Benátky n/J – Slavia 3:4 (kon.) | Vrchlabí – Litoměřice 5:2 (kon.) | Kolín – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 0:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 2:9 (kon.) | Sokolov – Vsetín 4:3 (po pr.)
Šumperk – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Třebíč – Kladno 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Baník Sokolov
4:3 (1:2, 0:0, 2:1 - 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 12.12.2020, 17:00Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:24 Jaromír KVERKA - 4:3
     
    61:24
    Baník právě vstřelil branku!
    V momentě, kdy naskočil Jakub Babka na hrací plochu, Sokolov rozhodl! Tomáš Vildumetz přihrál od modré čáry na levou stranu, odkud Martin Kadlec poslal černou gumu do předbrankového prostoru a gólovou radost zažil znovu JAROMÍR KVERKA, který v prodloužení zkompletoval hattrick. Asistence: Martin Kadlec a Tomáš Vildumetz.
     
    59:24
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jakub Babka – 2 min., sekání).
     
    58:45
    Po střele od modré čáry už byl Jakub Neužil překonán a kotouč se nacházel v brankovišti, jenomže Jakub Babka jej nedopravil do branky. Nejspíše ještě zasáhla některá z holí domácích hráčů.
     
    57:51
    VHK ROBE Vsetín má obrovskou šanci na vstřelení branky a přiblížení se vítězství!
     
    57:51
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Martin Osmík – 2 min., krosček).
    54:18 Sebastián GORČÍK - 3:3
     
    54:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Denis Zeman nezvládl otočku na útočné modré čáře, čímž pustil Valachy do přečíslení. David Březina přihrál přes druhého beka na SEBASTIÁNA GORČÍKA, který si černou gumu připravil a až poté propálil Jakuba Neužila. Asistence: David Březina.
    48:58 Jaromír KVERKA - 3:2
     
    48:58
    Baník právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že Tomáš Micka odpíská přerušení hry, ovšem těsně před tím se Jakub Málek neudržel u tyče a spadl s kotoučem za brankovou čáru. Sokolovští se chvíli radovali, ale následně zamrzli. Odpovědnost vzal na sebe právě Micka, který ukázal, že je to branka! Pojďme ještě po stopách akce! Tomáš Rohan přihrál za branku, kde se nacházel Martin Kadlec, jenž našel na spodní hraně kruhu pro vhazování JAROMÍRA KVERKU. Ten z úhlu černou gumu se štěstím do branky procedil. Asistence: Martin Kadlec a Tomáš Rohan.
     
    47:45
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Antonín Pechanec – 2 min., podrážení).
     
    47:25
    Do prostoru si najel Sebastián Gorčík, který se dostal blíže k brance a bekhendem mířil pod horní tyčku. Jakub Neužil vytáhl další parádní zákrok, když střelu zastavil ramenem.
     
    46:23
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Adam Rulík – 2 min., faul kolenem).
     
    43:11
    Marek Švec předal puk nádhernou přihrávkou na levou stranu, kde se nacházel Michal Houdek. Zakončení domácího obránce mířilo nad rameno hostujícího gólmana, ale trefilo pouze spojnicí tyčí! Sokolov byl velmi blízko, aby převážil skóre znovu na svou stranu.
    40:55 Jaromír KVERKA - 2:2
     
    40:55
    Baník právě vstřelil branku!
    Jan Bartko chyboval na vlastní modré čáře, a tak jej přebruslil Jakub Konečný, který předal černou gumu pod sebe, odkud pálil Martin Kadlec. Jeho rána brankáři vypadla, a tak měl JAROMÍR KVERKA snadnou úlohu a vyrovnal. Asistence: Martin Kadlec a Jakub Konečný.
     
    38:16
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Martin Kadlec – 2 min., podrážení).
     
    37:33
    Hostující obránce zbytečně chyboval a z mezikruží vystřelil Patrik Prymula, jenž trefil soupeře. Poté se hra otočila na druhou stranu, kde musel z branky až do kruhu pro vhazování Jakub Neužil, který by jinak čelil samostatnému úniku.
     
