dostal puk mimo hrací plochu, buly ve středu hřiště.
     
    54:16
    Čeljabinsku se povedlo vystřídat, jeho formace už byla na ledě celkem dlouho. Sibir si však připisuje nejdelší pasáž strávenou v útočné třetině.
     
    53:37
    A nyní mohlo být dokonce definitivně rozhodnuto! Jaroslav Kosov se nejprve zbavil dvou soupeřů, načež mu Alexandr Avcin vrátil kotouč před prázdnou bránu. Domácí útočník ale touš vůbec nedokázal trefit!
     
    53:08
    Ve hře se nám zatím nijak moc nepřerušuje, což bude rozhodně více vyhovovat domácímu týmu. Ten je necelých sedm minut od zisku dvou bodů.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 24. Kalinin (Åberg, Byvalcev), 31. Avcin (Pilut, Kalinin)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Tělegin, Pilut, Bailen (A), Karpuchin, S. Garejev, Alexejev, Jevenko – Åberg, Byvalcev, Kalinin (C) – Hyka, Sedlák (A), Kravcov – Osnovin, D. Iljin, Podkorytov – Kosov, Karlin, Avcin.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Ilja Morozov, Jokipakka, J. Chabarov, Gurkin, Timašov, Chochlov, Jefremov, Jermakov – Puustinen, Ruohomaa (A), Šarov – Romancev, V. Komarov, O. Li – Česalin (C), Sajustov (A), Šaškov – Dubakin, Torčeňuk, Pervušin.

    Rozhodčí: Bukin, Kuljov – Generalov, Ponamarenko

    Diváci: 2929
    thejrc.org