Ufa – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 0:4 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 2:4 (kon.)
Čerepovec – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Kunlun – Minsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
Soči – Spartak Moskva 3:4 (kon.) | Viťaz – Omsk 4:3 (kon.) | Kazaň – Jokerit 4:1 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Dynamo Moskva
Neděle 13.12.2020, 15:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 Vadim ŠIPAČOV - 2:3
     
    58:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vyloučený Bikmullin může zpytovat svědomí za zcela zbytečný zákrok, který Dynamo trestá jak nejlépe může. Po nahození od modré vznikly před brankou zmatky, když se vyražený kotouč odrazil od jednoho z bránících hráčů přímo na hůl VADIMA ŠIPAČOVA na levé tyči.
    50:21 Daniil TARASOV - 2:2
     
    50:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Poměrně laciná branka, kterou Nižněkamsk inkasoval. Nahození Lindberga od pravého hrazení bylo zastaveno na hranici brankoviště čtveřicí hráčů a nejlépe se zorientoval zakončující DANIIL TARASOV, kterému dala dvojice domácích prostor. Asistence: Oscar Lindberg.
    46:39 Libor HUDÁČEK - 2:1
     
    46:39
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí otáčí vývoj utkání a jsou o krůček blíže k vítězství. Garipov proti nahození Rantakariho z pravé strany modré čáry nestihl sklapnout betony k sobě, ale puk pouze zpomalil a v brankovišti ho dorazil do sítě LIBOR HUDÁČEK. Asistence: Otso Rantakari a Jonas Enlund.
    20:39 Libor HUDÁČEK - 1:1
     
    20:39
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí nastoupili do druhé části odhodláni vyrovnat a to se také podařilo. Po zablokované střele zajel za branku Enlund, který zadovkou našel před brankou postaveného LIBORA HUDÁČKA, jenž přiklepnutím srovnává. Asistence: Jonas Enlund a Marat Chajrullin.
    17:16 Nikita POPUGAJEV - 0:1
     
    17:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přeci jen jsme se dočkali první branky v závěru první třetiny. Nahození od modré vyrazil Ivannikov před sebe, kde zůstal nepohlídaný NIKITA POPUGAJEV, jenž doklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Vladislav Jefremov a Andrej An. Mironov.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 21. L. Hudáček (Enlund, Chajrullin), 47. L. Hudáček (Rantakari, Enlund) – 18. Popugajev (Jefremov, Mironov), 51. Tarasov (O. Lindberg), 59. Šipačov


    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Barulin) – Rantakari, Bryncev, A. Osipov, Volgin, Abrosimov, K. Vorobjov, Sidorov – Chajrullin, Enlund, L. Hudáček – Kučerjavenko, Porjadin, McMillan – Chafizov, Šarifjanov, Bikmullin – Bucajev, Šafigullin, Bjakin – Čiviljov.
    Dynamo Moskva: Garipov (Jerjomenko) – Čajkovský, Hietanen, Mironov, Volkov, J. Zajcev, Bojkov, An. Sergejev, O. Zajcev – Šipačov, Kagarlickij, Jaškin – Pääjärvi, Tarasov, O. Lindberg – Popugajev, Jefremov, Muranov – Pankratov, Bryzgalov, Šipov.

    Rozhodčí: Kuljov, Ovčinikov – Kanifadin, Šadrin
    thejrc.org