    36:56
    Pokusem od modré čáry se prezentoval Patrik Kadeřávek, jehož pokus Málkovi vypadl. V předbrankovém prostoru pak černou gumu netrefil Marek Švec, před nímž byla odkrytá vsetínská svatyně.
     
    34:18
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jan Bartko – 2 min., hákování).
     
    31:22
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jakub Vrána – 2 min., podrážení).
     
    25:51
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Vít Jiskra – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:02
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Kudělka – 2 min., podrážení).
     
    19:38
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Gajarský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    19:18
    Od zadního mantinelu se před branku protáhl Patrik Prymula, který si položil brankáře, ale následně jej neprostřelil. O pár okamžiků později zakončoval ještě Tomáš Vildumetz, avšak Jakub Málek se přesunul.
    15:04 David BŘEZINA - 1:2
     
    15:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají početní výhodu a zároveň otáčí stav zápasu na svou stranu! Sebastián Gorčík kombinoval s Janem Bartkem, který puk nahodil na branku. Černou gumu tečoval ještě DAVID BŘEZINA, jenž je autorem gólu. Asistence: Jan Bartko a Sebastián Gorčík.
     
    14:06
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Adam Rulík – 2 min., držení).
    13:19 Sebastián GORČÍK - 1:1
     
    13:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se usadili před brankou soupeře a je znovu srovnáno! Hostující obránce zachytil přihrávku a kotouč předal na Sebastián Gorčík, jenž z pravého kruhu vystřelil a jeho pokus ještě tečoval ANTONÍN PECHANEC. Jakub Neužil toho moc neviděl, jelikož před ním clonil další útočník. Asistence: Sebastián Gorčík a Šimon Jenáček.
     
    10:32
    Hostující obránce znovu chyboval a Jaromír Kverka přihrál pod sebe, kde se nacházel Jan Pohl, jehož zakončení bylo nepřesné!
     
    09:42
    Jakub Vrána to udělal skvěle, když z osy našel u levé tyče spoluhráče. Vít Jiskra chtěl rychle zakončit, ovšem Málkův beton z jasné pozice nepřehodil.
     
    07:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Zeman – 2 min., sekání).
    03:19 Jakub KONEČNÝ - 1:0
     
    03:19
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo mělo obrovský tlak, který končí úvodní brankou! Přihrávku mezi kruhy dostal od zadního rohu JAKUB KONEČNÝ, jenž se vůbec nerozpakoval a z jasné pozice prostřelil Málka. Asistence: Martin Kadlec a Denis Zeman.
     
    02:49
    Z levé strany se před branku nacpal Jakub Konečný, který vystřelil po ledě, avšak Jakub Málek kotouč vyrazil.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Konečný (M. Kadlec, D. Zeman), 41. Kverka (M. Kadlec, Konečný), 49. Kverka (M. Kadlec, T. Rohan), 62. Kverka (M. Kadlec, Vildumetz) – 14. Pechanec (Gorčík, Jenáček), 16. Březina (Bartko, Gorčík), 55. Gorčík (Březina)


    HC Baník Sokolov: Neužil (Krbeček) – Houdek, J. Pohl, A. Rulík, D. Zeman, Tureček, Klejna, Kadeřávek – Konečný, Kverka (A), M. Kadlec – Osmík, Vildumetz, Prymula – Kropáček, T. Rohan (C), Švec – Křemen, Vrána, Jiskra.
    VHK ROBE Vsetín: Málek (Gába) – Smetana, Jenáček, Bartko, Kudělka (C), Jenáček, Hryciow – Gorčík, Pechanec, Březina – Kucharczyk (A), J. Kloz, Půček – A. Zeman, R. Vlach, Machač – Vítek, Gajarský, Babka – Hořanský.

    Rozhodčí: Micka, Wagner – Podrazil, Kotlík
    thejrc.org