Frankfurt – Mönchengladbach 3:3 (kon.) | W. Brémy – Dortmund 1:2 (kon.) | Hertha – Mohuč 0:0 (kon.)
Stuttgart – Union Berlín 2:2 (kon.)
konec
Hertha BSC
0:0 (0:0)
1. FSV Mohuč 05
Úterý 15.12.2020, 20:30 • Olympiastadion, Berlín • Německá Bundesliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec branku nepřineslo a oba celky si tak rozdělily po bodu. Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu, i tentokráte jsme sledovali poměrně vyrovnanou podívanou, která nabídla celou řadu nepřesností. Druhé dějství dokonce nepřineslo ani jednu vyloženou šanci, což pochopitelně nemohlo přinést ani vstřelenou branku. V závěru zápasu jsme sledovali opatrnou hru z obou stran, ani jeden z týmů totiž nechtěl udělat žádnou fatální chybu, která by ho případně stála všechny body. (22:26:54)
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 0:0. Střely mimo: 9:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:11.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Po srážce v domácím pokutovém území probíhá ošetření.
     
    90+3
    Hertha se nyní dostala k rychlému protiútoku, který byl však rychle zachycen. Leckiemu pro změnu nevyšla nahrávka do tandemu na Lukebakia.
     
    90+2
    Mohuč se ve druhé minutě nastaveného času dokázala usadit na polovině soupeře, kde vybojovala autové vhazování. St. Juste si dává maximálně záležet.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná hrozí bezbrankový konec. Lukebakio ale nyní vybojoval další rohový kop.
     
    88
    Zentner to znovu vyzkoušel dalekonosným pasem na opačnou stranu hrací plochy. Tam se v souboji dokázal prosadit Stark, který přeci jenom našel Lukebakia.
     
    87
    Jednalo se o střílenou nabídku, kterou z hranice malého vápna dokázal ve skluzu odkopnout domácí Leckie. Hertha si poté dokráčelo pro zisk autu z levé strany.
     
    86
    Po celkem nenápadném kontaktu ulehl na zem hostující Mateta, který svému celku zajistil standardní situaci. Očekávat se dá nadýchaná nabídka do vápna.
     
    84
    O vyvezení hracího předmětu se poté pokoušel Hack, kterého ovšem dokázal ukázkově vyrušit napadající Lukebakio, jenž si dle sudího pomohl faulem.
     
    83
    Hertha si po delší době vyzkoušela rozehrávku rohového kopu, po kterém se natahovala pořádná smečka hráčů. Nakonec Torunarigha zakončoval vedle.
     
    81
    Onisiwo dle opakovaného záběru zahrál v pokutovém území rukou, jenomže sudí ani prostřednictvím konzultace s videorozhodčím penaltu nenařídil.
     
    80
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Karim Onisiwo, přichází Jean-Philippe Mateta.
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Aaron Caricol, přichází Jonathan Burkardt.
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Krzysztof Piątek, přichází Jessic Ngankam.
     
    80
    Hertha se po centru do pokutového území dožadovala penalty, ve hře totiž bylo případné hraní rukou v podání hostujícího hráče. Sudí celou situaci ještě projedná!
     
    79
    Už to vypadalo, že se do vyložené šance dostane hostující Onisiwo, jenomže v souboji u pokutového území si pomohl nedovoleně, což uviděl také hlavní sudí.
     
    78
    V posledních minutách sledujeme celou řadu nepřesností, případná branka je tak v nedohlednu. Další z řady nepřesností totiž vyprodukoval hostující Niakhaté.
     
    77
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Kevin Stöger, přichází Danny Latza.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   33. K. Piątek (HER), 49. Cunha (HER), 66. Torunarigha (HER) – 28. Stöger (MAI)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 0:0. Střely mimo: 9:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:11.
    Hertha BSC: Schwolow – Zeefuik (72. Pekarík), Boyata (C), Torunarigha, Plattenhardt (61. Mittelstädt) – Tousart (72. Leckie), Stark, Guendouzi – Dilrosun (61. Lukebakio), K. Piątek (80. Ngankam), Cunha.
    Náhradníci: Jarstein – Alderete, Darida, Redan, Pekarík, Mittelstädt, Ngankam, Leckie, Lukebakio.

    1. FSV Mohuč 05: Zentner – St. Juste, Hack, Niakhaté (C) – E. Fernandes, Barreiro, Kunde Malong, Caricol (80. Burkardt) – Stöger (77. Latza) – Onisiwo (80. Mateta), Quaison.
    Náhradníci: Dahmen – Boëtius, Abass, Burkardt, Brosinski, Či Tong-won, Mateta, Latza, Kilian.

    Rozhodčí: Jöllenbeck – Foltyn, Dietz
    ocianews.com