Fiorentina – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Sampdoria – Crotone 3:1 (kon.) | Parma – Juventus 0:4 (kon.)
konec
UC Sampdoria
3:1 (2:1)
FC Crotone
Sobota 19.12.2020, 18:00 • Comunale Luigi Ferraris • Italská Serie A • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Sampdorie, která svého soupeře porazila výsledkem 3:1. Druhý poločas nám přinesl poměrně vyrovnanou podívanou, v jejím průběhu měl domácí celek menší územní převahu, která nakonec přinesla třetí branku. Crotone to tak mělo po zbytek utkání hodně složité, neboť muselo znovu dotahovat dvoubrankové manko. Nováček soutěže se sice dostal k několika náznakům šancí, avšak ani jedna z nich neskončila za brankářem Auderem. Sampdoria tak dokázala ukořistit tři body.
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:1. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:14. (19:53:00)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Crotone se v závěru zápasu snaží s výsledkem něco udělat, jenomže se sotva dostává na polovinu soupeře, kde číhá pozorný blok protihráčů.
    90+2. Neuznaná branka domácích - ofsajd.
     
    90+2
    Sampdoria se sice radovala ze čtvrté zásahu, jenomže branka nakonec neplatí. Nahrávka na centrujícího Candrevu směřovala do ofsajdu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Adrien Silva, přichází Maja Jošida.
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Mikkel Damsgaard, přichází Antonio Candreva.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Simeon Nwankwo, přichází Luis Rojas.
     
    86
    Také hosté mohli rozehrávat standardku z poměrně zajímavé vzdálenosti. Přesto se nejvýše do vzduchu vyškrábal Augello, kterému se povedlo odhlavičkovat.
     
    84
    Domácí se trpělivě dostali na druhou stranu, kde to ovšem neudělal nejlépe Thorsby. Jeho zpětná nahrávka trefila pouze protihráče, který dokázal odkopnout.
     
    83
    Nahrávka na pravou stranu měla najít Messiase, jenomže velice dobře si směrem dozadu počínal domácí Tonelli, kterému se povedlo odklidit míč do zámezí.
     
    82
    Crotone předvedlo rychlý přechod k opačné šestnáctce, kde jsme sledovali spolupráci dvou ofenzivních hráčů. Simymu se ale nepovedlo najít kolegu Messiase.
     
    81
    Při něm ale došlo k dalšímu nedovolenému zákroku. Na zemi se ocitl hostující obránce Marrone, který se poté sám postaral o provedení další standardky.
     
    80
    V pokutovém území se pokoušel protlačit do zakončení hostující Riviere, kterého ovšem čistým způsobem dokázal zastavit Colley, jenž rozjel rychlý protiútok.
     
    79
    Následoval hodně vysoký odkop od hostující branky, který se překvapivě snesl až do rukavic domácího brankáře Audera, jenž rovněž odkopával kupředu.
     
    78
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Lisandro Magallán, přichází Koffi Djidji.

    David Suchý

    Branky: 26. Damsgaard (Jankto), 36. Jankto (La Gumina), 65. Quagliarella (Ekdal) – 45+1. Nwankwo (pen.)

    Karty:   30. Colley (SMD), 50. Ekdal (SMD) – 45+2. Messias (COE), 60. Marrone (COE)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:1. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:14.
    UC Sampdoria: Audero – A. Ferrari (8. Thorsby), Tonelli, Colley, Augello – Jankto, Adrien Silva (89. Jošida), Ekdal (C), Damsgaard (89. Candreva) – Verre (61. G. Ramírez) – La Gumina (61. Quagliarella).
    Náhradníci: N. Ravaglia, Letica – Candreva, Askildsen, Léris, K. Baldé, Thorsby, Jošida, Regini, Rocha, G. Ramírez, Quagliarella.

    FC Crotone: Cordaz (C) – Magallán (78. Djidji), Marrone, Luperto – P. Pereira, S. Molina (46. Vulić), Petriccione (70. Rivière), Henrique, Reca – Messias, Nwankwo (87. Rojas).
    Náhradníci: Crespi, Festa – Crociata, Cuomo, Dragus, Djidji, Zanellato, Vulić, Siligardi, Rojas, Rivière, Golemić.

    Rozhodčí: Manganiello – Bottegoni, Ruggieri
    thejrc.org