Ufa – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 0:4 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 2:4 (kon.)
Čerepovec – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Kunlun – Minsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
Soči – Spartak Moskva 3:4 (kon.) | Viťaz – Omsk 4:3 (kon.) | Kazaň – Jokerit 4:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
Barys Nur-Sultan
Neděle 13.12.2020, 13:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hyka (CLJ) 0+1, 0 střel, čas na ledě 19:58
    Lukáš Sedlák (CLJ) 1+0, 2 střely, čas na ledě 20:36
    Roman Will (CLJ) 4 inkasované branky, 30 zásahů (15:11:13)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 28:34.
    Zblokované střely – 6:8.
    Vyloučení – 6:3.
    Využití přesilovek 1/3 – 2/6.
    Vhazování – 31:18
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Nur-Sultanu, který svého soupeře dokázal porazit výsledkem 4:2. Poslední perioda nám přinesla hned čtyři branky, přičemž se Traktoru hned dvakrát povedlo snížit na rozdíl dvou branek, jenomže to si Barys Nur-Sultan dokázal pohlídat až do konce. Kazašský celek se totiž v tomto duelu prezentoval velice dobrou obranou, navíc byl o něco aktivnější směrem dopředu. Velký vliv na tom měly přesilové hry, nedisciplinovanost domácích nakonec rozhodla zápas, Barys Nur-Sultan tak z tohoto duelu bere dva body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Barys hned dvakrát zahrál za cenu zakázaného uvolnění, hra se tedy znovu vrací před brankáře Karlssona.
     
    59:10
    Domácí to zkouší v šesti!
     
    59:00
    Minuta do konce třetí třetiny.
     
    58:13
    Za vlastní brankou režíroval další akci domácích zadák Tělegin, který po chvilkovém váhání zvolil nahrávku na Iljina, kterého ovšem dokázal zastavit soupeř.
     
    57:11
    Dnešní utkání sleduje 2880 diváků.
     
    56:48
    V posledních minutách nesledujeme moc pohledné momenty. Barys Nur-Sultan se celkem v poklidu brání, navíc vyráží do nebezpečných protiútoků.
     
    56:06
    Další útočný výpad táhl středem hrací plochy domácí forvard Sedlák, který přesto pouze nahazoval k zadnímu mantinelu, kam jako první přispěchal soupeř.
     
    55:15
    Za nahozeným kotoučem pomalu a jistě spěchal hostující Lilja, který ovšem prohrál souboj u levého hrazení. Za domácí to směrem dopředu zkoušel Tělegin.
     
    54:26
    Sledovali jsme postavení mimo hru v podání domácích, kteří pochopitelně nemohli pokračovat ve hře. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    53:59
    Na pořadu dne je poslední komerční přestávka tohoto zápasu. Traktor stále prohrává o dvě branky, na případné vyrovnání tak nemá moc času.
     
    53:13
    Na dlouhou hokejku to měl před malým momentem domácí Tělegin, který se přesto poté zvládl dostat přes záda soupeře. Jeho celek pobývá na druhé straně.
     
    52:33
    Jednoduchým způsobem to vyřešil domácí Pilut, kterému se povedlo odehrát puk daleko na opačnou stranu hrací plochy, kde se ho zmocnil jeden ze soupeřů.
     
    51:59
    V krátkém časovém sledu byla hra znovu přerušena, tentokráte se hrací předmět dostal na domácí střídačku. Pochopitelně se bude znovu vhazovat.
     
    51:26
    Barys Nur-Sultan se dokázal krátce po vhazování usadit na opačné polovině, kde rozjel poměrně dlouhou kombinaci, která nakonec skončila ztrátou puku.
     
    50:11
    V krátkém časovém sledu tu navíc máme další přerušení, což znamená předposlední komerční přestávku tohoto zápasu. Oba trenéři dávají taktické pokyny.
     
    49:18
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Pontus Åberg – 2 min., vysoká hůl).
     
