Bratislava Capitals – Bolzano 4:5 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
iClinic Bratislava Capitals
4:5 (2:1, 0:1, 2:2 - 0:0)
HC Bolzano
sk Sobota 19.12.2020, 17:30 • Štadión Ondreja Nepelu • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Bolzano.
    Autorom víťazného gólu je GAZLEY.
     
    54:26
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    V Bratislave máme vyrovnané! Romančík prihrával od zadného mantinelu, na jeho prihrávku si pred bránu nakorčuľoval ADAM BEZÁK a puk nekompromisne napálil do siete!
    Asistencia: Ladislav Romančík
     
    50:42
    Tím Bolzano práve strelil gól!
    38 sekúnd stačilo hosťom na to, aby otočili skóre. Halmo videl pred bránou voľného DANIELA CATENACCIHO, adresoval mu prihrávku a Catenacci zakončil bekhendom po ľade medzi Hamerlíkove betóny.
    Asistencia: M. Halmo
     
    50:04
    Tím Bolzano práve strelil gól!
    Nedorozumenie medzi Bucom a Romančíkom v strednom pásme dokonale využil NICK PLASTINO, ktorý sa vrútil medzi dvojicu hráčov, dal si to na bekhend a trafil popod Hamerlíkovu lapačku.
     
    43:02
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Výbornú robotu odviedol Ahl, keď sa zbavil brániaceho hráča a naservíroval prihrávku pred bránu Bubelovi, ten trafil len protihráča do korčule, no zjavil sa tam RYAN CULKIN a umiestnil puk pod hornú žŕdku!
    Asistencie: Miloš Bubela, Filip Ahl
     
    20:36
    Tím Bolzano práve strelil gól!
    Hostia strieľajú rýchly vyrovnávajúci gól hneď v úvode druhej tretiny. Plastino vystrelil švihom, trafil pri tom bolestivo Bohunického, ktorý stál chrbtom k strele, od neho sa puk nešťastne odrazil na hokejku DANILEA CATENACCIHO, ktorý sa zblízka nemýlil a prekonal Hamerlíka strelou nad vyrážačku.
    Asistencia: Nick Plastino
     
    17:45
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Capitals sa podarilo otočiť skóre! Ahl krížnou prihrávkou našiel úplne voľného MICHELA MIKLÍKA, ktorý strieľal z prvej príklepom, trafil medzi betóny Cloutiera, no puk len veľmi pomaly prešiel kúsok za bránkovú čiaru. Ale gól platí!
    Asistencie: Filip Ahl, Mitch Hults
     
    15:52
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Hults prihral Guimondovi, ktorý vypálil od modrej, puk sa odrazil k FILIPOVI AHLOVI, ktorý ho z otočky poslal po ľade k vzdialenejšej žŕdke.
    Asistencie: Sacha Guimond, Mitch Hults
     
    10:06
    Tím Bolzano práve strelil gól!
    Ofenzívna aktivita hostí je korunovaná úvodným gólom. Robertson napriahol od modrej, puk ešte na osi ihriska tečoval ANTHONY BARDARO a Hamerlík mohol vyťahovať puk z brány.
    Asistencia: Dennis Robertson

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 16. Ahl (Guimond, Hults), 18. Miklík (Ahl, Hults), 44. Culkin (Bubela, Ahl), 55. Bezák (Romančík) – 11. Bardaro (Robertson), 21. Catenacci (Plastino), 51. Plastino, 51. Catenacci (Halmo), rozh. náj. Gazley

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Alberga (BLZ)
    0:0   Culkin (HCB)
    2. série:
    0:1   Gazley (BLZ)
    0:1   Hults (HCB)
    3. série:
    0:1   Bardaro (BLZ)
    0:1   Bubela (HCB)


    iClinic Bratislava Capitals: Hamerlík – Bohunický, Finn, Guimond, Culkin, Šedivý, Romančík, Boldižár – Ahl, Hults, Čajkovič – Lapšanský, Bubela, Miklík – Hudec, Higgs, Fortier – Šalka, Buc, Bezák
    HC Bolzano: Cloutier – Robertson, Fournier, Pietroniro, Plastino, Gios, Di Perna, Pitschieler – Halmo, Catenacci, Gazley – Deluca, Bernard, Miceli – Giliati, Alberga, Insam – Frigo, Findlay, Bardaro

    Rozhodčí: Baluška, Hronský – Durmis, Jedlička
    thejrc.org