Crystal Palace – Liverpool 0:7 (kon.) | Southampton – Manchester City 0:1 (kon.) | Everton – Arsenal 2:1 (kon.)
Newcastle – Fulham 1:1 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
0:7 (0:3)
Liverpool FC
Sobota 19.12.2020, 13:30 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek dne. (15:28:46)
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 2:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 5:11.
     
    Utkání končí, za což musí být domácí fotbalisté rádi. Souboj s Liverpoolem totiž absolutně nezvládli a prohráli 0:7. Skóre už ve třetí minutě otevřel Takumi Minamino, následovala velice vyrovnaná pasáž, během níž byli Eagles chvílemi aktivnější. Selhali ale v koncovce, což o jejich soupeři říct rozhodně nelze. Ještě před přestávkou se trefili Sadio Mané a Roberto Firmino. Druhá půle přinesla další trefy produktivních Reds a obrovskou laxnost v defenzivě Crystal Palace. Na 4:0 zvýšil Jordan Henderson, podruhé se prosadil Roberto Firmino. O poslední dvě branky se postaral střídající Mohamed Salah, jenž se s třinácti přesnými zásahy osamostatnil v čele tabulky střelců.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Nastavuje se jedna minuta.
     
    89
    Hosté kombinují na útočné polovině. Soupeři míč vůbec nepůjčují, ale zároveň už se neženou k bezhlavé ofenzivě, což nyní potvrdil i Robertson.
     
    88
    Cahill se nakonec vrací na hrací plochu, utkání s největší pravděpodobností dohraje. Nyní musel čelit dalšímu nátlaku Liverpoolu, s míčem znovu čaruje Salah.
     
    87
    Aby toho nebylo pro domácí málo, na trávníku zůstává sedět Gary Cahill, kterého trápí problémy se stehenním svalem. K bývalému obránci Chelsea spěchá zdravotník.
     
    86
    Patrick van Aanholt narýsoval povedenou kolmici pro Batshuaiye. Ten se ke střele neprocpal, ale i kdyby tak učinil, k ničemu by to nebylo. Domácí si znovu nepohlídali ofsajd.
    84. Mohamed SALAH - 0:7
     
    84
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná produktivita Liverpoolu pokračuje, hosté vedou v Selhurst Parku už 7:0. Střídající MOHAMED SALAH prokázal své kvality, když si kolem van Aanholta přehodil balon na levačku a nádhernou ranou do horního rohu branky nedal Guaitovi šanci.
     
    83
    Za obranou Liverpoolu zničehonic vyplaval neobsazený Jordan Ayew. Naštěstí pro hosty mu nevyšlo zpracování, dost možná by se ale opět jednalo o ofsajd.
    81. Mohamed SALAH - 0:6
     
    81
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Tohle už je debakl, Liverpool přidává šestou trefu. Celá situace se narodila po rohovém kopu, Matip hlavou sklepl balon pro MOHAMEDA SALAHA, který dobře zareagoval a zamířil do protipohybu brankáře Guaity.
     
    80
    Alexander-Arnold vyslal skákavý pas na osu hřiště, kde si sbíhal Salah. Egyptský reprezentant nezvládl zpracování, což byla voda na mlýn pro Milivojeviće.
     
    79
    Po domácí ztrátě se po levé straně utrhl Wilfried Zaha, který ve vápně hledal nabíhajícího si Ayewa, ale balon pouze odevzdal dobře postavenému Jonesovi.
     
    78
    Svěřenci Jürgena Kloppa se už opravdu nikam neženou, momentálně už dobrou půlminutu kombinují na vlastní polovině. Nic nezměnil ani Fabinho.
     
    76
    Přímý kop Crystal Palace rozehrál Patrick van Aanholt. Jeho dobrý centr si našel cestu ke Cahillovi, načež pomezní sudí pískl domácímu týmu další ofsajd.
     
    75
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Alex Oxlade-Chamberlain.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 3. Minamino (Mané), 35. Mané (Firmino), 44. Firmino (Robertson), 52. J. Henderson (Alexander-Arnold), 68. Firmino (M. Salah), 81. M. Salah (Matip), 84. M. Salah (Oxlade-Chamberlain)

    Karty:   45+1. Clyne (CRP)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 2:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 5:11.
    Crystal Palace FC: Guaita – Clyne, Kouyaté (63. Tomkins), Cahill, van Aanholt – Schlupp, Milivojević (C), McArthur (75. Riedewald), Eze (69. Batshuayi) – Zaha, J. Ayew.
    Náhradníci: Butland – J. Ward, Tomkins, Dann, T. Mitchell, A. Townsend, James McCarthy, Riedewald, Batshuayi.

    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Fabinho, Matip, Robertson – J. Henderson (C), Wijnaldum (69. Jones), Keïta – Minamino, Firmino (75. Oxlade-Chamberlain), Mané (57. M. Salah).
    Náhradníci: Adrián, Kelleher – R. Williams, Phillips, N. Williams, Oxlade-Chamberlain, Jones, M. Salah, Origi.

    Rozhodčí: Jonathan Moss – Marc Perry, Dan Robathan
    bahis siteleri