    48:50
    Za vlastní brankou raději chvíli čekal hostující Makljukov, kterému se poté povedlo velice přesně rozehrát na hokejku Pajukova, jenž ovšem ztečoval mimo led.
    48:07 Lukáš SEDLÁK - 2:4
     
    48:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    V posledních minutách se nám strhla slušná přestřelka! Hostující obrana se hodně otevřela, čehož dokázalo využít české komando v dresech Traktoru. Hykovi se totiž ideálně povedlo v tandemu najít lépe postaveného LUKÁŠE SEDLÁKA, který vyzrál na přesouvajícího se brankáře Karlssona.
    Asistence: Tomáš Hyka, Vitalij Kravcov.
     
    47:30
    Traktor tak dvoubrankové manko moc dlouho nevydrželo, rázem je to znovu o tři branky. Krátce po vhazování se do šance dostal Iljin, který ovšem neuspěl.
    46:55 Linus VIDELL - 1:4
     
    46:55
    Barys právě vstřelil branku!
    Jenomže hosté si berou bleskově tříbrankové vedení zpět! Barys Nur-Sultan se vydal přes pravou stranu, kde se Jakobu Liljovi povedla nahrávka do tandemu na LINUSE VIDELLA, jenž prvním krkolomným zakončením trefil pouze brankáře, následná dorážka ovšem už skončila za zády brankáře Willa.
    Asistence: Jakob Lilja.
     
    46:50
    Poté další útočnou akci rozjel z vlastního pásma obránce Metalnikov, kterému se u levého hrazení povedlo najít Frattina, jenž zavezl kotouč vpřed.
     
    46:20
    Barys Nur-Sultan po vhazování okamžitě obsadil prostor na opačné straně, kde to zpoza domácí branky zkoušel Varonew, který ovšem trefil pouze položený beton.
    45:33 Lawrence PILUT - 1:3
     
    45:33
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Také domácí celek se prosazuje z přesilové hry a je to o dvě branky! Trpělivá kombinace nakonec putovala přesně na hokejku LAWRENCE PILUTA, který se do puku opřel vší silou. Ten nakonec prolétl až za záda hostujícího brankáře Karlssona, který zřejmě vůbec nic neviděl.
    Asistence: Pontus Aberg.
     
    44:06
    Do protiútoku se po levém křídle dostával domácí Kalinin, který se nakonec pokoušel o zakončení, jenž bylo přizvednuto vysoko nad branku soupeře.
     
    43:50
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Pavel Akolzin – 2 min., držení).
     
    43:18
    Traktor to bude mít pochopitelně o poznání složitější, prohrává totiž o tři branky. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, domácí celek ale musí zabrat.
    42:28 Matt FRATTIN - 0:3
     
    42:28
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté se podruhé v tomto duelu prosazují skrze přesilovou hru! Barys se znovu dostal k trpělivé kombinaci, která nabídka prudkou nahrávku v podání kapitána Starčenka, kterému se v předbrankovém prostoru povedlo najít MATTHEWA FRATTINA. Kanadský útočník poté pouze nastavil hokejku a dokázal překonat brankáře Willa. Traktor si ještě vzal trenérskou výzvu, která se mu nevyplatila!
    Asistence: Roman Starčenko, Valerij Orechov.
     
    42:16
    Boj u pravého hrazení sice lépe zvládl Traktor, jenomže puk se dostal pouze na domácí střídačku. Hra je pochopitelně přerušena, bude se znovu vhazovat.
     
    41:36
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Pontus Åberg – 2 min., sekání).
     
    41:28
    Poté si zákrokem na jistotu počínal hostující Danijar, který vyhodil natolik zkušeně, že z toho nebylo zakázané uvolnění. Jeho celek navíc dokázal vystřídat.
     
    40:49
    V úvodu třetí třetiny se Traktor dokázal nastěhovat za branku soupeře, kde rozjel kombinaci. Nakonec se k puku dostal také Aberg, který zpětně hledal Kalinina.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který ovšem přišel o kotouč. K němu se tak dokázal dostat Metalnikov, který ihned nahazoval.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku (celkem): 19 – 25.
     
