K. Vary – Mladá Boleslav 1:2 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Litvínov 6:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 1:2 (kon.)
Plzeň – Sparta 2:6 (kon.) | Motor ČB – Mountfield HK 3:5 (kon.) | Zlín – Olomouc 1:4 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 1:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
HC Olomouc
Neděle 13.12.2020, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:44 Jan KÁŇA - 1:4
     
    48:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak toto je důležitá pojistka pro Olomouc. Po gólu Zlína to mohlo ještě zavánět prodloužením. JAN KÁŇA se dostal po křídle až k Hufovi, kterého po své střele zbořil, to však podle sudích nezabránilo zákroku a branka je uznána. Asistence: Petr Kolouch a Tomáš Valenta.
    47:33 Zdeněk OKÁL - 1:3
     
    47:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je přesně co domácí potřebovali. Po samé smůle jim vyšla nádherná střela ZDEŇKA OKÁLA, který se svým pokusem nemýlil a dává ještě velkou šanci domácím. Asistence: Michal Poletín a Jakub Ferenc
    45:49 Jan KNOTEK - 0:3
     
    45:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme na světě první využitou přesilovku dnešního utkání. Po přihrávkách Káni a Ondruška se objevil nikým nehlídaný JAN KNOTEK před bránou Hufa, který se zakončením neměl už žádný problém. Asistence: Jan Káňa a Jiří Ondrušek.
    25:01 Jan BAMBULA - 0:2
     
    25:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak toto bylo ukázkové sólo a hlavně velmi rychlé zvýšení na 2:0. Poté co si JAN BAMBULA uzmul kotouč u modré nedal šanci ani jednomu obránci na obrání a úspěšně zakončil do prázdné brány. Asistence: Jan Knotek.
    24:41 Jan KÁŇA - 0:1
     
    24:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po tlaku Olomouce se dostal ke střele Nahodil, tu ale Huf úspěšně zblokoval betony, po odrazu našel kotouč první Valský, který přihrál na JANA KÁŇU, který se střelou z pravého kruhu nemýlil a našel přesně škvíru mezi zlínským brankářem a tyčkou. Asistence: Lukáš Nahodil a Jakub Valský.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 48. Okál (Poletín, Ferenc) – 25. J. Káňa (Nahodil, Valský), 26. Bambula (J. Knotek), 46. J. Knotek (J. Káňa, Ondrušek), 49. J. Káňa (Kolouch, Valenta)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Ferenc, Řezníček, Gazda, Žižka (C), Nosek (A), M. Novotný, Hamrlík – Karafiát, Herman, Köhler – Vopelka, Honejsek, Okál (A) – J. Ondráček, P. Sedláček, Poletín – Šlahař, Pšurný, Sebera.
    HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – Švrček, Škůrek, Valenta, Dujsík, Ondrušek (A), A. Rutar – Burian (C), J. Knotek (A), Bambula – J. Káňa, Kolouch, Kucsera – Olesz, Nahodil, Valský – Gřeš, Kusko, V. Tomeček.

    Rozhodčí: Hodek, Pilný – Kajínek, Hynek
    thejrc.org