Benátky n/J – Slavia 3:4 (kon.) | Vrchlabí – Litoměřice 5:2 (kon.) | Kolín – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 0:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 2:9 (kon.) | Sokolov – Vsetín 4:3 (po pr.)
Šumperk – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Třebíč – Kladno 3:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 12.12.2020, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:09:53)
     
    Zápas se odehrál bez přítomnosti diváků.
     
    Střely na branku: 11 – 41
     
    Je dobojováno. Zápas byl až do devětapadesáté minuty bezbrankový a vypadalo to, že bude muset rozhodnout prodloužení. Ovšem v čase 58:22 prostřelil Suchánka od modré čáry Tomáš Jiránek a nakonec rozhodl o tom, že tři body získá jihlavská Dukla. Domácím nepomohla ani závěrečná powerplay a na svém ledě tak nezískali ani bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Jihlavští získali puk na svou stranu a poslali ho do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a už to vypadá, že se nic nestane.
     
    59:25
    Hosté se dostali na kotouč, ale ze středního pásma minuli odkrytou branku. Následně pak jdou domácí ještě do akce.
     
    59:12
    Domácí branka je prázdná a Rysi to tedy zkusí se šesti bruslaři v poli!
    58:22 Tomáš JIRÁNEK - 0:1
     
    58:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že zápas spěje do prodloužení, ale hosté přeci jen v devětapadesáté minutě strhli vedení na svou stranu a dost možná právě nastavenou hrací dobu odmítli. Jiří Fronk poslal po modré přihrávku na TOMÁŠE JIRÁNKA, který prudkou ranou z dálky poslal puk pod víko domácí klece – 0:1. Asistence: Jiří Fronk.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:05
    Tomáš Jiránek nepustil Veselého blíže brance Jana Brože a poté se hosté vydali na zteč do útočného pásma, ale opět byla obrana Frýdku-Místku proti.
     
    56:20
    Jan Brož si musel ve svém brankovišti znovu počínat přesně, protože na něho šla další střela, která mířila doprostřed jeho branky. Ale hostující brankář ukazuje, že má puk ve své moci.
     
    55:45
    Radek Veselý zakončil na pravé straně bekhendem a Jan Brož byl znovu pozorný a jeho nebezpečný pokus zastavil dalším zákrokem.
     
    55:11
    Matěj Pekr z levé strany chtěl trefit kousek volného místa u pravé tyče branky Tomáše Suchánka, ale ten si vše pohlídal a neinkasoval.
     
    54:21
    Lukáš Kaukič v rychlé protiakci domácích střílel z prostoru mezi kruhy, jeho velkou šanci ale pokryl Jan Brož a po velmi dlouhé době zapsal další zákrok a tentokráte to byl on, kdo podržel svůj tým.
     
    53:14
    Hosté se opět dostali do zakončení, ale fantastický Tomáš Suchánek byl proti jejich zakončení a připisuje na své statistické okno další pohotový zákrok.
     
    52:36
    Matěj Pekr měl hodně prostoru ke střele a na levém kruhu vystřelil, ale proti byl znovu velmi pozorný Tomáš Suchánek, který tak opět drží Rysi ve hře o body.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 59. Jiránek (Fronk)


    HC Frýdek-Místek: Suchánek (Raszka) – Z. Malík, Vainonen, Hrachovský, Husák, J. Michálek, Zahradníček – Šedivý, Mikulík (C), Kaukič – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Peterek, Ramik – Stuchlík, Przybyla, Matiaško – Flok.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok, D. Kolář (A), T. Černý, Strejček, Bilčík, Mareš, Eliáš – T. Havránek, Skořepa (C), Illéš – Jiránek, Fronk, Mácha – T. Harkabus, Lichanec, Pekr – Čermák, Juda, Chlubna.

    Rozhodčí: Skopal, Fiala – Měkýš, Bartek
    thejrc.org