    Máme za sebou také druhou třetinu, která nám rovněž přinesla jednu branku. Barys se podruhé v tomto utkání dokázal prosadit, tentokráte krátce po skončení své přesilové hry. Kazašský celek měl i po zbytek třetiny mnohem více ze hry, domácí totiž působili ospalým dojmem a mohou děkovat brankáři Willovi, že prohrávají o pouhé dvě branky. Traktor bude muset pořádně zabrat, jeho herní projev není vůbec dobrý, i tak má na případné vyrovnání celou třetí třetinu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:23
    Již nám běží poslední minuta druhé třetiny, na další změnu skóre to v současné době moc nevypadá. Traktor je v posledních minutách hodně neškodný.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé třetiny.
     
    38:15
    Jednoduše se za opačnou modrou čáru dostal hostující Frattin, který ovšem kolem sebe neměl vhodnou podporu spoluhráčů. S pukem se tak dostal zpět.
     
    37:56
    Poté na nepřesnou nahrávku neměl šanci dosáhnout domácí Iljin, který se tak daleko nedostal. Zanedlouho se nám rozběhne poslední dvě minuty druhé třetiny.
     
    37:20
    Makljukov počkal na třetí formaci, která urychleně naskočila na ledovou plochu. Útočný výpad trval opravdu jen krátce, povedlo se ho totiž zastavit Těleginovi.
     
    36:39
    Menší strkanice před domácí brankou, kterou sudí rychle ukočíroval. Vylučovat by se nemělo, vhazovat se bude po pravici Romana Willa.
     
    36:07
    Will se tentokráte vydal ven ze své branky, kde se mu povedlo počkat na nahození podél hrazení. Český brankář navíc odehrál kotouč do bezpečí.
     
    35:16
    Do slibné šance se před malým momentem dostal hostující Michajlis, který neuspěl se snahou o střelu mezi ruku. Poté Will musel reagovat na následné dorážky.
     
    34:49
    Obrovský kus práce v oslabení odvedl domácí Aberg, kterému se povedlo nasbírat cenné vteřinky za brankou hostujícího brankáře Karlssona.
     
    34:15
    Hra byla znovu během krátké chvíle přerušena, což znamenalo komerční přestávku. Po ní se hra přestěhovala před Willa, kde byl úspěšnější Panjukov.
     
    33:19
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Oleg Jevenko – 2 min., krosček).
     
    33:10
    Do volného prostoru se poté dokázal jako první dostat Sagadajev, který to ještě zkoušel poměrně zbytečnou kličkou přes obránce, který se nenechal překvapit.
     
    32:36
    Po delší době práce pro hostujícího brankáře Karlssona, který prudké nahození od modré čáry vyrážel přímo na hokejku Metalnikova.
     
    32:12
    Domácí celek je zaskočen aktivitou soupeře a znovu čelil náporu. Tentokráte od modré čáry nepříjemně pálil obránce Heatherington, Will si poradil betonem.
     
    31:20
    Za vlastní brankou měl velké problémy domácí obránce Tělegin, který nakonec přišel o kotouč. Poté se k němu dostal Lilja, jenž kličkou nevyzrál na brankáře Willa.
     
    30:30
    Traktor to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá poměrně dost času, výsledek se může klidně obrátit.
    29:52 Nikita MICHAJLIS - 0:2
     
    29:52
    Barys právě vstřelil branku!
    Hostující celek se nakonec prosazuje až po skončení přesilovky! U pravého kruhu měl totiž hodně prostoru na ideální nahrávku Sagadajev, kterému se v předbrankovém prostoru povedlo najít volného NIKITU MICHAJLISE. Druhý jmenovaný pouze nastavil hokejku, domácí brankář Will tak byl naprosto bez šance!
    Asistence: Roman Starčenko, Anton Sagadajev.
     
    29:11
    Zakončením od pravého kruhu to zkoušel hostující Videll, který ovšem připravil snadné sousto pro českého brankáře Willa, jenž ukryl kotouč do své náruče.
     
    28:30
    První formace domácích se sice na malý moment usadila na opačné straně, jenomže k ničemu nebezpečnému se nedostala. Soupeř poté vyhodil pouze na icing.
     
    27:47
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Pontus Åberg – 2 min., sekání).
     
    27:39
    Ven ze své svatyně poté musel český brankář Will, kterému se povedlo konstruktivně rozehrát do strany, kde se o další útočnou akci stará Byvalcev.
     
    27:03
    Hezká souhra domácích nakonec nabídla zakončení z první v podání Karlina, který ovšem trefil pouze prostředek branky. Karlsson si dokázal opět poradit.
     
    26:12
    Poté to po levém křídle vzal na sebe hostující Starčenko, který poté za brankou soupeře hledal kolegu Michajlise. Nur-Sultan se znovu nadechuje k náporu.
     
    25:44
    Už to vypadalo, že se do šance dostane hostující Lilja, avšak v mezikruží ho dokázal na poslední chvíli čistě zastavit Karpuchin.
     
    25:30
    Karlsson si během krátké chvíle připsal další dva zákroky, ani v jednom případě se nejednalo o nic extra nebezpečného. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    24:12
    U červené čáry se po puku natahoval domácí Hyka, který na něj nakonec neměl šanci dosáhnout. Barys to rovněž nepovedl nejlépe, zahrál totiž za cenu icingu.
     
    23:06
    Najednou si do zajímavé šance sjel právě obránce Orechov, který měl v mezikruží poměrně dost času na střelu zápěstím, kterou přesto poslal vedle branky.
     
    22:20
    V krátkém časovém sledu se muselo znovu vhazovat. Domácí Bailen jednoduše nahazoval za branku soupeře, kam jako první přispěchal obránce Orechov.
     
    21:49
    Heatheringtonovi se už nepovedlo zastihnout kotouč v pásmu soupeře, jehož celek se tak musel vracet zpět za modrou čáru. Barys Nur-Sultan je nyní aktivnější.
     
    21:09
    Sledovali jsme boj o kotouč u pravého hrazení. Nakonec se k němu dostal domácí celek, který podnikl rychlou protiakci, při které nedokázal tečovat Byvalcev.
     
    20:33
    Jenomže domácí obránce to neprovedl vůbec dobře, nahazoval totiž za červenou čárou, což znamenalo první zakázané uvolnění druhé třetiny.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který jako první zavítal do vlastního obranného pásma, odkud se o rozehrávku staral Tělegin.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 11 – 13.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nám nabídla poměrně vyrovnanou podívanou. Úvodní minuty patřily domácím, jenomže z první branky se radoval soupeř, kterému se povedlo využít přesilovou hru. Také Traktor měl k dispozici přesilovku, a to hned dvojnásobnou. Domácí se ovšem prosadit nedokázali, navíc jsme se do konce třetiny nedočkali žádné další branky. Barys tak vede velice těsně, přesto do konce zbývá hodně času.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Domácí se v závěru západu dostali k menšímu tlaku, jenomže ten k žádnému zakončení nevedl. Na opačné straně nasbíral cenné vteřinky forvard Videll.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    18:13
    Sám na sebe to zkoušel vzít domácí Kravcov, který se sice dostal k zadnímu hrazení, avšak tam neměl proti přesile protihráčů šanci. Soupeř otáčí hru vpřed.
     
    17:16
    Hostujícímu celku se ovšem další přesilová hra zrovna moc nedaří, Nur-Sultanu při založení útočné akce nevyšel přechod přes modrou čáru, jednalo se o ofsajd.
     
    16:16
    Zpět za vlastní branku musel spěchat hostující Šalapov, který se poté dostal do nepříjemného obležení. Traktor dokázal vypíchnout puk, čímž trochu zdržel hru.
     
    15:36
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Nick Bailen – 2 min., podrážení).
     
    15:30
    Domácím se ovšem nepovedlo kvalitně odehrát kotouč, což znamenalo zakázané uvolnění, hra se tak vrací zpět před Willa.
     
    15:07
    Nur-Sultan se po dlouhém oslabení dostal k brance soupeře, kde se nakonec dostal do zakončení. Od modré čáry pálil Šalapov, který prověřil brankáře Willa.
     
    14:22
    Nur-Sultan se zatím brání na jedničku. Před brankářem Karlssonem se nyní se povedlo zakročit obránci Danijarovi, který s vypětím všech sil dokázal vyhodit.
     
    13:26
    Na zadní tyči měl stoprocentní šanci domácí Kravcov, který ovšem přestřelil poloprázdnou hostující branku!
     
    13:02
    Obrovský kus práce odvedl hostující brankář Karlsson, kterému se po vhazování povedlo hokejkou odpálit kotouč do bezpečí. Traktor se dostal rychle zpět.
     
    12:09
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Dillon Heatherington – 2 min., krosček).
     
    12:06
    Vhazovalo se po pravici hostujícího brankáře Karlssona, na vhazování ovšem uspěl hostující celek. Ten se snažil o rozehrávku o mantinel, která se nepovedla.
     
    11:14
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Pavel Akolzin – 2 min., hrubost).
     
    10:11
    Ideální rychlost nyní nabral český útočník Sedlák, který se navíc rychlostně dostal přes posledního obránce, jenomže na brankáře Karlssona nevyzrál.
    09:13 Roman STARČENKO - 0:1
     
    09:13
    Barys právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš v hokejové praxi! Nur-Sultan se totiž dokázal usadit v útočném pásmu soupeře, kde to od levého kruhu zkoušel vzít na sebe kapitán ROMAN STARČENKO, kterému se hodně překvapivě povedlo najít prostor u bližší šibenice. Brankář Will si vybral slabší moment, tento střelecký pokus se určitě dal chytit.
    Asistence: Valerij Orechov.
     
    09:03
    Traktor se poprvé v oslabení dokázal osvobodit a málem z toho byla kuriózní branka. Před Byvalcevem po nečekaném odrazu číhala prázdná branka, Karlsson tygřím skokem zachránil svůj celek.
     
    08:39
    Poté si hostující brankář Karlsson připsal zákrok, nejednalo se ale o nic složitého. Na opačné straně neměl moc daleko k dokonalé teči Lilja.
     
    08:08
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Ilja Karpuchin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:03
    Už to vypadalo, že se Aberg dostane k volnému puku, nicméně zabránil mu v tom vracející se protihráč, který ho přesto neodehrál do bezpečí.
     
    07:33
    Hrálo se poměrně dlouhou dobu bez přerušení, což se ale nyní změnilo. Na řadu přichází první komerční přestávka zápasu, po ní se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    06:10
    Hodně prostoru měl u modré čáry hostující Heatherington, který trefil pouze připraveného brankáře Willa. Pro něj se jednalo o snadné sousto, puk je nyní v rohu.
     
    05:33
    Na pravém křídle se zmocnil puku Sedlák, kterému ovšem nevyšla klička kolem protihráče. Na dlouhou hokejku se totiž povedlo zakročit Orechovovi.
     
    05:20
    Poté se poměrně jednoduše dostal do útočného pásma hostující Videll, který pouze nahazoval za branku soupeře, kam jako první přispěchal zadák Danijar.
     
    04:23
    Do rychlého protiútoku se středem hrací plochy dostával právě Byvalcev, kterému ovšem nevyšla předávka do tandemu na Aberga, jenž se musí vracet.
     
    03:48
    Sledovali jsme boj o kotouč za hostující brankou, kde se nakonec povedlo uspět Byvalcevovi. Jeho předávka podél hrazení nakonec našla pouze hůl Metalnikova.
     
    03:12
    Nur-Sultan se na malý moment zdržel v pásmu soupeře, nicméně k ohrožení domácí branky nedošlo. Následně v rychlostním souboji uspěl domácí Iljin.
     
    02:06
    První šance zápasu! Sám na branku uháněl domácí Osnovin, který to nakonec zkoušel bekhendovým zakončením, se kterým si Karlsson poradil.
     
    01:36
    První postavení mimo hru, a sice v podání hostujícího celku. Heatherington se pokoušel odehrát puk před modrou, což se mu nepovedlo.
     
    01:15
    Za vlastní brankou se jako první k puku dostal domácí Byvalcev, který ho zkoušel přenechat za sebe, kde se sice nacházel Aberg, před kterým zakročil soupeř.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, který ovšem o puk rychle přišel. Do útočného pásma se tedy dostal obránce Metalnikov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Tělegin, Pilut, Bailen (A), Karpuchin, S. Garejev, Alexejev, Jevenko – Åberg, Byvalcev, Kalinin (C) – Hyka, Sedlák (A), Kravcov – Osnovin, D. Iljin, Podkorytov – Kosov, Karlin, Avcin – Švarjov.

    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Metalnikov, Šalapov, Heatherington, Samat Danijar, Makljukov (A), Orechov, Gajtamirov – Panjukov, Varone, Frattin – Lilja, Valk, Videll (A) – Michajlis, Sagadejev, R. Starčenko (C) – Asetov, Ševčenko, Akolzin – Musorov.

    Rozhodčí: Belov, Bukin – Osipov, Ponamarenko.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hyka (CLJ)
    Lukáš Sedlák (CLJ)
    Roman Will (CLJ)
     
    Barys Nur-Sultan

    Na opačné straně stojí nevyzpytatelný Nur-Sultan, který pro změnu okupuje devátou pozici východní konference. Barys má na svém kontě třiatřicet bodů, na pozice zaručující play-off ztrácí pouze jeden bod. Hostující tým tohoto zápasu v minulém kole přišel o sympatickou šňůru čtyř výher v řadě, na domácím stadionu totiž nestačil na Novgorod, který se radoval z vítězství poměrem 3:2. Barys je naopak osmým nejlepším venkovním týmem své konference, avšak v posledních dvou zápasech nedokázal vybojovat ani jeden bod. Poslední venkovní výhra tak přišla v polovině listopadu, kdy Barys porazil Nižněkamsk 2:1.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    1. Linus Videll -
    20 bodů (7+13)
    2. Jakob Lilja – 18 bodů (11+7)
    3. Roman Starčenko – 16 bodů (7+9)
     
    Traktor Čeljabinsk

    Hokejisté Čeljabinsku se po šestatřiceti zápasech nacházejí na průběžné čtvrté pozici východní konference, což znamená celkem povedený výkon. Traktor však ztrácí na vedoucí Kazaň už deset bodů, navíc v posledních zápasech nepodává nejlepší výkony. Čeljabinsk totiž z posledních pěti duelů vyhrál pouze dvakrát, v minulém kole se mu povedlo ukončit dvouzápasovou sérii bez zisku bodu. Traktoru se totiž na domácím ledě povedlo zdolat Novosibirsk, a sice fotbalovým výsledkem 2:0. Traktor však z posledních pěti domácím duelů vyhrál dvakrát, naposledy to bylo již ve zmiňovaném souboji se Sibirem.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    1. Tomáš Hyka -
    24 bodů (9+15)
    2. Sergej Kalinin – 21 bodů (11+10)
    3. Lukáš Sedlák – 20 bodů (8+12)
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! KHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Traktor Čeljabinsk a Barys Nur-Sultan.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 46. Pilut (Åberg), 49. Sedlák (Hyka, Kravcov) – 10. R. Starčenko (Orechov), 30. Michajlis (R. Starčenko, Sagadejev), 43. Frattin (R. Starčenko, Orechov), 47. Videll (Lilja)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Tělegin, Pilut, Bailen (A), Karpuchin, S. Garejev, Alexejev, Jevenko – Åberg, Byvalcev, Kalinin (C) – Hyka, Sedlák (A), Kravcov – Osnovin, D. Iljin, Podkorytov – Kosov, Karlin, Avcin – Švarjov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Metalnikov, Šalapov, Heatherington, Samat Danijar, Makljukov (A), Orechov, Gajtamirov – Panjukov, Varone, Frattin – Lilja, Valk, Videll (A) – Michajlis, Sagadejev, R. Starčenko (C) – Asetov, Ševčenko, Akolzin – Musorov.

    Rozhodčí: Belov, Bukin – Osipov, Ponamarenko

    Diváci: 2880
    bahis siteleri